מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
8 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
8 בפבר׳ 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 8 בפבר׳ 2008
שירני מותק!!!
|
|
שי ר ני |
לפני 16 שנים •
8 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
8 בפבר׳ 2008
שי ר ני • 8 בפבר׳ 2008
צ'מע אין לי מושג על מה אתה מדבר ,לפי השירשור הזה חוץ מכנפיים של מלאכית נראה שיש לי הכל ..אז מודה ומתוודה שאני ממש רחוקה מהמושלמות הזו
ובהזדמנות הזו חייבת להודות שגם אתה באמת מתוק לאללה ! |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
9 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
9 בפבר׳ 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 9 בפבר׳ 2008
שירני את תמיד צנועה!
זה גורם לי לאהובה אותך יותר ויותר .כל כך אייכותית וכל כך צנועה. את הכי טובה ותשלימי עם זה. |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
12 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
12 בפבר׳ 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 12 בפבר׳ 2008
שירני אני ממנה אותך לנסיכת הקהילה.
הפעם אני לא אקדיש שיר אלא כתבתי עבורך שיר נחמד. שירני: יופייך מתעלה לרקיע ועלי לא מפסיק להשפיע חוכמתך משתרעת על פני יבשות שפנייך מתוקות ששפתייך עססיות שירני,את כשמש ביום אביב נעים וחמים יום ניצחי ללא דאגות ויסורים שאני מביט בך חש אני כאב חש חולשות הלב פועם בחוזקה ולפעמים נדמה שהוא ממש כמו שדה קרב |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
15 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
15 בפבר׳ 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 15 בפבר׳ 2008
את השם שלך אפשר לחלק לחמש תכונות מדהימות.
ש' ,שלום=את שירני תמיד שואפת ליחסים טובים עם כל אדם .את בחורה שיוצרת אווירה נוחה ושקטה. י' ,יופי=היופי שלך זה כבר באמת מדהים.אני אזכיר עוד פעם את המילה הזו שלא אהובה עלייך אך מבהירה הייטב את יופייך.שירני את פאקינג כוסית.כוסית על עם יופי אייכותי וטיבעי.ממש נסיכה. ר' ,רצון=את בחורה עם רצון להצליח עם רצון להגיע רחוק. נ' ,נורמלית =את בחורה שפוייה ורגילה ומוכיחה שכן כן אפשר להיות בדסמי נורמלי ושפוי. י' , יקרה=את אייכות גבוהה בכל המובנים מעטים הנשים שיש בעולם שיש להן כל כך הרבה אייכויות. |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
15 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
15 בפבר׳ 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 15 בפבר׳ 2008
|
|
XXXXXXX(לא בעסק){כונפה מהכל} |
לפני 16 שנים •
15 בפבר׳ 2008
אשתדל לעזור לך
לפני 16 שנים •
15 בפבר׳ 2008
XXXXXXX(לא בעסק){כונפה מהכל} • 15 בפבר׳ 2008
אמוץ כתב/ה: מה שאמרתי לך בצ'אט הכללי היום שירני אני גם אומר לך פה.
יש לך טעם מדהים בבשמים ובלבוש.אתה מתלבשת שהלבוש מדגיש הגוף המדהים שלך. הבשמים האלה מאיפה את משיגה אותם? ריחם כה נעים שפשוט אפשר להתמכר. אני חושב שאת אחת הנשים הכי אינטילגנטיות שהכרתי בחיי. לגבי המראה מפיל אין מה לעשות תשלימי עם זה שירני . אני מצטער להשתמש במילה "כוסית" שאני יודע שזו לא מילה אהובה עלייך. מה שכן בצ'אט הכללי אמרתי ואומר פה את כוסית על .אין מה לעשות . בנוסף המבטים שלך רק מחזקים את זה ועוד את כזו חכמה שזה בכלל מדהים. למרות כל זה את צנועה מתייחסת באופן שווה לאנשים . ואפילו שאיזה אחד מקלל אותך בצ'אט ללא סיבה את לא נגררת אחריו. את יודעת שאת ברמה גבוהה ואת לא מנסה להוכיח או להראות. הבעיה שאדם בשם אמוץ לא יכול להשאר אדיש. אני מצטער שאני צועק את זה פה .זה יושב לי הלב . אני חייב לצעוק את זה . אני יודע שאת לא ממש אוהבת את הפומביות הזו ואת הפוסט הזה. הבעיה שאני מוכרח להגיד את זה כי אני כל כך אמיתי שאני לא מסוגל להתעלם מהאמת ולשבת בשקט פשוט לא יכול. שירני אני אוהב אותך !! את הבשמים היא קונה בסופרפארם\אפריל\ג'ימס ריצרדסון.....וזה לא משנה מהיכן היא קונה את הבושם אלא איזה סוג של בושם. וזה שאתה חושב שהיא אחת הנשים הכי אינטילגנטיות.........תתבייש לך !!!!...ככה אתה רוצה להשיג את ליבה?.......חושב?????...חושב???.........תהיה בטוח!!! גם אם היא לא. אמוצץ.....תשתדל לא להשתמש במילת השכונה "כוסית".....תנסה את אלה.....חטובה, תמירה (במקרה שהיא עברה את המטר שבעים), קטע משיר השירים (בדר"כ עובד)....אבל בשום אופן...לא "כוסית". ולסיכום אמוץ.......אל תצעק...תלחש לה באוזן (מותר לך להכניס קצת את הלשון, אבל לא ללקק בהצלחה!!!!!....כי פתיחת השירשור הזה יכולה להעיד על אחד מ 2 או שאתה מאוהב בטיירוף או שאתה סתם טמבל (במלעיל).....אני מקווה שהראשון |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
20 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
20 בפבר׳ 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 20 בפבר׳ 2008
את הצלחת לגרום לי להוציא צד חיובי שהיה קצת מודחק.
את מתוקה שריני כל כך מתוקה שבא לי לטרוף אותך בנשיקות 10 שעות רצוף. מכור לתחושה הקסומה התחושה המיוחדת הזו שבכמות הנוכחית לא מספיקה. שירני את יכולה להיות הגשמה של חלום .מותקקקקקקק לטרוף אותך. |
|