בלוסום(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
1 בפבר׳ 2008
מ-מ-ש
לפני 16 שנים •
1 בפבר׳ 2008
בלוסום(לא בעסק) • 1 בפבר׳ 2008
Malva pusilla כתב/ה: זה אקט שיש בו השפלה , ככה זה בעיני, אבל כאשר בזמן המעשה הוא אומר "זה נעשה מאהבה" זה מקבל משמעות שונה .
אה, אז אם הוא אמר שזה מאהבה - זה מה שמשנה? בעיני זה לא, אבל אישה הישר בעיניה תעשה (רק שלא יהיה רוק שיפריע..חחח) |
|
עבד בנשמתי(נשלט) |
לפני 16 שנים •
3 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
3 בפבר׳ 2008
עבד בנשמתי(נשלט) • 3 בפבר׳ 2008
סיכום ביניים קצר :
רק מיעוט בעד היריקות. מסתמן רוב מוצק נגד. ( לפחות מצד השפחות/סאביות) |
|
SPENKY{שייכת} |
לפני 16 שנים •
3 בפבר׳ 2008
Re: יריקות
לפני 16 שנים •
3 בפבר׳ 2008
SPENKY{שייכת} • 3 בפבר׳ 2008
gilsherr כתב/ה: SPENKY כתב/ה: gilsherr כתב/ה: יריקות בסשן זה דבר נחמד כל עוד זה ממש מגעיל ומרתיע את הצייתנית.
ברגע שהצייתנית אוהבת את זה אז יוצא כל הטעם וצריך לחפש משהו אחר שגורם לה סבל פיזי/נפשי אמיתי. אני יכולה להבין את זה אבל אם ",הצייתנית" גם מפסיקה לתקשר פתאום ומתנתקת באמצע הסשן? אז אולי באמת צריך למצוא משהו אחר לא? כן, להשתין עליה. נראה לי עדיף.... |
|
עבד בנשמתי(נשלט) |
לפני 16 שנים •
3 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
3 בפבר׳ 2008
עבד בנשמתי(נשלט) • 3 בפבר׳ 2008
שכחתי לציין שאני מאד בעד. אבל רק ממלכות וגברות שתלטניות וקשוחות
|
|
IvoryDom |
לפני 16 שנים •
3 בפבר׳ 2008
דמעות אושר
לפני 16 שנים •
3 בפבר׳ 2008
IvoryDom • 3 בפבר׳ 2008
Black Tears כתב/ה: אני אישית אוהבת את זה...
גם זה וגם סטירות מאוד עושים לי את זה. (וכמו שמישהו פה אמר, כמובן לא סמוכטה דוחה... יריקה בגבולות הסביר) אישה כלבבי |
|
שולט רע |
לפני 16 שנים •
7 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
7 בפבר׳ 2008
שולט רע • 7 בפבר׳ 2008
ועכשיו אומר את דעתי בעניין.
בתור אדון אני מאד נהנה לירוק על השפחה, לתפוס אותה בכוח בשיערות,לסובב כלפי מעלה את הפנים שלה, ולירוק לה לתוך העיניים,לתוך הפה,להכריח אותה לבלוע את הרוק שלי,למרוח את הרוק על הפנים שלה, לירוק על הריצפה ולהכריח אותה ללקק את היריקות שלי,לירוק על הנעל שלי ולהכריח אותה להבריק את הנעל עם הלשון שלה. זהו אקט מאד משפיל לדעתי , אך מאד חיוני לחינוכה הכולל של השפחה |
|
חתולההה |
לפני 16 שנים •
7 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
7 בפבר׳ 2008
חתולההה • 7 בפבר׳ 2008
שולט רע כתב/ה: ועכשיו אומר את דעתי בעניין.
בתור אדון אני מאד נהנה לירוק על השפחה, לתפוס אותה בכוח בשיערות,לסובב כלפי מעלה את הפנים שלה, ולירוק לה לתוך העיניים,לתוך הפה,להכריח אותה לבלוע את הרוק שלי,למרוח את הרוק על הפנים שלה, לירוק על הריצפה ולהכריח אותה ללקק את היריקות שלי,לירוק על הנעל שלי ולהכריח אותה להבריק את הנעל עם הלשון שלה. זהו אקט מאד משפיל לדעתי , אך מאד חיוני לחינוכה הכולל של השפחה אין לי בעיה בכלל בקטע של יריקות,יריקות על הפרצוף ואני מורחת את הכל על פניי,אני גם פותחת את הפה ומוציאה את הלשון ויורקים לי ישר על הלשון,אני בולעת את זה וזה לא מגעיל אותי בכלל בכלל מיאווווווווווו טוב נו אני אולי לא דוגמא אני אוהבת לעשות דברים מוזרים ומגעילים) |
|
חתולההה |
לפני 16 שנים •
7 בפבר׳ 2008
פשששששש
לפני 16 שנים •
7 בפבר׳ 2008
חתולההה • 7 בפבר׳ 2008
מקבי כתב/ה: פעם אני ומישהי עשינו תחרות יריקות. היא ניצחה אותי, אז הרבצתי לה.
זה היה סשן נחמד. מקבי אתה ממש מופרעעעעעעעע |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
7 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
7 בפבר׳ 2008
מקבי(מתחלף) • 7 בפבר׳ 2008
ציטוט: מקבי אתה ממש מופרעעעעעעעע
ששש, אל בקול רם.. |
|