שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

תהייה

amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
לפני 16 שנים • 13 בפבר׳ 2008

Re: מאזוכיזם מעצם הגדרתו הוא כאב לצורך גירוי אירוטי

שפחריפה כתב/ה:
amy כתב/ה:
נראה לי שצריך להבדיל בין הנאה מכאב אירוטי, לבין מזוכיזם. אני יכולה להנות מכאב בסשן, ובייחוד אם "מחממים" אותי בהדרגה, אבל אני שונאת שנתקעת לי האצבע הקטנה ברגל של הספה, ואני מתעלפת מבדיקות דם בקופת חולים. באירוטיקה, הכל הולך, וזה לא אומר שאת מזוכיסטית ממש, אלא מסוגלת להנות מכאב בהקשר הנכון. את בדס"מית אבל לא מזוכיסטית, יש הבדל (בתכל'ס כמובן, אני לא יודעת מה את. מדברת תיאורטיתicon_smile.gif)

אה, וכן- לא יודעת אם זה נרכש או מולד, אבל בהחלט הייתי צריכה לפתוח לזה את הראש לפני שיכולתי להנות מזה. צריך להתגבר על הרבה עכבות.

אז מה כל כך נורא בהגדרה הזו?
למה מפריע לך להיות מוגדרת כמאזוכיסטית?

לא יודעת האמת מה מפריע לי, אבל מפריע לי. אני גם חושבת שמבחינה מילונית, מזוכיסט הוא לא אדם שנהנה מכאב רק בהקשר מסויים, אלא בכלל, ותמיד.
דובדבן

Re: מעניין.

דובדבן • 13 בפבר׳ 2008
JabberwockY כתב/ה:
בואי נניח לרגע [רחמנא לצלן, חס ושלום, טפו טפו טפו, מלח-מים-מלח-מים ורק לצורך הדיון], שמחר אין לך שולט.

את תכאיבי לעצמך?

תגיד, באיזו שכונה גדלת?
Devil's Angel

Re: מעניין.

Devil's Angel • 13 בפבר׳ 2008
JabberwockY כתב/ה:
אז הנה, כבר הלכנו צעד אחד קדימה:
אולי ההנאה האישית שלך היא לא מהכאב עצמו, פיסית (שאם לא כן, למה שלא תפנקי קצת את עצמך באיזו צביטה טובה פה ושם?), כמו מהכאב שמסב לך שולט, אדם שהוא בהגדרת התפקיד "חזק" ממך. נשמע לי שאת אוהבת את מה ש*הוא* כלשהו עושה לך ואם מתלווים לזה גם כמה אנדורפינים, כמה תחושות פיסיות קיצוניות על הדרך - מה טוב.

ועם הצורך הזה, בשליטה (או בלאבד אותה), אני חושב שרבים כן נולדים. יש כאלו שגם עוברים דברים במהלך חייהם שגורמים להם להתחבר למקומות האלו יותר, ויש כאלו שעוד משכילים להנות מהעיסוק בהם, ואז הם מגיעים לכאן.

וואללה, בול