להבה חשופה |
לפני 16 שנים •
26 בפבר׳ 2008
מצוין!@!
לפני 16 שנים •
26 בפבר׳ 2008
להבה חשופה • 26 בפבר׳ 2008
כחולית יקרה!
קראתי ומאוד נהנתי. כתיבתך מצויינת מגרה וסוחפת. מחכה לעוד סיפורים מפי מקלדתך. ברכות לבביות על האירוסין לק. להבה חשופה!@! |
|
the_drow(שולט) |
לפני 16 שנים •
28 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
28 בפבר׳ 2008
the_drow(שולט) • 28 בפבר׳ 2008
זה סוג של סשן שאני אישית לא אהיה אף פעם מסוגל לעשות. אצלי זה יגמר רע, אני חושב. מדהים כמה הארוס שלך יכול להרים אותך. מקווה שאהיה כמוהו.
את כותבת מדהים. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 16 שנים •
2 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
2 במרץ 2008
מיתוסית(שולטת) • 2 במרץ 2008
עושה לי טוב לקרוא את כל התגובות המפרגנות האלה
זה מדרבן אותי לפרסם תיאורי סשנים נוספים מידי פעם של שנינו. אחד מהם, התפרסם ממש לא מזמן (משרתת לערב אחד) תודה. |
|
אושה{אוש} |
לפני 16 שנים •
3 במרץ 2008
ואו ואו ואו!
לפני 16 שנים •
3 במרץ 2008
אושה{אוש} • 3 במרץ 2008
רק עכשיו יצא לי לקרוא את זה, למעשה קראנו את הסיפור המדהים הזה שנינו והתרגשנו נורא!
תפסת לעצמך בחור מדהים ואני כל כך כל כך מאושרת בשבילך! כל הכבוד לשניכם על האומץ, על הרצינות ועל האהבה. קשה לי לחשוב עלינו בסיטואציה כזאת, לא יודעת אם יכולתי להיכנס אליה (זו גם לא פנטזיה שלי) אבל אני לגמרי יכולה להזדהות ולהבין את הרגע שבו הגבר שלך, האדם שאת הכי אוהבת מתנהג שונה, רציני ומאיים וכמה זה מפחיד ומחרמן. שתזכו לזוגיות מופלאה ולהגשמת פנטזיות רבות נוספות. |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 16 שנים •
3 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
3 במרץ 2008
מיתוסית(שולטת) • 3 במרץ 2008
תודה מתוקה, ואני מקווה שעד מהרה הבלוג שלך גם יתמלא בסיפורים מחרמנים
|
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
4 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
4 במרץ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 4 במרץ 2008
בהתחלה נרתעתי מלקרוא, כי היה ארוך ומפורט כל כך, אבל בסוף השקעתי את הזמן והמאמץ, ואני שמחה.
סיפור מדהים, כנה. ק' שלך הוא מדהים. במקום לכעוס על עצמו או עליך באותו רגע, הוא היה שם בשבילך כמו שהיית צריכה. נשמע שיש לכם יחסים נפלאים לגבי משחקי תפקידים, זה באמת עלול להיות משחק באש, אבל לפעמים גם זו חוויה, ולא מזיק להכוות קצת. גם מסשנים "נפשיים" אפשר להתאושש, אם הם נעשים נכון, ועם התמיכה הנכונה אחר כך. גם אני עשיתי פעם משחק תפקידים דומה, אבל רק של אונס, עם חבר ונילי שלי. לפני הרבה הרבה שנים... זה נפסק אחרי כמה דקות. הבן אדם כל כך נכנס לתפקיד, שהוא ממש פגע בי וכמעט שבר לי את היד. זה לא באמת היה כיף. |
|
פאני היל(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
4 במרץ 2008
חוויה חזקה
לפני 16 שנים •
4 במרץ 2008
פאני היל(לא בעסק) • 4 במרץ 2008
כתבת בצורה נפלאה על החוויה החזקה שעברת.
שמחה שהתגברת ואת חושבת על סשנים נוספים וחוויות נוספות עם הפרטנר שלך. פאני היל |
|
מעבר לקשת בענן |
לפני 16 שנים •
4 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
4 במרץ 2008
מעבר לקשת בענן • 4 במרץ 2008
את כותבת נהדר.
הוא מקורי, הוא יצירתי והוא הבין מהר איך לתקן. את נכנסת ליצירתיות שלו ושניכם מתאימים. מזל טוב לאירוסין. |
|