בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

הסבר

אדון שי​(שולט)
לפני 16 שנים • 13 בפבר׳ 2008
אדון שי​(שולט) • 13 בפבר׳ 2008
כלובי 2 דברים :
הדבר הראשון הפרסומים האמורים לא נועדו לפתוח בהתנצחות אישית אלא להתריע על תופעה לא "חוקית " על פי כללי האתר הזה עצמו . כתיבה בבלוג בצורה אישית . עריכת קמפיינים אישיים נגד אנשים ספציפיים בבלוגים זה לא נוגד את החוקים של האתר ?

הדבר השני לא היה בפרסום שלי לעורר התנצחויות אישיות יותר מאשר בפרסומים הבאים :
http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=22055
( הגבול הדק שבין BDSM סאדיזם ואינוס )

http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=22066
משטרת המחשבות

http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=22039
בנושא של נשואים

ואני יכול להמשיך כך עוד ועוד ...
אבל בנינו בשורה תחתונה
איזה נושא פה בכלל לא גורם להתנצחויות ?

כלובי אני יודע שאתה רק מחפש את הסיבה לסלק אותי .
ואתה כרגע מחפש ...
אתה צריך לחפש יותר טוב מהתירוצים האלה על מנת גם להצדיק את עצמך בפניי עצמך .
כי שנינו יודעים את האמת .
וזה לא כלכך קשור למה שכתבת .
כי אם אתה אוכף את הכללים אז הנה יש לך לא מעט קישורים שנתתי שבהם נעשים דברים שנוגדים את החוקים של האתר .
אני האחרון שאתה צריך לחשוש ממנו .
כן ... וזה למרות שלא הייתי במסיבות ולא הסתחבקתי עם כולם .
שמידט
לפני 16 שנים • 14 בפבר׳ 2008
שמידט • 14 בפבר׳ 2008
גם אאוטסיידר, גם ממורמר, וגם שמוק וירטואלי.

icon_idea.gif
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
כלובי, אני מבקשת שתמחוק את ההודעות הפרטיות שנשלחו בשמי שפירסם "האדון" שי. כפי שאמרת בעצמך- זה אאוטינג. רוב תודות.
מייקל ג'קסון​(לא בעסק)
חברים בואו נרגע נשתה כוסית ונפסיק את הסחף הזה!

אני לא מביע שום דעה אין לי רצון לריב שזה דבר שמזמן הפסקתי פה.

תגידו אתם אוהבים מישהו בחיים?
אם כן אולי תשקיעו בו או בה את מלוא הכוח במקום ברבים שאין להם סוף.
מישהו אותכם אוהב? כדאי שתימצאו אם אין לכם כי ימיכם יהיו קשים.

אני חושב שעדיף לכתוב פוסטים של סבלנות אהבה .קחו דוגמא מההקדשה שעשיתי לשירני
המתוקה .זה עושה לי כיף וגורם לי לחייך.תענוג לאהוב את שירני.
אני חושב מה השיר הבא שאכתוב לשירני.אולי אתחיל לדבר על אגמים של מיים כחולים.
שהדגים הצבעונים ניראים מלמעה מרוב שהמיים זכים.
בחוץ השמש זורחת והיא חמה ונעימה ..איזו הרגשה נפלאה.
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
לפני 16 שנים • 15 בפבר׳ 2008
"האדון שי" פנה לכלובי וביקש ממנו לומר לי למחוק כל איזכור לשמו מהבלוג שלי. כמובן שמייד עשיתי זאת. למרות זאת, כתבתי בבלוג שלי מספר הבהרות המתייחסות לשירשור זה. מכיוון שהן חשובות לי, אני מעבירה אותן לכאן:

1. "האדון שי" חסום להגיב בבלוג זה. באותה מידה- אני חסומה אצלו.

2. מי שיש לו בעיה עם פירסום שמו בבלוג, יכול לפנות אלי, או דרך כלובי, ואני אוריד. מגלישר לא התקבלה כל בקשה כזאת.

3. אמרתי בעבר בצורה מאוד ברורה- א י ן בבלוג שלי חופש ביטוי מוחלט. אני לא חושבת שהיומן האישי שלי ברשת צריך להיות מעוז הדמוקרטיה. מבחינתי- זה המקום הפרטי שלי, ומי שפוגע בי בו, לא אאפשר לו את המקום. אין לי בעיה עם חוסר הסכמה. הצורה, והמניעים הנסתרים- אם יש, זה מה שחשוב. אני בהחלט יודעת מי מגיב מתוך טרוליות גרידא. וכן- הם כבר לא פה.

4. בלוג הוא יומן אישי. עליו לעמוד בכללי האתר. אם אני עוברת עליהם בצורה כלשהי, בעל האתר בהחלט יכול לפנות אלי, או אפילו לערוך את התיקונים בעצמו.
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
ועוד תוספת קטנה: גלישר נחסם מבלוגי הרבה לפני שסיפר שדחף לזונה סחוג בתחת. נכון, גלישר? לא היה שום קשר בין החסימה לבין העובדה שהוזכר בבלוגי. בוודאי ובוודאי שהחסימה לא נעשתה במטרה שלא לאפשר לו להגיב.
אדון שי​(שולט)
אדון שי​(שולט) • 15 בפבר׳ 2008
amy כתב/ה:
"האדון שי" פנה לכלובי וביקש ממנו לומר לי למחוק כל איזכור לשמו מהבלוג שלי. כמובן שמייד עשיתי זאת. למרות זאת, כתבתי בבלוג שלי מספר הבהרות המתייחסות לשירשור זה. מכיוון שהן חשובות לי, אני מעבירה אותן לכאן:

1. "האדון שי" חסום להגיב בבלוג זה. באותה מידה- אני חסומה אצלו.

2. מי שיש לו בעיה עם פירסום שמו בבלוג, יכול לפנות אלי, או דרך כלובי, ואני אוריד. מגלישר לא התקבלה כל בקשה כזאת.

3. אמרתי בעבר בצורה מאוד ברורה- א י ן בבלוג שלי חופש ביטוי מוחלט. אני לא חושבת שהיומן האישי שלי ברשת צריך להיות מעוז הדמוקרטיה. מבחינתי- זה המקום הפרטי שלי, ומי שפוגע בי בו, לא אאפשר לו את המקום. אין לי בעיה עם חוסר הסכמה. הצורה, והמניעים הנסתרים- אם יש, זה מה שחשוב. אני בהחלט יודעת מי מגיב מתוך טרוליות גרידא. וכן- הם כבר לא פה.

4. בלוג הוא יומן אישי. עליו לעמוד בכללי האתר. אם אני עוברת עליהם בצורה כלשהי, בעל האתר בהחלט יכול לפנות אלי, או אפילו לערוך את התיקונים בעצמו.

ובכן איימי ...
יש מילה אחת קטנה שכל הזמן חומקת ממך .
המילה הזו היא לא המילה " חוק " כי בחוקים את אלופה . הן בחוקי המדינה והן בחוקי הכלוב .
ואת יודעת היטב לנצל כל מיני חוקים למען התועלת של עצמך . מזכיר קצת את ההתנהלות של עורכי הדין . כן אלה שמסוגלים להוציא אנס מהכלא בגלל פגם קטן בחוק .

אותה המילה היא " אתיקה " .
אתיקה זאת מילה שאומרת שיש כללים שמכבדים גם כאשר הם לא מחוקקים כחוקים .
אתיקה זה אומר לדוגמא לא לכתוב רעות על אדם מבלי לאפשר לו להגיב .
זה לא אומר שקודם צריך לכתוב ואז אם האדם המוכפש לא יתלונן מסיבותיו שלו ( אולי הוא לא חושב שצריך לרוץ כל הזמן ל " גננת " כלובי שיעשה סדר כי אנחנו אנשים מבוגרים ? ) אז להשאיר את הדברים הכתובים .
אתיקה זה אומר שאסור לכתוב רעות על אדם אחר בכלל . ואם כבר את כותבת אז תני לו לפחות את זכות התגובה . ואם לא נוח לך שזה יקרה אצלך בבלוג אז תרשמי את הדברים בפורום וכך הוא יוכל להגיב לך ולא " יזהם " לך את הבלוג . את כל הדברים שכתבת על גלישר יכלת לכתוב באחד השירשורים שנפתחו להתעסקות המיותרת בזכות של אדם לכתוב סיפורים בבלוג האישי שלו .
וכל ההתמרמרות שלך שצפה וקצפה על כך שאותו אדם נהג בבלוג שלו כביומן אישי ?
זאת אומרת שלפי דעתך יש לך או לכל אחד כאן זכות להחליט מה את יכולה לכתוב ביומן האישי שלך ?
או שבעצם לא ?
או אולי כן ?
או אולי לא כשמדובר בך . אבל כן כאשר מדובר באחרים ? בעיקר אם את זו שיכולה לקבוע מה יכתב אצל כל אחד .

ההתנהלות שלך מזכירה לי את הבדיחה של "הגשש החיוור " על אוהדי בית"ר ירושלים :
" אנחנו רוצים לקבוע את המגרש , השחקנים , השופטים ומזג האויר " .

עם הקביעה כי בבלוג שלך א י ן חופש ביטוי מוחלט אין לאף אחד בעיה . בלוג שלך חוקים שלך .
אבל מה שאת עושה בבלוג שלך מעיד עלייך !
ומילא זה שאת לא בעד חופש ביטוי בבלוג שלך אבל את ניסית ומנסה להכיל את החוקים האלה על כל האתר !!!
מה קרה לכלל הזה שצריך להגיב בצורה תרבותית ומכובדת כאשר הגבת בבלוגים של אנשים אחרים שלא ראית בעין יפה את הפרסומים שלהם ?
מה קרה לתרבות הדיון אז ?

את גם צריכה להחליט עבור עצמך האם הבלוג שלך הוא " יומן אישי " או שהוא המקום לצאת ממנו למסעות צלב בשם הצדק או / גם לנהל קמפיינים אישיים כנגד אנשים אחרים באתר .
אי אפשר לאחוז במקל משתי קצוותיו . גם להכפיש בבלוג ולהביע רצון לנהל דיונים וגם לאחוז בדיעה שזה " יומן אישי " .
ביומן אישי לא מנהלים דיונים . ביומן אישי כותבים חוויות , מחשבות , תחושות .

כל העניין איתך איימי שאת עושה חוק לעצמך . מצד אחד פועלת ועושה את מה שאת רוצה ( תוך שימוש ציני בכללי האתר ) ומצד שני לא נוהגת באותם הכללים כאשר מדובר באחרים .

אני מציע לך לפנות ולקרוא טוב טוב את ההגדרה ל "טרול " . אם יש מישהו באתר הזה שעונה לכינוי הזה יותר מכולם זאת את !
את זאת שמנסה להפיץ ריב ומדון בכל דרך אפשרית . הן בפורומים והן בבלוג האישי שלך .
את מתלהמת ( בשם הצדק כמובן ) ואת מנסה לקבוע עבור האחרים מה טוב עבורם .
את נוקטת בטקטיקות של מוניפולציה ריגשית ושליחת שליחים על מנת להסתיר את העקבות שלך .
את מאשימה כל אדון שלא מסכים איתך בכך שהוא " אדון מתוסכל שרצה בך ואת לא היית מעוניינת " כאשר אני בספק גדול אם קרה פעם מקרה כזה באמת .

איימי ההתחסדות וההתממות שלך . כמו גם ההתקרבנות שלך . זה כבר לא תחביב זה הפך למקצוע .
את דוגמא מובהקת איך תפוח רקוב אחד יכול לקלקל ארגז שלם .
אדון שי​(שולט)
אדון שי​(שולט) • 15 בפבר׳ 2008
amy כתב/ה:
ועוד תוספת קטנה: גלישר נחסם מבלוגי הרבה לפני שסיפר שדחף לזונה סחוג בתחת. נכון, גלישר? לא היה שום קשר בין החסימה לבין העובדה שהוזכר בבלוגי. בוודאי ובוודאי שהחסימה לא נעשתה במטרה שלא לאפשר לו להגיב.

שוב פעם היתתמות .
" בוודאי ובוודאי שהחסימה לא נעשתה במטרה שלא לאפשר לו להגיב " .
אז למה נועדה החסימה ?
להגיד לו כמה הוא יפה ?
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
אדון שי כתב/ה:
amy כתב/ה:

שוב פעם היתתמות .
" בוודאי ובוודאי שהחסימה לא נעשתה במטרה שלא לאפשר לו להגיב " .
אז למה נועדה החסימה ?
להגיד לו כמה הוא יפה ?

שייקה- נכון שזה שאתה פרנואיד, לא אומר שלא רודפים אחריך, אבל זה לא אומר שגם כן. נשבר לי הזין (שאין לי icon_wink.gif ) מלשמוע אותך מלכלך עלי. קראת לי מתממת, מתחסדת, צבועה, בריונית, ועוד שלל כינויים מחמיאים. שתקתי. אבל אתה כבר מגזים. תסתכל על עצמך במראה, ותנסה לראות קצת מעבר לאגו בגודל פיל שלך. תסתכל טוב טוב, ותראה שכל תיאוריות הקונספרציה, הן בראשך, המתוסבך "קצת" יותר מדי. ואגב, אתה זה שבינתיים מתנהג פה כמו בריון השכונה. אני לא חייבת לך שום דין וחשבון, ו "ציד המכשפות" שאתה מנהל נגדי, במסווה של "חופש הביטוי" (אעלק...), כבר הגיע לי עד כאן. פגעו לך באגו- תתמודד, כמו ילד גדול, לא כמו תינוק בן שנה. גלישר יודע טוב מאוד מתי הוא נחסם, ולך, בוודאי שאיני חייבת דין וחשבון. כמה זמן אתה פה בכלל? חודשיים? כמה רעש אתה עושה... אני פה בערך חמש שנים יותר ממך. אמרת שאתה עוזב, לא? אז קדימה, תעזוב, לפחות את זה תעשה בצורה מכובדת. כי אני אומרת לך חד וחלק- אם אתה לא תתחיל להרגיע את מסע הצלב שאתה מנהל נגדי מאז שניפנפתי אותך בצ'אט אחרי 5 דקות, כי קלטתי בדיוק מי אתה, גם אני אתחיל לנהל מסע צלב משלי- נגדך.

אז תחליט, או שתעמוד במילתך, ותחסוך מכולנו את נוכחותך המעיקה, או שתרגיע. מלבד היותך אדם לא נעים במיוחד, אתה גם עלבון לעם השולטים. לא פלא שאתה מרגיש צורך לשים את המילה "אדון" לפני הניק שלך. אחרת עלולים להתבלבל ולראות אותך כמו מי שאתה באמת- חרק קטן ומסכן שזועק לקצת צומי.

מכירים אותי פה לא מהיום. יודעים שאני לא נוטה לדיבור מסוג זה. ואם הגעתי לידי כך, הרי שמישהו פה באמת הדגיש את הסיאה.