תחת השמש(נשלט) |
לפני 16 שנים •
28 במרץ 2008
Re: היה כייף
לפני 16 שנים •
28 במרץ 2008
תחת השמש(נשלט) • 28 במרץ 2008
ערגה כתב/ה: תודה JJ על פתיחת השירשור וגם לכל יתר המגיבים. זו אכן עבודה, והפעם לשמחתי עזרו לי עם חיפוש מקום וסגירה ואשמח להמשך עזרה בסוגייה זו כי כאמור לי יש מרחק של שעה כמעט עד למרכז...
firex היית מבחינתי ההפתעה של הערב, כי הכרתי אותך פעם בשם שלך, ופתאום אחרי כל כך הרבה שנים ראיתי אותך כאן, משעשע שהתכתבנו ולא ידעתי מי אתה בעצם... זה הכייף במפגש F2F והיה כייף לחגוג אתכם מסיבת יום הולדת, תודה... רוקדת, יש ויש ותכתבי לי כתובת מייל עדכנית ואצרף אותך לרשימת המכותבים.... ונורית, חבל, באמת שימי לך שעון מעורר לפעם הבאה... לצפוניים שהגיעו - כל הכבוד ! אני מעריכה מאוד את המאמץ, מי שרוצה מספיק יכול , עובדה. אני אישית מצטערת רק על דבר אחד, שלא הספקתי לשבת יותר זמן עם אנשים..... השיחות כייפיות ומעניינות וההזדמנות להכיר מקרוב, לפתוח נושאים, לדבר , להתייעץ וסתם לצחוק בחופשיות על כל דבר שבעולם, יקרה מפז בעיני. ואסיים עם שיר כאב (שיר בלב , חחחח) , אמן, כן ירבו !! [B] ככה ערגה, בשקט בשקט ולא מספרים לנו... בכל אופן המון מזל טוב ושתמיד יהיו לך שמחות. }{ HotQueen ותחת השמש |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 16 שנים •
29 במרץ 2008
רק רציתי לדעת
לפני 16 שנים •
29 במרץ 2008
*מנגינה*{התווים שלו} • 29 במרץ 2008
[fade][B]
המפגשים האלו שלכם ממרומי גיל 40, אלו מפגשים סגורים? אני קוראת שלא כולם ידעו על המפגש וגם אני לא אם גיבשתם לכם קבוצה קבועה תהנו זה הכי חשוב ומשל טוב לערגה ליום הולדתה |
|
נמשכת{משויכת} |
לפני 16 שנים •
29 במרץ 2008
Re: רק רציתי לדעת
לפני 16 שנים •
29 במרץ 2008
נמשכת{משויכת} • 29 במרץ 2008
*מנגינה* כתב/ה: [fade][B]
המפגשים האלו שלכם ממרומי גיל 40, אלו מפגשים סגורים? אני קוראת שלא כולם ידעו על המפגש וגם אני לא אם גיבשתם לכם קבוצה קבועה תהנו זה הכי חשוב ומשל טוב לערגה ליום הולדתה לא ידוע לי שזה קבוצה סגורה יתכן כי לא שלחת הודעה עם המייל שלך כדי לעדכן אותך ולכן לא ידעתם על המפגש. אף פעם לא מאוחר יכולה לשלוח ולמפגש הבא מאמינה כי תוזמני |
|
דורון גונן |
לפני 16 שנים •
24 באפר׳ 2008
בפעם הזו לא יכולתי להגיע
לפני 16 שנים •
24 באפר׳ 2008
דורון גונן • 24 באפר׳ 2008
...בכל אופן ברכות לערגה על האירגון וליום ההולדת.
|
|
אלריק! |
לפני 16 שנים •
2 במאי 2008
לפני 16 שנים •
2 במאי 2008
אלריק! • 2 במאי 2008
המפגשים האלו שלכם ממרומי גיל 40, אלו מפגשים סגורים? אני קוראת שלא כולם ידעו על המפגש וגם אני לא אם גיבשתם לכם קבוצה קבועה תהנו זה הכי חשוב ומשל טוב לערגה ליום הולדתה גם אם יש התחלת גיבוש קבוצתי אין הדבר אומר שהקבוצה סגורה ולא מאפשרת לאחרים להיכלל בתוכה. (בכל מקרה אני לא חושב שכך הוא במקרה הנ"ל). |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
6 במאי 2008
לפני 16 שנים •
6 במאי 2008
Josephin(לא בעסק) • 6 במאי 2008
המפגשים האלו שלכם ממרומי גיל 40, אלו מפגשים סגורים? אני קוראת שלא כולם ידעו על המפגש וגם אני לא אם גיבשתם לכם קבוצה קבועה תהנו זה הכי חשוב ומשל טוב לערגה ליום הולדתה זה מענין מה שאת אומרת מנגינה, כי למיטב זכרוני את רצית לארגן את הפגישה הראשונה ,ידעת שערגה מארגנת את המיפגשים, יכולת לפנות אליה . |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 16 שנים •
7 במאי 2008
היי חלמית
לפני 16 שנים •
7 במאי 2008
*מנגינה*{התווים שלו} • 7 במאי 2008
את צודקת מאוד
רציתי לארגן אבל הבנתי שערגה כבר מארגנת מפגשים לא רציתי להתנגש עם המפגשים שלה ולכן פרשתי מזה תגובתי באה בהמשך לכך כי תהיתי אם זו קבוצה תגורה שנפגשת כל פעם לא מבינה מה רע בשאלה שלי? |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 16 שנים •
7 במאי 2008
היי חלמית
לפני 16 שנים •
7 במאי 2008
*מנגינה*{התווים שלו} • 7 במאי 2008
את צודקת מאוד
רציתי לארגן אבל הבנתי שערגה כבר מארגנת מפגשים לא רציתי להתנגש עם המפגשים שלה ולכן פרשתי מזה תגובתי באה בהמשך לכך כי תהיתי אם זו קבוצה סגורה שנפגשת כל פעם? לא מבינה מה רע בשאלה שלי? |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
8 במאי 2008
Re: היי חלמית
לפני 16 שנים •
8 במאי 2008
Josephin(לא בעסק) • 8 במאי 2008
*מנגינה* כתב/ה: את צודקת מאוד
רציתי לארגן אבל הבנתי שערגה כבר מארגנת מפגשים לא רציתי להתנגש עם המפגשים שלה ולכן פרשתי מזה תגובתי באה בהמשך לכך כי תהיתי אם זו קבוצה תגורה שנפגשת כל פעם לא מבינה מה רע בשאלה שלי? לא אמרתי שיש רע בשאלתך. מדבריך משתמע שלא ידעת בכלל שיש מיפגשים. פשוט הבעתי פליאה אל כך שאת בעצמך ידעת שמדובר במפגשים סגורים ומי שרוצה יכול לפנות למי שמארגן אותם כדי לקבל מידע או להרשם. יום עצמאות שמח. |
|