נמשכת{משויכת} |
לפני 16 שנים •
1 במאי 2008
לפני 16 שנים •
1 במאי 2008
נמשכת{משויכת} • 1 במאי 2008
amy כתב/ה: ולחובבי הדיגדוגים יש תמיד סשן דיגדוגים
אין סיכוי לזה ! מקווה שלא קורא את זה |
|
נמשכת{משויכת} |
לפני 16 שנים •
1 במאי 2008
Re: סשן בזמן מחזור?
לפני 16 שנים •
1 במאי 2008
IvoryDom כתב/ה: נמשכת כתב/ה: יושבת וחושבת לי בטח יש עוד נשלטות שנתקלו כבר בבעיה
ואשמח לשמוע תגובות והצעות. יודעת שיש נשים שבזמן מחזור הדבר האחרון שחושבות עליו זה סקס או סשן, ויש אחרות כמוני מחורמנות אש. אך מה שקורה לי ויודעת שלא רק לי רמת הכאב שמסוגלת לספוג בזמן כזה הוא נמוך ומאוד לא אוהבת את עצמי בזמן הזה אך מחורמנת אש. אשמח לשמוע הצעות מה כדאי לעשות במקרה כזה ואם יש הצעות לסשנים לאור המגבלות. גרון עמוק אמר לי שאת מדברת יותר מידי בזמן מחזור. אם התכוונת לכך שהגרון יהיה בפעולה זה ברור אך לא מספיק עבורי |
|
נמשכת{משויכת} |
לפני 16 שנים •
1 במאי 2008
Re: מיאוווווווווווווווו
לפני 16 שנים •
1 במאי 2008
אמוץ כתב/ה: חתולההה כתב/ה: במקרה שלי דווקא להיפך-יש את השולטים שאוהבים את הנשלטת בזמן מחזור-הדם מגרה אותם יותר-טוב אולי זו לא דוגמא כי אני אוהבת את הביזארים והקינקים שאוהבים את השוני.
אני לא חוויתי סקס או סשן אי פעם עם מישהי בזמן מחזור! אני לא מתנגד לנסות אבל משהו בזה מרתיע אותי. מיצד שני מעניין מה הטעם של מחזור של כוס אייכותי איכססססססססס |
|
נמשכת{משויכת} |
לפני 16 שנים •
1 במאי 2008
לפני 16 שנים •
1 במאי 2008
Uranus כתב/ה: על זה נאמר:
ג'יפ טוב נוסע גם בגשם וגם בבוץ... ואם הוא מתחפר ולא נוסע קדימה אפשר תמיד לנסות ברוורס... מוכן להסביר לי את הבדיחה? |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
1 במאי 2008
Re: זהירות בדרכים
לפני 16 שנים •
1 במאי 2008
Josephin(לא בעסק) • 1 במאי 2008
נמשכת כתב/ה: אדון_המשאלות כתב/ה: אני חושב שכשהדודה בלה באה לבקר
מוטב לחדור רק מאחור מקדימה ממש אין סיכוי ומעדיפה מאחור שלא תודה מי בכלל שואל אותך מה את עדיפה , חכי חכי אני הולכת למלות לו את הראש שפחה מפונקת שכמותך אני יכולה להגיד מה לא, לא השוט ההוא (אמאלה) לא המצטבים ההם (מוות) שלא תגידי שאני לא חברה טובה האמת אולי תפנקי אותו ותענגי אותו, (הבחור עובד קשה מגיע לו) פשוט לעשות לו עיסוי טוב בכל הגוף בכפות רגליים, איזה ארוחה נחמדה . למה תמיד צריך כאב? |
|
נמשכת{משויכת} |
לפני 16 שנים •
1 במאי 2008
לפני 16 שנים •
1 במאי 2008
חלמית קטנה כתב/ה: נמשכת כתב/ה: אדון_המשאלות כתב/ה: אני חושב שכשהדודה בלה באה לבקר
מוטב לחדור רק מאחור מקדימה ממש אין סיכוי ומעדיפה מאחור שלא תודה מי בכלל שואל אותך מה את עדיפה , חכי חכי אני הולכת למלות לו את הראש שפחה מפונקת שכמותך אני יכולה להגיד מה לא, לא השוט ההוא (אמאלה) לא המצטבים ההם (מוות) שלא תגידי שאני לא חברה טובה האמת אולי תפנקי אותו ותענגי אותו, (הבחור עובד קשה מגיע לו) פשוט לעשות לו עיסוי טוב בכל הגוף בכפות רגליים, איזה ארוחה נחמדה . למה תמיד צריך כאב? נכון אף אחד לא שואל אותי וזה כיף להזכירך אני מפונקת? עם אני סופכת את השוט ההוא והמצבטים ההם? בהחלט רוצה לפנק אותו ובהחלט עובד קשה ומגיע לו רק שיתן לי את האפשרות. בינתיים רוצה להעניק לי ולא תמיד צריך לכאוב אבל מאודדדדדד רוצה והוא רוצה לתת לי את מה שרוצה אוף לאף אחד אין רעיון מיוחד את חברה טובה ומקסימה. תודה }}}}}{{{{{{{{ |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
1 במאי 2008
לפני 16 שנים •
1 במאי 2008
נמשכת כתב/ה: חלמית קטנה כתב/ה: נמשכת כתב/ה: אדון_המשאלות כתב/ה: אני חושב שכשהדודה בלה באה לבקר
מוטב לחדור רק מאחור מקדימה ממש אין סיכוי ומעדיפה מאחור שלא תודה מי בכלל שואל אותך מה את עדיפה , חכי חכי אני הולכת למלות לו את הראש שפחה מפונקת שכמותך אני יכולה להגיד מה לא, לא השוט ההוא (אמאלה) לא המצטבים ההם (מוות) שלא תגידי שאני לא חברה טובה האמת אולי תפנקי אותו ותענגי אותו, (הבחור עובד קשה מגיע לו) פשוט לעשות לו עיסוי טוב בכל הגוף בכפות רגליים, איזה ארוחה נחמדה . למה תמיד צריך כאב? נכון אף אחד לא שואל אותי וזה כיף להזכירך אני מפונקת? עם אני סופכת את השוט ההוא והמצבטים ההם? בהחלט רוצה לפנק אותו ובהחלט עובד קשה ומגיע לו רק שיתן לי את האפשרות. בינתיים רוצה להעניק לי ולא תמיד צריך לכאוב אבל מאודדדדדד רוצה והוא רוצה לתת לי את מה שרוצה אוף לאף אחד אין רעיון מיוחד את חברה טובה ומקסימה. תודה }}}}}{{{{{{{{ רוצה כאב? תזכרי שרצית כאב שלא תצעקי עלי אחר כך, יש לי לב חלש ואני רגישה הנה משהו שנראה כואב, אם זה יכאב תספרי ,אם זה מאוד יכאב שלא תעזי לספר לי הכי טוב סאשן של דגדוגים, שעווה, קרח , אפשר גם לדחוף את הקרח לאיזה חור נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי מאי 02, 2008 12:11 am, סך-הכל נערך 2 פעמים |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
1 במאי 2008
לפני 16 שנים •
1 במאי 2008
בלוסום(לא בעסק) • 1 במאי 2008
אדון_המשאלות כתב/ה: אני חושב שכשהדודה בלה באה לבקר
מוטב לחדור רק מאחור ב ד י ו ק!!! זה אחלה פתרון לימות "הדודה בלה".. גרררר |
|
gilsherr |
לפני 16 שנים •
1 במאי 2008
סשן עם מחזור?
לפני 16 שנים •
1 במאי 2008
gilsherr • 1 במאי 2008
אני לא מאמין שסשן עם מחזור יכול להיות נורא כמו סשן עם מחזר...
|
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
1 במאי 2008
לפני 16 שנים •
1 במאי 2008
.....
נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי מאי 02, 2008 12:18 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|