Lady Mod(שולטת) |
לפני 16 שנים •
16 במאי 2008
לפני 16 שנים •
16 במאי 2008
Lady Mod(שולטת) • 16 במאי 2008
Sigurd כתב/ה: Lady Mod כתב/ה: Sigurd כתב/ה: גם לי כבר נמאס לדפוק חשבון....
אז זהו, מהיום אני מלך בתשלום ולא אכפת לי מה יגידו, לא מקבל צ'קים, תלושים לחג רק ב- 90% מערכם הנקוב, כרטיסי אשראי כן אבל לא בתשלומים (קרדיט לא אכפת לי) ובקרוב יהיה גם כרטיס מועדון. לא עונה לפניות מתחכמות או ציניות או לחלופין פניות סחבאקיות למיניהן. *ממתינה לכרטיס מועדון (זה כולל מועדונית לילדים?!? ) ברכות! זכית! כרטיס מועדון ישלח אלייך בדואר רשום. בכרטיס כבר יש 100! נקודות לרכישת ציוד בדסמ בסטודיו/ארמון של רשת המלכים בתשלום כולל הסניף החדש בממלכת בהוטאן. לכרטיס מצורפת גם חוברת מבצעים. מבצע החודש: סט שוטים בעיצוב מקורי תמורת 50 נקודות בלבד עד גמר המלאי (+999 ש"ח דמי משלוח). כמו כן מצ"ב כרטיס כניסה לטרקליני האח"מיות, כך לא תצטרכי להמתין בדוחק ובצפיפות לפגישה עם המלך בתשלום ותוכלי להנות מטרקלין מפואר וממוזג עם כיבוד איכותי (וימי שלישי קוסקוס). דמי שימוש בכרטיס: 0.99 ש"ח בלבד לחודש בהוראת קבע (ההנהלה רשאית לעדכן את הסכום מבלי לקבל את אישור הלקוחה). ילדים לא מורשים להכנס לארמון, ניתן לרכוש שירותי ביביסיטר בנקודות שיצברו. הננו מאחלים לך הצלחה בדרכך החדשה. נא להחליף את הקוסקוס של ימי שלישי בנתח פילה איכותי ביין אדום או שאני הולכת לבלונדי!!! |
|
Blondie the good(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
17 במאי 2008
לפני 16 שנים •
17 במאי 2008
Blondie the good(מתחלף) • 17 במאי 2008
Lady Mod כתב/ה: Sigurd כתב/ה: Lady Mod כתב/ה: Sigurd כתב/ה: גם לי כבר נמאס לדפוק חשבון....
אז זהו, מהיום אני מלך בתשלום ולא אכפת לי מה יגידו, לא מקבל צ'קים, תלושים לחג רק ב- 90% מערכם הנקוב, כרטיסי אשראי כן אבל לא בתשלומים (קרדיט לא אכפת לי) ובקרוב יהיה גם כרטיס מועדון. לא עונה לפניות מתחכמות או ציניות או לחלופין פניות סחבאקיות למיניהן. *ממתינה לכרטיס מועדון (זה כולל מועדונית לילדים?!? ) ברכות! זכית! כרטיס מועדון ישלח אלייך בדואר רשום. בכרטיס כבר יש 100! נקודות לרכישת ציוד בדסמ בסטודיו/ארמון של רשת המלכים בתשלום כולל הסניף החדש בממלכת בהוטאן. לכרטיס מצורפת גם חוברת מבצעים. מבצע החודש: סט שוטים בעיצוב מקורי תמורת 50 נקודות בלבד עד גמר המלאי (+999 ש"ח דמי משלוח). כמו כן מצ"ב כרטיס כניסה לטרקליני האח"מיות, כך לא תצטרכי להמתין בדוחק ובצפיפות לפגישה עם המלך בתשלום ותוכלי להנות מטרקלין מפואר וממוזג עם כיבוד איכותי (וימי שלישי קוסקוס). דמי שימוש בכרטיס: 0.99 ש"ח בלבד לחודש בהוראת קבע (ההנהלה רשאית לעדכן את הסכום מבלי לקבל את אישור הלקוחה). ילדים לא מורשים להכנס לארמון, ניתן לרכוש שירותי ביביסיטר בנקודות שיצברו. הננו מאחלים לך הצלחה בדרכך החדשה. נא להחליף את הקוסקוס של ימי שלישי בנתח פילה איכותי ביין אדום או שאני הולכת לבלונדי!!! Did I tell you about our complimentary fillet with red wine? |
|
רק מזל |
לפני 16 שנים •
18 במאי 2008
לפני 16 שנים •
18 במאי 2008
רק מזל • 18 במאי 2008
Blondie the good כתב/ה: לי התואר "מלכה" הוא לא ברור.
נדמה לי שבהקשר הבדס"מי זו המצאה ישראלית (לא מכיר את השימוש queen בהקשר הנ"ל) לי באופן אישי יש חיבה לנשים שלהן יש חיבה לבדס"מ ולרוב מהצד השולט אם ישנן נשים שרוצות למכור פנטזיות/שרותי מין וכו', כל עוד איש לא כופה עליהן את זה, זו לא הבעיה שלי. לכן כמוך אני מעדיף לדבר על בדס"מ בין אנשים העושים אותו מרצונם החופשי וללא קשר למניעים כלכליים. כמו כן איני נוהג להשתתף בדיונים שאינם מעניינים אותי - כי לא אתרום להם דבר הנה "מלכה" באנגלית... אמנם לא ממש "מלכה" כמו בעברית וגם לך תדע אם איזה ישראלי העלה את זה אבל לפחות נתתי לך אחלה קישור: http://www.tube8.com/fetish/queen-gang-banged/7278/ ואגב נראה לי שהמונח הזה מלכה הגיע מהשיר פינקס הקטן... אבל סתם נראה לי. |
|
Lady Mod(שולטת) |
לפני 16 שנים •
20 במאי 2008
לפני 16 שנים •
20 במאי 2008
Lady Mod(שולטת) • 20 במאי 2008
Blondie the good כתב/ה: Lady Mod כתב/ה: Sigurd כתב/ה: Lady Mod כתב/ה: Sigurd כתב/ה: גם לי כבר נמאס לדפוק חשבון....
אז זהו, מהיום אני מלך בתשלום ולא אכפת לי מה יגידו, לא מקבל צ'קים, תלושים לחג רק ב- 90% מערכם הנקוב, כרטיסי אשראי כן אבל לא בתשלומים (קרדיט לא אכפת לי) ובקרוב יהיה גם כרטיס מועדון. לא עונה לפניות מתחכמות או ציניות או לחלופין פניות סחבאקיות למיניהן. *ממתינה לכרטיס מועדון (זה כולל מועדונית לילדים?!? ) ברכות! זכית! כרטיס מועדון ישלח אלייך בדואר רשום. בכרטיס כבר יש 100! נקודות לרכישת ציוד בדסמ בסטודיו/ארמון של רשת המלכים בתשלום כולל הסניף החדש בממלכת בהוטאן. לכרטיס מצורפת גם חוברת מבצעים. מבצע החודש: סט שוטים בעיצוב מקורי תמורת 50 נקודות בלבד עד גמר המלאי (+999 ש"ח דמי משלוח). כמו כן מצ"ב כרטיס כניסה לטרקליני האח"מיות, כך לא תצטרכי להמתין בדוחק ובצפיפות לפגישה עם המלך בתשלום ותוכלי להנות מטרקלין מפואר וממוזג עם כיבוד איכותי (וימי שלישי קוסקוס). דמי שימוש בכרטיס: 0.99 ש"ח בלבד לחודש בהוראת קבע (ההנהלה רשאית לעדכן את הסכום מבלי לקבל את אישור הלקוחה). ילדים לא מורשים להכנס לארמון, ניתן לרכוש שירותי ביביסיטר בנקודות שיצברו. הננו מאחלים לך הצלחה בדרכך החדשה. נא להחליף את הקוסקוס של ימי שלישי בנתח פילה איכותי ביין אדום או שאני הולכת לבלונדי!!! Did I tell you about our complimentary fillet with red wine? קניתי!! (אתה בודק את האנגלית שלי בלונדי ?!?!?.. ) |
|
Blondie the good(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
20 במאי 2008
לפני 16 שנים •
20 במאי 2008
Blondie the good(מתחלף) • 20 במאי 2008
Lady Mod כתב/ה: Blondie the good כתב/ה: Lady Mod כתב/ה: Sigurd כתב/ה: Lady Mod כתב/ה: Sigurd כתב/ה: גם לי כבר נמאס לדפוק חשבון....
אז זהו, מהיום אני מלך בתשלום ולא אכפת לי מה יגידו, לא מקבל צ'קים, תלושים לחג רק ב- 90% מערכם הנקוב, כרטיסי אשראי כן אבל לא בתשלומים (קרדיט לא אכפת לי) ובקרוב יהיה גם כרטיס מועדון. לא עונה לפניות מתחכמות או ציניות או לחלופין פניות סחבאקיות למיניהן. *ממתינה לכרטיס מועדון (זה כולל מועדונית לילדים?!? ) ברכות! זכית! כרטיס מועדון ישלח אלייך בדואר רשום. בכרטיס כבר יש 100! נקודות לרכישת ציוד בדסמ בסטודיו/ארמון של רשת המלכים בתשלום כולל הסניף החדש בממלכת בהוטאן. לכרטיס מצורפת גם חוברת מבצעים. מבצע החודש: סט שוטים בעיצוב מקורי תמורת 50 נקודות בלבד עד גמר המלאי (+999 ש"ח דמי משלוח). כמו כן מצ"ב כרטיס כניסה לטרקליני האח"מיות, כך לא תצטרכי להמתין בדוחק ובצפיפות לפגישה עם המלך בתשלום ותוכלי להנות מטרקלין מפואר וממוזג עם כיבוד איכותי (וימי שלישי קוסקוס). דמי שימוש בכרטיס: 0.99 ש"ח בלבד לחודש בהוראת קבע (ההנהלה רשאית לעדכן את הסכום מבלי לקבל את אישור הלקוחה). ילדים לא מורשים להכנס לארמון, ניתן לרכוש שירותי ביביסיטר בנקודות שיצברו. הננו מאחלים לך הצלחה בדרכך החדשה. נא להחליף את הקוסקוס של ימי שלישי בנתח פילה איכותי ביין אדום או שאני הולכת לבלונדי!!! Did I tell you about our complimentary fillet with red wine? קניתי!! (אתה בודק את האנגלית שלי בלונדי ?!?!?.. ) Sounds better in English, doesn't it? |
|
Lady Mod(שולטת) |
לפני 16 שנים •
20 במאי 2008
לפני 16 שנים •
20 במאי 2008
Lady Mod(שולטת) • 20 במאי 2008
Blondie the good כתב/ה: Lady Mod כתב/ה: Blondie the good כתב/ה: Lady Mod כתב/ה: Sigurd כתב/ה: Lady Mod כתב/ה: Sigurd כתב/ה: גם לי כבר נמאס לדפוק חשבון....
אז זהו, מהיום אני מלך בתשלום ולא אכפת לי מה יגידו, לא מקבל צ'קים, תלושים לחג רק ב- 90% מערכם הנקוב, כרטיסי אשראי כן אבל לא בתשלומים (קרדיט לא אכפת לי) ובקרוב יהיה גם כרטיס מועדון. לא עונה לפניות מתחכמות או ציניות או לחלופין פניות סחבאקיות למיניהן. *ממתינה לכרטיס מועדון (זה כולל מועדונית לילדים?!? ) ברכות! זכית! כרטיס מועדון ישלח אלייך בדואר רשום. בכרטיס כבר יש 100! נקודות לרכישת ציוד בדסמ בסטודיו/ארמון של רשת המלכים בתשלום כולל הסניף החדש בממלכת בהוטאן. לכרטיס מצורפת גם חוברת מבצעים. מבצע החודש: סט שוטים בעיצוב מקורי תמורת 50 נקודות בלבד עד גמר המלאי (+999 ש"ח דמי משלוח). כמו כן מצ"ב כרטיס כניסה לטרקליני האח"מיות, כך לא תצטרכי להמתין בדוחק ובצפיפות לפגישה עם המלך בתשלום ותוכלי להנות מטרקלין מפואר וממוזג עם כיבוד איכותי (וימי שלישי קוסקוס). דמי שימוש בכרטיס: 0.99 ש"ח בלבד לחודש בהוראת קבע (ההנהלה רשאית לעדכן את הסכום מבלי לקבל את אישור הלקוחה). ילדים לא מורשים להכנס לארמון, ניתן לרכוש שירותי ביביסיטר בנקודות שיצברו. הננו מאחלים לך הצלחה בדרכך החדשה. נא להחליף את הקוסקוס של ימי שלישי בנתח פילה איכותי ביין אדום או שאני הולכת לבלונדי!!! Did I tell you about our complimentary fillet with red wine? קניתי!! (אתה בודק את האנגלית שלי בלונדי ?!?!?.. ) Sounds better in English, doesn't it? Well, but of course |
|