אורלי(שולטת) |
לפני 16 שנים •
16 במאי 2008
לפני 16 שנים •
16 במאי 2008
אורלי(שולטת) • 16 במאי 2008
מזל טוב DM!
רוצה לאחל לך קודם כל בריאות (תשמור על עצמך, ראבק!) הרבה אהבה ואושר עם אשתך המדהימה שההמשך בשנים הבאות יהיה פורה, מספק ומלא בחיוכים וכמובן איך לא? בהצלחה למכבי (חכה חכה...מה נעשה לך הערב ) אוהבת המון |
|
Lady Mod(שולטת) |
לפני 16 שנים •
16 במאי 2008
לפני 16 שנים •
16 במאי 2008
Lady Mod(שולטת) • 16 במאי 2008
דוגיסטאר (כי אתה כוכב, על כדור הארץ, ובשמיים גם, ללא ספק)
מה נאחל לך שעוד לא אוחל פה? שתמיד תהיה שמח שתמיד תמשיך לגדול שתמיד תישאר צעיר שתמיד תלך קדימה שלא תאבד תיקווה שתמיד תהיה בריא שיהיה לך טוב שתמשיך לאהוב (שלום חנוך- "בגילגול הזה", ועם שלום הסליחה, את המשפט האחרון טיפה'לה שיניתי..) וכמובן יאללללה מכביייי (וכאוהדת הפועל אתה יודע שהמשפט האחרון כאבבבב!!!! ) אוהבת אותך המון המון. ע. |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 16 שנים •
16 במאי 2008
לדוגי החמוד
לפני 16 שנים •
16 במאי 2008
Madame T(שולטת) • 16 במאי 2008
הרבה מזל טוב, ברכות ואיחולים ליומולדתך. מאחלת לך מסיבה מהנה ומוצלחת הערב. צר לי שלא אוכל להגיע להשתתף בשמחתך, אבל ודאי ניפגש עוד ורק בשמחות כמובן.
עד מאה כעשרים והרבה אושר עם ליידי S שלך. |
|
מאותגר |
לפני 16 שנים •
17 במאי 2008
לפני 16 שנים •
17 במאי 2008
מאותגר • 17 במאי 2008
את כל הברכות האפשריות קיבלת ממני אתמול בטלפון.
רציתי גם להגיע ולברך באופן אישי, אבל הוכרעתי . אחד האנשים הראשונים שהכרתי בקהילת הסוטים, עוד לפני כמה שנים ובאותו הרגע כבר שמחתי על הזכות שנפלה בחלקי. נוכחות כל כך חיובית, עם חיוך שלעולם לא מתאדה ולב שתמיד מתרחב ואוהב. מאחל לך שנים מקסימות, ארוכות ומאושרות, עם הרבה דוגים קטנים לך ולליידי. אוהב אותך אחי. באמת |
|
D M Dogy(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
17 במאי 2008
תודה מעומק הלב...
לפני 16 שנים •
17 במאי 2008
D M Dogy(מתחלף) • 17 במאי 2008
לא יכלתי לתכנן לעצמי מסיבת יומולדת שכזאת...
לא חשבתי שאפשר להגיע לרמות מטורפות כאלה של שימחה..... תודות ל... לכל המברכים בפורום לכל המברכים בטלפון לכל אלה שבירכו אישית לכל אלה שהגיעו לשמוח איתי וכמובן לצוות ה NO LIMIT אני גאה להיות חלק מצוות מנצח שכזה שדאגו להפיק עבורי ערב שלא ישכח reaper שעשה לי גבס ברוטב שמפניה קונדרה,על שלט מאיר פנים אורלי,שפשוט נימצאת שם jue ,ג'וליאן וסייף,בת אל,זיו ליידי מוד,תומר,ג'וני,צוות הברמנים המפנק,ענת על התקליטיה וכמוכן טלה ורוני אנשים בעלי לב רחב ואוהב ולעוד רבים טובים ואלופים אוהב את כולכם,תודה מעומק הלב. תודה מיוחדת לאישה שלי Lady S האהובה שלי והאהבה שלי שבלעדייך כלום לא שווה "איך בגללך לילה לא לילה איך בגללך כלום לא קורה" שוב תודה אוהב את כולם. |
|
Tainted(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
18 במאי 2008
לפני 16 שנים •
18 במאי 2008
Tainted(לא בעסק) • 18 במאי 2008
מזל טוב גם מאיתנו,
שפע ברכות ואיחולים, שתהיה לך שנה שופעת, משכילה ומהנה! שנה של התעצמות האהבה שלך והזוגיות שלך! או בקצרה: כל שתבקש לו יהי. מאיתנו, הפרודומים |
|
יערה46 |
לפני 16 שנים •
18 במאי 2008
לפני 16 שנים •
18 במאי 2008
יערה46 • 18 במאי 2008
[B]
יום הולדת שמח היתה אחלה מסיבת יום הולדת בנולימיט מאיתנו האישה באדום, ג'ניס, ואני |
|
ליידי פירס |
לפני 16 שנים •
18 במאי 2008
לפני 16 שנים •
18 במאי 2008
ליידי פירס • 18 במאי 2008
קוקי
המון המון המון מזל טוב יקירי...אני מקווה שאתה סולח לי שלא הגעתי לחגיגה הגדולה,אבל זה לא ימנע חגיגה נוספת... אוהבת אותך ימבה!!!!! פירסית |
|
NeedlesS{המלכהFM} |
לפני 16 שנים •
18 במאי 2008
נשמאמי !!!!
לפני 16 שנים •
18 במאי 2008
NeedlesS{המלכהFM} • 18 במאי 2008
מלך ה- D.M מזל טוב!!!
בייבי מה אאחל לך המון אושר ועושר(בסדר הזה)עוד שנה מדהימה עם הליידי המדהימה שלך דוגי אם לא היית נולדת היו צריכים להמציא אותך מה היית עושה בלעדייך, מה?! אתה כזה איש מקסים ומהמם המון נישוקים חיבוקים ואהבה |
|
NeedlesS{המלכהFM} |
לפני 16 שנים •
18 במאי 2008
נשמאמי !!!!
לפני 16 שנים •
18 במאי 2008
NeedlesS{המלכהFM} • 18 במאי 2008
מלך ה- D.M מזל טוב!!!
בייבי מה אאחל לך המון אושר ועושר(בסדר הזה)עוד שנה מדהימה עם הליידי המדהימה שלך דוגי אם לא היית נולדת היו צריכים להמציא אותך מה היית עושה בלעדייך, מה?! אתה כזה איש מקסים ומהמם המון נישוקים חיבוקים ואהבה |
|