amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
25 במאי 2008
לפני 16 שנים •
25 במאי 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 25 במאי 2008
יש משהו שדומים עושים, שנוטה לבלבל סאביות חדשות ו/ או נוחות להשפעה. הם מביאים את כל הסכנות האמורות לעיל, ואז אומרים משהו כמו: "זה מסוכן מאוד/ אל תנסו את זה בבית/ מי שלא יודע שלא ישחק בזה/ אני רופא/הייתי חובש בצבא/ יש לי ערכת החייאה בבית..."
אז זה מאוד פשוט. לא חשוב אם אתה הרופא הטוב בעולם, ואם יש לך בית- חולים בבית, א י ן דרך לעסוק בחניקות ללא סכנות ממשיות ובלתי צפויות. א י ן דרך לעשות את זה "נכון". זו השורה התחתונה. |
|
IvoryDom |
לפני 16 שנים •
25 במאי 2008
אכן מסוכן
לפני 16 שנים •
25 במאי 2008
IvoryDom • 25 במאי 2008
מספרים שמציצה בלי קונדום עלולה גם להעביר איידס
לכן מצצי עם קונדום דר"א שטפי דם מהצלפות, נורא מסוכן, אולי הקיין ינחת לך על הגב וישבור חוליה. אני מציע נוצה תעשי בדס"מ עם נוצה אבל תוודאי שאת לא אלרגית לנוצה אחרת נורא מסוכן. |
|
שעת הדימדומים שולט |
לפני 16 שנים •
25 במאי 2008
לא חונק
לפני 16 שנים •
25 במאי 2008
שעת הדימדומים שולט • 25 במאי 2008
אני לא חונק בגלל הסיכון שכרוך בפעולה הזו.
מבחינתי,כאן בדיוק עובר הקו שבין הנאה לסיכון בגרימת נזק בלתי הפיך לנשלטת. |
|
טיגריס כחולה |
לפני 16 שנים •
25 במאי 2008
Re: אכן מסוכן
לפני 16 שנים •
25 במאי 2008
טיגריס כחולה • 25 במאי 2008
IvoryDom כתב/ה: מספרים שמציצה בלי קונדום עלולה גם להעביר איידס
לכן מצצי עם קונדום דר"א שטפי דם מהצלפות, נורא מסוכן, אולי הקיין ינחת לך על הגב וישבור חוליה. אני מציע נוצה תעשי בדס"מ עם נוצה אבל תוודאי שאת לא אלרגית לנוצה אחרת נורא מסוכן. ובנימה קצת יותר רצינית, בפעמים הראשונות שהתחלתי (ואני מודעת לכך שזה הולך להרוס לאותם הנשלטים שהיו איתי באותה תקופה), כשהייתי חונקת אותם , הייתי עוצרת נשימה. אם אני יכולה - הם יכולים.אני חיה וקיימת, גם הם. מה שכן - אם אתה אדם אטום שחייב חוברת הוראות גם להכנת סלט - אל תתעסק בחניקות. נ.ב - בעיני, למעט אולי ברנדינג, אין דבר שיותר אירוטי וסקסי מחניקות. |
|
ראש השבט(שולט) |
לפני 16 שנים •
25 במאי 2008
עכשו אני מבין..
לפני 16 שנים •
25 במאי 2008
ראש השבט(שולט) • 25 במאי 2008
עכשו אני מבין למה הנשלטות שלי מתות עלי.. כעת הסברתם לי למה הארון שלי מלא שלדים..
ואני חשבתי ששפחה זה משהו חד פעמי.. אבל חייבים להודות..לפחות זה לא כמו עם סכין.. פחות דם ופחות צורך לנקות.. |
|
קליבר(שולט) |
לפני 16 שנים •
25 במאי 2008
Re: עכשו אני מבין..
לפני 16 שנים •
25 במאי 2008
קליבר(שולט) • 25 במאי 2008
ראש השבט כתב/ה: עכשו אני מבין למה הנשלטות שלי מתות עלי.. כעת הסברתם לי למה הארון שלי מלא שלדים..
ואני חשבתי ששפחה זה משהו חד פעמי.. אבל חייבים להודות..לפחות זה לא כמו עם סכין.. פחות דם ופחות צורך לנקות.. או , תמיד ידעתי שיש לך רעיונות יצרתיים , אתה גם לא יודע איזה פירפורים והתכווצויות יש כשהיא נחנקת !!! |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
25 במאי 2008
Re: עכשו אני מבין..
לפני 16 שנים •
25 במאי 2008
קליבר כתב/ה: ראש השבט כתב/ה: עכשו אני מבין למה הנשלטות שלי מתות עלי.. כעת הסברתם לי למה הארון שלי מלא שלדים..
ואני חשבתי ששפחה זה משהו חד פעמי.. אבל חייבים להודות..לפחות זה לא כמו עם סכין.. פחות דם ופחות צורך לנקות.. או , תמיד ידעתי שיש לך רעיונות יצרתיים , אתה גם לא יודע איזה פירפורים והתכווצויות יש כשהיא נחנקת !!! צריך רק להזהר, שהיא לא תעיף רהיטים או תבעט לך בפנים בטעות בזמן שהיא מפרפרת וגוססת. לא היינו רוצים תאונות חלילה... |
|
מקופלת(נשלטת){Blue eyed } |
לפני 16 שנים •
25 במאי 2008
לפני 16 שנים •
25 במאי 2008
מקופלת(נשלטת){Blue eyed } • 25 במאי 2008
היה אחד שעשיתי את זה איתו.
זה מעצים באופן שלא ניתן לתאר. מסוכן - תמיד. הרבה דברים מסוכנים. היום אני לא בטוחה שהייתי חוזרת על זה. בעולם של היום, באמת הכל מסוכן. לא בציניות. הכל מסוכן. כאן זה סיכון ידוע מראש. השאלה הנשאלת היא: מי הוא מנוסה בתחום? היכן רכש את הנסיון הזה? על מי? כל נסיון צריך לרכוש. |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
25 במאי 2008
לפני 16 שנים •
25 במאי 2008
מקבי(מתחלף) • 25 במאי 2008
ציטוט: צודק הילד. אני הייתי מעדיפה שמקבי יחנוק אותי. עדיף. ככה אדע בוודאות שאמות ולא אשאר צמח!
ועל כך נאמר - 100% שביעות-רצון, 0 תלונות! |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
25 במאי 2008
לפני 16 שנים •
25 במאי 2008
מקבי כתב/ה: ציטוט: צודק הילד. אני הייתי מעדיפה שמקבי יחנוק אותי. עדיף. ככה אדע בוודאות שאמות ולא אשאר צמח!
ועל כך נאמר - 100% שביעות-רצון, 0 תלונות! על כך נאמר: "לא לוקח שבויים... " |
|