Madame T(שולטת) |
לפני 16 שנים •
8 ביוני 2008
Re: ואם ...
לפני 16 שנים •
8 ביוני 2008
Madame T(שולטת) • 8 ביוני 2008
[quote="המכשפה קירקה"]
נסיך הכתר כתב/ה: Madame T כתב/ה: נסיך הכתר כתב/ה: kamor כתב/ה: שיוצאים מהים ורוחצים את הרגליים בברז. אז יש את הקטע שעדיין יש בו חול והרגליים שוב מתלכלכות ?
אז זהו. להרים את המלכה מהברז עד למדרכה או האוטו. זה יכול להיות פינוק טוב. אפשר גם לרחוץ את רגליה עם בקבוק שמגיעים למדרכה. ואם המלכה שוקלת פי 2 מהעבד כך שהעבד לא מסוגל להרימה על כתיפיו? האתגר לעבד, נסיך הכתר, הוא למצוא דרך יצירתית להתגבר על הבעיה כבדת המשקל, תרתי משמע [/quote הדרך היצירתית היחידה היא להכין מבעוד מועד קלנועית , אוטו עם מנוף הרמה, גלשן ממונע מצנח רחיפה מזוגי אומונע זוגי- כך 2 הצדדים ייצאו נשכרים... אם זה לא מאתגר.. אז מה כן? חחחחח.... מצחיק ביותר, אהבתי את המנוף הרמה, החוף שלנו נמוך מהחניה, אז הפיתרון הזה הוא אידיאלי מדמיינת סיטואציה- העבד מביא מנוף, אני מתנגדת בפחד, העבד משכנע אותי, שמלכה כמוני תעלה מליון מדרגות? שמים עלי רצועות, מרימים, אני מנפנפת בידיים ורגליים באוויר, אנשים שבחוף נהנים מהמחזה, החוף שלנו יחשב כחוף של אטרקציות (שירות לרשות מקומית באותה ההזדמנות) העבד עשה את המוטל עליו ואני עליתי כמו מלכה. למי יש מנוף פנוי לשבת הבאה? חחחח, קירקה, רעיונות יש לכם, משהו, אם כי נשמע לי כמו 'פרויקט' רציני מה שתיארת לעיל |
|
נסיך הכתר |
לפני 16 שנים •
8 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
8 ביוני 2008
נסיך הכתר • 8 ביוני 2008
[quote="Madame T"]
המכשפה קירקה כתב/ה: נסיך הכתר כתב/ה: Madame T כתב/ה: נסיך הכתר כתב/ה: kamor כתב/ה: שיוצאים מהים ורוחצים את הרגליים בברז. אז יש את הקטע שעדיין יש בו חול והרגליים שוב מתלכלכות ?
אז זהו. להרים את המלכה מהברז עד למדרכה או האוטו. זה יכול להיות פינוק טוב. אפשר גם לרחוץ את רגליה עם בקבוק שמגיעים למדרכה. ואם המלכה שוקלת פי 2 מהעבד כך שהעבד לא מסוגל להרימה על כתיפיו? האתגר לעבד, נסיך הכתר, הוא למצוא דרך יצירתית להתגבר על הבעיה כבדת המשקל, תרתי משמע [/quote הדרך היצירתית היחידה היא להכין מבעוד מועד קלנועית , אוטו עם מנוף הרמה, גלשן ממונע מצנח רחיפה מזוגי אומונע זוגי- כך 2 הצדדים ייצאו נשכרים... אם זה לא מאתגר.. אז מה כן? חחחחח.... מצחיק ביותר, אהבתי את המנוף הרמה, החוף שלנו נמוך מהחניה, אז הפיתרון הזה הוא אידיאלי מדמיינת סיטואציה- העבד מביא מנוף, אני מתנגדת בפחד, העבד משכנע אותי, שמלכה כמוני תעלה מליון מדרגות? שמים עלי רצועות, מרימים, אני מנפנפת בידיים ורגליים באוויר, אנשים שבחוף נהנים מהמחזה, החוף שלנו יחשב כחוף של אטרקציות (שירות לרשות מקומית באותה ההזדמנות) העבד עשה את המוטל עליו ואני עליתי כמו מלכה. למי יש מנוף פנוי לשבת הבאה? מאדאם t תני צ'אנס לרעיונות שהועלו- מדוע לסבך את העינינים?- בעזרת הרצון, והיצירתיות ניתן לבצע את מרבית הפעולות שהוצעו... חחחח, קירקה, רעיונות יש לכם, משהו, אם כי נשמע לי כמו 'פרויקט' רציני מה שתיארת לעיל |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 16 שנים •
9 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
9 ביוני 2008
Madame T(שולטת) • 9 ביוני 2008
[quote="נסיך הכתר"]
Madame T כתב/ה: המכשפה קירקה כתב/ה: נסיך הכתר כתב/ה: Madame T כתב/ה: נסיך הכתר כתב/ה: kamor כתב/ה: שיוצאים מהים ורוחצים את הרגליים בברז. אז יש את הקטע שעדיין יש בו חול והרגליים שוב מתלכלכות ?
אז זהו. להרים את המלכה מהברז עד למדרכה או האוטו. זה יכול להיות פינוק טוב. אפשר גם לרחוץ את רגליה עם בקבוק שמגיעים למדרכה. ואם המלכה שוקלת פי 2 מהעבד כך שהעבד לא מסוגל להרימה על כתיפיו? האתגר לעבד, נסיך הכתר, הוא למצוא דרך יצירתית להתגבר על הבעיה כבדת המשקל, תרתי משמע [/quote הדרך היצירתית היחידה היא להכין מבעוד מועד קלנועית , אוטו עם מנוף הרמה, גלשן ממונע מצנח רחיפה מזוגי אומונע זוגי- כך 2 הצדדים ייצאו נשכרים... אם זה לא מאתגר.. אז מה כן? חחחחח.... מצחיק ביותר, אהבתי את המנוף הרמה, החוף שלנו נמוך מהחניה, אז הפיתרון הזה הוא אידיאלי מדמיינת סיטואציה- העבד מביא מנוף, אני מתנגדת בפחד, העבד משכנע אותי, שמלכה כמוני תעלה מליון מדרגות? שמים עלי רצועות, מרימים, אני מנפנפת בידיים ורגליים באוויר, אנשים שבחוף נהנים מהמחזה, החוף שלנו יחשב כחוף של אטרקציות (שירות לרשות מקומית באותה ההזדמנות) העבד עשה את המוטל עליו ואני עליתי כמו מלכה. למי יש מנוף פנוי לשבת הבאה? מאדאם t תני צ'אנס לרעיונות שהועלו- מדוע לסבך את העינינים?- בעזרת הרצון, והיצירתיות ניתן לבצע את מרבית הפעולות שהוצעו... חחחח, קירקה, רעיונות יש לכם, משהו, אם כי נשמע לי כמו 'פרויקט' רציני מה שתיארת לעיל אין לי בעיה עם מי שרוצה להציע ולבצע רעיונות יצירתיים ומורכבים, פשוט שיעשע אותי הרעיון... |
|
סטיית תקן |
לפני 16 שנים •
10 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
10 ביוני 2008
סטיית תקן • 10 ביוני 2008
[quote="Madame T"]
נסיך הכתר כתב/ה: Madame T כתב/ה: המכשפה קירקה כתב/ה: נסיך הכתר כתב/ה: Madame T כתב/ה: נסיך הכתר כתב/ה: kamor כתב/ה: שיוצאים מהים ורוחצים את הרגליים בברז. אז יש את הקטע שעדיין יש בו חול והרגליים שוב מתלכלכות ?
אז זהו. להרים את המלכה מהברז עד למדרכה או האוטו. זה יכול להיות פינוק טוב. אפשר גם לרחוץ את רגליה עם בקבוק שמגיעים למדרכה. ואם המלכה שוקלת פי 2 מהעבד כך שהעבד לא מסוגל להרימה על כתיפיו? האתגר לעבד, נסיך הכתר, הוא למצוא דרך יצירתית להתגבר על הבעיה כבדת המשקל, תרתי משמע [/quote הדרך היצירתית היחידה היא להכין מבעוד מועד קלנועית , אוטו עם מנוף הרמה, גלשן ממונע מצנח רחיפה מזוגי אומונע זוגי- כך 2 הצדדים ייצאו נשכרים... אם זה לא מאתגר.. אז מה כן? חחחחח.... מצחיק ביותר, אהבתי את המנוף הרמה, החוף שלנו נמוך מהחניה, אז הפיתרון הזה הוא אידיאלי מדמיינת סיטואציה- העבד מביא מנוף, אני מתנגדת בפחד, העבד משכנע אותי, שמלכה כמוני תעלה מליון מדרגות? שמים עלי רצועות, מרימים, אני מנפנפת בידיים ורגליים באוויר, אנשים שבחוף נהנים מהמחזה, החוף שלנו יחשב כחוף של אטרקציות (שירות לרשות מקומית באותה ההזדמנות) העבד עשה את המוטל עליו ואני עליתי כמו מלכה. למי יש מנוף פנוי לשבת הבאה? מאדאם t תני צ'אנס לרעיונות שהועלו- מדוע לסבך את העינינים?- בעזרת הרצון, והיצירתיות ניתן לבצע את מרבית הפעולות שהוצעו... חחחח, קירקה, רעיונות יש לכם, משהו, אם כי נשמע לי כמו 'פרויקט' רציני מה שתיארת לעיל אין לי בעיה עם מי שרוצה להציע ולבצע רעיונות יצירתיים ומורכבים, פשוט שיעשע אותי הרעיון... אפשר גם לחכות שיהיו גלים גבוהים ואז הגלים רימו את המלכה עד לאוטו וגם ינקו את החול ממנה ולך ישאר רק לנגב אותה. |
|
ביג-אן |
לפני 16 שנים •
10 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
10 ביוני 2008
ביג-אן • 10 ביוני 2008
[quote="נסיך הכתר"]
Madame T כתב/ה: נסיך הכתר כתב/ה: kamor כתב/ה: שיוצאים מהים ורוחצים את הרגליים בברז. אז יש את הקטע שעדיין יש בו חול והרגליים שוב מתלכלכות ?
אז זהו. להרים את המלכה מהברז עד למדרכה או האוטו. זה יכול להיות פינוק טוב. אפשר גם לרחוץ את רגליה עם בקבוק שמגיעים למדרכה. ואם המלכה שוקלת פי 2 מהעבד כך שהעבד לא מסוגל להרימה על כתיפיו? האתגר לעבד, נסיך הכתר, הוא למצוא דרך יצירתית להתגבר על הבעיה כבדת המשקל, תרתי משמע [/quote הדרך היצירתית היחידה היא להכין מבעוד מועד קלנועית , אוטו עם מנוף הרמה, גלשן ממונע מצנח רחיפה מזוגי אומונע זוגי- כך 2 הצדדים ייצאו נשכרים... אם זה לא מאתגר.. אז מה כן? LOLOLOL גדול בתור כבדת משקל(לפחות פי 2) קח איתך מחצלת נקיה לפרוס לפניה- רצוי 2.. ואז היא בדרכה מעלה לא תלכלף רגליה .כמובן שכולם ינעצו מבטים - אבל בטח הרבה פחות מאשר היו נועצים בעבד צנום שעושה אבויויו (שק קמח) למלכה שמנה.. והנה כמה תוספות לפינוקי ים- מומלץ 1.תפתיע עם אופנוע ים - יודע מה קח אותה לחוף הים באילת .. למה לא. 2. פנק אותה באוכל שתיה וכל טוב 3. תבנה לה ארמון בחול, ותסביר לה שיום יבוא וכראוי למלכה תקנה לה ארמון אמיתי. 4.תנסה לתת למשפט מספר 3 תחושה שאתה מתכוון לכל מילה 5. לפני הים תדאג לגלח רגליה, למרוח בקרם הגנה ולבדוק שהפדיקור ברגלים תקין וראוי להשווצה בים. 6. תדאג לצלם את הוד יופיה בים. 7. כיסא נוח, שמשיה וכל מה שכבר נאמר 8השירותים של הים הכי מגעילים ומגעלי להכנס לשם.. תמצא מקום מבעוד מועד לקבל את מימיה הצלולים לפיך. אם אין מקום כזה.. תדאג לקחת גזיבו סגור. או אוהל קטן וסגור. ודירבאלק טיפה תנזל. |
|
המכשפה קירקה |
לפני 16 שנים •
10 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
10 ביוני 2008
המכשפה קירקה • 10 ביוני 2008
[quote="שחר 82"]
Madame T כתב/ה: נסיך הכתר כתב/ה: Madame T כתב/ה: המכשפה קירקה כתב/ה: נסיך הכתר כתב/ה: Madame T כתב/ה: נסיך הכתר כתב/ה: kamor כתב/ה: שיוצאים מהים ורוחצים את הרגליים בברז. אז יש את הקטע שעדיין יש בו חול והרגליים שוב מתלכלכות ?
אז זהו. להרים את המלכה מהברז עד למדרכה או האוטו. זה יכול להיות פינוק טוב. אפשר גם לרחוץ את רגליה עם בקבוק שמגיעים למדרכה. ואם המלכה שוקלת פי 2 מהעבד כך שהעבד לא מסוגל להרימה על כתיפיו? האתגר לעבד, נסיך הכתר, הוא למצוא דרך יצירתית להתגבר על הבעיה כבדת המשקל, תרתי משמע [/quote הדרך היצירתית היחידה היא להכין מבעוד מועד קלנועית , אוטו עם מנוף הרמה, גלשן ממונע מצנח רחיפה מזוגי אומונע זוגי- כך 2 הצדדים ייצאו נשכרים... אם זה לא מאתגר.. אז מה כן? חחחחח.... מצחיק ביותר, אהבתי את המנוף הרמה, החוף שלנו נמוך מהחניה, אז הפיתרון הזה הוא אידיאלי מדמיינת סיטואציה- העבד מביא מנוף, אני מתנגדת בפחד, העבד משכנע אותי, שמלכה כמוני תעלה מליון מדרגות? שמים עלי רצועות, מרימים, אני מנפנפת בידיים ורגליים באוויר, אנשים שבחוף נהנים מהמחזה, החוף שלנו יחשב כחוף של אטרקציות (שירות לרשות מקומית באותה ההזדמנות) העבד עשה את המוטל עליו ואני עליתי כמו מלכה. למי יש מנוף פנוי לשבת הבאה? מאדאם t תני צ'אנס לרעיונות שהועלו- מדוע לסבך את העינינים?- בעזרת הרצון, והיצירתיות ניתן לבצע את מרבית הפעולות שהוצעו... חחחח, קירקה, רעיונות יש לכם, משהו, אם כי נשמע לי כמו 'פרויקט' רציני מה שתיארת לעיל אין לי בעיה עם מי שרוצה להציע ולבצע רעיונות יצירתיים ומורכבים, פשוט שיעשע אותי הרעיון... אפשר גם לחכות שיהיו גלים גבוהים ואז הגלים רימו את המלכה עד לאוטו וגם ינקו את החול ממנה ולך ישאר רק לנגב אותה. שחר, גל גדול?? חחח צונמי גדול ואז הוא יגלגל אותה לא רק לרכב, ישר הביתה.. |
|
בוגדנית קטנטנה |
לפני 16 שנים •
11 ביוני 2008
יש לי יש לי יש לי!
לפני 16 שנים •
11 ביוני 2008
בוגדנית קטנטנה • 11 ביוני 2008
מבוסס על דייט ונילי לגמרי אתמול בלילה בחופי ים תיכון:
העבד שלי צריך להיות ה"שובר גלים" שלי, אם הים רועש וגועש, למה שאני אקבל את כל הגלים המנופצים בפנים? אני רוצה רק את הגלים הנעימים, החלקים, בכל אופן, הסאב יהיה השובר גלים שלי, הוא ירים אותי (יש לפחות 7 תנוחות נוחות לעשות את זה ) כשמגיע גל, ככה הוא יטבע לכמה שניות אבל אני לא אסבול מהגל המנופץ. הוא גם יכול וצריך, לשבת מול כיוון הרוח כדי שלא יהיה לי קר ביציאה מהמים. לדאוג לכמה שיותר "ביתיות" בחוף: חלוק מגבת הוא לא רק לבית!!! סדין פרוש ואולי אפילו שמיכה דקה, יעשו לי נעים על החול. ואם כבר מדברים על חול, להכין דלי עם מים נקיים שהמלכה תרוקן על ידיה אם הן מתלכלכות מחול. אוי, יש לי עוד מלא רעיונות! אבל אני חייבת לחזור לעבודה. חבל שאין סאב עבודה... |
|
בוגדנית קטנטנה |
לפני 16 שנים •
11 ביוני 2008
יש לי יש לי יש לי!
לפני 16 שנים •
11 ביוני 2008
מבוסס על דייט ונילי לגמרי אתמול בלילה בחופי ים תיכון:
העבד שלי צריך להיות ה"שובר גלים" שלי, אם הים רועש וגועש, למה שאני אקבל את כל הגלים המנופצים בפנים? אני רוצה רק את הגלים הנעימים, החלקים, בכל אופן, הסאב יהיה השובר גלים שלי, הוא ירים אותי (יש לפחות 7 תנוחות נוחות לעשות את זה ) כשמגיע גל, ככה הוא יטבע לכמה שניות אבל אני לא אסבול מהגל המנופץ. הוא גם יכול וצריך, לשבת מול כיוון הרוח כדי שלא יהיה לי קר ביציאה מהמים. לדאוג לכמה שיותר "ביתיות" בחוף: חלוק מגבת הוא לא רק לבית!!! סדין פרוש ואולי אפילו שמיכה דקה, יעשו לי נעים על החול. ואם כבר מדברים על חול, להכין דלי עם מים נקיים שהמלכה תרוקן על ידיה אם הן מתלכלכות מחול. אוי, יש לי עוד מלא רעיונות! אבל אני חייבת לחזור לעבודה. חבל שאין סאב עבודה... |
|
lionize |
לפני 16 שנים •
11 ביוני 2008
הכל טוב ויפה
לפני 16 שנים •
11 ביוני 2008
lionize • 11 ביוני 2008
אבל אני בתור שולטת שאוהבת מאוד את הים, גם אוהבת מאוד את החול וגם אוהבת מאוד את המים והגלים וכל הדברים שהעבד צריך לספוג בשביל המלכה.
למה?! כבר לקחתם את כל מה שנהנים איתו בים. אז הצעה בתור אחת שלא רוצה לשתזף כל היום, אני אבקש מהעבד שלי שיעטוף אותי במגבת כל פעם כשאני יוצאת מהמים. שימרח עלי קרם הגנה ב"תנועות עיסוי" כמדומני. שיביא לי מים בדלי או בבקבוק כדי שאני אוכל לעשות נטיפים על החול, בלי לחפור בור של 10 מטר עומק. ואני צריכה לחשוב על עוד דברים אבל רק המחשבה על הים מרגשת אותי(-: |
|
בוגדנית קטנטנה |
לפני 16 שנים •
11 ביוני 2008
לפני 16 שנים •
11 ביוני 2008
איזה כיף לך, ים בשבילי הוא סיוט, כל החום והערסים והחום והחול והים והמדוזות. זה בטח טבוע באיזו טראומת טביעה מהילדות שלי....
ועד שאני אתגבר על זה, אני צריכה סאב ימי. |
|