GOLD |
לפני 21 שנים •
27 באוק׳ 2003
אה רגע אחד,
לפני 21 שנים •
27 באוק׳ 2003
GOLD • 27 באוק׳ 2003
שיקי, הפוסט הזה לא התחיל בכללי? אני לא מבין? על מה אתה מתרעם? הוא התחיל בכללי המשכתי אותו בכללי, וחתיכת "מכובד" שכמותך כתבתי לך כמה חשבתי על תשובה שתכלול את כל מה שאני תוהה וחושב עליו. לא? אגב לוליטה, לא ראיתי אותך מצטרפת לשום דיון שהעלתי כאן עד שלרגע כבודך נפגע -אגב הוא נפגע רק בעיניך, בעיני זה בדיוק ההפך תשאירי את זה כך. אגב איך את יודעת מהו צבע עיני? - שמע שיקי, אם נפגעת (תאמין לי אני עכשיו נאנח מניד ראשי מצד וצד ולא יודע מה בדיוק לכתוב לך) אני לא התכוונתי לפגוע בך, ההפך. אני לתומי חשבתי שהולך להיות כאן דיון מעניין, אני לא שפטתי אותך, אתה הסימבול! כנ"ל לגבי בת זוגתך. אין לי דבר וחצי דבר, כנגד... אני מעלה מילים (שתאמין לי, רבים מוצאים בהם עניין) אתה רוצה לעשות את זה אישי? פייט על הפורום? סבבה, אין לי בעיה, ההפך אני מוכן ללכת איתך רחוק יותר, אתה טוען שנתחתי אותך "פסיכולוגית" על הכללי? בוא נתח אותי. אני נשבע ומבטיח להשיב לכל שאלה שתשאל אותי מעומק לבי בצורה הכי כנה גם אם תצליח להכאיב לי (בוא תמצא לגלות כמה זה קל, אני כולי רגש) נעשה ככה, אם אתה רוצה, אתה תשאל אני אענה ואשל בחזרה. בא לך ניסיון מעניין על הרשת? כתבת הרבה שטויות בפוסט שלך, אבל אני מבין כי הרבה ממה שכתבת נבע מכעס, אני בטוח שלא היית כותב את מה שכתבת במצב אחר... בנוגע לכל השאר שכתבו, וואלה נותנים לכם חריץ ואתם כעדר. יותר מכך אין לי מה לכתוב, אני מוכן לשיר לך שיר... רוצה? אחלה! זמזם את זה על "קפה של דינוזאורים" של ארקדי ושיטרית מתוך אחלהזאורים או משהו כזה. פוסט מיותר, בקצה אתר, נכתב בכלוב של דינוזאורים, והם יושבים שם ענקים אחד אחד, משועממים עד הצוואר. אחד מטיף "חצי" אומן, ואינסטלטור עבריין, חולה שוטים וסבל, אחד שמן שמתלונן, וטרול שסתם עובר, אחד רזה כזה קטנטן אולי הוא בעל המקום... כי לו כולם אומרים, תרשום! וביניהם עובר מלצר שמוחק ת'הודעות, יודע מה לתת לכל אחד שרק ישתוק, ודינוזאורית המשוררת, ששותה ומקטרת, ולמחרת חוזרת, ולורן שמדברת, ואחד נבעט מחור לחור לכל אחד מגשים את החלום... ומלכה ועבד גם שרים את הפזמון. זה הולך ככה... בקצה אתר, בפורום קר, נכתב לו פוסט על דינוזאורים, והם יושבים שם כעוסים אחד אחד, מבולבלים עד הצוואר... פותחים ת'יום עם גאג בפה. ועוד ווניל שלא שווה, אותם צרות בעצם... אחד צועק ומקלל, אחד שסתם קושר, אחד רזה כזה קטנטן אולי הוא בעל המקום? כי לו כולם אומרים תרשום! וגולדי "הבריון" הרך שמשחק בשח... ודינוזאור, שנשבע שהוא עוזב הכול, ולוליטה היפה, שחושפת את שיניה... את שדייה, את רגליה, ושיקי משתגע, ואחד נתלה מקרוס לקרוס לכל אחת מגשים את החלום... וניו בוי, ליהי, גליה, שרים את הפזמון... בקצה אתר, די מנוכר, נכתב לו פוסט על דינוזאורים, והם יושבים שם בודדים אחד אחד, הם כעוסים עד הצוואר, הם כעוסים עד הצוואר... אחד תכנת "חצי" אומן, ונר דולק ועבריין, חולה על תום וקצף, אחד זהוב שסתם כותב... אז כמו שתיארתם לעצמכם לסיפור הזה ישנה סיבה מאי שם... פוסט מיותר, בקצה אתר, נכתב בכלוב של דינוזאורים, והם קוראים ומתרגזים אחד אחד הם כעוסים עד הצוואר, הם כעוסים עד הצוואר... בכבוד רב, GOLD. |
|
NiL(נשלטת) |
לפני 21 שנים •
27 באוק׳ 2003
לפני 21 שנים •
27 באוק׳ 2003
NiL(נשלטת) • 27 באוק׳ 2003
וכתבתי לפניי שעה והנה אני מחדדת :
"...ולוודאי יושב הוא בביתו שמול הים כעת מביט בתגובות מגחך ואומר:"חבורת צעצועים כלוב החסוכים, מילה וחצי לערער את בטחונם..." "אתם כמו עדר עיוור ותועה שמשחק באופן כה קליל אל תוך הידיים שלו.... " וזה גולד, מוקדש לך. חבלי משיח/נעמי שמר כאשר אני הולך בלי אין ובלי אן על ליבי כמו קמע יש לי כל הזמן שיר קטן, שיר קטן. חבלי משיח הנה זה בא חבלי משיח הנה זה בא חבלי משיח הנה זה בא היום הנה זה בא היום יש כאלה ששרים מעבר לדממה שפתיהם אולי אינן נעות אבל קולם ישמע, ישמע. חבלי משיח הנה זה בא... לפעמים אני סופג מכה אחר מכה וכשרע לי וכשמר לי אז אני דווקא שר לי כך, שר לי כך. חבלי משיח הנה זה בא... אם אגיע אל הבית אצל הברושים מישהו יגיש לי מים וככלות כוחי עוד אשיר, עוד אשיר. חבלי משיח הנה זה בא... |
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 21 שנים •
27 באוק׳ 2003
לפני 21 שנים •
27 באוק׳ 2003
דוכיפת(נשלט) • 27 באוק׳ 2003
גולדי
וגם גל(בת!) נדמה לי שאתם מיחסים יתר חשיבות למסה של גולד קצת פרופורציה,פליזזזזזזזזזז |
|
loren |
לפני 21 שנים •
27 באוק׳ 2003
לפני 21 שנים •
27 באוק׳ 2003
loren • 27 באוק׳ 2003
לקחת בהומור....אותי מעניין רק דבר אחד- אם הם היו במקום שיקי ומלכתו, או במקום אותה סאבית במועדון, האם גם אז הייתה עולה בת צחוק על פניהם?
שיקי כתב מנהמת ליבו, וגולד ניסה לשים ללעג אותו ואת מערכת היחסים שלו עם מלכתו וכדי שלא ישעמם חלילה הוא ניטפל לאיזו סאבית במועדון. אבל אם יש כאן מישהו שלא מבין שאותה סאבית ושיקי ומלכתו זה א נ ח נ ו אז יש לו בעיה בהבנת הנקרא.או שכשיורקים עליו הוא צוהל- מצחיק- לא? מה כל כך שנאת באותה סאבית שעמדה שם? מה היה בה שהוציא ממך כל כך רגש חזק שכזה? פעם מישהו אמר לי- אני משתדל לראות את בני האדם כמו שאלוהים מביט בהם, כמו שאמא שלהם רואה אותם. אתה גולדי אחוז שנאה לפי דעתי בכלל לבני האדם. אתה לעולם לא תוכל לאהוב באמת בני אדם. תמיד תנקר ותחפש חולשות. יש משהו שפיספסת במסה הפדגוגית שלך- כולנו רוצים ומחפשים אהבה, אבל מה לעשות- יש לנו צרכים נפשיים קצת שונים. וזה לא ברמה כמו שרבע האדיוט חושב- תלכו לים לאכול גלידה ותסגרו עניין. זה לא. אז מטבע הדברים אנחנו גם מחפשים פרטנר שאותו נאהב, שיקרה לנו הקליק החזק הזה שלוקח את המערכת גבוה גבוה למעלה. נכון, לא תמיד אנחנו מצליחים, חלקנו כן, חלקנו לא, וזה לא שונה מיחסים וונילים לפחות בהקשר הזה. אז זה לא שאנחנו מחפשים אהבה ואז נו על הדרך נקבל גם כמה הצלפות...אנחנו זקוקים לכל הקומפלס יחד. ואת זה אתה לא מבין. זה שאתה יושב איתנו ושמת לך איזה אתגר חינוכי לנפנף לנו השכם וערב מה אנחנו ומי אנחנו- אז תתפלא- אנחנו יודעים מי אנחנו.אתה צריך לברר עם עצמך מי אתה. אתה שונא בני אדם גולד. אתה מבזבז שעות מול המחשב כדי להסביר לנו שדרכנו הלכה לאיבוד... לנקר בנו. מדוע אתה לא הולך לאתרים שעוסקים בספרות? בכתיבה? מה ראית כאן שמחזיק אותך חזק בבטן? אתה הרי לא אדון, לא סאב ( במחשבה שניה אולי כן- XXXXXXXXXX - קוראי הפורום מוזמנים להכנס לעובי הקורה..... ) ועוד דבר- העניין שהעלת לגבי אדון האור אני לא יודעת עם מי אתה מסתובב אבל הקהילה היא לא חבורת ביריונים שסוגרת חשבונות בסמטא אפלולית.. הקהילה משתמשת בכוח שיש לה אבל סגירת חשבונות מהסוג הזה לא כלול שם. אתה לא מכיר אנשים ומרשה לעצמך לנסות ללעוג להם, אין לך טיפת כבוד, אבל בעיקר לא לעצמך. כשיהיה לך כבוד לעצמך אתה תדע לתת אותו לאחרים. ______ ההודעה נערכה על ידי מערכת הכלוב כיוון שהכילה אאוטינג |
|
כלובי |
לפני 21 שנים •
27 באוק׳ 2003
לפני 21 שנים •
27 באוק׳ 2003
כלובי • 27 באוק׳ 2003
אהבתי את רוב מה שכתבת לורן. ניסחת בדיוק את מה שאני חושב טוב ממני.
עם זאת נסיון לפגיעה בפרטיות של חברי הכלוב הוא חמור מאד ולא מקובל ולכן ערכתי את הודעתך. כלובי. |
|
loren |
לפני 21 שנים •
27 באוק׳ 2003
לפני 21 שנים •
27 באוק׳ 2003
loren • 27 באוק׳ 2003
סליחה! אני מוחה!
האם הזכרתי שם של מישהו? האם נתתי איזה רמז? שם? אאוטינג זה שם או פרטים מסגירים. זה שגולדי משתולל לו שם טוב נו...זוכר את השמנה גולדי? |
|
loren |
לפני 21 שנים •
27 באוק׳ 2003
לפני 21 שנים •
27 באוק׳ 2003
loren • 27 באוק׳ 2003
ואת שיקי?
|
|
loren |
לפני 21 שנים •
27 באוק׳ 2003
לפני 21 שנים •
27 באוק׳ 2003
loren • 27 באוק׳ 2003
ואת לוליטה?
|
|
loren |
לפני 21 שנים •
27 באוק׳ 2003
לפני 21 שנים •
27 באוק׳ 2003
loren • 27 באוק׳ 2003
אהלן גולדי
|
|
חצי אדון |
לפני 21 שנים •
27 באוק׳ 2003
לפני 21 שנים •
27 באוק׳ 2003
חצי אדון • 27 באוק׳ 2003
ים - גלידה - יד ביד - סרט ....או /ו BDSM עושים פחות!!! או לא עושים בכלל!!!! כשיש שם אהבה או כיש אפשרות לבחור....
לורן... אני מודיע לך....אם היתה לך אפשרות לא היית בוחרת לחטוף מכות כדי לקבל אהבה... ולא שאני נגד "סקס קינקי" וכאלה....אבל.....תודי...יש דברים בגו!!! אני לא מצפה לרגע שתודי בנדון....את הרי במצב של הדחקה ופחד. אז לורן - גלידה - ים - יד ביד - סרט וכאלה...נקודה! את "טובה" גם בלי לשחק את ה"אינית".... הבנת? |
|