שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

חוזה בין עבד למלכה

Morticia
לפני 16 שנים • 24 ביוני 2008
Morticia • 24 ביוני 2008
למה הסאב אמור לנסח את החוזה?

שב, תדפיס את מה שאני אומרת לך ואיפה שלא נשמע לך תעצור אותי ונדון בנושא
...
לא?
icon_rolleyes.gif

אבל תכלס בעיני זה בולשיט
כמו חתונה

מי חותם אהבה בחוזה???

{לעניות דעתי... איש איש באמונתו יחיה...}

אנדרפוט
אנדרפוט • 24 ביוני 2008
חוזה הוא דבר מאוד מרגש. דווקא הרשמיות והקרירות הבירוקרטית שנושבת מחוזה שכזה עושה את הפנטזיה לחזקה יותר, אין שום רגשות אין אינטימיות יש הפרדה ברורה ורשמית בין מעמד אציל ומעמד משרת, יש מי שנהנה ועושה שימוש ויש מי שמחויב ושבו עושים שימוש. חוזה טוב יכול לגעת בחרצן הפנימי של כל העניין.

היה לי פעם חוזה כזה עם איזו בחורה ספרדיה. נשארנו זרים גם אחרי כמה חודשים של הכרות והחוזה פשוט מאוד קבע שמתי שבא לה, ובתיאום איתי כמובן, אני מגיע אליה ועושה לה מסאז' ומנשק לה את כפות הרגליים ועושה בעבודה עוד כל מיני מטלות קטנות שבא לה ואז כשהיה לה מספיק היא פשוט אומרת לי ללכת.
לתקופה מסויימת זה היה מאוד מרגש, עצם החוזה עצם ההתחייבות. זה לא עניין של חשק או של אהבה אלה של יצירת הבדלי מעמדות באופן מלאכותי.
אנדרפוט
אנדרפוט • 24 ביוני 2008
חוזה הוא דבר מאוד מרגש. דווקא הרשמיות והקרירות הבירוקרטית שנושבת מחוזה שכזה עושה את הפנטזיה לחזקה יותר, אין שום רגשות אין אינטימיות יש הפרדה ברורה ורשמית בין מעמד אציל ומעמד משרת, יש מי שנהנה ועושה שימוש ויש מי שמחויב ושבו עושים שימוש. חוזה טוב יכול לגעת בחרצן הפנימי של כל העניין.

היה לי פעם חוזה כזה עם איזו בחורה ספרדיה. נשארנו זרים גם אחרי כמה חודשים של הכרות והחוזה פשוט מאוד קבע שמתי שבא לה, ובתיאום איתי כמובן, אני מגיע אליה ועושה לה מסאז' ומנשק לה את כפות הרגליים ועושה בעבודה עוד כל מיני מטלות קטנות שבא לה ואז כשהיה לה מספיק היא פשוט אומרת לי ללכת.
לתקופה מסויימת זה היה מאוד מרגש, עצם החוזה עצם ההתחייבות. זה לא עניין של חשק או של אהבה אלה של יצירת הבדלי מעמדות באופן מלאכותי.
ביג-אן

Re: כבת למשפחת עו"ד ענפה...

ביג-אן • 24 ביוני 2008
דום -במזוכיסטית כתב/ה:
dragon fly כתב/ה:
בוגדנית קטנטנה כתב/ה:
המלט כתב/ה:
בוגדנית קטנטנה כתב/ה:

ויופי שיש בכלוב עו"ד אני בטוחה שבמוקדם או במאוחר מישהו יצטרך אחד כזה...

icon_smile.gif

רק אחד?? הם שורצים כאן בהמוניהם. ממש זוועה!

מה זוועה? ככה הם יסתדרו טוב עם אמא.
אבל רופא יסתדר בטוח הרבה יותר טוב איתי...
icon_smile.gif

-פולניה-

פה הסיכוי למצוא וטרינר גדול מהסיכוי למצוא רופא icon_wink.gif

והסיכוי למצוא כלב גדול מהסיכוי למצוא וטירינר , רופא , ועו"ד גם יחד.

חד גדיא, חד גדיא. החתול ארך, שפם. מחשבה רעה זמם. את הגדי תפש בכף. ואחר אותו טרף. חד גדיא, חד גדיא. זאת ראה והתמרמר
בוגדנית קטנטנה
לפני 16 שנים • 25 ביוני 2008
בוגדנית קטנטנה • 25 ביוני 2008
המלט כתב/ה:
בוגדנית קטנטנה כתב/ה:
כחולית כתב/ה:
למה בכלל לרצות לעשות חוזה כזה שאין לו שום תוקף משפטי? icon_rolleyes.gif
מה אמור להיות כתוב בו? שמותר לה לעשות בך הכל? זה לא יעזור, כי אם היא תיפגע בך היא מפרה את החוק.
יהיה כתוב שאם היא עושה לך משהו אתה תובע אותה? זכותך בכל מקרה אם זה בניגוד להסכמתך.

אולי זה הקטע הסימלי?
אולי הרעיון שיש חוזה, ואני מחוייב, גורמת לו להרגיש אחרת עם עניין השליטה?
ואולי זה בעצם סוג של מילת בטחון? שניהם מכבדים את הבדס"ם בגבולות שהם יציבו מראש בהסכם.
בכלל, הסכם נותן לעניין הה נופח רשמי משהו,
בא לי להזמין מישהו למשרד שלישיחתום על חוזה שמצהיר על הדברים שעליו לעשות בשבילי.
נייס, אחלה רעיון.
יש פה אולי סאב מנסח?

icon_smile.gif

ברור שזה הקטע הסימלי -- צריך להיות מאד מאד חסר דמיון כדי לחשוב שמדובר בחוזה משפטי
של ממש.

icon_cool.gif

או פשוט להיות יותר ונילי מרוב מפלצון השליטה כאן? icon_smile.gif
wrong naughty girl​(לא בעסק)
לפני 16 שנים • 25 ביוני 2008
wrong naughty girl​(לא בעסק) • 25 ביוני 2008
מישהו שלח לי חוזה כזה החוזה בעקרון אומר שאני יכולה לעשות לעבד הכל וכל מה שיש לו שלי ולשימושי ומפרט את הדברים החוזה מאוד חד צדדי לטובת המלכה.
זמר אם אתה מעוניין בחוזה הזה שלח לי את המייל שלך בפרטי ואני אשלח לך אותו.
על אף (וגם הסברתי את זה למי ששלח לי) שאין לו שום תוקף משפטי.