עבודת מאסטר{lori} |
לפני 16 שנים •
26 ביולי 2008
לפני 16 שנים •
26 ביולי 2008
עבודת מאסטר{lori} • 26 ביולי 2008
יש כאן קטע מאוד משעשע.
שאלו מה היא סאבית מסוכנת, ולא קם אחד שהשיב - סאבית שתפגע בי. אישה נשלטת שעלולה לפגוע בי. אני חושב שגבר שלא מבין שהסיטואציה הזו אפשרית - מוטב לו שלא יעסוק בBDSM. |
|
Uranus |
לפני 16 שנים •
26 ביולי 2008
לפני 16 שנים •
26 ביולי 2008
Uranus • 26 ביולי 2008
עבודת מאסטר כתב/ה: יש כאן קטע מאוד משעשע.
שאלו מה היא סאבית מסוכנת, ולא קם אחד שהשיב - סאבית שתפגע בי. אישה נשלטת שעלולה לפגוע בי. אני חושב שגבר שלא מבין שהסיטואציה הזו אפשרית - מוטב לו שלא יעסוק בBDSM. אני לחלוטין מסכים איתך שזו סיטואציה קיימת ואפשרית. הרי מציאותית - לכול אישה או סאבית יש סיכוי לפגוע בי או כל שולט או גבר אחר... ובנימה אישית אני גם נפגעתי. אבל זה לא קשור להיותה סאבית. אבל למה סאבית שעשויה לפגוע בי היא "סאבית מסוכנת" אלא אם היא מתכננת לפגוע בי עם מאצ'טה ? אני חושב שבסופו של דבר ופעם עניתי לאותה שאלה באותה תשובה: בעיני סאבית מסוכנת היא סאבית שלא מוכנה לקחת אחריות על החיים שלה, ובעלת יצר התקרבנות סדרתי - היא מחפשת שולט רק כדי שיהיה לה נוח להשליך על מישהו אחר את האשמה על מה שהיא תופסת כחייה הממורמרים, אלה הופכות בסופו של דבר להכי מסוכנות והכי אובססיביות וכמובן פאנאטיות. ויש לכך סממנים ונורות אזהרה מוקדמים... אבל בעצם אז היא בכלל לא סאבית - מה שמפריך את כל ההגדרה של "סאבית מסוכנת". |
|