חיה ללא הפסקה(שולטת) |
לפני 16 שנים •
11 באוג׳ 2008
Re: אני רק שאלה...
לפני 16 שנים •
11 באוג׳ 2008
חיה ללא הפסקה(שולטת) • 11 באוג׳ 2008
אורלי כתב/ה: סליחה... שאלה קטנה...חדשה כאן
יש מסיבה, משו? ברוכה הבאה מה לא ידעת? לא שמעת? הולך להיות מסיבדיסקו פצצות לגבות כדאי לך לבוא...."סוף סוף" נרקוד ביחד |
|
עדן בלי צנזורה(שולטת) |
לפני 16 שנים •
11 באוג׳ 2008
מזל טוב לילדה הכי יפה,וטישו באות לחגוג על הרחבה
לפני 16 שנים •
11 באוג׳ 2008
עדן בלי צנזורה(שולטת) • 11 באוג׳ 2008
נעשה בלאגן
יהיה מאוד חם הרגליים יכאבו.... הואזניים יבערו הלחיים יוסמקו קרח תביאו חופן קרח |
|
Queen Yasmin(שולטת) |
לפני 16 שנים •
11 באוג׳ 2008
Re: מזל טוב לילדה הכי יפה,וטישו באות לחגוג על הרחבה
לפני 16 שנים •
11 באוג׳ 2008
Queen Yasmin(שולטת) • 11 באוג׳ 2008
עדן בלי צנזורה כתב/ה: נעשה בלאגן
יהיה מאוד חם הרגליים יכאבו.... הואזניים יבערו הלחיים יוסמקו קרח תביאו חופן קרח סליחה ? יש כמה שלא הבינו אותי ? את הבלאגן במסיבה עושה - אני ! |
|
חיה ללא הפסקה(שולטת) |
לפני 16 שנים •
12 באוג׳ 2008
Re: מזל טוב לילדה הכי יפה,וטישו באות לחגוג על הרחבה
לפני 16 שנים •
12 באוג׳ 2008
חיה ללא הפסקה(שולטת) • 12 באוג׳ 2008
Queen Yasmin כתב/ה: עדן בלי צנזורה כתב/ה: נעשה בלאגן
יהיה מאוד חם הרגליים יכאבו.... הואזניים יבערו הלחיים יוסמקו קרח תביאו חופן קרח סליחה ? יש כמה שלא הבינו אותי ? את הבלאגן במסיבה עושה - אני ! יסמין יאלה בלאגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אנחנו כבר רגילות לעשות בלאגןןןןןןןןןןןןן |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 16 שנים •
12 באוג׳ 2008
לפני 16 שנים •
12 באוג׳ 2008
Madame T(שולטת) • 12 באוג׳ 2008
Tish Adams כתב/ה: FM יש לך ספק ולו קטן שבספקות שהולכת להיות לך חגיגה של once in a lifetime?
sungirl, יש את פלאשדאנס. השאלה מה יצא לי אם אנגן את זה? ילדת ריקי גל, ישראלי זה בלגן אחר. אולי, פעם, אם יבוא לי. חיה, קלעת בול! כ'ץ, אלפא-וויל, בכיף. ויסמין, את... את... אח הבלגנים שלך תמיד תמיד רצויים. זה האלבום שעלה לי באינסטינקט בראש. איזה עולה לכם? לא רק לך עלה בראש אלבום, גיברת טיש, הנה עוד אלבום שעלה בראשי: |
|
המלכהFM(שולטת) |
לפני 16 שנים •
12 באוג׳ 2008
כיייייייייייייייייף!
לפני 16 שנים •
12 באוג׳ 2008
המלכהFM(שולטת) • 12 באוג׳ 2008
אוייייייייש
איזה כייייייייףףףףף לי!!! כמה אנשים מקסימים שלא מפסיקים לספר לי שהם באים לכבודי כייף אדיר!!! תודה לכולם/ן הנשלטות שלי ואני מחכות בטירוףףףףףף למסיבה הגדולה!!! |
|
perversion |
לפני 16 שנים •
12 באוג׳ 2008
לפני 16 שנים •
12 באוג׳ 2008
perversion • 12 באוג׳ 2008
Tish Adams כתב/ה: sungirl, יש את פלאשדאנס. השאלה מה יצא לי אם אנגן את זה?
אני אספק לך לעמדה בקבוקים ככל שתחפצי. שמעתי שבפעם הקודמת היה להם שימוש מקורי.. |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 16 שנים •
12 באוג׳ 2008
תרשמו אותי.
לפני 16 שנים •
12 באוג׳ 2008
קטסטרופה{Adonai} • 12 באוג׳ 2008
אל תשכחו, בחיאת.
|
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 16 שנים •
12 באוג׳ 2008
לא רק שאני בא, יש לי צרור שירים שרוצה לשמוע.
לפני 16 שנים •
12 באוג׳ 2008
קטסטרופה{Adonai} • 12 באוג׳ 2008
זה הראשון, להקת אבבא, אחלה מסר לחקיינים.
The Winner Takes It All להלן המילים: I don't wanna talk About the things we've gone through Though it's hurting me Now it's history I've played all my cards And that's what you've done too Nothing more to say No more ace to play The winner takes it all The loser standing small Beside the victory That's her destiny I was in your arms Thinking I belonged there I figured it made sense Building me a fence Building me a home Thinking I'd be strong there But I was a fool Playing by the rules The gods may throw a dice Their minds as cold as ice And someone way down here Loses someone dear The winner takes it all The loser has to fall It's simple and it's plain Why should I complain. But tell me does she kiss Like I used to kiss you? Does it feel the same When she calls your name? Somewhere deep inside You must know I miss you But what can I say Rules must be obeyed The judges will decide The likes of me abide Spectators of the show Always staying low The game is on again A lover or a friend A big thing or a small The winner takes it all I don't wanna talk If it makes you feel sad And I understand You've come to shake my hand I apologize If it makes you feel bad Seeing me so tense No self-confidence But you see The winner takes it all The winner takes it all... עוד שירים יוצגו בקרוב. |
|
Lady S(שולטת) |
לפני 16 שנים •
12 באוג׳ 2008
Re: תרשמו אותי.
לפני 16 שנים •
12 באוג׳ 2008
Lady S(שולטת) • 12 באוג׳ 2008
קטסטרופה כתב/ה: אל תשכחו, בחיאת.
לא בטוחה שתעבור סלקציה ואני מגיעה בלי הרשמה |
|