Morticia |
לפני 16 שנים •
18 באוג׳ 2008
לפני 16 שנים •
18 באוג׳ 2008
Morticia • 18 באוג׳ 2008
גם אני רוצה לחדד דבר מה...
Sigurd כתב/ה: אני דווקא הייתי מצפה מהמין היפה להסכים איתי, שאהבה מובילה לסקס טוב, יותר מאשר סקס טוב מוביל לאהבה. אבל כנראה שכבר מזמן השוט הרג את הרומנטיקה. אני האחרונה שתצדד בכזה משפט אני רומנטיקנית גדולה ולוחמת אמיצה בשם האהבה רק ממנה ואליה אני באה אבל אני גם קינקית גדולה ולא הייתי רוצה שבשל זה אחשב לפסולה וזו היתה הכוונה ואיש איש באמונתו יחיה העיקר שנגלה סובלנות לכולם אני לא מוצאת חן רב בשקר ופשרה אז כן, הצעתך לחפש את הקינקיות עם האישה שהוא בחר היא בהחלט נאה אבל כאן מדובר באדם שבוחר ללכת על אישה שאין לו אפילו את הספייס להיות כנה איתה ויש סיכוי טוב שהוא יפגע בה וגם בגבירות נעלות שנחשבות בעיני יותר מדי גברים כאן כזונות או סתם משרתות פנטזיות. מקווה שקצת הבהרתי את הנקודה לילה טוב ושאו ברכה |
|
מלך הארץ(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
19 באוג׳ 2008
לפני 16 שנים •
19 באוג׳ 2008
מלך הארץ(לא בעסק) • 19 באוג׳ 2008
Morticia כתב/ה: .......................... ...................................... אבל אני גם קינקית גדולה ולא הייתי רוצה שבשל זה אחשב לפסולה וזו היתה הכוונה ואיש איש באמונתו יחיה העיקר שנגלה סובלנות לכולם אני לא מוצאת חן רב בשקר ופשרה ........................... ................. גם אני קינקי, ואני בכלל לא הצעתי לפסול מישהי/ו בגלל קינקיות, להיפך זה רק מוסיף. אבל גם לא צריך לפסול את מי שלא - גם אם היא תמיד תהיה ונילית ו/או משעממת (מה שלא בהכרח מחויב המציאות). - כנות כמו שאמרתי זה הבסיס ולא רק לגבי מין. אם משקרים אז הכל באוויר וגם אם מתאהבים אז מאהבים באדם הלא הנכון - מתאהבים במצג שווא. ואני שוב טוען שאהבה מובילה לסקס טוב יותר מאשר סקס טוב מוביל לאהבה - וזה לא אומר שאם מערכת יחסים התחילה רק בסקס אז דינה להישאר כזאת מבלי שיתפתחו רגשות. יום (פעמיים כי) טוב . |
|