שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

מיזו מה ??

פסיכיאטר מופרע
לפני 16 שנים • 25 באוג׳ 2008
פסיכיאטר מופרע • 25 באוג׳ 2008
אחד מיוחד כתב/ה:
למה טמטום? לא ראיתי טיעון אחד נגדי אמיתי ונורמלי מצדכם
אם זה טמטום בעיניכם-התווכחו לעניין,הסבירו למה אלה דברי הבל לטעמכם. אתם בוחרים בפיתרון הקל כשאתם מדברים על צומי וכו'
דווקא הפעם הפסיכיאטר צודק ברוב דבריו,מה לעשות

בוא ואני אסביר לך איך זה עובד בכלוב -

אם היא שולטת: היא רשאית לכתוב כל דבר , הרי גברים לעולם לא יסתרו את דבריה שכן יש לה כוס , וחוץ מזה לא יפה ולא נאה להתקיף נקבה , אחרי הכל נקבות זה המין האלוהי והנעלה מכל

אם הוא שולט : הוא צריך לרשום רק בלוגים על זיונים , איך הוא דופק , איך הוא מפרק אותה על מיטה ו וכל זה למען מי ? כמובן ! למען הנקבות שיתחרמנו בשעות הלילה הקרים בהם הזכרים לא מצאו אותם לאחר המסיבה . מעבר לזה כל מה שהוא רושם זה בגדר לא ראוי ואוי לו אם הוא מעיז להתקיף נקבות , אחרי הכל הנקבות הללו הם המוצר שלו , המוצר שעשה אותו שולט , אז הגיוני שאדם מתקיף את הקליינטים שלו ? חס וחלילה

אם הוא נשלט - סליחה ? איך אתה מעז ? אתה נשלט מושתן ! אתה עבד עלוב !

אם היא נשלטת : בושי לך !! לא הבנת עד כה את מקומך בשרשרת המזון והאי היגיון ?

אם הוא /היא מתחלף : לא מתיחסים כאן בכלל לאנשים הלוקים בסכזיפורניות בדסמיות

אם הם לא בעסק : לכו לאתרים ונילים , שם מקומכם

בקיצור - איך שלא תביט על זה , לנקבות כאן יש בכלוב מעמד על . אסור להתקיף, אסור לאמר את האמת , אסור לתת ביקורת , אסור כלום . רק להלל לרומם , לפרגן , וכו' . והמחליא ביותר שאף אחד מהכלוב לרבות ה"שולטים "אלו שעושים את הנקבות הללו סמרטוטות לא אומר כלום , ולמה ?

פשוט מאוד - כאן לא לוקחים סיכונים , לך תדע , אולי מחר הוא יהיה נטול נקבות ואז הוא יצטרך להתחנף אליה ? אוייש זה חמור מאוד , המחשבה שאולי הוא יאבד זיון אופציונלי מעבירה אותו על דעתו , אז הוא נוקט בגישה של " שב ושתוק " הכל מתחיל כאן ונגמר בכוס של האישה . והאישה יודעת זאת היטב , היטב מאוד . אחרי זה הם עוד מתפארים בתואר "שולט " ...כוס רקוב ומעוך שולט באדונים ובמאסטארים .
קטסטרופה{Adonai}

Re: פחח מי שמדבר.

קטסטרופה{Adonai} • 25 באוג׳ 2008
שיר כאב כתב/ה:
K i t C a t כתב/ה:
ציטוט:
, תביטו טוב טוב במראה ותראו כמה אתם צבועים מכוערים ועלובים .

אמר דובי גל המכוער בעצמו.

דובי גל? מכוער?? אני אגיד את זה בתמציתיות ומכל הלב: מאחלת לך שכל הגברים בחייך יהיו חתיכים שווים כמו הפסיכי. אמן.

מעניין, איך את יודעת?

הוא כתב פה מפורשות שהוא לא עובר מסך אז גלי לנו, איך לעזאזל את יודעת שהוא לא דומה לדובי גל?
עלומה​(אחרת)

Re: מיזו מה ??

עלומה​(אחרת) • 25 באוג׳ 2008
פסיכיאטר מופרע כתב/ה:
מיזוגניה - מיזובלוגיה מיזוחרטיה וכל התורות הפסיכוסקסמנייאקיות שאיזו נקבה מציירת ומפריחה לנו בחלל הוירטואל , הינם בבחינת כלום .

והואיל ולפתוח כנגדי שרשורים מגמתיים זה בגדר הספורט הלאומי כאן בכלוב , אז גם לי מותר להביע את דעתי ולא תחת הכותרת שלה , כי ברור הוא שנשים הם תמיד חלשות ותמיד יש לבוא להגנתם .

אז אני שואל - למה ?

למה לא תלכו ותזעקו חמס על כל "השולטים" שמכים את ה"נשלטות" שלהם מתוך רצונם ? וואו זה בדס"מ - זה חוקי , הרי רק כך היא גומרת הנקבה , היא חייבת שיבוא ה"אדון " ויפרק לה את הצורה במיטה או בכל מקום . טוב זה כבר בגדר הסביר , הרי היא הסכימה לזה . היא נתנה את דעתה על כך , והואיל וכל אדם רשאי להפקיר את גופו אנו לא מביעים עמדה רעה . זה בסדר גמור !!!

למה לא תבכו על גורל הנקבות שהשולטים שלהם מכריחים אותם להזדיין עם גברים נוספים רק כי הם ביקשו זאת ? [ אני אדון ,אני שולט , כך אמרתי! וכך תעשי ! ] הרי ברור לנו שמרגע שהיא פיתחה תלות ריגשית ב"אדון" שלה היא תסכים להזדיין עם אחרים והעיקר שלא ינטוש אותה . זה לא אונס , זה לא ניצול , זה בסדר גמור !!

למה לא תצרחו בחוצות הכלוב על השולטות שמנצלות את כל הגברים המסכנים , הן כספית והן ריגשית ? [ אני המלכה , אתה אפס ] הא נכון , הם ביקשו זאת , הם חייבים שליטה , או כמו שכותבת איזו מלכה ומתפארת שאיזה מנכל הייטק סוגד לרגליה ולאדמה שהיא הולכת . זה לא ניצול ?? לא !! עוד יבואו ויטענו שהוא בעצם המנצל . זה בסדר גמור !!!

למה לא תייללו כמו חתולים מחורמנים על כל אותם ה"שולטים" שזורקים את הנקבות לאחר שנמאס להם מלזיין אותם , כי זאת היתה בעצם כל מהות " השליטה" שלהם ? "זיין וזרוק" - סיסמת השולט האולטימטיבי בכלוב ? זה בסדר גמור !!!

למה לא תצעקו על המלכות דמיקולו אשר חורטות על בשר העבדים את הסיסמה " אנחנו הנשים מורמות מעם , אתם הגברים נועדתם לשרת אותנו " זה בסדר גמור !!

למה לכנות אישה " זונה " או "כלבה " זה בסדר ? סליחה ? אין כבר כבוד למין הנשי ? מה פתאום ? זה מאהבה !! היא זונה שלי ! סליחה ? מה זה זונה שלך ? אז מה אם היא הסכימה ? לא , אתה לא מבין , היא זונה . אז שהמיזוגן כותב על נשים זונות ושהוא בכלל לא מכיר אותם אלא כותב בכללי זה גרוע !! אבל לאישה שהוא "אוהב " זה בסדר גמור !!!

למה להשפיל אישה במועדונים זה בסדר ?
למה לתפור כוס של אישה זה בסדר ?
למה להשתין על בן אדם זה בסדר ?
למה לחרבן על בן אדם זה בסדר ?
למה לחרוט על גוף בן אדם זה בסדר ?
למה ולמה ולמה ולמה ?

לכו תזדיינו טוב ? לפני שאתם באים ונותנים לי מוסר , תביטו טוב טוב במראה ותראו כמה אתם צבועים מכוערים ועלובים .

לא ידעתי שנפגעת ממני עד כדי כך..
icon_lol.gif
תראה, אם מציק לך מה שחושבים עליך, תמיד אתה יכול להתאים את עצמך- בכל זאת זה עם ששוכח, משמע קהילה ששוכחת.
המלצה אישית, יש איזו פסיכית אחת שתלויה לך על הצוואר, צעד ראשון להרגיש טוב עם עצמך- לנער אותה מעליך..
(בנינו, יש המון אובססיביות שיקשיבו לך, עזוב אותך נשים על כדורים- זה מסוכן)
בעולם כ"כ קשה, להתבלט זה לא יפה.."
Uranus
Uranus • 25 באוג׳ 2008
שמע מופרע,

אני דוקא אהבתי את הפוסט שפתחת ובהחלט כמו המיוחד,
הנהנתי בהזדהות עם לא מעט דברים שכתבת, אבל ההזדהות היתה כמובן ברמה
השטחית של המילים והמסר ולחלוטין לא עם המניע שלך לכתיבת הפוסט.

זה לגיטימי לחלוטין אבל עושה רושם שבנית לעצמך עולם של תפיסות
וארכיטיפוסים בראש שלך כדי להתמודד עם דברים שאני לא אתיימר לחפור בהם -
אבל השורה התחתונה היא שמקריאת התגובה האחרונה שלך - נראה כי יש לך
ראייה מאד מעוותת על איך האתר או הקהילה הזו מתנהלת והראייה הזו היא זכותך
כי רק אתה הרי יכול לראות את העולם דרך העיניים שלך. וזה בדיוק העניין -
זה העולם שלך ושלך בלבד, זו הדיעה שלך ושלך בלבד, זה עולם התפיסות שלך ושלך בלבד -
וכל אלה הם על פי מי שאתה ואתה בלבד. ואם לא הדגשתי מספיק את המילה הזו -
אתה רק מעמיק את הלבד הזה....

לא משנה כמה תנסה לשכנע אנשים שתורתך וגישתך היא נכונה-
ויתכן שאתה צודק בכול מה שאתה אומר ומטיף - אתה לעולם לא תצליח לעשות זאת באלימות וההתקרבנות הברורה שנוטפת מהאופן בו אתה כותב.

ולראייה:

פסיכיאטר מופרע כתב/ה:
[בקיצור - איך שלא תביט על זה , לנקבות כאן יש בכלוב מעמד על . אסור להתקיף, אסור לאמר את האמת , אסור לתת ביקורת , אסור כלום . רק להלל לרומם , לפרגן , וכו' . והמחליא ביותר שאף אחד מהכלוב לרבות ה"שולטים "אלו שעושים את הנקבות הללו סמרטוטות לא אומר כלום , ולמה ?

בחייאת בן אדם - אתה מתלונן כמו נקבה.
פסיכיאטר מופרע
ולראייה:

פסיכיאטר מופרע כתב/ה:
[בקיצור - איך שלא תביט על זה , לנקבות כאן יש בכלוב מעמד על . אסור להתקיף, אסור לאמר את האמת , אסור לתת ביקורת , אסור כלום . רק להלל לרומם , לפרגן , וכו' . והמחליא ביותר שאף אחד מהכלוב לרבות ה"שולטים "אלו שעושים את הנקבות הללו סמרטוטות לא אומר כלום , ולמה ?

בחייאת בן אדם - אתה מתלונן כמו נקבה.[/quote]

--------------

אתה ודיני ראיות לא הולכים ביחד

אולי דיני עריות ....

מורכב לך מה שכתבתי ? תתמודד .
Uranus
Uranus • 25 באוג׳ 2008
אני אמור עכשיו להרגיש כאילו "הכנסת" לי ?
פסיכיאטר מופרע
Uranus כתב/ה:
אני אמור עכשיו להרגיש כאילו "הכנסת" לי ?

אתה סוג של " מתחלף " ??
לא . אני לא מכניס לגברים . גם אם תתחנן
Uranus
Uranus • 25 באוג׳ 2008
אוקיי...

עכשיו הבנתי הכול. עד כה היית סוג של אניגמה ובאמת היה בך קסם כלשהו,
כמו שאמרתי, אתה די סבבה עם הדברים שאתה כותב,
אבל המניעים שלך והמקום ממנו אתה מגיע עכשיו מאד ברורים ושקופים
ואני מבין אותך ומאיפה זה בא לך.

אתה די חמוד אפילו באופן הקלישאי שאתה מתנהל מחד
לעומת האופן שבן אתה נלחם לא להיתפס כקלישאי מאידך.

בניגוד למשתלחים (הקלישאיים לא פחות) - אני דוקא מבסוט ממך.
עלומה​(אחרת)
עלומה​(אחרת) • 25 באוג׳ 2008
פסיכיאטר מופרע כתב/ה:
ולראייה:

פסיכיאטר מופרע כתב/ה:

בחייאת בן אדם - אתה מתלונן כמו נקבה.

--------------

אתה ודיני ראיות לא הולכים ביחד

אולי דיני עריות ....

מורכב לך מה שכתבתי ? תתמודד .[/quote]
ולראיה:
אתה הנקבה שעליה אתה כותב.
סוף סוף בא אדם, שקורא אותך ולא ישר תוקף למשמע הניק שלך
עונה לך ברצינות, לא מקובל עליך, ישר מתגונן ותוקף..
עכשיו בגלל שאתה כ"כ מכיר את הנקבות האלו, בוא תסביר לי למה?
Mephisto​(שולט)
Mephisto​(שולט) • 25 באוג׳ 2008
איך ציפית שבלון יגיב כלפי אלו שמנסים לקלף אותו?
זה מתחיל בלנסות להסב את הדיון למשפטים שהוא דג בפרופילים וממשיך בשנינויות לשוניות שגם אסף אשתר היה מתבייש בהן.