Tיפוס(שולט) |
לפני 16 שנים •
28 באוג׳ 2008
לפני 16 שנים •
28 באוג׳ 2008
Tיפוס(שולט) • 28 באוג׳ 2008
חלמית קטנה כתב/ה: אם אפשר שהמפגשים יערכו בשעות הערב המוקדמות כמו 1800 בערך , היות ויש כמה מאתנו שהם צפוניים, לכן יש מגבלה של זמן בגלל תחבורה מוגבלת, אשמח לבוא למיפגש.
אולי לעשות את המפגשים קצת יותר מאוחר - כמה מאיתנו גם עובדים ונשמח להתקלח ולהוריד את הכלבים לפני .. נ.ב. ושמישהו יזכיר לי מה קרה למפגשים בצפון ( כן , אלו שנערכו בתשע או עשר בערב ובאנו לשם כל הדרך מהמרכז ועוד חזרנו .. ) |
|
זרה מוכרת |
לפני 16 שנים •
28 באוג׳ 2008
לפני 16 שנים •
28 באוג׳ 2008
זרה מוכרת • 28 באוג׳ 2008
Tיפוס כתב/ה: חלמית קטנה כתב/ה: אם אפשר שהמפגשים יערכו בשעות הערב המוקדמות כמו 1800 בערך , היות ויש כמה מאתנו שהם צפוניים, לכן יש מגבלה של זמן בגלל תחבורה מוגבלת, אשמח לבוא למיפגש.
אולי לעשות את המפגשים קצת יותר מאוחר - כמה מאיתנו גם עובדים ונשמח להתקלח ולהוריד את הכלבים לפני .. נ.ב. ושמישהו יזכיר לי מה קרה למפגשים בצפון ( כן , אלו שנערכו בתשע או עשר בערב ובאנו לשם כל הדרך מהמרכז ועוד חזרנו .. ) מה שהוא אמר. ו... אני אשמח להשתתף גם כן (אלא אם כן Tיפוס יצהיר שאני לא אישה ) |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
28 באוג׳ 2008
לפני 16 שנים •
28 באוג׳ 2008
Josephin(לא בעסק) • 28 באוג׳ 2008
Tיפוס כתב/ה: חלמית קטנה כתב/ה: אם אפשר שהמפגשים יערכו בשעות הערב המוקדמות כמו 1800 בערך , היות ויש כמה מאתנו שהם צפוניים, לכן יש מגבלה של זמן בגלל תחבורה מוגבלת, אשמח לבוא למיפגש.
אולי לעשות את המפגשים קצת יותר מאוחר - כמה מאיתנו גם עובדים ונשמח להתקלח ולהוריד את הכלבים לפני .. נ.ב. ושמישהו יזכיר לי מה קרה למפגשים בצפון ( כן , אלו שנערכו בתשע או עשר בערב ובאנו לשם כל הדרך מהמרכז ועוד חזרנו .. ) יש כאלה שאין להם רכב טיפוס, גם עם יש ברכב מקום רק לאדם וחצי טיפוס אתה תסיע אותי הבייתה אחרי המיפגש? |
|
אבא קינקי מבוגר |
לפני 16 שנים •
29 באוג׳ 2008
בוקר טוב
לפני 16 שנים •
29 באוג׳ 2008
אבא קינקי מבוגר • 29 באוג׳ 2008
אשמח להיות ברישמת הקשר של הפגש הקרוב.וחלמית אני אחראי להחזיר אותך אם יש בעיה.גם אני צפוני.
|
|
Tיפוס(שולט) |
לפני 16 שנים •
29 באוג׳ 2008
לפני 16 שנים •
29 באוג׳ 2008
Tיפוס(שולט) • 29 באוג׳ 2008
זרה מוכרת כתב/ה: Tיפוס כתב/ה: חלמית קטנה כתב/ה: אם אפשר שהמפגשים יערכו בשעות הערב המוקדמות כמו 1800 בערך , היות ויש כמה מאתנו שהם צפוניים, לכן יש מגבלה של זמן בגלל תחבורה מוגבלת, אשמח לבוא למיפגש.
אולי לעשות את המפגשים קצת יותר מאוחר - כמה מאיתנו גם עובדים ונשמח להתקלח ולהוריד את הכלבים לפני .. נ.ב. ושמישהו יזכיר לי מה קרה למפגשים בצפון ( כן , אלו שנערכו בתשע או עשר בערב ובאנו לשם כל הדרך מהמרכז ועוד חזרנו .. ) מה שהוא אמר. ו... אני אשמח להשתתף גם כן (אלא אם כן Tיפוס יצהיר שאני לא אישה ) זרונת , את לא אישה - את חבר טוב ! וחלמית- הנה יש לך סידור לחזור ( וכשתראי את האוטו שלי תביני שגם אצלי יש מקום בערך לאחד וכלב/ה |
|
נמשכת{משויכת} |
לפני 16 שנים •
29 באוג׳ 2008
גם אני
לפני 16 שנים •
29 באוג׳ 2008
נמשכת{משויכת} • 29 באוג׳ 2008
גם אני אשמח להגיע למפגשים ויודעת שגם המאסטר שלי
אז לקחת 2 בחשבון |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
29 באוג׳ 2008
Re: בוקר טוב
לפני 16 שנים •
29 באוג׳ 2008
Josephin(לא בעסק) • 29 באוג׳ 2008
DOM44 כתב/ה: אשמח להיות ברישמת הקשר של הפגש הקרוב.וחלמית אני אחראי להחזיר אותך אם יש בעיה.גם אני צפוני.
תודה רבה |
|
חושקת בתחושה_(אחרת){ללא פשרות } |
לפני 16 שנים •
29 באוג׳ 2008
מפגשי מאנצ'
לפני 16 שנים •
29 באוג׳ 2008
חושקת בתחושה_(אחרת){ללא פשרות } • 29 באוג׳ 2008
[color=violet]היי חברים, על מנת לעשות סדר...
המעוניינים להגיע למפגש, אנא העבירו אליי בפרטי, כתובות מייל,...להתקשרות.. אעדכן אתכם מבעוד מועד.....בכל הפרטים.. נ.ב. עזרה במציאת מקום... תתקבל בברכה..[/color] |
|
נמשכת{משויכת} |
לפני 16 שנים •
29 באוג׳ 2008
Re: מפגשי מאנצ'
לפני 16 שנים •
29 באוג׳ 2008
נמשכת{משויכת} • 29 באוג׳ 2008
חושקת בתחושה כתב/ה: [color=violet]היי חברים, על מנת לעשות סדר...
המעוניינים להגיע למפגש, אנא העבירו אליי בפרטי, כתובות מייל,...להתקשרות.. אעדכן אתכם מבעוד מועד.....בכל הפרטים.. נ.ב. עזרה במציאת מקום... תתקבל בברכה..[/color] למה שלא תקבלי את הרשימה המסודרת שקיימת ומי שלא רשום בה ישלח לך את פרטיו? |
|
נולי |
לפני 16 שנים •
29 באוג׳ 2008
לפני 16 שנים •
29 באוג׳ 2008
נולי • 29 באוג׳ 2008
ולמה שהמפגשים לא יתקיימו קצת יותרצפונה, נגיד בשרון או לכיוון חדרה? כי אז גם לצפוניים עובדים שכמוני יתאפשר להגיע...
|
|