ביג-אן |
לפני 15 שנים •
20 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
20 בדצמ׳ 2008
ביג-אן • 20 בדצמ׳ 2008
בת יא ענה כתב/ה: PoiSon EvE - this is exactly what i want you to see.
BrutallDom כתב/ה: .
בי זה נגע במובנים האלה. ובמובנים האלה, מזוכיזם וסאדיזים לא כל כך רחוקים אחד מהשני. . Don't you think there is a difference between sadism and masochism? I have never seen masters write about the difficulty (if there is any). לו רק ידעת ברור שיש קשיים וברור שגם הם מתסביכים שונים ומשונים חלקם מכחישיפ חלקם למדו להביא את העוצמות.. במקום את החולשות אנסה להביא את הצד השני.. בהודעה נפרדת |
|
ביג-אן |
לפני 15 שנים •
20 בדצמ׳ 2008
Re: דברים שאתה צריך לדעת
לפני 15 שנים •
20 בדצמ׳ 2008
ביג-אן • 20 בדצמ׳ 2008
בת יא ענה כתב/ה: היא מזוכיסטית.
לא מבחירה כי אם צורך. היא לא בחרה להיות כזו. אם היתה יכולה ודאי היתה מתקנת עצמה. בחוץ ילדים נהנים בתחנת האוטובוס משלוליות של מים שטרם יבשו מאתמול בלילה, כל מה שעובר לה בראש זה למה היא לא מסוגלת להנות מהדברים הפשוטים האלה? למה הכל צריך להיות כל כך טוטאלי ושחור או לבן, איפה גווני האמצע? היא אוהבת גוונים פסטליים. אבל בתמונה שלה הם לא קיימים. היא אוהבת צבעים של מדבריות, שמש בדרך כלל עושה לה טוב עד שזה מגיע למזוכיזם שלה. אותו היא צריכה במנות כבדות, מורגשות, ללא משחקים, יותר שחור משחור. גם כשהיא מכינה לך קפה בבוקר או ארוחת ערב כשאתה חוזר הביתה, או שהיא מתעקשת לחלוץ לך נעליים ופשוט לגעת בך עד שאתה נרגע מהיום, היא מסרבת לראות בזה מימד של כניעה שלה. זה לא. זה שולי וסתמי לעומת התהום הזו שנפערת בתוכה כשהצורך שלה לא מגיע לסיפוקו. היא מקנאת באנשים שנהנים מסתם משגל, שלא צריכים את כל המסביב הזה שהיא בונה לעצמה בראש. אתה מבין, זה העניין. לפעמים אתה אפילו לא תנסה לשלוט בה והיא תראה בזה אקט של שליטה לכל דבר. גם אתה חלק מהתפאורה שבנתה לעצמה. הכל תמרון אחד גדול שלה שהופך את כולם מסביבה לכלי משחק בידיים שלה. או שאולי היא הטרומן פה ולא שמנו לב? מרוב ניסיונות עקרים לבנות לעצמה עולם דמיוני היא נשאבה לתוכו יותר מדי ואין לה מושג איך חוזרים חזרה. לשפיות, לנורמליות. לאנושיות בעיקר אני צריכה בכי נקי. בשבילה. הצד השני. השולטת היא שולטת. מלכה. הכניסה את עצמה להגדרות כבדות ורמות מעלה בכדי לכסות על הפחד שלה מלאבד שליטה, הפחד מלהפגע, בכדי לכסות את חוסר היכולת שלה לסמוך על אנשים קרובים/גברים בתיאור ובמעשה קינקי ומרגש. את המיניות שכ"כ רצתה לקבל בפשטות, כבר צבעה בשחור, הכל צריך להיות בקצב שלה. כי אחרת היא לא באמת שם.התמסרות זכורה לה כדבר עתיק, לא בהכרח חיובי. ייתכן כי מעולם לא ידעה התמסרות וייתכן כי מעולם לא יכלה להיות במקום הקטן, החלש. גם היא כמו ההיא מלמעלה, בונה לה את עולם הפנטזיה לפי רצונותיה וחיה בעולם משלה. היא יודעת כי גם זה שעל 4 מנצל אותה בדיוק כמו שהיא אותו, היא מודעת לכל, היא לא טיפשה. זה פשוט תירוץ מאד נח שהיא נותנת לעצמה לקבל. היא לא באמת יודעת לקבל כשזה בא במקום שלא קשור לבדסמ. ייתכן וכי היא חסרת ביטחון וייתכן כי לא היה מי שלימד אותה לקבל סתם כך בפשטות, אולי היא נפגעה אי אלו פעמים והלב שלה לא יכול לשאת סתם אהבה וסתם נתינה ללא כל הוראה, כי זה יעלה אצלה ציפיות. ייתכן כי היא גם כן מקנאה באנשים שסתם עושים אהבה וגם אצלה כבר מזמן אין גווני אפור. המקום הפגיע שלה פגיע יותר ויותר והחור נפער לתהום. לא קל לספק אותה והיא יודעת את זה.. לפעמים כל מה שהיא צריכה זה אהבה, אותו אחד שמתרפס למולה כמו מעריץ עיוור כשעוד לא באמת הכיר אותה, מספק לה מידית את הפנטזיה של אהבה, הערצה. היא יודעת שזה שקר. לעיתים היא מוצאת בענישה רגעים מהנים של פריקת כעסים או מתחים שאינם קשורים בכלל אליו. ייתכן והיא מלאת חמלה וזקוקה למסכה עבה במיוחד.. דווקא במקום שבו היא אמורה להיות הכי מחוברת לעצמה , לאמיתות שלה, היא נועלת מגף ושמלת עור שחורה, ומתחברת לחלום שלה. להיות מלכה. למחרת בבוקר היא שוב אותה אחת שתוהה מה לעזעזאל היא רוצה מעצמה, ולמה היא לא יכולה פשוט סתם כך להנות מזוגיות ואהבה רגילה. פשוטה. גם היא רוצה להיות נורמאלית. נורמטיבית. פשוטה. היא לא בטוחה שהיא יכולה. אם היית שואלת אותי.. לא הייתי בוכה, לא בשביל זו ולא בשביל ההיא מלמעלה. שתיהן מצאו להן את הדרך הכי נוחה נעימה ומתאימה להן. שתיהן במקום מתוך בחירה,ולאור הנסיבות. לפחות הן לא גזרו על עצמן, הסגר, בדידות או אומללות, זה נקרא יש מאין. עושים את הכי טוב מהכלום. מהריק. בדסמ- יש עוד צדדים של שולטים גבריים ונשלטים זכריים שגם אותם אפשר להביא באותן ורסיות שלבסוף נרצה לחבק. וכמו שכבר כתב לי ידיד יקר מהכלוב, בסופו של דבר כל מה שכולם רוצים.. זה חיבוק. אני בטוחה שגם המאסטרים השולטים הגבריים והאכזריים עברו אי אלו דברים ותהומות שהביאו אותם למצב שבו אישה נשלטת,מושפלת וקשורה היא האישה שעושה להם טוב.. כל צד מעורר תהיה, ומזמן זה ברור ידוע ומובן. מצד אחד, לכל אחד סיבותיו למה הוא כאן ויחד עם זאת כמעט שברור שכל אחד בשורה התחתונה נהנה עד מאד ממקומו כאן. מקום בטוח ופתוח ומקבל כל. ניסיתי להביא את הצד השני כפי שתהית אם יש גם "קשיים" לצדדים השניים. חלקם אני יכולה למצוא את עצמי בהם וחלקם השערות.. אני , כמו שכתוב בפרופיל שלי, לא רואה את עצמי כשולטת מוחלטת, אני הרבה ונילית(לא נשלטת- אבל לפעמים פשוט מתחברת בכייף לצד הרך שרוצה חום ואהבה פשוטה. אבל גם זה לא פשוט, השיוט מנקודה לנקודה לפי המצב רוח.. |
|