natti(נשלטת) |
לפני 15 שנים •
18 בדצמ׳ 2008
תודה
לפני 15 שנים •
18 בדצמ׳ 2008
natti(נשלטת) • 18 בדצמ׳ 2008
תודה לחברים המדהימים שלנו, שריגשו ששלחו ברכות שכתבו, שהתקשרו... הוד רוממותה הזונה הכי כוסית שאני מכירה על השרשור המרגש לכבודנו. לא סתם אהובה שלי על המילים שנכנסו ישר ללב על החברות המדהימה הזאת שמתעצמת לה מרגע לרגע, וכמובן אדונה שלה שנכנס לחייה ועושה בהם דבר נפלא מקעקעת שהתרגשה יחד איתנו ועדיין לא מצאה את המילים בחזרה ... מי שמוצא מתבקש לתת לה אותם – פרס מובטח. מאלפת שהכרתי לאחרונה ואני כל כך שמחה על כך, את אישה מדהימה חכמה וחברה נפלאה, אבל את חייבת להפסיק להפריע לי שיש לי משהו בפה .... ג'ינג'ית שלנו על החברות המקסימה שנרקמה לה, יאללה רוצים לראות אותך עם האיש שמעליך בודילולי על התמיכה על השיחות הנפלאות שעזרו שהרגיעו בדיוק בזמן שהיינו צריכים אותם – מזל טוב זוג קסום שכמותכם. נינוש שתמיד אבל תמיד שם איתנו מרחוק, ותמיד לא באה לקחת את העוגת גבינה שלה. ציטה על הדאגה והאכפתיות קליבר על השמירה והעזרה והמילים שגרמו לי לחיוך גדול נריסה שתמיד בכתיבה שלה מרגשת כל כך (אפשר כבר לקבל סטירות?) חתולונת שתמיד נמצאת שם. אנה והוא שלרוב כואב לי בזכותם ספנקוש שהקפה כבר מזמן קר איזוש שהצליחה ואפילו כתבה בלי אף קללה אחת (יוחזרו הקללות לאלתר!) נטלי ילדה מתוקה ששוב יודעת לספור עד 2 ברגליים נסיך הכתר על המילים השנונות והמרגשות מלודי שתמיד כיף לראות שאת פה איתנו ורוניתוש על הברכה הנפלאה למשאלה שגם לה שלוחה מאיתנו מזל טוב ליום הולדתה נתינה שברכה אותנו ומקווים שחזרת אז מאיתנו לכם תודה גדולה, ריגשתם אותנו וחיממתם את הלב. חיבוק גדול לכל אחד ואחת מכם נשיקה (על הלחי) גדולה מאיתנו W&n |
|
בורדו בי(אחרת){Bael} |
לפני 15 שנים •
18 בדצמ׳ 2008
מזל טוב ! ! !
לפני 15 שנים •
18 בדצמ׳ 2008
בורדו בי(אחרת){Bael} • 18 בדצמ׳ 2008
תאוהבו ותיהיו נאהבים. מזל טוב ממני ומBAEL
|
|
נוריתE |
לפני 15 שנים •
18 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
18 בדצמ׳ 2008
נוריתE • 18 בדצמ׳ 2008
|
|
המלכה קרן(שולטת) |
לפני 15 שנים •
21 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
21 בדצמ׳ 2008
המלכה קרן(שולטת) • 21 בדצמ׳ 2008
שרק תמשיכו לומר כל יום אחת לשני ואחד לשניה לנצח נצחים
קרן |
|
natti(נשלטת) |
לפני 15 שנים •
23 בדצמ׳ 2008
לפני 15 שנים •
23 בדצמ׳ 2008
natti(נשלטת) • 23 בדצמ׳ 2008
וגם לכם מקסימים נגיד תודה על הברכות בורדו ו- bael אתם נפלאים Buttercup תודה על המנצנצים המלכה קרן חייכת אותנו W&n |
|
Brida(נשלטת){DDDOM} |
לפני 15 שנים •
23 בדצמ׳ 2008
מזל טוב...
לפני 15 שנים •
23 בדצמ׳ 2008
Brida(נשלטת){DDDOM} • 23 בדצמ׳ 2008
יקרים לנו,
(איזו מקסימה הנתי הזאת שעוד לפני שהגבתי, היא כבר מודה לי ), הכבוד והעונג הוא שלי, להכיר קודם אותו ואז אותך, ואז לעכל ש"וואלה, הם יחד, ואיזה מתוקים הם"... מאחלים לכם בתום השנה הראשונה, שיבואו עוד רבות וטובות, שהקשר היפה בינכם ילך ויתפתח, וימלא את שניכם באושר וגאווה. כבר מחכים לפגוש אתכם, הג'ינג'ית והאיש שמעליה |
|