האמפרי |
לפני 15 שנים •
29 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
29 בינו׳ 2009
האמפרי • 29 בינו׳ 2009
[quote="Tish Adams"][quote="צארינה"]
Tish Adams כתב/ה: הרחבת אותה, אה?
לא. לא הפלצתי. |
|
Tish Adams |
לפני 15 שנים •
29 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
29 בינו׳ 2009
Tish Adams • 29 בינו׳ 2009
[quote="האמפרי"][quote="Tish Adams"]
צארינה כתב/ה: Tish Adams כתב/ה: הרחבת אותה, אה?
לא. לא הפלצתי. לא מאמינה לך. תלך לביורקה תביא ג'אדידה. |
|
TRUEBITCH |
לפני 15 שנים •
30 בינו׳ 2009
דעתי בעניין
לפני 15 שנים •
30 בינו׳ 2009
TRUEBITCH • 30 בינו׳ 2009
לגבי השעות- ככה זה בכל מסיבה שאני מכירה. אפילו המיינסטרימיות שביניהן (וניליותאם תרצו).
לגבי העניין של הדרס קוד. לי אישיצ אין בעיה עם שחור. רוב הבגדים בארון שלי הם שחוריםאבל אני מודה שלפעמיםבא לי צבע אחר. מעולם לא באתי עם ג'ינס ואני אישיתלאיוצאת לאף מועדון עםג'ינס.א' כי זה לא נוח ב' יומיומי מדי- לטעמי. אבל כן יצא לא פעם אחת ללכת למסיבת פטיש עםצבעים שונים כמו אפור וחום (יש לי תמונות שמוכיחות)ולאהייתה לי בעיה בכניסה. ולמה? לדעתי קודםהכל השילוב כמובן אינו רגיל או יומיומי מה שמייחד את הלבוש במסיבות פטיש. ואין הכרח ולא צריך להיות של מי לובש מה ואיך- זו זכותושלכל אדם ולכןיש שחור מינימלי. אני חושבת שחשוב לעשות הפרדה בין מסיבות וניליות לבין מסיבות פטיש וזה אחד הדברים שמייחד אותם ולכן הדרס קוד אכן חשוב. אבל לכל אחד יש זכות ללבוש מה שנראה לו נכון וכל עוד זה לא יומיומי והאדם בעל כינוי ומוכר בקהילה אנילא רואה שום סיבה שבעולם שלא יעבור את הסלקציה. אחרי הכל לכולנו אותה מטרה ועם כמה שזה מוזר חלקנו מכירים אישית אחד את השני. אז צארינה יקירתי מצד אחד אני מסכימה איתך (אגב לפעמים יש מסיבות נושא וזה די תורם לגיוון) אבל אני מאמינה שצריך לייחד את מסיבות הבדסמ ממסיבה רגילה ולכן הדרס קוד חשוב. הכל בהתאם לאדם ולסיטואציה וכמובן לביגוד) |
|
T Bone |
לפני 15 שנים •
30 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
30 בינו׳ 2009
T Bone • 30 בינו׳ 2009
אותי פעם הכניסו ערום
אז לא נראה לי שעושים בעיה על לבוש |
|
TRUEBITCH |
לפני 15 שנים •
30 בינו׳ 2009
לפני 15 שנים •
30 בינו׳ 2009
TRUEBITCH • 30 בינו׳ 2009
parker כתב/ה: אותי פעם הכניסו ערום
אז לא נראה לי שעושים בעיה על לבוש איך פספסתי את זה? |
|
teacher(שולט) |
לפני 15 שנים •
30 בינו׳ 2009
ורוד זה השחור הבא
לפני 15 שנים •
30 בינו׳ 2009
teacher(שולט) • 30 בינו׳ 2009
|
|
טירוף הירח(שולטת) |
לפני 15 שנים •
30 בינו׳ 2009
אני לא מסכימה איתך
לפני 15 שנים •
30 בינו׳ 2009
טירוף הירח(שולטת) • 30 בינו׳ 2009
הפואנטה של המסיבות הללו הן לשבור את השגרה.. יש לך מספיק מסיבות שאת יכולה להגיע אליהן בלבוש רגיל / צבעוני יותר
אם לא נוח לך מחוך , את לא מחוייבת אליו . את גם לא מחוייבת לצבע השחור , לא פעם הגעתי בלבוש אדום או לבן ולא היו לי שום בעיות בכניסה . הכל תלוי מה הבגד משדר , מה את משדרת. לדעתי אין טעם לנסות לשבור את החוקים. זה נותן אופי ואווירה מתאימה. |
|
AIR(נשלט) |
לפני 15 שנים •
1 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
1 בפבר׳ 2009
AIR(נשלט) • 1 בפבר׳ 2009
חתולונת1607 כתב/ה: Air כתב/ה: שמלות ערב שחורות ואלגנטיות אכן ברוכות אצלינו בספייס ....
כמו כן לגבי הגברים לבוש אלגנטי גם הולך , כמובן מינמום שחור .... UHH....נראה לי שבדיוק על זה הוא התלונן - החובה לבוא דווקא בשחור. צארינה שאלה ועניתי לה , מי זה הוא ? |
|