הדורבנים(נשלט) |
לפני 15 שנים •
7 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
7 בפבר׳ 2009
הדורבנים(נשלט) • 7 בפבר׳ 2009
איזה טעויות מקלדת? תני לי דוגמא
|
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
7 בפבר׳ 2009
לפני 15 שנים •
7 בפבר׳ 2009
Morticia • 7 בפבר׳ 2009
הולנדית כתב/ה: אז ככה.. אני רוצה להבהיר משהו..
הוא לא אוהב להתלבש כמו אישה.. הוא לא אוהב שמשתינים עליו.. וזה לא פוט פטיש עדיין לא גיליתי מה זה אבל שללתי את הדברים הממש ביזארים כי כשניסיתי הוא נרתע.. נתנו לי פה אתר ששם יש את מיליון הפטישים ניסיתי לעבור איתו על זה אבל הוא ממש לא אהב הרבה מהדברים שם.. אז ככה שזה נעשה יותר קשה אבל לפחות אני מתחילה קצת לקבל כיוון בנושא.. עדיין כל עזרה בנושא תעזור..!!! סליחה אבל אני לא מבינה את יודעת מה זה לא והוא מחזיק אותך ברצועה של ניחושים ואלימינציה? למה הוא לא פשוט מגלה לך? בוודאי אם את ככה פתוחה... הוא נשלט? אז תגידי לו שתפקידו ככזה הוא להפסיק לשחק אתך משחקים ולומר את שעל לבו ואם הוא לא יכול וקשה לו למדי אותו איך סופרים עד 10 ועל אורך נשימה ואם זה לא עוזר אז שפשוט לא יספר נשלט... |
|
הולנדית |
לפני 15 שנים •
12 בפבר׳ 2009
רציתי לשתף אתכם במשהו שניסיתי..
לפני 15 שנים •
12 בפבר׳ 2009
הולנדית • 12 בפבר׳ 2009
ראיתי שכל הניסיונות שלי לא עזרו אז החלטתי לנסות להוציא מחבר שלי את הפטיש שלו "בדרך הקשה".
קשרתי אותו לכיסא והתחלתי להרביץ לו עם רצועה של כלב.. בשלב מסויים היה לי נורא קשה להכאיב לו ואפילו התחלתי לצחוק. לפי מה שהבנתי ממנו אחרי זה, זה שהוא לא אהב את המכות אבל הקשירות לא הפריעו לו והוא ממש אהב את הניסיון שלי.. אז אם לעוד מישהו יש רעיונות אני אשמח :]]] |
|
מלך הארץ(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
12 בפבר׳ 2009
Re: רציתי לשתף אתכם במשהו שניסיתי..
לפני 15 שנים •
12 בפבר׳ 2009
מלך הארץ(לא בעסק) • 12 בפבר׳ 2009
הולנדית כתב/ה: ראיתי שכל הניסיונות שלי לא עזרו אז החלטתי לנסות להוציא מחבר שלי את הפטיש שלו "בדרך הקשה".
קשרתי אותו לכיסא והתחלתי להרביץ לו עם רצועה של כלב.. בשלב מסויים היה לי נורא קשה להכאיב לו ואפילו התחלתי לצחוק. לפי מה שהבנתי ממנו אחרי זה, זה שהוא לא אהב את המכות אבל הקשירות לא הפריעו לו והוא ממש אהב את הניסיון שלי.. אז אם לעוד מישהו יש רעיונות אני אשמח :]]] בן יה ניט אכט ניידרלנדר. יה ספרייק ניידרלנדס ניט. |
|
Halrloprillalar |
לפני 15 שנים •
15 בפבר׳ 2009
הולנדית
לפני 15 שנים •
15 בפבר׳ 2009
Halrloprillalar • 15 בפבר׳ 2009
אני מניח שהוא לא אומר לך כי הוא מתבייש וחושב שזה יזעזע אותך. לכן הוא רוצה שתגיעי למסקנה בעצמך. הנה שתי דרכים מעשיות לעשות זאת.
1. תבקשי ממנו להכנס לאתר http://www.soulshaven.f2s.com ולמלאות את השאלון BDSM checklist הוא כולל כ- 200 שאלות על כל הפטישים העיקריים. מבחינת התשובות שלו תוכלי ללמוד מה באמת הנטיות של החבר שלך. 2. תשבי יחד איתו מול המחשב. אולי כדאי שתקשרי אותו לכיסא, כדי שיכנס קצת לאוירה. תכנסי לאתר fetlife.com יש שם פירוט של כל הפטישים הידועים, כולל תמונות. באופן שיטתי תעברי איתו עליהם, אני בטוח שכאשר תגיעו לאחד רלוונטי מבחינתו הוא כבר יתן לך סימן. בהצלחה |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
15 בפבר׳ 2009
Re: הולנדית
לפני 15 שנים •
15 בפבר׳ 2009
Morticia • 15 בפבר׳ 2009
דולפין כחול כתב/ה: אני מניח שהוא לא אומר לך כי הוא מתבייש וחושב שזה יזעזע אותך. לכן הוא רוצה שתגיעי למסקנה בעצמך. הנה שתי דרכים מעשיות לעשות זאת.
1. תבקשי ממנו להכנס לאתר http://www.soulshaven.f2s.com ולמלאות את השאלון BDSM checklist הוא כולל כ- 200 שאלות על כל הפטישים העיקריים. מבחינת התשובות שלו תוכלי ללמוד מה באמת הנטיות של החבר שלך. 2. תשבי יחד איתו מול המחשב. אולי כדאי שתקשרי אותו לכיסא, כדי שיכנס קצת לאוירה. תכנסי לאתר fetlife.com יש שם פירוט של כל הפטישים הידועים, כולל תמונות. באופן שיטתי תעברי איתו עליהם, אני בטוח שכאשר תגיעו לאחד רלוונטי מבחינתו הוא כבר יתן לך סימן. בהצלחה אתה בשם משרד הפרסום של שיטת הביו פידבק? |
|
flannery(נשלט) |
לפני 15 שנים •
15 בפבר׳ 2009
hi
לפני 15 שנים •
15 בפבר׳ 2009
flannery(נשלט) • 15 בפבר׳ 2009
אני יודע מה הפטיש שלו
|
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
16 בפבר׳ 2009
Re: hi
לפני 15 שנים •
16 בפבר׳ 2009
Morticia • 16 בפבר׳ 2009
bastrikov כתב/ה: אני יודע מה הפטיש שלו
לאבא שלי יש סולם מגיע הוא עד השמיים ואבא שלי טללללללםםםםם לה לי לה לה לי לה לה פעמיים כי אבא שלי הוא הכי שלי והבטיח הוא לי שהוא רק שלי {קח פטיש קח מסמר - בוא אתי אל הגליל - נשתולל עד הכנרת ואני אהיה סוחרת... אולי מוכרת... סמי זמרת... דיוויס בטי} סתם התחרעתי אין פואנטה אבל פטיש ופטיש נשמעים אותו דבר איך אפשר לקרוא את זה? ושימו לב שלאנגלים אין לא צירה לא חיריק אפילו לא שורוק פעם הם עוד היו מגיעים אלינו לקובוץ אבל גם זה כבר בסימן שאלה אז נא לתפוס חזק באף ולשיר אתי את שיר הפיסוק http://www.youtube.com/watch?v=eg_Et6yyFTE מפשקת מפהקת משהקת מגהקת מלהקת מפלפלחפפת לילה טוב |
|
ביג-אן |
לפני 15 שנים •
16 בפבר׳ 2009
Re: hi
לפני 15 שנים •
16 בפבר׳ 2009
ביג-אן • 16 בפבר׳ 2009
Morticia כתב/ה: bastrikov כתב/ה: אני יודע מה הפטיש שלו
לאבא שלי יש סולם מגיע הוא עד השמיים ואבא שלי טללללללםםםםם לה לי לה לה לי לה לה פעמיים כי אבא שלי הוא הכי שלי והבטיח הוא לי שהוא רק שלי {קח פטיש קח מסמר - בוא אתי אל הגליל - נשתולל עד הכנרת ואני אהיה סוחרת... אולי מוכרת... סמי זמרת... דיוויס בטי} סתם התחרעתי אין פואנטה אבל פטיש ופטיש נשמעים אותו דבר איך אפשר לקרוא את זה? ושימו לב שלאנגלים אין לא צירה לא חיריק אפילו לא שורוק פעם הם עוד היו מגיעים אלינו לקובוץ אבל גם זה כבר בסימן שאלה אז נא לתפוס חזק באף ולשיר אתי את שיר הפיסוק http://www.youtube.com/watch?v=eg_Et6yyFTE מפשקת מפהקת משהקת מגהקת מלהקת מפלפלחפפת לילה טוב מפלפלחפפת?? זה כבר עבר את האקדמיה ללשון? |
|