שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

חידה: ''מהי התמסרות מוחלטת''

אחותופל
לפני 15 שנים • 5 במרץ 2009

Re: חידה: ''מהי התמסרות מוחלטת''

אחותופל • 5 במרץ 2009
ראובן כתב/ה:
אישה נבונה שאלה אותי: ''מהי התמסרות מוחלטת בעיניך?''. עניתי לה ''זו שאלה גדולה, תני לי כמה ימים''.

אזהרה: טקסט חפרני לפניך. אם ברצונך לדעת מה הייתה התשובה שלי מבלי לרדת לסוף דעתי, יש לדלג על שתי הפסקאות הבאות:

כשחושבים על השאלה, היא אכן חידה ראויה, לכן ניגשתי לפצח אותה תוך שימוש בהליך של חקירה לוגית-פילוסופית שעיקרו אלימינציה, כלומר 'מה אינו התמסרות מוחלטת'. למשל, הרעיון של מיתה בשביל מישהו או משהו נחשב כהתמסרות מוחלטת, אבל זה רעיון פוליטי ואינו שייך לתחום שבינו לבינה. התמסרות מוחלטת גם אינה בהכרח משהו הפוגע בבריאות (הכאה, הטלת מום, סימון וכו'), משום שזהו אקט נקודתי (מה גם משחית את הרכוש) והדברים הללו נוגדים את תפישתי האישית, ואינם מחייבים התמקדות מתמשכת של הנפש המתמסרת.

יתרה מזאת, אם תופשים את רעיון ההתמסרות המוחלטת כאקט מתמשך, הרי מגיעים לשדה הזוגיות. גם כאן צריך לפסול רעיונות מתבקשים (כגון, 'ללדת עבורי זו התמסרות מוחלטת') משום שהדבר הינו צורך ואינו מחייב השתקעות שהיא S&Mית. יתרה מזאת, אקט של התמסרות מוחלטת צריך להיות משהו שבין האישה לבין עצמה - כלומר לא מחייב שימוש בעזרים חיצוניים או את נוכחות האדון, ולמרות זאת על האקט להיראות ולהיות מורגש היטב. בסופו של דבר הבנתי כי התמסרות מוחלטת, במובן שלנו, צריכה להיות אקט סמלי ומתמשך.

לאחר מספר ימים עניתי: התמסרות מוחלטת היא לא לגעת בפנים ובשיער שלך ללא רשותו של אדונך, לעולם.

בעיני רוחי ראיתי אישה יפה עומדת בכיכר אנטין ומשוחחת עם חברתה הטובה. האישה אינה נוגעת בשיערה גם כשהוא מתבדר ברוח ומעקצץ את אפה. הדבר משווה לה חזות רומנטית. בלבה היא מייחלת שחברתה תסיט את השיער מפניה, אבל אוסרת על עצמה לבקש זאת. הבל הבלים, נכון? אבל כתוצאה מכך רכשתי פeטיש חדש. אשמח אם תחלקו איתי דוגמאות משלכם ליישומים מעשיים של רעיון ההתמסרות המוחלטת.

ראובן

נו, באמת...
האם אני הבחורה המעשית היחידה פה? האם אתה או מישהי אחרת כאן דמיינתן מה זה אומר באמת הדוגמא הזו שנתת?
הסאבית מהדוגמא תצטרך להתקשר אליך עבור קבלת רשות לגעת בפניה ושערה כ-263 פעמים ביום, ואם היא תתאפק, אז:
תוך מספר ימים הסאבית שלך תהיה כה מוזנחת, עד ש*אתה* לא תרצה לגעת לה בשיער או בפנים... חסרת איפור או עם איפור מרוח, כל שיער הפנים שלה (הגבות והשפם) צומח בחזרה, פנים מלוכלכות עם נטיפי נזלת כי גם לקנח את האף אסור לה, שלא לדבר על לצחצח שיניים. ושיער לא חפוף, שטוח וסרוח מלא בחרולים.

ה"אשה היפה" שראית בעיני רוחך - עבדה קשה כדי להגיע לשם! דרושה הרבה תחזוקה כדי ששיערה "יתנפנף ברוח" בצורה הפואטית אותה דמיינת - יש לחפוף את השיער, לייבשו בצורה הנכונה, לעצבו, לשים עליו מסכות... אחרת הוא פשוט ירבוץ לו שם על הכתפיים בראסטות...

אני מקווה לדוגמאות מעשיות יותר שבאמת ניתן ליישם, כי הנושא אכן מרתק.
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
SPENKY כתב/ה:
כנראה שתחפרו פה לנצח על מה זו התמסרות, האם יש שליטה מלמטה, האם כדאי בפגישה ראשונה לחכות לשולט עם עיניים קשורות בחדר בלי זמזם מצוקה או שבעצם עדיף להפגש בבית קפה קודם, האם חניקה היא משחק חביב או הימור מסוכן ואז יבוא המישהו שיגיד שבעצם שליטה היא נורא אינדיווידואלית לכל אחד אז אין טעם להתווכח- כמובן שחסידי ספר החוקים לא יסכימו איתו ואפילו יכתבו כמה מילים גסות אך גבוהות בשגיאות כתיב וככה השרשור יגדל ל15 עמודים מינימום.
כיף פה!

cheerleader.gif wall.gif selfbeat.gif ponyplay.gif angry3.gif monkeedance2.gif

כן!
Morticia
Morticia • 5 במרץ 2009
עם כל הכבוד לאינסוף הדיונים התאורטיים המשובחים על התמסרות מהי
מן הראוי יהיה ולו פעם לתת את הדעת על

התמסרות למי?

מיהו ראוי להתמסרות?
מיהו שולט בכלל?

כל אפס שיודע לקרוא לאחר כלב?
כל קמצן רגשי?
כל אדם שחי בתוך בועת חוקים ואיסורים שאבוי לזוז ממנה כי חלילה הדברים לא ילכו באופן הקפדני בו הוא מבקש לחיות את החיים?
שחררו!

אתם יודעים כמה גבוה שולט או שולטת יכולים להעיף בנאדם?
כמה מהשולטים כאן לדעתכם היו שורדים יותר משבוע בקורס טיס?

ולמי תתמסרו באופן טוטאלי כנוסעים במטוס לאירופה?

לשולט שנכנס לסטרס ועצבים כי מישהו הזיז את הכיסא ממקומו?
או מחייך ונהנה מהחיים?

אחראי מספיק להנחיתנו בשלום ובחתיכה אחת?

התמסרות מהי?
בחייאת רבאק!

שליטה ושולטים מהם ומיהם?

דורש נאה מקיים

{ובנימה פלצנית ראויה זו... די לחכימא ברמיזא...}

יום נעים
נשימות עמוקות
המטרה:
גבוה לחלל
!

icon_lol.gif
Morticia

או!!!

Morticia • 5 במרץ 2009
Observade cada movimento

Tire O meo Folego

יה פלגה!

{אני קורעת את עצמי מצחוק! השימוש בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד...}

http://www.youtube.com/watch?v=gk_GU49UUGY&feature=related

icon_lol.gif icon_cool.gif icon_lol.gif
Mobius​(שולט)

Mobius​(שולט) • 5 במרץ 2009
ראובן כתב/ה:
...אשמח אם תחלקו איתי דוגמאות משלכם ליישומים מעשיים של רעיון ההתמסרות המוחלטת.

בכל פעם שאני שורק לה שריקה מוסכמת מראש,
ולא משנה מתי או איפה או מה היא עושה באותו רגע,
היא עוזבת הכל באותה שניה ובאה לשאול לרצוני.
Morticia

Morticia • 5 במרץ 2009
Mobius כתב/ה:
ראובן כתב/ה:

התמסרות מוחלטת מגיעה עם או בלי שריקה

בין אם אני שולטת או נשלטת
אם חלילה אהוב לבי
{ותסלח לי שאני מגבילה את חוויות הסקס שלי, יהיו קינקיות ברוטב תותים כשיהיו, למקומות אינטימיים של אהבה}
זקוק לי
אני קשובה לו

גם לשלוט באדם זה להיות קשוב לו

אתה מתאר כאן צורך לשלוט באחר
כמו איזה אקספרימנט סוציופתי כמעט
העולה בתיאורים שלך

מבלי לתת את הדעת על מידת מסירותך אליו בתמורה
או מדוע ראוי אתה לכזו התמסרות

האם התמסרות היא חד-צדדית?

GOD יש כאן אנשי ימין פשיסטיים מדאיגים באתר הזה
icon_rolleyes.gif
שלגי

שלגי • 5 במרץ 2009
Mobius כתב/ה:
ראובן כתב/ה:

חביב ביותר.
אהבתי.
בלוסום​(לא בעסק)

בלוסום​(לא בעסק) • 5 במרץ 2009
התמסרות מוחלטת מגיעה עם או בלי שריקה

בין אם אני שולטת או נשלטת
אם חלילה אהוב לבי
{ותסלח לי שאני מגבילה את חוויות הסקס שלי, יהיו קינקיות ברוטב תותים כשיהיו, למקומות אינטימיים של אהבה}
זקוק לי
אני קשובה לו

גם לשלוט באדם זה להיות קשוב לו

אתה מתאר כאן צורך לשלוט באחר
כמו איזה אקספרימנט סוציופתי כמעט
העולה בתיאורים שלך

מבלי לתת את הדעת על מידת מסירותך אליו בתמורה
או מדוע ראוי אתה לכזו התמסרות

האם התמסרות היא חד-צדדית?

icon_rolleyes.gif
[/quote]

מילים כדורבנות.
כל הזמן דורשים מנשלטות / נשלטים להוכיח את ההתמסרות שלהם, אבל על השולט/ת לתת בתמורה גם. לטפח, להשקיע. שום דבר לא בא בוואקום. ואני אפילו יכולה לומר, מנסיוני הדל, שכששולט רק לקח ולא נתן כלום בתמורה - הפסקתי לתת. הרגשתי בתחתית של הקרקעית. לא היו בי עוד כוחות להתמסר בצורה טוטאלית, בלי לקבל שום דבר בתמורה. כך שכמו שמורטישה אומרת - זו דרך דו צדדית. אי אפשר ללכת בה לבד, אולי רק בתיאוריה, אבל לא בפועל.
בלוסום​(לא בעסק)

בלוסום​(לא בעסק) • 5 במרץ 2009
אחותופל כתב/ה:
ראובן כתב/ה:
אישה נבונה שאלה אותי: ''מהי התמסרות מוחלטת בעיניך?''. עניתי לה ''זו שאלה גדולה, תני לי כמה ימים''.

אזהרה: טקסט חפרני לפניך. אם ברצונך לדעת מה הייתה התשובה שלי מבלי לרדת לסוף דעתי, יש לדלג על שתי הפסקאות הבאות:

כשחושבים על השאלה, היא אכן חידה ראויה, לכן ניגשתי לפצח אותה תוך שימוש בהליך של חקירה לוגית-פילוסופית שעיקרו אלימינציה, כלומר 'מה אינו התמסרות מוחלטת'. למשל, הרעיון של מיתה בשביל מישהו או משהו נחשב כהתמסרות מוחלטת, אבל זה רעיון פוליטי ואינו שייך לתחום שבינו לבינה. התמסרות מוחלטת גם אינה בהכרח משהו הפוגע בבריאות (הכאה, הטלת מום, סימון וכו'), משום שזהו אקט נקודתי (מה גם משחית את הרכוש) והדברים הללו נוגדים את תפישתי האישית, ואינם מחייבים התמקדות מתמשכת של הנפש המתמסרת.

יתרה מזאת, אם תופשים את רעיון ההתמסרות המוחלטת כאקט מתמשך, הרי מגיעים לשדה הזוגיות. גם כאן צריך לפסול רעיונות מתבקשים (כגון, 'ללדת עבורי זו התמסרות מוחלטת') משום שהדבר הינו צורך ואינו מחייב השתקעות שהיא S&Mית. יתרה מזאת, אקט של התמסרות מוחלטת צריך להיות משהו שבין האישה לבין עצמה - כלומר לא מחייב שימוש בעזרים חיצוניים או את נוכחות האדון, ולמרות זאת על האקט להיראות ולהיות מורגש היטב. בסופו של דבר הבנתי כי התמסרות מוחלטת, במובן שלנו, צריכה להיות אקט סמלי ומתמשך.

לאחר מספר ימים עניתי: התמסרות מוחלטת היא לא לגעת בפנים ובשיער שלך ללא רשותו של אדונך, לעולם.

בעיני רוחי ראיתי אישה יפה עומדת בכיכר אנטין ומשוחחת עם חברתה הטובה. האישה אינה נוגעת בשיערה גם כשהוא מתבדר ברוח ומעקצץ את אפה. הדבר משווה לה חזות רומנטית. בלבה היא מייחלת שחברתה תסיט את השיער מפניה, אבל אוסרת על עצמה לבקש זאת. הבל הבלים, נכון? אבל כתוצאה מכך רכשתי פeטיש חדש. אשמח אם תחלקו איתי דוגמאות משלכם ליישומים מעשיים של רעיון ההתמסרות המוחלטת.

ראובן

נו, באמת...
האם אני הבחורה המעשית היחידה פה? האם אתה או מישהי אחרת כאן דמיינתן מה זה אומר באמת הדוגמא הזו שנתת?
הסאבית מהדוגמא תצטרך להתקשר אליך עבור קבלת רשות לגעת בפניה ושערה כ-263 פעמים ביום, ואם היא תתאפק, אז:
תוך מספר ימים הסאבית שלך תהיה כה מוזנחת, עד ש*אתה* לא תרצה לגעת לה בשיער או בפנים... חסרת איפור או עם איפור מרוח, כל שיער הפנים שלה (הגבות והשפם) צומח בחזרה, פנים מלוכלכות עם נטיפי נזלת כי גם לקנח את האף אסור לה, שלא לדבר על לצחצח שיניים. ושיער לא חפוף, שטוח וסרוח מלא בחרולים.

ה"אשה היפה" שראית בעיני רוחך - עבדה קשה כדי להגיע לשם! דרושה הרבה תחזוקה כדי ששיערה "יתנפנף ברוח" בצורה הפואטית אותה דמיינת - יש לחפוף את השיער, לייבשו בצורה הנכונה, לעצבו, לשים עליו מסכות... אחרת הוא פשוט ירבוץ לו שם על הכתפיים בראסטות...

אני מקווה לדוגמאות מעשיות יותר שבאמת ניתן ליישם, כי הנושא אכן מרתק.

חחח... את א ס י ת !!! icon_twisted.gif
היילני

היילני • 5 במרץ 2009
Mobius כתב/ה:
ראובן כתב/ה:

ואם היא על ערש דווי? - סליחה על המורבידיות...
או נניח שהיא במטוס בדרך לאנגליה ולא יכולה לשמוע את השריקה שלך?

מרי ג'יין האצילית, הערפדית המתוקה ריירה (אם כי לא דם) לשורותיה היפות של וולך שהבאת. תודה.

אחותו, הבאת אותה. icon_lol.gif