Morticia |
לפני 15 שנים •
10 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
10 במרץ 2009
Morticia • 10 במרץ 2009
Uranus כתב/ה: א. זכויות רבות וגדולות באמתחתי.
ב. כשאת משתמשת במילים כמו חכמה והעצמה - דברי על עצמך, והווי דוגמה על בשרך ראשית כל אחרת את סתם עוד אחת (כמו כולנו האמת....) שאת מגרעותיה מנסה להעלים באמצעות אפקט המונה והמכנה שאומר - "כשלכולם יש את הבעיה - אז אצלי היא לא כזו מהותית". ג. חכמה ועוצמה שאני הו כה מקווה שאת יודעת - אינה מתבטאת בלהטיף לאחרים על מגרעותיהם. ד. ולטעון שהדרך לחכמה ועוצמה היא לקרוץ שלאחרים אין אותה זו מהות המילה צביעות. א. לא יותר מלי או לכל אחד אחר ב. רק על עצמי לספר ידעתי. דבר גם אתה אך ורק בשם עצמך ג. לא תעשה לחברך את השנוא עליך? האם הטפתי לך או לאחר? אתה נשמע כאן המטיף הראשי ד. אל תכניס לי קריצות לפה ואל תהיה קרצייה ה הדס ו זה ורד ז. איפה בדיוק כואב לך??? |
|
צארינה |
לפני 15 שנים •
10 במרץ 2009
בו! ילדים.
לפני 15 שנים •
10 במרץ 2009
צארינה • 10 במרץ 2009
אפשר רק לומר שלאורנוס החתיך יש ציטטה יפהיפיה בחתימה?
זה אולי אחד הקטעים שאני הכי הכי הכי אוהבת מהתפסן. נכון שהכתיבה של "הולדן" עושה לך לרצות לחבק אותו? חזק חזק? זריאל, ברור לך שזו היתה דרכי המקסימה להחליק לך a left-handed compliment ? ואת מקסימה בעצמך. |
|
teacher(שולט) |
לפני 15 שנים •
10 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
10 במרץ 2009
teacher(שולט) • 10 במרץ 2009
מורטישיה, את ממש לא מטיפה בכלל,
ובכלל לא כותבת מניפסטים אדומים אינסופיים על כלום, אבל נעזוב את זה.. המאמר הזה מזכיר לי משהו שתרגמתי מתוך ספר שנקרא ''תשכחו מהוורדים ותנו לי את הקוצים'', מלפני כמה שנים. מאמר שמדבר על הסטריאוטיפים ב-BDSM (ומי שהשאלתי לו/ה את הספר - אם אתם קוראים את השורות האלה, תחזירו אותו כבר... ) הנה דוגמית ממה שנכתב שם: חגת''ח - חצופים, גסים ותמיד חרמנים (ארקטוס פרפטואה) אם הם יודעים שאת סאבית - הם יהיו שולטים, אם את שולטת, הם נכנעים. הם רואים ב-BDSM רק עוד דרך "לקבל קצת". הם לעולם לא יחושו את העומק והאינטנסיביות שיש ב-BDSM, מפני שמה שהם מחפשים זה בעצם זיון. עבורם BDSM הוא רק כמה ספנקים כתחליף למשחק מקדים. -------------------------------------------------------------------------------- הסינדרלה (אודליסק קלמאטוס) החיים שלה בבלאגן. זו לא הפתעה כי היא לא לוקחת שום אחריות על הסדר שלהם. אין לה כסף כי היא לא תחזיק בעבודה אחת מספיק כדי להתפרנס , אין לה את הכישורים כדי להתקבל לעבודה נורמלית, יש לה אינספור תירוצים כדי לא לעבוד או לא ללמוד. לרוב התירוצים שלה ישענו על ילדותה העשוקה, או איזו חוויה יותר עדכנית שהשאירה אותה בטראומה רגשית גדולה מדי מכדי להיות יעילה במשהו. היא מחכה לנסיך על הסוס הלבן בצורה של שולט, שיקח אחריות על חייה. שולטים רבים, בהיותם אנשים מזינים ומחנכים, ורומנטיים מטבעם, נופלים טרף לגברת זו. -------------------------------------------------------------------------------- וונדרוומן (ווקסטה אין אדוורסום) היא רוצה להישלט על ידי מישהו חזק ממנה. הבעיה היא - אין אף אחד יותר חזק ממנה. היא קוראת תיגר על כל ביטוי של סמכות כלפיה, ומדכאת את כל אלו שמוצאים אותה כלא שווה את המאמץ, כשהיא קוראת להם סמרטוטים או רכרוכים. לעיתים קרובות אנשים ישברו עליה את הצעצועים שלהם, מתוך תסכול טהור. ההמשך יעלה בקרוב... |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
10 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
10 במרץ 2009
Morticia • 10 במרץ 2009
כותבת באופן חופשי על מה שרואה לנכון ונוגע לי
כלום או לא כלום זה כבר עניין של טעם וראיית דבריי כהטפה זו כבר פרשנות לגיטימית? בעיני המתבונן... אז מה אתם אומרים? עליהום כולל ואופנתי על מורטי לצד בקשה להדחתה לאלתר? יאללה כבר! קבלו עוד סיווג של שולטים: שרלטנים שלא שולטים בשום דבר ומאבדים את הביטחון העצמי שלהם לנוכח אחרים בשניה ורבע... יום נעים אנשים תהיו טובים וכמובן always practice what you preach {נ.ב. טיצ'ר זה מורה? } |
|
teacher(שולט) |
לפני 15 שנים •
10 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
10 במרץ 2009
teacher(שולט) • 10 במרץ 2009
מ.ש.ל
|
|
Uranus |
לפני 15 שנים •
11 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
11 במרץ 2009
Uranus • 11 במרץ 2009
קודם כל אני רוצה לתקן עוול אחד שלי כלפי זריאל -
תרגמת יפה ובכלל הבאת מאמר מעניין שכיף לקרוא ולחייך ממנו הרבה. ואני מתנצל שלא הבעתי קודם את הנאתי ממנו, וגם את העובדה שזה אולי מהפרסומים הראשונים בתקופה האחרונה בפורום הזה שאפשר לומר שתואם את רוח הפורומים הבדסמיים ולמה הם קמו. אז באמת שאפו ותודה. צארינה, תודה על ההתייחסות, אם כי הציטוט הוא מאמריקן ביוטי טיצ'ר אני ממתין לשיעור... |
|
צארינה |
לפני 15 שנים •
11 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
11 במרץ 2009
צארינה • 11 במרץ 2009
Uranus כתב/ה: קודם כל אני רוצה לתקן עוול אחד שלי כלפי זריאל -
תרגמת יפה ובכלל הבאת מאמר מעניין שכיף לקרוא ולחייך ממנו הרבה. ואני מתנצל שלא הבעתי קודם את הנאתי ממנו, וגם את העובדה שזה אולי מהפרסומים הראשונים בתקופה האחרונה בפורום הזה שאפשר לומר שתואם את רוח הפורומים הבדסמיים ולמה הם קמו. אז באמת שאפו ותודה. צארינה, תודה על ההתייחסות, אם כי הציטוט הוא מאמריקן ביוטי טיצ'ר אני ממתין לשיעור... אלוהי הספרות לא יסלח לי על השגיאה הזו לעולם |
|
ראובן |
לפני 15 שנים •
11 במרץ 2009
שש הערות על המצב מעטו של 'שולט יצירתי'
לפני 15 שנים •
11 במרץ 2009
ראובן • 11 במרץ 2009
יקיריי,
תגובתי הראשונה למקרא סיווג השולטים של זריאל הייתה התקוממות. ניסיתי להבין מדוע אני מתקומם נגד משהו מתוק שכזה, שגם הובא ברוח טובה, להלן מסקנותיי: 1. קראו לי אנאלי, אביר-השפה או כטוב בעיניכם, אבל שגיאות כתיב ותחביר מטריפות אותי. הן נתקעות במוח כ-וירוס תודעתי (meme). אחת משגיאותיה החינניות של זריאל, קטטני, מסרבת לצאת מראשי כבר מספר ימים. דברים רבים כבר נאמרו על צחות הלשון פה ובאינטרנט בכלל, כך שכל שנותר הוא להציע את עזרתי: אני מוכן להגיה לשונית כל טקסט עבור כל כותב/ת פה, ללא קשר לתוכן המאמר, תוך שלושה ימים לכל היותר מרגע שהטקסט הועבר אלי, וזאת ללא כל תמורה או טובת הנאה מלבד חתירה משותפת לרמת ביטוי נאותה. 2. החתירה לסיווג של אנשים או מגמות נפש מלכתחילה נידונה לכשלון משום שהיא סכמטית בעוד אנשים הינם דינמיים. יחד עם זאת, זיהיתי אצלי רבים ממאפייני 'השולט היצירתי', וכמובן שהדבר מקומם - לקרוא על עצמי ביקורת סגנונית די מדוייקת ועוד בשגיאות כתיב 3. אבקש להזכירכם כי שליטה פירושה נטילת רשות לעצמך. בהתאמה - הישלטות פירושה ליטול רשות לעצמך, להפקיד את עצמך בידיו וברשותו של אדם אחר. מכך נובע כי שליטה פירושה הענקה. לא ראיתי התייחסות רצינית למכניקה של זרימת הכוח בדברים שהובאו בפוסט. 4. לו אני השולט של זריאל, הייתי רואה בפרסום זה מעין ביקורת סמויה. אין טעם בביקורת סמויה, זריאל יקרה. אחד הנכסים הגדולים של אישה נשלטת הוא כנות. עשי בה שימוש ואמרי לאדונך מה על לבך באופן גלוי ופשוט. 5. ההומור של הפוסט לא עובד. הדבר הוביל אותי למחשבות עצובות על כך שההומור הרוסי הנפלא נעצר אי שם אצל בולגקוב ('האמן ומרגריטה') או לכל היותר ירופייב ('מוסקבה פטושקי'). האמת היא שקשה לצפות מעם של עבדים להומור טוב ולא בכדי העם הזה נקרא 'סלאבי'. 6. בסופו של דבר זהו מאמר משעשע בסגנון 'בחן את עצמך', אבל מקומו אינו בפורום שליטה גברית. זה חומר שמתאים לפורום סגור של שפחות או עיתון 'לאשה' - בקיצור, משהו קליל-קליל-קליל שמתאים לאישה (או לגבר שחושב שזה חומר הולם) לקרוא בין החלפת טמפון לשליחת SMS. מה שנקרא, בחייאת, ראובן |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
11 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
11 במרץ 2009
Morticia • 11 במרץ 2009
רבאק ראובן!
יפה לך ההצעה מסעיף מספר 1 אבל אנא ממך צא מהסרט בו אתה חי ועל פיו נדמה לך שאם התחביר מדוייק להפליא גם התוכן מבריק ... אנא [אנה? שם רוסי ידוע...] |
|
Zarial(מתחלפת) |
לפני 15 שנים •
11 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
11 במרץ 2009
Zarial(מתחלפת) • 11 במרץ 2009
[quote="Uranus"]קודם כל אני רוצה לתקן עוול אחד שלי כלפי זריאל -
תרגמת יפה ובכלל הבאת מאמר מעניין שכיף לקרוא ולחייך ממנו הרבה. ואני מתנצל שלא הבעתי קודם את הנאתי ממנו, וגם את העובדה שזה אולי מהפרסומים הראשונים בתקופה האחרונה בפורום הזה שאפשר לומר שתואם את רוח הפורומים הבדסמיים ולמה הם קמו. אז באמת שאפו ותודה. תודה רבה ...זו הייתה מטרה - לא רציני להיות יותר מידי רציני .... פורים שמח |
|