אחותופל |
לפני 15 שנים •
31 במרץ 2009
לפני 15 שנים •
31 במרץ 2009
אחותופל • 31 במרץ 2009
ליידי תמרה כתב/ה: Lanya Colson כתב/ה: Tיפוס כתב/ה: הבנאדם אשכרה הלביש דילדו על משור אנכי ( "ג'קסון בשפת העם ) !
מפתיע שהמשור ניסר את הדילדו - והעניינים הסתיימו בפינוי במסוק לבי'ח הקרוב .. בכתבה נאמר שהאשה מחלימה .. מי קורא לג'יגסו ''ג'קסון'' ? כששקלתי פעם לקנות מסור אנכי השוויתי מחירים בכמה וכמה חנויות מתמחות. בכולם תיקנו את ה"ג'יג-סו" שלי ל"ג'קסון". זה, כמובן, אחרי כמה דקות בהן בהו בי וניסו להבין למה אני מתכוונת בכלל. בסוף, אגב, שכרתי אחד במקום לקנות. ובחנות ששכרתי כבר ביקשתי "ג'קסון" וזהו. ובתור אחת שעבדה איתו לא מעט, בחיים לא הייתי משתמשת בו כצעצוע מין. מה הלאה, משור-דיסק כגלגל כאב? אם אני זוכרת נכון, אחת היצרניות (אם לא יצרנית מובילה) של המסור נקראת פשוט ג'קסון ומשם השתרש השם ולא מדובר בעיוות של ג'יג סו דווקא. בקשר למסור דיסק - דיאבלו 666 השתמש בכזה בסשן המיתולוגי שלו על אימורטל במסיבת הפתיחה של אורלי במוגדור... |
|
Lanya Colson |
לפני 15 שנים •
1 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
1 באפר׳ 2009
Lanya Colson • 1 באפר׳ 2009
אחותופל כתב/ה: ליידי תמרה כתב/ה: Lanya Colson כתב/ה: Tיפוס כתב/ה: הבנאדם אשכרה הלביש דילדו על משור אנכי ( "ג'קסון בשפת העם ) !
מפתיע שהמשור ניסר את הדילדו - והעניינים הסתיימו בפינוי במסוק לבי'ח הקרוב .. בכתבה נאמר שהאשה מחלימה .. מי קורא לג'יגסו ''ג'קסון'' ? כששקלתי פעם לקנות מסור אנכי השוויתי מחירים בכמה וכמה חנויות מתמחות. בכולם תיקנו את ה"ג'יג-סו" שלי ל"ג'קסון". זה, כמובן, אחרי כמה דקות בהן בהו בי וניסו להבין למה אני מתכוונת בכלל. בסוף, אגב, שכרתי אחד במקום לקנות. ובחנות ששכרתי כבר ביקשתי "ג'קסון" וזהו. ובתור אחת שעבדה איתו לא מעט, בחיים לא הייתי משתמשת בו כצעצוע מין. מה הלאה, משור-דיסק כגלגל כאב? אם אני זוכרת נכון, אחת היצרניות (אם לא יצרנית מובילה) של המסור נקראת פשוט ג'קסון ומשם השתרש השם ולא מדובר בעיוות של ג'יג סו דווקא. בקשר למסור דיסק - דיאבלו 666 השתמש בכזה בסשן המיתולוגי שלו על אימורטל במסיבת הפתיחה של אורלי במוגדור... א. לא. אין יצרנית מסורים בשם ג'קסון ב. גם אם היתה, זה היה כמו אלו שקוראים לכל סירופ מרוכז ''פטל'' ללא קשר לטעם שלו |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
1 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
1 באפר׳ 2009
בלוסום(לא בעסק) • 1 באפר׳ 2009
Lanya Colson כתב/ה: א. לא. אין יצרנית מסורים בשם ג'קסון ב. גם אם היתה, זה היה כמו אלו שקוראים לכל סירופ מרוכז ''פטל'' ללא קשר לטעם שלו או כאלה שקוראים למקרר שלהם פריג'ידר לא משנה מאיזה תוצרת הוא. (מופתעים? גם אני הייתי..). |
|
IvoryDom |
לפני 15 שנים •
1 באפר׳ 2009
ובפרק הבא
לפני 15 שנים •
1 באפר׳ 2009
IvoryDom • 1 באפר׳ 2009
איך לא לחבר ויברטור למתח גבוה.
|
|
teacher(שולט) |
לפני 15 שנים •
1 באפר׳ 2009
לא חסר
לפני 15 שנים •
1 באפר׳ 2009
teacher(שולט) • 1 באפר׳ 2009
אלה שקוראים ''וספה'' לכל הקטנועים,
אלה שקוראים ''ג'יפ'' לכל ה''ג'יפים'', אלה שקראו ''פלאפון'' לכל הסלולרים, אלה שקוראים ''נשלטת, רדי על ארבע'' אל עבר כל מי שבאה למסיבה עם קולר על הצוואר בטח יש עוד... |
|
ליידי תמרה(שולטת) |
לפני 15 שנים •
1 באפר׳ 2009
Re: ובפרק הבא
לפני 15 שנים •
1 באפר׳ 2009
ליידי תמרה(שולטת) • 1 באפר׳ 2009
IvoryDom כתב/ה: איך לא לחבר ויברטור למתח גבוה.
אבל ויברטור אנושי זה בסדר לחבר למתח גבוה, נכון? מצאתי שכך הוא רוטט ממש חזק (אבל אח"כ יש ריח פחמי בכל החדר - פתרונות? ) |
|