bael{בורדו בי} |
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
Re: למי נראה מגניב??
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
bael{בורדו בי} • 13 באפר׳ 2009
יקטרינה הגדולה כתב/ה: למי שמכיר,ישנו מתחם "פיינט-בול" בצפון ליד עכו.
עבר לי הרעיון לסגור את המיקום ולהזמין אך ורק את חברי הכלוב לציד פיינט-בול ב"דרס-קוד" המותאם אך ורק לנו (נשלטים ערומים או בבוקסר ושולטות בלבוש מלא חמושות ברובים)כמובן שניתן גם לכופף את הכללים גם לשולטים ונשלטות או מיקס. המיקום הוא בעצם מגרש ענק עם עצים רבים,מבודד מאנשים. ..... מה נפלתם עליה??? הרי היא כתבה "עבר לי הרעיון" ולא עבר במוחי הרעיון...... הווה אומר שזה כבר עבר לה...... היא עברה לטילי סאגר לאחר שהופשט עורם של הנשלטים. ואתה בודי.....אני המום !!! ואני כל הזמן חשבתי שאתה איש של D&G. |
|
Halrloprillalar |
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
כדורי צבע אדום
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
Halrloprillalar • 13 באפר׳ 2009
לכל המתלהמים
תמשיכו, תמשיכו. רק תזכרו דבר אחד - תחום מגרש המשחקים לא תמיד מוגבל לאתר הפיינט-בול. הניקים שלכם מופעים כאן בשירשור. מהניק ל- IP. מה- IP לשם. מהשם לכתובת ... ואז המשחק מתחיל. עם רובים וכדורי "צבע". כדורים שמשאירים צבע אדום כזה איפה שהם פוגעים. יש עוד מי שהוא שרוצה להגיב ? |
|
kinkyman(שולט) |
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
דולפין - את כוסית אמיתית
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
kinkyman(שולט) • 13 באפר׳ 2009
ונראית גם חמודה
אז לא - אין לי בעיה להגיב. |
|
bael{בורדו בי} |
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
Re: כדורי צבע אדום
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
bael{בורדו בי} • 13 באפר׳ 2009
דולפין כחול כתב/ה: לכל המתלהמים
תמשיכו, תמשיכו. רק תזכרו דבר אחד - תחום מגרש המשחקים לא תמיד מוגבל לאתר הפיינט-בול. הניקים שלכם מופעים כאן בשירשור. מהניק ל- IP. מה- IP לשם. מהשם לכתובת ... ואז המשחק מתחיל. עם רובים וכדורי "צבע". כדורים שמשאירים צבע אדום כזה איפה שהם פוגעים. יש עוד מי שהוא שרוצה להגיב ? אחד הדברים שגורמים לווריד שלי להתנפח זה שמאיימים עלי...... את\ה מוזמן לפנות בפרטי ולקבל עלי את כל האנפורמציה הדרושה לך לכל מטרה. |
|
aka BODYGUARD |
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
Re: למי נראה מגניב??
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
aka BODYGUARD • 13 באפר׳ 2009
bael כתב/ה: יקטרינה הגדולה כתב/ה: למי שמכיר,ישנו מתחם "פיינט-בול" בצפון ליד עכו.
עבר לי הרעיון לסגור את המיקום ולהזמין אך ורק את חברי הכלוב לציד פיינט-בול ב"דרס-קוד" המותאם אך ורק לנו (נשלטים ערומים או בבוקסר ושולטות בלבוש מלא חמושות ברובים)כמובן שניתן גם לכופף את הכללים גם לשולטים ונשלטות או מיקס. המיקום הוא בעצם מגרש ענק עם עצים רבים,מבודד מאנשים. ..... מה נפלתם עליה??? הרי היא כתבה "עבר לי הרעיון" ולא עבר במוחי הרעיון...... הווה אומר שזה כבר עבר לה...... היא עברה לטילי סאגר לאחר שהופשט עורם של הנשלטים. ואתה בודי.....אני המום !!! ואני כל הזמן חשבתי שאתה איש של D&G. אתה ממש לא מעודכן. |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
הדורבנים(נשלט) • 13 באפר׳ 2009
דולפין, תגובה מעולה. הנה יש לי עוד מה ללמוד
ולרעיון המקורי: זה נשמע לי רעיון מעולה גם בלי הפיינטבול עצמו. נשלטים ערומים/ חצי ערומים ובורחים ונשלטות ציידות.. צריך לחשוב רק על ציוד צייד מתאים: רשתות? שוקרים חשמליים במינון נמוך? מלכודות למינהם? לאסו? שוטים כמובן (אינדיאנה ג'ונס לייק?) אפשר להתחיל להיות יצירתיים. יש לכם עוד רעיונות.? (ותשתדלו לא לכתוב עכשיו ששוקרים חשמליים זה לא בטוח יותר מבתגובה אחת.) |
|
חדש במערכת(נשלט) |
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
חדש במערכת(נשלט) • 13 באפר׳ 2009
תמשיכו לזיין במוח
כאחד שישחק לא פעם בפינבול א. בחיים אף אחד לא ייתן לכם לשחק ללא החליפות מגינים! ניראה אותכם חוטפים כדור ללא מגן או מסכה זה כחול שאין כמותו! לצערי הרב אידיוט אחד ירה עליי על היד מטווח של 3 מטר ובאותו השנייה היד התנפחה דממה ונהייתה סגולה! לא מומלץ ומאוד כואב! |
|
נולי |
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
נולי • 13 באפר׳ 2009
אחד הדברים הבסיסים בשליטה לדעתי הוא
לנסות על עצמך כל אביזר בטרם תפעיל אותו על הכפוף לך רק כך אפשר לדעת את הכח שיש להפעיל עם אותו האביזר מבלי לגרום נזק בלתי הפיך לפרטנר למשחק. קאפיש? |
|
נוריתE |
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
Re: המממ
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
נוריתE • 13 באפר׳ 2009
יקטרינה הגדולה כתב/ה: Dom_Quixote כתב/ה: BODYGUARD כתב/ה: מורגש שהגברת לא התנסתה בפיינט-בול ללא מגינים.
נסי לחטוף כדור צבע על עור חשוף ותגלי שזו חוויה מכאיבה למדי, צודק במאה אחוז. מה עם אש חיה? לא ידעתי שאתם כל כך רגישים לנשלטים באתר...בשמם אני מודה לכם על הרחמנות. ודרך אגב,בלי שום קשר ל"אדון-ברוך" אני בטוחה שגם אש חיה יכולה להיות ככלי עזר נהדר לשבירת שגרה. פיינט-בול זה מכאיב ומשאיר סימן אבל זה בהחלט לא מתקרב ללעשות פיסטינג לחצי בתול על הבמה או למסמר את אשכיו של נשלט ללוח עץ,אז די עם הצדקנות . אני בכלל מופתעת לשמוע כי פנטזיית הציד נשלטים היא כל כך נדירה בקרב ה"קולגות" שלי באתר...ציפיתי ליותר פתיחות אני מניחה. בכל מקרה....אני עוד לא התייאשתי ומחכה לתגובות חיוביות בנושא,אם לא למפגש ציד כלבבי אז לפחות לזיוני שכל בונים. מה ניסגר פה? נוסח whf אולי בשביל סכום כסף נכבד יסגרו בעלי המקום את המקום לרצונה של הצארינה הניכבדה שכאן וכל מי שיחפוץ או תחפוץ להשתתף בפעילות ההזויה הזאת.. וסכום כסף נכבד הוא הפואנטה ,בקשר לסגירת המקום לאירוע כזה פרטי.או פרטי ,בכלל. ממעבר לזה ולא לא קראתי את כל השירשור מספיק לי הזילזול הבוטה הזה שפה מפי הצארינה לדברי הזהרות על אודות כללי SSC בסיסיים של קהילת הבידס בארץ ובעולם.,וכל ה"דוגמאות שלא לעיניין שהביאה פה. אם בעלי המקום יסתנוורו למראה סכום כסף נכבד ויתירו לאנשים להתרוצץ שמה עירומים או בלבוש חלקי ולא מוגנים כראוי ,לצהלת ומשוש ליבן של כמה מלקות הרי שראוי שהמקום הזה ייסגר לאלתר על הפרת חוקי בטיחות אמיתיים, של העולם האמיתי, המציאותי שמעבר ל-להלה לנד שמתרחש פה בנוגע, לפעילות שכזאת. |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
לפני 15 שנים •
13 באפר׳ 2009
מקבי(מתחלף) • 13 באפר׳ 2009
ציטוט: אחד הדברים שגורמים לווריד שלי להתנפח זה שמאיימים עלי......
את\ה מוזמן לפנות בפרטי ולקבל עלי את כל האנפורמציה הדרושה לך לכל מטרה. לא נמאס לך, אהה? חמוד. קצת קהה, אבל עדיין משעשע מאוד. המשך כך! |
|