Morticia |
לפני 15 שנים •
24 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
24 ביוני 2009
Morticia • 24 ביוני 2009
והכי מגעילה אותי הצביעות המתחסדת כאשר שומעים על סיפורים כמו ההוא בטלוויזיה לא מזמן המחזיק הרמון נשים ובפירוש שולט בהן ביד רמה
ואז כולם קמים ומזדעקים: "מה פתאום? זה לא קשור אלינו ואנחנו בכלל לא כאלה!" בלה בלה בלה וידה וידה ידה חלקכם כאן כאלה וחצי וזה לא פחות מגעיל וחולה מהצביעות המתחסדת הזו שלכם! חוצמזה שמעתי שבמצעד הגאווה הבא הולכים להניף בכבוד דגל עם פניו של הדוס האחרון שאנס את בנותיו בשנייה שהוא נכנס לכלא חצי מהסרסורים וסוחרי הסמים עשו בו מעשי סדום קשים וקרעו לו את התחת וכפי שאתם יודעים, הומואים מתים על זה...! {מפגרים...} |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
24 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
24 ביוני 2009
Morticia • 24 ביוני 2009
Morticia כתב/ה: נילי ונילי כתב/ה: Morticia כתב/ה: אם אתה כבר ממש רוצה, אז תעלה את זה לדיון פמיניסטי ושאל את עצמך למה רוב הגברים לא מעיזים להתלונן על מעשי סדום ואונס שנעשים בם בעוד נשים כן עוברות את החוויה המשפילה והפולשנית בגופן כדי לתפוס את האנס מורטישה, כהרגלה, מצביעה על נקודה חשובה מאוד. מבלי לגמד חלילה את משמעות התיוג החברתי, ההשפלה והבושה שחוות ניצולות תקיפה מינית, חשוב לזכור שהמשמעות היא חמורה פי שבעה אצל גברים ניצולי תקיפה מינית. גבר שנאנס מרגיש כאילו הוא אמור לשמוח על זה (כי איזה גבר לא ירצה סקס..? אפילו אם זה סקס בכפייה) או שהוא אמור להסתיר את זה עדי עד, כי אף אחד לא יאמין לו (כי איזו אישה יכולה להכאיב לגבר?) . הסיפור הזה, של האונס ברוסיה, הוא איום ונורא והניצולים שם התעוררו בבוקר למחרת בבתי חולים עם חבלות איומות באיברי המין שלהם ולאחר תקיפה גופנית שאי אפשר להמעיט בחומרתה. ובכל זאת, הגולש הממוצע מזלזל בהם ובטראומה שעברו. תגובות כמו- "לא הצלחת להגן על עצמך מול אישה חלושה- אתה לא גבר" או "לא הצלחת לגרום לעצמך לרצות את הסקס שהיא כפתה עליך- אתה לא גבר", מתווספות להשפלה שמתלווה ממילא לאקט האונס וגורמת לכך שמעטים הם הגברים שמעזים להתלונן על תקיפה מינית. זה חמור. וזה אחד מהסימפטומים של חיים בחברה פטריארכית שמתייחסת לנשים כאביזר פאסיבי וחלוש בזירה המינית. גם גברים יכולים להיות קורבנות של תקיפה. אלימות מינית היא מחלה חברתית שמטרתה היא בעיקר נשים, אבל לא פוסחת גם עליכם. פמיניזם, גברים יקרים, הוא גם אינטרס שלכם עצמכם. יפה אמרת נילי ונילי יקירתי ותודה ובאשר לשאר התגובות, המחשבה שרק בגלל שלעוברים ושבים הלום יש סטיות מיניות כביכול, אנו מקבלים איזה כרטיס עובר כל הפרעת נפש היא מטופשת ומגונה מיסודה בוודאי שגם בין חברי הקהילה יש אנשים מעורערים בנפשם ומבחינתי הם אינם מייצגים פעילות בדס"מית בריאה המייצגת את זו שלי ושל רבים טובים אחרים המרקיז דה סאד היה בעיקר אנס סדיסט שנהנה רק כאשר האישה היתה סובלת ועשה זממו רק באלו שממש לא רצו בכך הוא גם בילה את מרבית חייו בכלא ולא, זה לא נתון להשוואה עם מקרה אוסקר ווילד שישב בכלא רק בשל היותו הומוסקסואל בדיוק כמו שאנחנו לא שומעים הומוסקסואלים מתגאים באסירים המזיינים אסירים אחרים בתחת רק כי זו הפנטזיה שלהם... חלק מהפנטזיה שלי היא שהדברים נעשים באהבה ובהסכמה סיפורים על חולי נפש העושים זממם באנשים שהם לא יותר מקורבן סובל בעל כורחו ממש לא עושים לי את זה וקהילה בדס"מית אינה מהווה שום כסת"ח להפרעות נפשיות אפשריות בקרב כלל בני האדם |
|
ריפרף |
לפני 15 שנים •
24 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
24 ביוני 2009
ריפרף • 24 ביוני 2009
כמובן שלא קראתי את 3 העמודים במלואם give me a break.
מביו למה שמו פה תפוסט כי למרות שזה אונס יש משהו בסאדיזם שלה שהוא מעבר להתפרצות לדירה ואינוס או הדייט רייפ הקונבנציונאלי. גירסת המיילדום למשל תצטרך לכלול אנס עם מצבטים אזיקים וקיין. לא שאין כאלו בעולם, פשוט כבר פגשנו כמה בפורום השכן. אם כל הבדסם בעולם היה שבב"ה (שפוי בטוח ובהסכמה (C) הו לו רק קולה בדסם בעולם היה שבב"ה... |
|
morgause(מתחלפת){מ} |
לפני 15 שנים •
24 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
24 ביוני 2009
morgause(מתחלפת){מ} • 24 ביוני 2009
ציטוט: ובאשר לשאר התגובות,
המחשבה שרק בגלל שלעוברים ושבים הלום יש סטיות מיניות כביכול, אנו מקבלים איזה כרטיס עובר כל הפרעת נפש היא מטופשת ומגונה מיסודה אני לא יודעת אם אליי את מגיבה, אבל נניח שכן. את חייבת להודות שיש משהו מוזר בכך שאדם נכנס לאתר בדס"מ, מודה שהמחשבה על אישה המתעללת בו מינית ופוגעת בו מעניינת אותו, ומקבל בתגובה שפע קיתונות בוז וקריאה ללכת לפסיכיאטר. אני מבדילה בין פנטזיות לבין מציאות. אפשר וצריך להוקיע אדם על מעשיו משום שהם לא חוקיים או לא מוסריים, אבל לתקוף אותו משום שהפנטזיות המיניות שלו שונות משלך? פנטזיות ששימי לב, הוא גם אומר שהן מסוכנות ולא צריכות להתקיים במציאות. אבל כן, איפשהו במעמקי נפשו הן אולי מושכות אותו. בפנטזיות שלך, מורטישה, אולי הדברים נעשים מתוך הסכמה והנאה הדדית. אבל לאנשים אחרים יש פנטזיות אחרות, וכל עוד אף אחד לא עובר על שום חוק, הן לגיטימיות לא פחות. |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
24 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
24 ביוני 2009
Morticia • 24 ביוני 2009
morgause כתב/ה: ציטוט: ובאשר לשאר התגובות,
המחשבה שרק בגלל שלעוברים ושבים הלום יש סטיות מיניות כביכול, אנו מקבלים איזה כרטיס עובר כל הפרעת נפש היא מטופשת ומגונה מיסודה אני לא יודעת אם אליי את מגיבה, אבל נניח שכן. את חייבת להודות שיש משהו מוזר בכך שאדם נכנס לאתר בדס"מ, מודה שהמחשבה על אישה המתעללת בו מינית ופוגעת בו מעניינת אותו, ומקבל בתגובה שפע קיתונות בוז וקריאה ללכת לפסיכיאטר. אני מבדילה בין פנטזיות לבין מציאות. אפשר וצריך להוקיע אדם על מעשיו משום שהם לא חוקיים או לא מוסריים, אבל לתקוף אותו משום שהפנטזיות המיניות שלו שונות משלך? פנטזיות ששימי לב, הוא גם אומר שהן מסוכנות ולא צריכות להתקיים במציאות. אבל כן, איפשהו במעמקי נפשו הן אולי מושכות אותו. בפנטזיות שלך, מורטישה, אולי הדברים נעשים מתוך הסכמה והנאה הדדית. אבל לאנשים אחרים יש פנטזיות אחרות, וכל עוד אף אחד לא עובר על שום חוק, הן לגיטימיות לא פחות. האמירה שלי, אם תשימי לב, היתה מופנית לאלו שלא ממש מצליחים להבדיל בין פנטזיה למציאות ורואים במציאות מזעזעת איזו דגל מופת לנטיות המיניות שלהם בעיני הנאה ממציאות סבלו של אחר בשם הפנטזיה האישית שלך היא מעט חולנית, כן. ובכל מקרה, בלי שום קשר, אנשים מגיעים לכאן מכל מיני מניעים ופנטזיות השונות מאוד זו מזו ולחשוב שרק בגלל שבדס"מ הוא המונח הכללי להגדרתם, הם פטורים מאפשרות להיות חולים בנפשם היא אבסורד במקרה הטוב ומסוכנת במקרה הרע - בכל מקום יש אנשים חולים - אפילו פה לא מקבלים פטור ומה שבטוח הוא שאם אין הסכמה - אין בדס"מ ברמת הפרקטיקה כלומר פנטזיות הן משהו אישי, פרטי ולא לחלוטין בשליטה אבל אומר שוב: ברמת הפרקטיקה - אם אין הסכמה - אין בדס"מ ואבוי אם על זה לא נגיע להסכמה שכן ... I kinda rest my case ! |
|
אנדרפוט |
לפני 15 שנים •
24 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
24 ביוני 2009
אנדרפוט • 24 ביוני 2009
כל מי שמשתתף פה נהנה מאלימות ולכן לא היה מזיק לו להרהר קצת אם הוא באמת בריא יציב ומאושר כמו שהוא אומר שהוא למה הצורך הזה באלימות.
לגבי התרגשות ממוות וסבל של אחרים, עשו לי טובה, כל הנרטיב הסאדו-מאזוכיסטי שואב את מושגיו מתקופות אפלות בהסטוריה האנושית - של שעבוד גזעי (עבד) של דיקטטורות רצחניות (מלך ומלכה) ושל משרתים ואדונים. הדאנג'ן הממוצע שואב את השראתו העיצובית מהאינקוויזיציה הספרדית והסטלאגים המחרמנים ישתבח שמם, מציגים סיטואציות מהשואה. אמנם אין שום דבר סקסי בתאי-גזים וברצח עם אבל הנה, אפשר לסחוט איזה ריגוש גם שם. הצביעות של ה"נורמלים" העומדים כביכול בניגוד מוחלט ובמרחק חצי קילומטר מה"משוגעים" היא התופעה האנושית הראויה לגנאי ולא האנשים שיש להם סוגיות מיניות הקשורות לאלימות, אלו ראוים לעזרה מקצועית אבל לא לגנאי מוסרי. |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 15 שנים •
24 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
24 ביוני 2009
מקבי(מתחלף) • 24 ביוני 2009
ציטוט: ומה שבטוח הוא שאם אין הסכמה - אין בדס"מ
למה לא? |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
24 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
24 ביוני 2009
Morticia • 24 ביוני 2009
מקבי כתב/ה: ציטוט: ומה שבטוח הוא שאם אין הסכמה - אין בדס"מ
למה לא? לא יודעת, אולי בעיניך אונס בכפייה הוא בדס"מ פרופר לא בעיני... מה השאלה? חוצמזה, הרשו לי להזכירכם שעולם השליטה נושא בחובו דברים רבים סאדו מזוכיזם הוא רק חלק ממנו ולא כולנו ניזונים מאלימות |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 15 שנים •
24 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
24 ביוני 2009
מקבי(מתחלף) • 24 ביוני 2009
ציטוט: לא בעיני...
אהה, סבבה. רק בעינייך. |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
24 ביוני 2009
לפני 15 שנים •
24 ביוני 2009
Morticia • 24 ביוני 2009
מקבי כתב/ה: ציטוט: לא בעיני...
אהה, סבבה. רק בעינייך. לא, לא רק בעיני אבל עם זאת, לעומת רבים אחרים כאן לצערי הרב, אני תמיד מסייגת את אמירותיי לדעתי האישית שכן איני דוברת של אחרים אף על פי זאת, אם לא בעיניך אז אולי כדאי שתחשוב מחדש על הדברים כי נדמה שאתה בעיקר מחפש כאן איזו פרובוקציה זולה תגיד, אם מחר ברחוב יתפסו אותך שני בריונים ויגררו אותך לסמטה אפלה שם הם יזיינו אותך בתחת ויכריחו אותך למצוץ להם אפילו שאתה לא רוצה ולא בקטע אפילו שתסבול נורא ותרגיש מחולל זה יהיה בסדר לקרוא לך הומו? כי יש הומואים שאוהבים שעושים להם ככה ואין הבדל על בסיס הסכמה הרי... בדס"מ הן ראשי תיבות לכמה צמדי מילים המתארות מיניות מסויימת היכולה ללבוש הרבה צורות אבל כפייה ואינוס אינה אחת מהן אם זה לא בהסכמה זה פשוט לא זה אתה באמת חושב אחרת או שמיהרת למכור את הערכים שלך בשביל להכניס לי ולעשות קצת בלגאנים??? |
|