Morticia |
לפני 15 שנים •
25 ביוני 2009
Re: מורטי ( אם אפשר לקרא לך ככה )
לפני 15 שנים •
25 ביוני 2009
Morticia • 25 ביוני 2009
עידו 36 כתב/ה: ציטוט: גם אם אתה יכול למצוא מלא נשים שבכיף יזרמו אתך לחוויות מיניות שאינן מחייבות ואינן מבוססות על איזה עומק רגשי או מערכת יחסים מעבר לחוויה עצמה
למה שמישהי תרצה להיות בת הזוג שלך אם לשם אתה לא מסוגל להביא שום ריגוש? קודם כל אני מודה שאני לא מצליח למצוא לי נשים שיתעניינו פשוט במפגשי שליטה, ללא התחייבות. אז ככה שאני לא אתרבב בכך שאני מצליח. דבר שאני אני דוקא כן מחפש קשר שליטה שיהיה בו משהו מעבר לסשנים, רובד ריגשי ורוחני בנוסף לרובד הריגושי. לגבי בת הזוג שלי - את מבלבלת בין ריגוש לרגש. אני בהחלט מסוגל להביא הרבה רגשות אל הזוגיות שלי. כל הטענה שלי מתייחסת לנושא הריגוש, שאותו יקשה על כולנו למצוא בתוך הזוגיות, למרות שאנשים כמוך מתעקשים שהוא קיים ויהיה שם תמיד. ציטוט: אולי אתה עושה איזו מניפולציה כדי להיות פרפר חופשי ובעצם לא מנהל זוגיות עם אף אחת?
לא יודעת אבל... בואי לא נכנס לחיים האישיים שלי - בואי רק נאמר שבעניין הזוגיות את תהיי די מופתעת... ציטוט: איך שלא תהפוך את זה ומבלי לשפוט את בחירתם של אנשים כאלה ואחרים לחיות כך או אחרת
אתה די מנייאק ליכלכה ולא פירשה..טוב לרמה הזאת אני בטח לא רוצה לרדת רק אזכיר תמיד את דברי חכמים: "הפוסל במומו פוסל". ציטוט: וזה בערך כמו ג'וק בליל קיץ חם לחתולה...
מי צריכה בנזוג כזה? מורטישיה כשהתיי בזוגיות ארוכת שנים, אז נראה מה תהייה דעתך. במידה ועדיין תתענייני בכלל בריגושים כגון בדסמ. אתה בת יענה גדולה - זה כל מה שנותר לי לומר לך... {וגם קונטרול פריק לא קטן - ממש עושה לי חשק לעשות לך בלגאן } נ.ב. מנייאק זה לא קללה ורגש זה דבר אחוש שילינג מרגש! |
|