המחנכת |
לפני 15 שנים •
6 בספט׳ 2009
Re: האמת שיש לי שאלה לבנות החודרות:
לפני 15 שנים •
6 בספט׳ 2009
המחנכת • 6 בספט׳ 2009
גורת חתולים סוררת כתב/ה: כשאתן משתמשות בסטראפ-און - איך זה מרגיש לכן? מסקרן אותי לדעת. בעיקר בגלל שזה לא איבר שנולדתן איתו, איך ההרגשה שלכן כשאתן לובשות אותו? חודרות איתו?
זאת הרגשה נהדרת. לראות איך הוא מתמסר אלייך, שוכב כנוע ומוכן לחדירה. ואז לתפוס במותניו ולמשוך אותו אלייך תוך כדי שאת חודרת אליו עם הסטרפאון. לפמפם את החור הקטן שלו ולהרגיש אותו מתרכך ומתרחב. זה, בעיני, אחד מרגעי השיא היפים ביותר באינטימיות שבין המלכה לעבד. |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
6 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
6 בספט׳ 2009
בלוסום(לא בעסק) • 6 בספט׳ 2009
המחנכת כתב/ה: גורת חתולים סוררת כתב/ה: כשאתן משתמשות בסטראפ-און - איך זה מרגיש לכן? מסקרן אותי לדעת. בעיקר בגלל שזה לא איבר שנולדתן איתו, איך ההרגשה שלכן כשאתן לובשות אותו? חודרות איתו?
זאת הרגשה נהדרת. לראות איך הוא מתמסר אלייך, שוכב כנוע ומוכן לחדירה. ואז לתפוס במותניו ולמשוך אותו אלייך תוך כדי שאת חודרת אליו עם הסטרפאון. לפמפם את החור הקטן שלו ולהרגיש אותו מתרכך ומתרחב. זה, בעיני, אחד מרגעי השיא היפים ביותר באינטימיות שבין המלכה לעבד. ואיך את מרגישה? הרי הסטרפ הוא לא איבר מאיברייך... |
|
המחנכת |
לפני 15 שנים •
6 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
6 בספט׳ 2009
המחנכת • 6 בספט׳ 2009
גורת חתולים סוררת כתב/ה: ואיך את מרגישה? הרי הסטרפ הוא לא איבר מאיברייך... איך מרגיש אדם שיש לו יד תותבת (כן, גם אני צופה בהישרדות מידי פעם)? התוספת הופכת להיות חלק מההוויה. הרעיון הוא למדוד את הסטרפ, לגעת בו, להביט במראה ולראות איך הוא יושב עלייך. אח"כ לתת לעבד שלך למצוץ לך את הזין תוך כדי שאת דוחפת לו אותו עמוק לגרון. ורק בשלב האחרון לחדור אל הגבר. לחוש את החיכוך שבחדירה וההצמדה של המותניים שלך לישבן שלו.. אוחחחחחחחחחח |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 15 שנים •
6 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
6 בספט׳ 2009
בלוסום(לא בעסק) • 6 בספט׳ 2009
המחנכת כתב/ה: גורת חתולים סוררת כתב/ה: ואיך את מרגישה? הרי הסטרפ הוא לא איבר מאיברייך... איך מרגיש אדם שיש לו יד תותבת (כן, גם אני צופה בהישרדות מידי פעם)? התוספת הופכת להיות חלק מההוויה. הרעיון הוא למדוד את הסטרפ, לגעת בו, להביט במראה ולראות איך הוא יושב עלייך. אח"כ לתת לעבד שלך למצוץ לך את הזין תוך כדי שאת דוחפת לו אותו עמוק לגרון. ורק בשלב האחרון לחדור אל הגבר. לחוש את החיכוך שבחדירה וההצמדה של המותניים שלך לישבן שלו.. אוחחחחחחחחחח עשיתי לך את הערב, איי?... |
|
toy |
לפני 15 שנים •
9 בספט׳ 2009
תודה
לפני 15 שנים •
9 בספט׳ 2009
toy • 9 בספט׳ 2009
תודה רבה לכל המגיבים! העליתם הרבה נקודות למחשבה. המחנכת הזיקה שלך לנושא מאד בולטת וכך גם הידע. תודה ששיתפת
|
|