הצד השני |
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
יואש
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
הצד השני • 17 בספט׳ 2009
אני עדיין חושב שאתה מדבר על יחסים כלליים, זה שלמישהי יש יוזר בכלוב כדומית, עדיין לא מבטיח יחסי שליטה.
זה נורא קל להיות דומית, אפילו אני יכול להפוך לדומית בשתי הקלקות עם העכבר. אבל בלי ציניות, אני מעריך את זה שאתה עונה בכנות, אני פשוט לא רואה ביחסים שאתה מתאר שום דבר שחורג ממערכת יחסים רגילה לחלוטין, חסר פה מימד ברור כלשהו של שליטה. וגם יחסים קינקיים אינם יחסי שליטה. |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
Re: נסי פעם גם להיות כנה מורטישיה
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
Morticia • 17 בספט׳ 2009
הצד השני כתב/ה: היית פעם קרועה מאהבה על מישהו שהוא לגמרי לגמרי שלך?
היית פעם מטורפת מאהבה על מישהו שקרוע עלייך מאהבה עד שלא תיפרדו לעולם? ולעומת זאת, היית פעם קרועה מאהבה למישהו שאינו ביהשג ידך? היית פעם מטורפת מאהבה על מישהו שלא שם עלייך שיט? ממליצה לך לקרוא את מה שאנה דן כתבה לך מעבר לכך... תשמע, כל התפישה המעוותת שלך שאנחנו מסוגלים לאהוב רק את מי שלא אוהב אותנו היא כפי שאמרתי - מעוותת מיסודה לשאלתך - יצאו לי שני המקרים - לצערי הרב ובמקרה השני האהבה לא בערה רק בגלל שלא יכולתי להשיג אותה כי אם ממקומות הרבה יותר עמוקים ותלויי האדם שהיה למושא זו האהבה מבחינתי הכישלון היה לגמרי שלו בהשבת אהבה ואני חוזרת ומדגישה - מעולם לא היה הטריגר לאהבתי אליו זה פרימטיבי לחשוב כך בלב תמיד ישאר מקום אוהב למי שאהב פרידה לעולם זה ממי שחרבן על אהבה גבר שיודע לתת עצמו רק למי שאין בה אהבה אליו הוא לא עבד כי אם בדיוק זה ששם שיט על האישה היחידה שבאמת תוכל להיות לו למלכה ושיט בא משיט ידידי אם אתה לא מבין את זה... קח את שאר השאלות שלך לאיש מקצוע או אישה תודה |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
Re: יואש
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
Morticia • 17 בספט׳ 2009
הצד השני כתב/ה: אני עדיין חושב שאתה מדבר על יחסים כלליים, זה שלמישהי יש יוזר בכלוב כדומית, עדיין לא מבטיח יחסי שליטה.
זה נורא קל להיות דומית, אפילו אני יכול להפוך לדומית בשתי הקלקות עם העכבר. אבל בלי ציניות, אני מעריך את זה שאתה עונה בכנות, אני פשוט לא רואה ביחסים שאתה מתאר שום דבר שחורג ממערכת יחסים רגילה לחלוטין, חסר פה מימד ברור כלשהו של שליטה. וגם יחסים קינקיים אינם יחסי שליטה. ואתה חושב שלהיות נשלט זה ממש קל? כל מה שצריך זה ללכת שבי אחרי אישה ששמה שיט עליך ולהיות קקה עם כל שאר הנשים שבעולם במיוחד אם הן חלילה באמת ובתמים חפצות ביקרך - זונות מטומטמות זה מזכיר לי שולטים המחנכים את שפחתם שלא לאהוב אותם... |
|
הצד השני |
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
הצד השני • 17 בספט׳ 2009
Morticia כתב/ה: הצד השני כתב/ה: היית פעם קרועה מאהבה על מישהו שהוא לגמרי לגמרי שלך?
היית פעם מטורפת מאהבה על מישהו שקרוע עלייך מאהבה עד שלא תיפרדו לעולם? ולעומת זאת, היית פעם קרועה מאהבה למישהו שאינו ביהשג ידך? היית פעם מטורפת מאהבה על מישהו שלא שם עלייך שיט? ממליצה לך לקרוא את מה שאנה דן כתבה לך מעבר לכך... תשמע, כל התפישה המעוותת שלך שאנחנו מסוגלים לאהוב רק את מי שלא אוהב אותנו היא כפי שאמרתי - מעוותת מיסודה לשאלתך - יצאו לי שני המקרים - לצערי הרב ובמקרה השני האהבה לא בערה רק בגלל שלא יכולתי להשיג אותה כי אם ממקומות הרבה יותר עמוקים ותלויי האדם שהיה למושא זו האהבה מבחינתי הכישלון היה לגמרי שלו בהשבת אהבה ואני חוזרת ומדגישה - מעולם לא היה הטריגר לאהבתי אליו זה פרימטיבי לחשוב כך בלב תמיד ישאר מקום אוהב למי שאהב פרידה לעולם זה ממי שחרבן על אהבה גבר שיודע לתת עצמו רק למי שאין בה אהבה אליו הוא לא עבד כי אם בדיוק זה ששם שיט על האישה היחידה שבאמת תוכל להיות לו למלכה ושיט בא משיט ידידי אם אתה לא מבין את זה... קח את שאר השאלות שלך לאיש מקצוע או אישה תודה תראי, את כותבת המון בכל תגובה וקשה להעמיד את כל השיבושים שאת יוצרת על דיוקם. אני מעולם לא אמרתי שאפשר לאהוב רק את מי שלא מחזיר לך אהבה. אבל, אני אתעלם מהבעייתיות שיש בזה שמישהו שהיה קרוע עלייך כך שלעולם לעולם יהיה שלך עזב אותך, האמת האמת, יש לי אלייך שאלה אחרת: קרה פעם שמשהו רע התחולל באשמתך? |
|
הצד השני |
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
הצד השני • 17 בספט׳ 2009
Morticia כתב/ה: הצד השני כתב/ה: אני עדיין חושב שאתה מדבר על יחסים כלליים, זה שלמישהי יש יוזר בכלוב כדומית, עדיין לא מבטיח יחסי שליטה.
זה נורא קל להיות דומית, אפילו אני יכול להפוך לדומית בשתי הקלקות עם העכבר. אבל בלי ציניות, אני מעריך את זה שאתה עונה בכנות, אני פשוט לא רואה ביחסים שאתה מתאר שום דבר שחורג ממערכת יחסים רגילה לחלוטין, חסר פה מימד ברור כלשהו של שליטה. וגם יחסים קינקיים אינם יחסי שליטה. ואתה חושב שלהיות נשלט זה ממש קל? כל מה שצריך זה ללכת שבי אחרי אישה ששמה שיט עליך ולהיות קקה עם כל שאר הנשים שבעולם במיוחד אם הן חלילה באמת ובתמים חפצות ביקרך - זונות מטומטמות זה מזכיר לי שולטים המחנכים את שפחתם שלא לאהוב אותם... למה אני כל הזמן מקבל את הרושם שאת לא מדברת איתי אלא רק משתמשת בשיחה איתי בשביל לבוא חשבון עם דמויות מעולמך הפנימי? |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
Morticia • 17 בספט׳ 2009
הצד השני כתב/ה: Morticia כתב/ה: הצד השני כתב/ה: היית פעם קרועה מאהבה על מישהו שהוא לגמרי לגמרי שלך?
היית פעם מטורפת מאהבה על מישהו שקרוע עלייך מאהבה עד שלא תיפרדו לעולם? ולעומת זאת, היית פעם קרועה מאהבה למישהו שאינו ביהשג ידך? היית פעם מטורפת מאהבה על מישהו שלא שם עלייך שיט? ממליצה לך לקרוא את מה שאנה דן כתבה לך מעבר לכך... תשמע, כל התפישה המעוותת שלך שאנחנו מסוגלים לאהוב רק את מי שלא אוהב אותנו היא כפי שאמרתי - מעוותת מיסודה לשאלתך - יצאו לי שני המקרים - לצערי הרב ובמקרה השני האהבה לא בערה רק בגלל שלא יכולתי להשיג אותה כי אם ממקומות הרבה יותר עמוקים ותלויי האדם שהיה למושא זו האהבה מבחינתי הכישלון היה לגמרי שלו בהשבת אהבה ואני חוזרת ומדגישה - מעולם לא היה הטריגר לאהבתי אליו זה פרימטיבי לחשוב כך בלב תמיד ישאר מקום אוהב למי שאהב פרידה לעולם זה ממי שחרבן על אהבה גבר שיודע לתת עצמו רק למי שאין בה אהבה אליו הוא לא עבד כי אם בדיוק זה ששם שיט על האישה היחידה שבאמת תוכל להיות לו למלכה ושיט בא משיט ידידי אם אתה לא מבין את זה... קח את שאר השאלות שלך לאיש מקצוע או אישה תודה תראי, את כותבת המון בכל תגובה וקשה להעמיד את כל השיבושים שאת יוצרת על דיוקם. אני מעולם לא אמרתי שאפשר לאהוב רק את מי שלא מחזיר לך אהבה. אבל, אני אתעלם מהבעייתיות שיש בזה שמישהו שהיה קרוע עלייך כך שלעולם לעולם יהיה שלך עזב אותך, האמת האמת, יש לי אלייך שאלה אחרת: קרה פעם שמשהו רע התחולל באשמתך? ואני לתומי חשבתי שעצתך לי לא לרדת לפסים אישיים תקפה גם לגביך אני כותבת הכל ברור ולעניין - ההתחמקות היא לגמרי שלך אף אחד לא עזב אותי ועל איזה רע או עוול שאני עשיתי בחיי לקחתי אחריות מלאה שאיני מדגישה - איני חייבת עליה דין ודברים לך בשום אופן או צורה ואם אין בך כח להשיב בכנות לתשובה כנה אולי תהיה יפה לך השתיקה? או לפחות תצמד לטקסט המקורי שלך יהיה לך נורא קשה להודות בטעותך? אתה אמרת שאי אפשר לאהוב את מי שתמיד רוצה בטובתך כי אנחנו לא אוהבים את המובן מאליו מה נותר מלבד מסירת שנה טובה לתולעים שלך? נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי ספט' 18, 2009 1:36 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
Morticia • 17 בספט׳ 2009
הצד השני כתב/ה: Morticia כתב/ה: הצד השני כתב/ה: אני עדיין חושב שאתה מדבר על יחסים כלליים, זה שלמישהי יש יוזר בכלוב כדומית, עדיין לא מבטיח יחסי שליטה.
זה נורא קל להיות דומית, אפילו אני יכול להפוך לדומית בשתי הקלקות עם העכבר. אבל בלי ציניות, אני מעריך את זה שאתה עונה בכנות, אני פשוט לא רואה ביחסים שאתה מתאר שום דבר שחורג ממערכת יחסים רגילה לחלוטין, חסר פה מימד ברור כלשהו של שליטה. וגם יחסים קינקיים אינם יחסי שליטה. ואתה חושב שלהיות נשלט זה ממש קל? כל מה שצריך זה ללכת שבי אחרי אישה ששמה שיט עליך ולהיות קקה עם כל שאר הנשים שבעולם במיוחד אם הן חלילה באמת ובתמים חפצות ביקרך - זונות מטומטמות זה מזכיר לי שולטים המחנכים את שפחתם שלא לאהוב אותם... למה אני כל הזמן מקבל את הרושם שאת לא מדברת איתי אלא רק משתמשת בשיחה איתי בשביל לבוא חשבון עם דמויות מעולמך הפנימי? אולי כי לא בא לך לעמוד מול המראה ולראות את עצמך? תשאל את עצמך, מה אתה שואל אותי? אני מדברת אתך |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
Re: שאלה
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 17 בספט׳ 2009
הצד השני כתב/ה: בלי לקשקש ובלי להצתבע: אישה יכולה להתאהב בנשלט?
כאילו, אישה יכולה להתאהב במי שתמיד יטרח לרצות אותה? זה לא בלוף כל העניין הזה? זה לא משהו שמכיל בתוכו סתירה מובנית? ברור שכן. אם זו ההעדפה האירוטית- רגשית שלה. למה לא? איפה הסתירה כאן? |
|
הצד השני |
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
:)
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
הצד השני • 17 בספט׳ 2009
בואי באמת ננסה להצמד לטקסטים, את מנאצת את כל הדמויות הגבריות מעולמך הפנימי תוך שאת משליכה אותן עלי כבר כמעט שעה, כך שלבוא עכשיו ולדבר על לרדת לפסים אישיים?
שנית, אני אמרתי שמעולם לא אמרתי שאפשר לאהוב רק את מי שלא מחזיר לך אהבה, ואת על מנת להוכיח לי שכן אמרתי זאת, אמרת שאני אמרתי שאי אפשר לאהוב את מי שתמיד רוצה בטובתך, כי אנחנו לא אוהבים את המובן מאליו. אני מקווה שאת מצליחה לזהות את ההבדלים. |
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
Re: שאלה
לפני 15 שנים •
17 בספט׳ 2009
Morticia • 17 בספט׳ 2009
הצד השני כתב/ה: בואי באמת ננסה להצמד לטקסטים, את מנאצת את כל הדמויות הגבריות מעולמך הפנימי תוך שאת משליכה אותן עלי כבר כמעט שעה, כך שלבוא עכשיו ולדבר על לרדת לפסים אישיים?
שנית, אני אמרתי שמעולם לא אמרתי שאפשר לאהוב רק את מי שלא מחזיר לך אהבה, ואת על מנת להוכיח לי שכן אמרתי זאת, אמרת שאני אמרתי שאי אפשר לאהוב את מי שתמיד רוצה בטובתך, כי אנחנו לא אוהבים את המובן מאליו. אני מקווה שאת מצליחה לזהות את ההבדלים. לא, אתה לא מסוגל וזו באמת בעייה שלך אז אני אשאיר אותך עם עצמך ולענייננו.... amy כתב/ה: הצד השני כתב/ה: בלי לקשקש ובלי להצתבע: אישה יכולה להתאהב בנשלט?
כאילו, אישה יכולה להתאהב במי שתמיד יטרח לרצות אותה? זה לא בלוף כל העניין הזה? זה לא משהו שמכיל בתוכו סתירה מובנית? ברור שכן. אם זו ההעדפה האירוטית- רגשית שלה. למה לא? איפה הסתירה כאן? שאלה טובה! נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שישי ספט' 18, 2009 1:43 am, סך-הכל נערך פעם אחת |
|