Morticia |
לפני 15 שנים •
8 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
8 באוק׳ 2009
Morticia • 8 באוק׳ 2009
fog כתב/ה: אקט מאוד קיצוני של הקרבה אולטימטיבית. חייבת להודות שלא ברור לי למה ויתור על הזין שלך נחשב להקרבה אולטימטיבית יכולה לחשוב על דברים אחרים להיות מלכה זה לשנוא זין? ואתם קוראים לי שונאת גברים? (זו שאלה רטורית למתקשים...) |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 15 שנים •
8 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
8 באוק׳ 2009
הדורבנים(נשלט) • 8 באוק׳ 2009
זה גם מה ששאלתי את רימר, ועכשיו אותך: אילו דברים אחרים?
|
|
קייסי |
לפני 15 שנים •
8 באוק׳ 2009
רגע
לפני 15 שנים •
8 באוק׳ 2009
קייסי • 8 באוק׳ 2009
מי אמר שהיא אומרת לו באקט הסירוס שהוא ראוי בכלל? באותה מידה היא יכולה לראות בו מישהו ששוויו בשבילה הוא כקליפת השום. היא יכולה להשתשע מאקט הסירוס, או להתייחס אליו בשיוויון נפש, או להעדיף אותו מטעמים פרקטיים - אבל דקה אחרי זה היא יכולה למאוס בו כבצעצוע שנחמד לפרק למרכיביו כדי להציץ בקרביו, או להתענג על קול הפיצפוץ כמו ילד שדורך על נמלה, ומיד אחר כך לאבד בו ענין ולהשליך אותו הצידה כמי שאבד עליו הכלח.
וכאקט הקרבה אולטימטיבי מדובר בענין די פאתטי. שהרי הוא לא מציל חיים או מביא תועלת ממשית למישהו בחיתוך הזה - לכל היותר מחרמן את עצמו. יחסית ליתרונות הגלומים בזה לשולטת, מדובר באקט מופרך וחסר פרופורציה. אז אני לא רואה כאן הקרבה אמיתית למען מישהו. לכל היותר סיפוק פנטזיה של עצמו. עם כל הכבוד, אין באקט החרמני הזה, אקסטרימי ככל שיהיה, הקרבה אמיתית, לדעתי. |
|
אנדרפוט |
לפני 15 שנים •
8 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
8 באוק׳ 2009
אנדרפוט • 8 באוק׳ 2009
אין פה באמת שום הקרבה אלא פארודיה על הקרבה וחוץ מזה פגיעה עצמית והטלת מומים לשם יצירת ריגוש מיני נמצאת בספרים כסוג של הפרעה פסיכוטית. לחשוב על זה זה בורדר-ליין, לעשות את זה בפועל זה וו'אק לחלוטין.
|
|
Morticia |
לפני 15 שנים •
8 באוק׳ 2009
Re: רגע
לפני 15 שנים •
8 באוק׳ 2009
Morticia • 8 באוק׳ 2009
קייסי כתב/ה: מי אמר שהיא אומרת לו באקט הסירוס שהוא ראוי בכלל? באותה מידה היא יכולה לראות בו מישהו ששוויו בשבילה הוא כקליפת השום. היא יכולה להשתשע מאקט הסירוס, או להתייחס אליו בשיוויון נפש, או להעדיף אותו מטעמים פרקטיים - אבל דקה אחרי זה היא יכולה למאוס בו כבצעצוע שנחמד לפרק למרכיביו כדי להציץ בקרביו, או להתענג על קול הפיצפוץ כמו ילד שדורך על נמלה, ומיד אחר כך לאבד בו ענין ולהשליך אותו הצידה כמי שאבד עליו הכלח.
וכאקט הקרבה אולטימטיבי מדובר בענין די פאתטי. שהרי הוא לא מציל חיים או מביא תועלת ממשית למישהו בחיתוך הזה - לכל היותר מחרמן את עצמו. יחסית ליתרונות הגלומים בזה לשולטת, מדובר באקט מופרך וחסר פרופורציה. אז אני לא רואה כאן הקרבה אמיתית למען מישהו. לכל היותר סיפוק פנטזיה של עצמו. עם כל הכבוד, אין באקט החרמני הזה, אקסטרימי ככל שיהיה, הקרבה אמיתית, לדעתי. Couldn't say it better myself |
|
אחותופל |
לפני 15 שנים •
11 באוק׳ 2009
לפני 15 שנים •
11 באוק׳ 2009
אחותופל • 11 באוק׳ 2009
rimmer כתב/ה: אני האגדה כתב/ה: לי זה מרגיש שסירוס הוא הסוף.
ואני רוצה לשאול אותך, מה קורה אחרי הסירוס בפנטזיות שלך? יש איזה פנטזיית המשך? זאת שאלה טובה, מה אחרי זה. הסרוס הוא לא סוף הסיפור, הוא התחלת סיפור חדש, וסיפור עוד הרבה יותר קיצוני קשה וטוטאלי מהסיפור הקודם, מסיפור הקדם סרוס. זה שווה פוסט בפני עצמו, איך זה נראה אחרי זה. אולי אני אכתוב אותו. לא יודע עדיין, צריך עניין וטריגר לזה. אני רוצה לספר לך אבל, על השולטת האחרונה שהייתי איתה. האמירה שלה מהדקה הראשונה היתה, שאין לה עניין בגבריות שלי, או בזין שלי. ששנהם חסרי ערך ותועלת עבורה, ומוצאת אותם חסרי אטרקטביות עבורה, ולכן שאני אפנים מהדקה הראשונה, שהיא לא תזדיין איתי, באף דרך ובשום צורה.לעומת זאת, דברים אחרים היא מוצאת אטרקטיבים בי, ואפילו מאד . ובאמת, הזין שלי שימש אותה אך ורק להשפלות, לקשירה, לעינויים, לצחוק ולעג, לכאב, ולבעיטות. הווו כן, בעיטות. היה לה קטע כזה, היא מאד אוהבת לבעוט בזין ובביצים. זה אמיתי. לגמור איתה גמרתי רק פעם אחת, למרות שבפעמים אחרות התחננתי ובקשתי לגמור. עכשיו, בקונוטציה הזו. מתוך הבנה של המערכת הזו. מה את חושבת על סרוס אני והאגדה ? איך עכשיו את רואה את זה ? ~ זה נשמע אבל שהשולטת הזו צריכה את הגבריות שלך כדי שהיא תוכל להתעלם ממנה זה מהנה אותה לבעוט לך בזין ובביצים, להתעלל בהם. לעשות אקט של ביטול כלפי משהו שהוא קיים. ועכשיו... אם תסורס? איך היא תוכל לבטל את החלקים הללו? מרגע שהם באמת לא יהיו שם? במה היא תבעט? לאיזו גבריות היא תלעג? דווקא התיאור שלך את מערכת היחסים הספציפית הזו תומך יותר ברעיון שלי - של הסופניות שבזה. שאולי כשהיא לא תוכל לבזות יותר את איברך אז כאמור לא תהיה יותר אטרקטיבי עבורה. אלא אם כן היא עשתה איתך עוד דברים חוץ מללעוג לגבריותך ולהתעלל באיברי המין שלך... ואז זה סיפור אחר... |
|