ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

המכירה.

4X4​(אחר)
לפני 14 שנים • 14 בנוב׳ 2009

מדהים

4X4​(אחר) • 14 בנוב׳ 2009
הלוואי וכך היו חיינו... icon_wink.gif
מוצ'ילר
מוצ'ילר • 14 בנוב׳ 2009
מורטישה איפה ראית ממה שכתבתי שאמרתי שעבדים הם אוטנתיים ומלכות הן כונפות ומתחזות.
אני כותב דברים בצורה פשוטה ולא תנכי"ת ככה שאין צורך שתנסי לקרוא בין השורות ולתת פרשנויות שונות ומשונות למה שאני כותב.
לדעתי העבד צריך להתמסר לגחמותיה של מלכתו ולספק את כל צרכיה ולחשוב על צרכיה לפני שהוא חושב על עצמו וליהנות מהשירות שהוא נותן לה אבל מכיוון שהמוח זה איבר המין הגדול ביותר של האדם והמלכה לא יכולה לשלוט בו לחלוטין אף פעם היא לא יכולה לצפות שרק מה שיגרה אותה יגרה את העבד.
לדעתי הגיוני ורצוי שבזמן שהמלכה לא צריכה את העבד הוא ילך ליהנות ממה שהוא אוהב (עד גבול מסוים) ואם למשל הוא אוהב לראות נשים ערומות במחשב ולאונן זה לא צריך להפריע למלכה כל עוד הוא יהיה שם כדי לשרת אותה כשהיא תצטרך אותו ומלכה שבטוחה בעצמה לא תפחד שהחשק של הגבר לשרת אותה יירד בגלל כמה בחורות ערומות ואין לה שום סיבה למנוע ממנו הנאה מסוג זה אלא אם היא תרצה להעניש אותו.
Morticia
Morticia • 14 בנוב׳ 2009
מוצ'ילר כתב/ה:
מורטישה איפה ראית ממה שכתבתי שאמרתי שעבדים הם אוטנתיים ומלכות הן כונפות ומתחזות.
אני כותב דברים בצורה פשוטה ולא תנכי"ת ככה שאין צורך שתנסי לקרוא בין השורות ולתת פרשנויות שונות ומשונות למה שאני כותב.
לדעתי העבד צריך להתמסר לגחמותיה של מלכתו ולספק את כל צרכיה ולחשוב על צרכיה לפני שהוא חושב על עצמו וליהנות מהשירות שהוא נותן לה אבל מכיוון שהמוח זה איבר המין הגדול ביותר של האדם והמלכה לא יכולה לשלוט בו לחלוטין אף פעם היא לא יכולה לצפות שרק מה שיגרה אותה יגרה את העבד.
לדעתי הגיוני ורצוי שבזמן שהמלכה לא צריכה את העבד הוא ילך ליהנות ממה שהוא אוהב (עד גבול מסוים) ואם למשל הוא אוהב לראות נשים ערומות במחשב ולאונן זה לא צריך להפריע למלכה כל עוד הוא יהיה שם כדי לשרת אותה כשהיא תצטרך אותו ומלכה שבטוחה בעצמה לא תפחד שהחשק של הגבר לשרת אותה יירד בגלל כמה בחורות ערומות ואין לה שום סיבה למנוע ממנו הנאה מסוג זה אלא אם היא תרצה להעניש אותו.

מקבלת את מה שאתה אומר
מעט מצרה על ההתקטננות הקלה בעניין בחירת המילה
נראה לי שהסברתי את עצמי טיפה יותר טוב בסופו של דבר - כולי תקווה
ולא מבינה איפה אתה קראת בדבריי איזו בעייה עם צורך של אדם להתבונן בתמונות של ערומות באינטרנט רק כי יש לו מלכה

כמובן שמצד שני ולאור פניות בזויות רבות שנשים מקבלות כאן באתר (לצערי הרב ובנימה זו אני יכולה גם לומר שסאב עם ביטחון עצמי לא צריך להכנס למגננה על עוולות "אחיו לסטייה", אבל זה כבר יהיה מעט קטנוני מצדי...)
עליי לציין שאני בהחלט לא רואה מקום להסתכל על מלכה כעל איזו משרתת מין מהצד ומבחינתי סאב אמיתי מממש את המיניות שלו, שאינה ברגעי אוננות פרטית נאמר, אך ורק אתה
(יעני לא חי עם אף אחרת ולא קידש אף אחת אחרת תחת חופה מבלי להפר את הכתובה)

וכן, מסכימה שאבר המין הגדול ביותר בגוף האדם הוא המוח
מזל שגם לכמה נשים יש שכל... icon_wink.gif