כ'ץ(נשלט) |
לפני 14 שנים •
11 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
11 בדצמ׳ 2009
כ'ץ(נשלט) • 11 בדצמ׳ 2009
נשלטים לא נחשב?
|
|
endgegner(מתחלף) |
לפני 14 שנים •
11 בדצמ׳ 2009
Re: מתפקדת עם השגות
לפני 14 שנים •
11 בדצמ׳ 2009
endgegner(מתחלף) • 11 בדצמ׳ 2009
צארינה כתב/ה: לא ברור לי לשם מה נכתב הפוסט הזה, אך יש לי רק דבר אחד לומר-
סאבית שמחפשת דום מתחת לגיל 25, תקבל את מה שמגיע לה בעילגותה. סביר להניח שאותם "דומים", אנא סלחו לי על הנחרצות, לא יודעים מפה אנטומית מהי ובכלל, כמיהותיה של נפש אישה מהן. יהיו יוצאי דופן פה ושם- אבל הם חריגים. אלו שהיו ערבים לחכי נעו בטווח של 30-40. סתם, בתור המלצה. ומאיפה הבטחון לתייג מראש ועוד על פי גיל ? בתור "דום" לפי הגדרתך אני בכלל לא מרגיש פחות טוב ממישהו יותר גדול ממני ואפילו ההפך,שלא נדבר על המשפט הבא : "לא יודעים מפה אנטומית מהי ובכלל, כמיהותיה של נפש אישה מהן." פשוט שטויות ....על אותו משקל אני יכול לכתוב ,"אישה מבוגרת בקושי זזה" ,משפט שכמובן אני לא יכול לבסס אותו על כלום והוא סתם תיוג מפגר וחסר הגיון ואין בוא הרבה הבדל מהתיוג שלך בפוסט גברת אנטומיה . יום טוב |
|
צארינה |
לפני 14 שנים •
11 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
11 בדצמ׳ 2009
צארינה • 11 בדצמ׳ 2009
בדיוק באותו אופן שאם יש לי בחירה אני מעדיפה לבקר אצל רופא מומחה עם שנות נסיון רבות בתחום ובעל המלצות מקליינטים, אבחר להפקיד את הגוף והנפש שלי בידי אדם בעל נסיון חיים ונסיון בבדסם. אין בכך השמצה שלא לצורך, יש בכך רק הכרה בעובדות. רוב אותם גברים, לא סביר שיהיו מתחת לגיל 30.
בכל מקרה אני מאחלת לך שתמצא את מקומך כאן וכמובן ברוך הבא. |
|
endgegner(מתחלף) |
לפני 14 שנים •
14 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
14 בדצמ׳ 2009
endgegner(מתחלף) • 14 בדצמ׳ 2009
צארינה כתב/ה: בדיוק באותו אופן שאם יש לי בחירה אני מעדיפה לבקר אצל רופא מומחה עם שנות נסיון רבות בתחום ובעל המלצות מקליינטים, אבחר להפקיד את הגוף והנפש שלי בידי אדם בעל נסיון חיים ונסיון בבדסם. אין בכך השמצה שלא לצורך, יש בכך רק הכרה בעובדות. רוב אותם גברים, לא סביר שיהיו מתחת לגיל 30.
בכל מקרה אני מאחלת לך שתמצא את מקומך כאן וכמובן ברוך הבא. תודה קודם כל . שנית ,אני מרגיש שאני חזק כמו שור ,הגיל כאן פועל נטו לטובתי,ככה אני רואה את זה . ,אני בחור צעיר ,נכון שיש לזה חסרונות ,מצד שני יש לזה הרבה יתרונות . שכול אחת תעשה תחישובים שלה. |
|
Bloody |
לפני 14 שנים •
14 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
14 בדצמ׳ 2009
Bloody • 14 בדצמ׳ 2009
endgegner כתב/ה: אני מרגיש כמו שור.
בדיוק. לכן שום דבר לא צריך לבוא כהפתעה, נכון? |
|
endgegner(מתחלף) |
לפני 14 שנים •
14 בדצמ׳ 2009
לפני 14 שנים •
14 בדצמ׳ 2009
endgegner(מתחלף) • 14 בדצמ׳ 2009
Bloody כתב/ה: endgegner כתב/ה: אני מרגיש כמו שור.
בדיוק. לכן שום דבר לא צריך לבוא כהפתעה, נכון? ההומור שלך יכול לדכא פילים . |
|
גברים(שולט) |
לפני 14 שנים •
15 בדצמ׳ 2009
Re: מסדר נפקדים
לפני 14 שנים •
15 בדצמ׳ 2009
גברים(שולט) • 15 בדצמ׳ 2009
פיה שעפה לה כתב/ה: כל השולטים/ות שעדיין לא עברו את גיל 25 , תתפקדו. בפקודה!
אמממ.... נפקדת. אני לא בטוח שהבנתי ... כל מי שמתחת ל 25 היא נדפקת וכל מי שמעל ל 40 הוא דופק ? האמת, נשמע לי הגיוני. פיונת, מתחיל למצוא חן בעיניי מסדר הנדפקות הזה, איפה נרשמים לתת פקודות לנדפקות ולוודא שהן מתפקדות ? ושאף אחד לא ינסה להתחכם ולומר לי שאני ... דפוק. |
|