שוסי |
לפני 14 שנים •
5 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
5 בינו׳ 2010
שוסי • 5 בינו׳ 2010
מקבי כתב/ה: ציטוט: יתקנו אותי עורכי הדין של הכלוב אם אני טועה, אבל דומני שיצירת מגע לא רצוי בעל אופי מיני כבר אינה "הטרדה" כי אם "תקיפה" פר אקסלנס.
תקיפה מתארת כוונה לגרימת חבלה. הטרדה-מינית מתארת מגע בעל אופי מיני. אני חושב שליקוק נעל\רגל נופל להגדרה הראשונה, ולא השניה. אולי מדובר בתקיפה מינית\מעשה מגונה? יכול להיות. אלימות מינית היא אלימות לכל צורה ודבר,זה שהמניע שלה הינו כיביכול "מיני"(וגם זה שנוי במחלוקת כמובן) לא הופכת אותה לפחות אלימה מכל אלימות פיזית אחרת. |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 14 שנים •
5 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
5 בינו׳ 2010
מקבי(מתחלף) • 5 בינו׳ 2010
ציטוט: אלימות מינית היא אלימות לכל צורה ודבר,זה שהמניע שלה הינו כיביכול "מיני"(וגם זה שנוי במחלוקת כמובן) לא הופכת אותה לפחות אלימה מכל אלימות פיזית אחרת.
לא טענתי אחרת, ועדיין, ישנה הבחנה בין הטרדה מינית לבין תקיפה מינית. אני לא חושב שללקק למישהו את הרגל בהיחבא זו בדיוק תקיפה מינית, אבל בהחלט סוג של מטרד רציני מאוד. |
|
שוסי |
לפני 14 שנים •
5 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
5 בינו׳ 2010
שוסי • 5 בינו׳ 2010
אבל אתה מסכים איתי שיש כאן אלימות נכון?
|
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 14 שנים •
5 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
5 בינו׳ 2010
ציטוט: אבל אתה מסכים איתי שיש כאן אלימות נכון?
ברור, אבל לא בדרגת חומרה של תקיפה מינית, לפי הבנתי. בהחלט אלימות בדרגה של הטרדה מינית. ולכן, הצעתי בעיטה אחת ניצחת לסיום האקט והתופעה ככלל. |
|
שוסי |
לפני 14 שנים •
5 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
5 בינו׳ 2010
שוסי • 5 בינו׳ 2010
הטרדה היא במילים,תקיפה היא במעשים.
|
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 14 שנים •
5 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
5 בינו׳ 2010
ציטוט: הטרדה היא במילים,תקיפה היא במעשים.
לא מסכים עם הקביעה הזאת. ליטוף ישבן איננו תקיפה. יש בתקיפה אגרסיביות וכפיה, גם לנוכח התנגדות. למעשה, תקיפה מינית היא אונס, רק ללא חדירה. |
|
שוסי |
לפני 14 שנים •
5 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
5 בינו׳ 2010
שוסי • 5 בינו׳ 2010
ובלטיפת ישבן שאינה רצויה מצד בעל הישבן אין כפייה?
ואם מדובר בליטוף של כמה שניות למשל,מה קורה כאשר בעל הישבן לא מספיק להתגונן? הקלות הבלתי נסבלת הזו של החדירה למרחב האישי,האגרסיביות שבה כל יד זרה מרשה לעצמה לחדור לך לגוף,לאוויר הנשימה.. זה מעליב זה משפיל וזה אלים. |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 14 שנים •
5 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
5 בינו׳ 2010
ציטוט: ובלטיפת ישבן שאינה רצויה מצד בעל הישבן אין כפייה?
אם היא קורית שוב ושוב? כן. אבל אין פה גרימת חבלה, זה מעשה מגונה. ציטוט: ואם מדובר בליטוף של כמה שניות למשל,מה קורה כאשר בעל הישבן לא מספיק להתגונן?
אם היא לא חזרה על עצמה, אז מדובר (לפי הבנתי) בהטרדה. ציטוט: הקלות הבלתי נסבלת הזו של החדירה למרחב האישי,האגרסיביות שבה כל יד זרה מרשה לעצמה לחדור לך לגוף,לאוויר הנשימה..
זה מעליב זה משפיל וזה אלים. מסכים לחלוטין, ולכן התגובה צריכה להיות חריפה בהתאם. |
|
נילי ונילי |
לפני 14 שנים •
5 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
5 בינו׳ 2010
נילי ונילי • 5 בינו׳ 2010
מקבי כתב/ה: ציטוט: הטרדה היא במילים,תקיפה היא במעשים.
ליטוף ישבן איננו תקיפה. יש בתקיפה אגרסיביות וכפיה אבל איך אתה מצליח לראות באקט של שליחת יד, חדירה אל המרחב האישי של אדם אחר וליטוף הגוף שלו ללא הזמנה מפורשת כמשהו אחר *מלבד* אקט אגרסיבי כפוי? |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 14 שנים •
5 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
5 בינו׳ 2010
ציטוט: אבל איך אתה מצליח לראות באקט של שליחת יד, חדירה אל המרחב האישי של אדם אחר וליטוף הגוף שלו ללא הזמנה מפורשת כמשהו אחר *מלבד* אקט אגרסיבי כפוי?
לא ניתן לטעון לכפיה, אם לא הובעה התנגדות (מפורשת או שלא). זה בהחלט אקט אלים ואגרסיבי, אבל לא כפוי (פשוט כי הוא לא חוזר על עצמו\מתמשך). שוב, זה באמת וויכוח סמנטי לא ממש חשוב.. רוב הסיכויים שהתופעה מפריעה לי הרבה יותר משהיא מפריעה לרוב האנשים פה, וששיטות הפעולה והתגובה שאני תומך בהן בתור סבירות, ייראו קיצוניות לרוב. |
|