סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

אין גבול למקוריות

Victoria Frances​(שולטת)
לפני 14 שנים • 6 בינו׳ 2010
Victoria Frances​(שולטת) • 6 בינו׳ 2010
Mary Jane כתב/ה:
עדיין לא הבנתי מה הסיבה להעלות אותה על המוקד וכיצד דבריה מהווים גושפנקא עבורך לדיבור מלוכלך שכזה.
האם תואילי להסביר עצמך?

נו, עיזבי.
הדורבנים​(נשלט)
הדורבנים​(נשלט) • 6 בינו׳ 2010
רק כדי שתובהר דעתי האישית, ברצינות:

הדברים שהיא אמרה בסרטון נראים לי לגמרי בסדר. אני לא מוצא בהם שום פסול מוסרית. אהבתי שהיא לקחה את הקטע של להתחרמן מגזענות לאקסטרים כזה, והשקיעה בו כלכך הרבה. זה מעורר אצלי המון הערכה אליה, כמו שאני מעריך כל אדם שלוקח את עבודתו ברצינות כזו.

האם זה עושה לי את זה? גזענות כן, או יותר נכון התנשאות מעודנת ואצילית. הקטע הספציפי של נאצים לא עושה לי, ואפילו עושה לי טרן-אופ, אולי כי כל דבר שהוא פטיש יותר מדי אקסטרימי כך שהוא כבר מתנתק לגמרי מהמציאות היום יומית שלנו עושה לי טרן אופ. גזענות נשית מעודנת ואצילית, כזאת טבעית שלא מודעת לעצמה אפילו, הולכת ובגדול. למרות שבתוך תוכי אני מודה שגזענות אמיתית כזאת, היא בוודאי פחות מוסרית מהגברת פיהררית דנן. אבל לזין שלי לא כלכך אכפת.
Morticia
Morticia • 6 בינו׳ 2010
אז בעצם אתה אומר פוג שזה בסדר להצדיק התנהגויות אנושיות מזוויעות נוסח גזענות כי זה משרת את הזין שלך?

פששששש
ציפור קטנה לחשה לי שאתה לא לבד בעולם
ואולי כדאי שתשתלט על הזין שלך ותחשוב על עוד כמה דברים...

יש גזענות ויש נטייה מינית
זה שיש מי שמשלב בין השניים לא הופך את הגזענות לפחות גזענית
וצר לי צער רב לגלות שכאן באתר בעצם מעודדים התנהגות גזענית
כי יש מי שזה מעמיד לו את הזין
(אל תשכחו אחרי זה לכתוב פנטזיה על איך חותכים לכם אותו!)

הפוסט הזה ממשיך להיות גועל נפש
Victoria Frances​(שולטת)
Victoria Frances​(שולטת) • 6 בינו׳ 2010
Morticia כתב/ה:
אז בעצם אתה אומר פוג שזה בסדר להצדיק התנהגויות אנושיות מזוויעות נוסח גזענות כי זה משרת את הזין שלך?

פששששש
ציפור קטנה לחשה לי שאתה לא לבד בעולם
ואולי כדאי שתשתלט על הזין שלך ותחשוב על עוד כמה דברים...

יש גזענות ויש נטייה מינית
זה שיש מי שמשלב בין השניים לא הופך את הגזענות לפחות גזענית
וצר לי צער רב לגלות שכאן באתר בעצם מעודדים התנהגות גזענית
כי יש מי שזה מעמיד לו את הזין
(אל תשכחו אחרי זה לכתוב פנטזיה על איך חותכים לכם אותו!)

הפוסט הזה ממשיך להיות גועל נפש

שוב אני מסכימה עם Morticia
נסחת היטב מה שלא היה לי כח לכתוב...
אחד שמבין​(נשלט)
אחד שמבין​(נשלט) • 6 בינו׳ 2010
ואני חושב שעבדות היא דבר מזוויע לא פחות מגזענות.
למיטב ידיעתי ההתנגדות לעבדות היא די בקונצנזוס לפחות כמו ההתנגדות לגזענות.
ולא, אין לי פטיש לגזענות.

ואיך לעזאזל גם אני כותב באדום כזה בולט שיעשה אותי צודק.
irrelevant2
irrelevant2 • 6 בינו׳ 2010
לדעתי כל דבר הוא תלוי הקשר ולכן אני לא ממש מצליח להסתכל על משחק תפקידים בין שני מבוגרים שכולל ביטויי גזענות כגזענות אמיתית.

כמו שפוג אמר לדעתי אם לאותו סאב ודומית הסיטואציה והתפאורה עושים את זה ובהינתן שהביטויים לא פוגעים באף אחד מהמעורבים, אין כל סיבה להימנע מהשימוש בהם. במקרה זה לדעתי הביטוי לא יכול להיחשב כביטוי גזעני כי בהקשר שהוא נאמר מטרתו היא לגרום לעוררות מינית (או כל דבר אחר שיעצים את האנרגיות במהלך הסשן או מערכת היחסים) בלי שום קשר למשמעותו הפורמלית, כמובן שבכל סיטואציה אחרת אותה דומית לא היית חושבת אפילו להשתמש בו.

לדעתי די ברור ואין וויכוח על כך שביטויי גזענות שמטרתם לפגוע או אפילו כאלה שיש חשש שיפגעו הם פסולים מעיקרם...
הדורבנים​(נשלט)
מורטישיה - לא היה בהודעתי דבר שמצדיק גזענות. גם אם אני מתחרמן מכזאת.
אני גם נורא מתחרמן מאישה שמעשנת, ומאוד עודדתי את שאקטי ותמכתי כמעט בכל ליבי, כשהחליטה להפסיק לעשן.

יש משהו שאני לא מבין: למה להתחרמן מגזענות יותר בעייתי לדעתך מלהתחרמן מקללות כמו "כלב!" או " לקק, כלב טוב?"
אני מאוד לא מצדיק קללות והשלות, הן סוג של אלימות בעיניי. אבל שוב, הזין חושב אחרת.

וזה בסדר גמור מבחינתי.
Morticia

מבחינתך, מבחינתי

Morticia • 6 בינו׳ 2010
אתה אתה
אני אני
אם אתה לא יודע להבדיל
זו בעיה שלך
אל תהפוך אותה לשלי
הדורבנים​(נשלט)

Re: מבחינתך, מבחינתי

Morticia כתב/ה:
אתה אתה
אני אני
אם אתה לא יודע להבדיל
זו בעיה שלך
אל תהפוך אותה לשלי

משתדל מאוד שלא להפוך את הבעייה שלי לשלך. היא בסך הכל ... בעייה שלי.

לדעתי פורום שליטה נשית מטרתו להכיל את כל הייצרים, הדחפים של הגברים הכנועים ושל הנשים השולטים, והאהבות, והכעסים, ולהוציא אותם החוצה. כך יש וחשוב לדבר על השפלות, לצד האדרת המין הנשי, ועל התחרמנות מגזענות לצד שירות והתמסרות.

אם הבנתי אותך נכון, דעתך שונה משליי דרך אגב, אני גם מאוד מעריך את דעתך זו, שבפורום שליטה נשית יש להאדיר את הנשים על תכונותיהן החיוביות , כמו יופי חוכמה וכו', ולא השליליות, כמו גזענות כלבתיות וכו', כיון שהאדרת תכונותיהן השליליות משרתת בעיקר גברים. ואני מאוד מעריך אותך על הדיעה הזו. למרות שאני לא שותף לה.
Morticia
Morticia • 6 בינו׳ 2010
יש לי בעיה עקרונית עם ההנחה הסמוייה שאני כאישה שולטת מחפשת להשפיל אחר ולהפכו לעבד.

זו אכסיומה המבוססת על צורך של הנשלט גרידא ולרגע לא מתעכבת על צרכי כאישה.

אבל תכלס, בלי יותר מדי פלסף, הקשבתי לאישה הזו - היא מבקשת למכור לנו אג'נדה פוליטית ברורה ולשם כך, עושה שימוש ב"סו קולד" מיניות שלה.

בחלק מהדברים שהיא אומרת היא נשמעת בעיני בעיקר טיפשה ולגמרי שפחה של סיסטמה רקובה מיסודה.

אם יש מי שטוב לו להישלט על ידי כזו אישה, אשריו ואשריה

מכאן ועד בקשה לייצר איזה קונצנזוס המרחק רב...

אני נוטה להסכים שמה שקורה בין שני אנשים בדלתיים סגורות זה לא בהכרח נוגע לתופעה חברתית בזוייה, גם אם שם נעשה שימוש בה
אבל זה לא בדיוק המקרה כאן

אני גם מבקשת להפסיק ולנסות לפרשן אותי בצורה הצרה הזו
לפעמים האדרת תכונות נבזיות באישה משרתות גם אותה
(נניח והיא ממש נבזית - אז יש מי שמאדיר אותה - איזה יופי לה!)

לדעתי פורום שליטה נשית מטרתו להכיל גברים הנוטים, או לפחות משתדלים, לייחס לנשים פעלים בלשון נקבה ושמים את היצרים והדחפים שלהם בחלקו השני של המשפט
(ladies first מה שנקרא)
ובכל מקרה, לדעתי כל פורום פתוח לכל דעה

ודעתי היא, בנושא זה, שזה פשוט גועל נפש

עוד דעתי היא שגם יכולת הזין לעמוד מהתנהגות אנושית כה נמוכה זה לא ממש מקור לגאווה...

נקודה