Victoria Frances(שולטת) |
לפני 14 שנים •
25 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
25 בינו׳ 2010
Victoria Frances(שולטת) • 25 בינו׳ 2010
תגידו מה ניסגר איתכם אתם רצינים?!
כאיללללו פאקינג סוגריים מה זה משנה, אני לא מבינה את זה. מככככככל הבעיות שיש באתר , זאת הבעיה העיקרית כאן? שהיא אפילו לא בעיה. לי לא אכפת שיש לי סוגרים כאלה {} כן זה מדליק אותי וזה הפטיש שלי וזה מרטיט לי את הפיטמות אני שולטת ולא מעוניינת שכלובי ישנה את זה כאלו מה כל אחד חושב שכלובי ישנה את האתר על פי הצרכיים הטיפשיים שלו. אני בטוחה שברגע שבו תמצאו מישהו להשים בקילור לא כל כך יהיה אכפת לכם אם הוא רשום בתוך [] או {} או () סבבה? סבבה. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שני ינו' 25, 2010 12:46 pm, סך-הכל נערך 2 פעמים |
|
תמונה כפרית |
לפני 14 שנים •
25 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
25 בינו׳ 2010
תמונה כפרית • 25 בינו׳ 2010
Victoria Frances כתב/ה: תגידו מה ניסגר איתכם אתם רצינים?!
כאיללללו פאקינג סוגריים מה זה משנה, אני לא מבינה את זה. מככככככל הבעיות שיש באתר , זאת הבעיה העיקרית כאן? שהיא אפילו לא בעיה. לי לא אכפת שיש לי סוגרים כאלה {} כן זה מדליק אותי וזה הפטיש שלי וזה מרטיט לי את הפיטמות אני שולטת ולא מעוניינת שכלובי ישנה את זה כאלו מה כל אחד חושב שכלובי ישנה את האתר על פי הצרכיים הטיפשיים שלו. אני בטוחה שברגע שבו תמצאו מישהו להשים בקילור לא כל כך יהיה אכפת לכם אם הוא רשום בתוך [] או {} או () סבבה? סבבה. |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 14 שנים •
25 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
25 בינו׳ 2010
פסיכו לוג(שולט) • 25 בינו׳ 2010
אני מניח שאני מבין למה נורית מתכוונת, אבל זה כבר יותר מידי "חשיבה מרובעת" לטעמי. לרוב האנשים הסוגריים פשוט באים לסמל {היי, אני איתה/ו, אתה רשאי להסתכל אך לא לגעת}
עזבי שולטים נשלטים. יש אנשים שאני כל כך אוהב (כמו מישהי בשרשור הנוכחי) שסתם בא לי לשים את השם שלה ליד שלי למרות שאין יחסי שליטה ביננו. אז עזבי את הפרטים הקטנים |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
25 בינו׳ 2010
תמונה כפרית.
לפני 14 שנים •
25 בינו׳ 2010
Josephin(לא בעסק) • 25 בינו׳ 2010
תמונה כפרית כתב/ה: חלמית קטנה כתב/ה: זרונת חידדה את מה שנורית התכוונה לו בפוסט הזה. נורית לצערי, הכללים הבלתי כתובים, הכבוד, הנימוס שהיו בעבר הם פאסה מן העולם הזה לאור ההתברברות שיש כאן, כל גבר שחושב שזיון חזק זה שליטה טוען שהוא שולט. או נישלטות שחושבות שזיוני תחת זה הופך אותה לנשלטת חדרו לעולם הזה, הדברים לעולם לא יחזרו כפי שהיו לפני 10 שנים, לצערי. אוח הכללים הבלתי כתובים שהיו בעבר פשוט פוף, נעלמו. אולי באמת כלובי ישקול להוסיף סוגריים מרובעים לשולטים/ות [ ] . אני ממש לא חושבת שזה קשור. אני חושבת שיש מין אידאליזציה של איזה עבר כאן. דברים מותר להם שיתפתחו וישתנו ללא קשר לעובדה שבהחלט מסתובבים פה מתחזים אישונים ושאר ירקות. את ניסחת זאת יפה "חוק לא כתוב" משמע מעין מוסכמה הידועה לאלו שהדברים אי פעם הוסכמו בניהם. אך מי החליט? מי קבע שכך נכון או נבון או טוב יותר??? רק בגלל שפעם באיזשהו מקום מישהו נהג כך? ועכשיו כשזה עבר ויש כאלו שאפילו לא מכירים את אותה מוסכמה,אנחנו כולנו לא "ראויים". מה שכתבת נראה בהחלט כמו צקצוק כלפי אלו היותר חדשים ממך בסביבה "מה אתם בכלל מבינים? אנחנו מהאסכולה הישנה, אנחנו יודעים מהו BDSM ואיך ראוי ונכון להתנהג, אתם סתם סוטי פטל" בחיי, למי אכפת איזה קולר, ומי שם או לא שם אותו. ויותר מכך, למי איכפת אות ראשונה גדולה או קטנה ביחוד באתר שבו הניק הוא בכלל בעברית (ואז מה? איך נבדיל???) ומה לגבי נשלטות המתייחסות לעצמן בגוף שלישי? ומה עם כל מיני משחקי אות גדולה קטנה כשמתייחסים במשפט לאדון או שפחה? הרי כל מה שאתן מתייחסות אליו זה חיצוני, זה קישוטי, ובפועל באמת לא משנה, (וכן גם ובעיקר בגלל שכל זב חוטם, זיין מוח, אישון, וסרסור שם ליד השם שלו שולט והוא חושב שזה בדיוק מה שהוא) לא מאמינה בהחזרת גלגלים אחורה, זה לא ישים. וגם מבט הזלזול כלפי אלו שלא מפעם הוא מיותר כי חוקים לא כתובים נועדו רק למי שהכיר אותם, קבל על עצמו אותם ובדרך לא שמר עליהם עד שנכחדו. ותו לא. אני מדברת על דברים מעבר לקולר מרובע או מסולסל. מדובר על כבוד, יחס, נימוס דרך התנהלות וכו, כפי שכתבתי חוקים/מנהגים בלתי כתובים, אגב, כל דרכי ההתנהלות באתר שליטה בעבר אינם משהו שאני או אחרים המצאנו, אלה כללים שאומצו על ידנו מאתרי BDSM מחו"ל, עם זה טוב לגויים זה טוב גם ליהודים, ואני כן מקטרת על דברים שנעלמו ולא יהיו יותר, וחבל שזה כך. לדעתי לא בכל התפתחות או חשיפת עולם השליטה בפני כל דיכפין הם חיוביים , וזה מוכח לבן על גבי שחור באתר הזה. "איש איש באמונתו יחיה" זכותך שלא להסכים אתי, זה בסדר, אבל גם כאשר יש חוסר הסכמה יש דרך וצורה להעביר את הדברים. יום טוב. |
|
גברים(שולט) |
לפני 14 שנים •
25 בינו׳ 2010
נושא חשוב.
לפני 14 שנים •
25 בינו׳ 2010
גברים(שולט) • 25 בינו׳ 2010
נושא חשוב.
אנחנו דווקא מאוד אוהבים את המסולסלים. כל כך חבל שהם לא באים גם בורוד. |
|
זרה מוכרת |
לפני 14 שנים •
25 בינו׳ 2010
Re: נושא חשוב.
לפני 14 שנים •
25 בינו׳ 2010
זרה מוכרת • 25 בינו׳ 2010
גברים כתב/ה: נושא חשוב.
אנחנו דווקא מאוד אוהבים את המסולסלים. כל כך חבל שהם לא באים גם בורוד. בשבילכם הם יבואו גם עם נצנצים. (עליכם!) |
|
aka BODYGUARD |
לפני 14 שנים •
25 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
25 בינו׳ 2010
aka BODYGUARD • 25 בינו׳ 2010
המינוח הישן והנכון אינו סוגריים רבועים בלבד אלא מסולסלים הכלואים במרובעים.
זה היה טוב ויפה כשלקילור היתה משמעות ולא תיפעול אוטומטי של העלאה והורדה כמו תחתון משומש. אני מבין את דברייך, נורית, מדובר באסכולה ותיקה מאד, אולם את החברים הצעירים היום זה לא ממש מעניין, יש אטרקציה בלהתקלר היום לזה ומחר לאחר... ובעצם...מדוע לא? כמו שאמרה זרונת, הקילור האמיתי הוא בנפש ולא על גבי אתר אינטרנט, כזה שעסק בבדס''מ. זו לא שגיאת כתיב. שכל אחד יחיה כרצונו, יהיה בדס''מי כמו שטוב לו, שיתהדר באיזה טייטל שבא לו וכו'. באמת שטויות... |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 14 שנים •
26 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
26 בינו׳ 2010
מקבי(מתחלף) • 26 בינו׳ 2010
עזבו אתכם משטויות, זה צריך להיראות ככה:
|
|
היילני |
לפני 14 שנים •
26 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
26 בינו׳ 2010
היילני • 26 בינו׳ 2010
^ הייתי עושה טפט כזה. הייתי מזדיינת על סדין כזה.
|
|
Bloody |
לפני 14 שנים •
26 בינו׳ 2010
לפני 14 שנים •
26 בינו׳ 2010
Bloody • 26 בינו׳ 2010
חיחי, פיזיקה 3
|
|