פלינט(שולט) |
לפני 14 שנים •
2 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
2 בפבר׳ 2010
פלינט(שולט) • 2 בפבר׳ 2010
יולי Yuli כתב/ה: לשלוט מלמטה זה בכלל קייטנה. גם מקבלים לנהל את ההצגה וגם מקבלים שמישהו אחר יעשה את כל העבודה.
את נתת לי עכשיו "אינציקלופדיה" של רעיונות ! (נו, טויף, גם געגועים) תודה !!! |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
2 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
2 בפבר׳ 2010
Morticia • 2 בפבר׳ 2010
יולי יקירתי, באמת שאני מבינה מה את אומרת אבל לא בטוחה שהאגו הוא הקו המפריד הנכון לקביעת יחסי שליטה.
אל תביני אותי לא נכון - לכולנו יש אגו וחשוב מאוד שהאגו יתפקד - אף אחד לא צריך לותר עליו ואבוי למי שנותן לאגו שלו לנהל אותו שכן אז לא מדובר בשליטה כי אם בחולשה לשמה. את אומרת שלצד השולט יש את האתגר הכי גדול והוא להיות ראוי לאמון אני חושבת שהאתגר הזה צריך להיות רלוונטי לכל אדם ואדם כשהתחלה טובה תהיה לא לתת לאגו לנהל אותנו עד כמה באמת תוכלי לתת אמון באדם שמשחק אתך משחקי אגו? את הרי תאכלי אותו לארוחת הבוקר כי מגיע לך טוב יותר וכי זה לא אמיתי זה מזכיר לי כל מיני נשלטים הטוענים שבחיי היום יום הם דומיננטיים מאוד ובתפקידים בכירים - מנהלים עשרות אנשים וכאלה, או כל מיני גברים שבחיי היום יום הם כאלה מנייאקים עם נשים ומתים שמישהי תצליח להשבית אותם אלו אנשים שמנוהלים על ידי האגו שלהם ומחפשים מלחמות כח האם זה מה שמנהל שולטים? לדעתי זה לא מה שצריך מבחינתי היכולת לזהות את האגו שלי, להיות קשובה לו אבל לשמור עליו תחת שליטתי ולא עליי תחת ניהולו זה חלק מהאתגר היום יומי שלי וזה ממש לא עושה ממני נשלטת - להיפך! |
|
המלט |
לפני 14 שנים •
2 בפבר׳ 2010
יו, איזה יום היום?
לפני 14 שנים •
2 בפבר׳ 2010
המלט • 2 בפבר׳ 2010
הבוקר היה אביך ולא ברור. לללכת לעבודה או לא? מה ללבוש? להתחיל רק עם גברים היום? מה כדאי
לי להיות היום.... שולט או נשלטת? אולי מתחלף? כל האפשרויות האלה... אפשר להשתגע. כן, נראה לי אני אלך על נשלט היום; סתם כי בא לי איזו פרחה ירושלמית חשופת שדיים שתשפיט אותי קצת ליד החברות שלה ותגהץ לי את הכרטיס על אלפייה או שתיים. איכס, זה מגעיל. לא רוצה להיות נשלט! רגע, באיזה צד הייתי בסקס האחרון שלי? אה, יופי, עמדתי מאחוריה. אז יאללה, לעבודה. אני אהיה שולט. שולט-על. זכר-אלף עמוס בכסף והשכלה, עם מבט מהורהר של גבר בוטח בעצמו שעדיין מחפש משהו - ואת - כן את, הנשלטת התורנית, תעדרי לו למצוא. הו-לבס-יו-בייבי. איזה מגניב שאפשר לבחור! הכי טוב מתחלף. לא, הכי אידיוטי מתחלף. אז הכי טוב שולט. או נשלט. או שניהם. לא. כן. אולי. |
|
Seeker |
לפני 14 שנים •
2 בפבר׳ 2010
תגובה כללית..
לפני 14 שנים •
2 בפבר׳ 2010
Seeker • 2 בפבר׳ 2010
לדעתי השאלה במקום בגלל שהשואל בסופו של דבר מגיעה מנקודה של משחק.
אדם בעל נטיות שליטה אמיתיות לא יהיה מסוגל לקחת חלק אמיתי כנשלט אלה אם כן זה יהיה משחק. צריך לזכור הנטיות הללו אינם משחק אלה מציאות, אדם שולט ביצריו היה רוצה לאנוס או גרוע מכך את בן\בת הזוג מבחינת הפנטזיות שלו ומבחינת מה שהוא היה עושה לולה היה חוק. לאומתו נשלט מטבעו היה מפנטז על רעיונות הפוכים בהם הוא נחתף או נאנס. להגיד "מה יותר קל" זאת שאלה חסרת משמעות בעולם האמיתי. אם הרצון שלך הוא רק להשתמש בעניין כמשחק אז התשובה לדעתי תיהיה שקל יותר להיות נשלט. ולמה? : האחריות במשחק היא אכן על שני בני הזוג, אבל בסופו של דבר בזמן המשחק במידה והשולט עושה את עבודתו, הוא בעצם מנהל את המשחק לחלוטין בזמן שהנשלט יכול מקסימום לאוטט על בעיה. אכן השולט צריך (במידה ואינו טבעי..) לחשוב על איך להיות דומיננטי וכו, בעוד שהנשלט לא חייב בדבר כי השולט צריך להתמודד אם "העבד השורר" במקרה הגרוע ביותר. כמובן שעניין הפגיעה הפיזית הוא מאוד קריטי, אבל יש לזכור... כמו שאני נוהג להגיד פה ושם, הפגיעות הפיזיות הן כלום לאומת הנזק הנפשי שהעניין יכול ליצור. במידה ואתה מעוניין להיכנס לעולם הBDSM כמשחק, תהנה לך, רק קבע כללים ברורים, ותשחק לפי החוקים. שיהיה לך בהצלחה |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 14 שנים •
2 בפבר׳ 2010
לפני 14 שנים •
2 בפבר׳ 2010
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 2 בפבר׳ 2010
Morticia כתב/ה: יולי יקירתי, באמת שאני מבינה מה את אומרת אבל לא בטוחה שהאגו הוא הקו המפריד הנכון לקביעת יחסי שליטה.
אל תביני אותי לא נכון - לכולנו יש אגו וחשוב מאוד שהאגו יתפקד - אף אחד לא צריך לותר עליו ואבוי למי שנותן לאגו שלו לנהל אותו שכן אז לא מדובר בשליטה כי אם בחולשה לשמה. את אומרת שלצד השולט יש את האתגר הכי גדול והוא להיות ראוי לאמון אני חושבת שהאתגר הזה צריך להיות רלוונטי לכל אדם ואדם כשהתחלה טובה תהיה לא לתת לאגו לנהל אותנו עד כמה באמת תוכלי לתת אמון באדם שמשחק אתך משחקי אגו? את הרי תאכלי אותו לארוחת הבוקר כי מגיע לך טוב יותר וכי זה לא אמיתי זה מזכיר לי כל מיני נשלטים הטוענים שבחיי היום יום הם דומיננטיים מאוד ובתפקידים בכירים - מנהלים עשרות אנשים וכאלה, או כל מיני גברים שבחיי היום יום הם כאלה מנייאקים עם נשים ומתים שמישהי תצליח להשבית אותם אלו אנשים שמנוהלים על ידי האגו שלהם ומחפשים מלחמות כח האם זה מה שמנהל שולטים? לדעתי זה לא מה שצריך מבחינתי היכולת לזהות את האגו שלי, להיות קשובה לו אבל לשמור עליו תחת שליטתי ולא עליי תחת ניהולו זה חלק מהאתגר היום יומי שלי וזה ממש לא עושה ממני נשלטת - להיפך! אני מאד מאד מסכימה עם כל מה שאמרת כאן. מה שהתכוונתי הוא, שבשביל להעביר את השליטה לאחר, צריך לדעת להרפות, *לתת* לאחר להוביל, וזה לא דבר שתמיד קל לתת. נכון שגם שולט צריך להיות מסוגל להתמסר אבל הביטוי החיצוני של היכולת הזאת הוא שונה. רובנו מרגישים נוח כשדברים נעשים *כמו שאנחנו רוצים* ובשבילי יש אתגר בלתת למישהו אחר להיות המוביל. זה דורש ממני משהו שהובלה לא דורשת. סוג *מסויים* של שליטה עצמית. למשל, לדעת לעצור בעצמי: כשאני מובילה, אני צריכה לדעת לא לעבור את הגבול וכשאני מובלת, אני צריכה לדעת לא לנסות להשתלט על הסיטואציה ולכוון אותה בעצמי. הכוונה היא אותה כוונה אבל הביטוי המעשי שלה משתנה והתחושות שמלוות אותו הן אחרות. |
|