Homelander(שולט) |
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
Homelander(שולט) • 10 באפר׳ 2010
TV_Eye כתב/ה: princeOFdream כתב/ה: ראשית- רומן על אמת זה לא טרנטינו אלא טוני סקוט (וזה נועד לאלו- הרוב, שלא יודעים מי הם האחים סקוט, האחד הוא טוני והשני הוא רידלי ואת רוב סרטיהם הם לא עשו יחד; כמו למשל את בלייד ראנר);
אולי ורק אולי (ממש לא זכור לי דבר כזה...) טרנטינו הציג אותו כמו שהוא עושה למלא סרטים כגון דרכו של אקדח המעולה שהוזכר כאן, סרטיו של שותפו המוכר והמוצלח רוברט רודריגז ועוד. שנית- החומה זה לא ש-ל פינק פלוייד, זה אלן פרקר במחווה לפינק פלוייד עם שירים שלהם וכו'... ואם כבר אלן פרקר אז כל סרט שלו הוא פנינה קולנועית נפלאה (החל מליבו של אנג'ל וכלה במיסיסיפי בוערת). שלישית, חלון סודי זה כמובן לא של סטיבן קינג- אלא רק מבוסס על ספר שלו כמו מאות סרטים, רק שזה בהחלט אחד הטובים (עם ג'וני דפ הנהדר). רביעית, אם כבר טים ברטון, אז רצוי להתחיל בסרטי הבאטמן שלו (לראות מאיפה התחיל לצמוח גיבור הקומיקס הקולנועי הגדול ביותר ולהנות מכל רגע נתון מהיצירות הגאוניות האלה), להמשיך לשיגעון האמיתי עם ביטלג'וס ולדרמה איכותית וייחודית- המספריים של אדוארד). מהחדשים דווקא עדיף לדוג' סוויני טוד! כי סליפי הולו הוא הכי פחות טוב במכלול היצירה של הבמאי המבריק. רביעית, דוני דארקו אכן בין המומלצים ביותר- אבל חבל בהחלט לשכוח את שני הסרטים הענקים האחרים של אותו במאי: סיפורי סאות'לנד והקופסא (בין החדשים ממש). חמישית, המזכירה אכן בין היותר מוצלחים באזור הסרטים שנושקים לסאדו; לדאבוננו אין הרבה כאלה. שישית, פרבר 9 שראובן הזכיר, אכן סרט מעולה, אבל אם כבר צרפתי הייתי הולך על THE NEST- כי הוא פשוט מבריק במידה שלא תתואר! ועל סרטים איכותיים כמו תחנת-משטרה 36. יש להם גם כמה סרטי מד"ב מוצלחים אחריםבנוסף על זה שראובן הזכיר שמשלבים גם הם אומנויות-לחימה יפות ויעילות, אבל לדאבוני שכחתי את השם של הטוב ביותר מבניהם... שביעית: אני באשר לשלל הביצועים של אליס בארץ הפלאות דווקא ממליץ מכל הקיימות (מלבד זו של ברטון שאני ואת כבר ראינו ), על היצירה של האנימטור הצ'כי הגאון- יאן שוואנקמאייר: אפילה, ייחודית, מרתקת ומלאה עומק. ולבסוף אם כבר קרוננברג- אז ארוחה עירומה היא עוד יצירה יחסית מתונה שלו, טובה, אבל פחות מאלו הפחות מתונות... אני מציע דווקא להתחיל מקראש ווידאודרום שעוסקים במיניות קינקית במיוחד ואח"כ יש רבות לאן להמשיך. ואווו!!!!!!!! כמה שטויות בן אדם אחד יכול להגיד ועוד להיות בטוח שהוא צודק? בחיים לא ראיתי כזה גבב שטויות כזה ועוד אומר לאנשים אחרים שהם טיפשים! דבר ראשון רומן של אמת הוא באמת בבימיו של טי סקוט, אבל את התסריט כתב טרנטינו שהיה שותף גם בשלבי ההפקה של הסרט ואף יש טענה שהוא היה במאי צללים של חלקים מהסרט, אז אולי ורק אולי תבדוק את המקורות שלך לפני שאתה מתקן אנשים. דבר שני, אני לא יודע מאיפה הקרצת את הטענה המטומטמת הזו?? שפינק פלוייד לא היו מעורבים בהפקת הסרט!?!?!?!? אלוהים אדירים, רוג'ר ווטרס כתב את התסריט לסרט לכל הרוחות, כמה יותר מקושר לזה אתה רוצה ? העובדה שהוא היה המפיק בפועל? זה גם לא מספיק מקושר בשבילך?? או העובדה שהוא היה צריך לגשר בין 2 הבמאים של הסרט (כן היו 2 במאים, פרקר ביים רק את הקטעים הריאליסטים, את האנימציה ביים הקריקטוריסט ג'ראלד סקארף) או העובדה שהוא היה אמור לשחק את פינקי? דבר שלישי לא נעשו מאות סרטים של סטפן קינג אלה בקושי מאה (וזה כולל גם כאלה שרק השתמשו בדמיות שהוא כתב, שכתובים מסיבים, תוכניות טלוויזיה וכו....) בחלק גדול מההפקות היותר יוקרתיות הוא אף היה חלק מצוות הפיתוח ואף משחק בתפקידים קטנים (הכומר בבית *קברות* כברות לחיות שעשועים) לגבי סיפורי סאות'לנד שאתה כל כך מהלל, הסרט נחשב בעיני רבים לאחד הסרטים הגרועים של כל הזמנים ונחשב עד היום לכישלון הכי גדול שיצא אי פעם מהוליווד. הפקת הסרט עלתה בסביבות ה16 מיליון דולר. הסרט הרוויח נכון להיום קצת פחות ממיליון, ראבק חתונה מאוחרת, של קושאשווילי, הצליח יותר ממנו! (חתונה מאוחרת עשה 1.5 מיליון) לגבי מחוז 9, לפני שאתה מנסה להרשים כאן את החברה שלך בבקיאות שלך בסרטים צרפתים. תבין על איזה סרט מדברים. מחוז 9 זה סרט מד"ב דרום אפריקאי, שלפי דעתי אין שם מילה אחת בצרפתית. אתה בטח חשבת שאתה מדבר על מחוז 13 הצרפתי, אבל כרגיל, אתה מנסה יותר להרשים, ולא נותן יותר מידי לעובדות לבלבל אותך. ולגלולת הכותרת, המשפט הדבילי ביותר.... "ארוחה עירומה היא עוד יצירה יחסית מתונה שלו". ארוחה ערומה הוא היא היצירה הכי קרוננברגית שיכולה להיות, עיבוד של ספר אסוציאטיבי לקולנוע אסוציאטיבי עם חוט נרטיבי דק ביותר שמעביר את הצופה חוויה גופנית יותר מאשר חוויה קולנועית נרטיבית, היא המהות של הקולנוע הקרוננברגי,והסרט הזה יותר מכל סרט אחר שלו מצליח לעשות זאת בצורה הטהורה ביותר, מה שהופך אותו לסרט הכי פחות קומיונקטיבי שלו. אני מציע למי שמתעניין באמת לקרוא את המאמר המעולה The Metaphor Made Flesh אז לפני שאתה מנסה להראות חכם על חלשים ומנסה להראות כמה אתה חכם. תזכור תמיד שתמיד יש מישהו יותר חכם ממך (וכנראה גם ממני) PS האחים סקוט מעולם לא בימו ביחד, אבל יש ברשותם חברת הפקה משותפת "Scott Free Productions" והם היו מעורבים בתור מפיקים בפועל בכמה סרטים. סגנון הבימוי הייחודי של כל אחד מהם מונע מהם לעבוד על משהו ביחד. מי העלה את היצור הזה מהאוב? הדבר היחיד שאשכרה סותר את מה שאמרתי (ולשם שינוי יש בו מידה קלילה של צדק) ולא חופף לו, זה מה שאמרת לגבי מחוז 9 וכן, התכוונתי לפרבר 13; זה לא משנה את העניין שמחוז 9 הוא סרט מניו-זילנד בכלל ואין לו כל קשר לדרום אפריקה; אז תחזור לחור שלך ותחפש מקורות חדשים. |
|
Mary Jane |
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
Mary Jane • 10 באפר׳ 2010
ברצוני להוסיף לרשימת הסרטים הנהדרת לעיל כמה מהסרטים החביבים עליי במיוחד. איני בטוחה שהם יקלעו לטעמך, פייה, אך בעבור היתר :
הבמאי פון טרייר בסרטיו 'לשבור את הגלים', 'האידיוטים' קרוננברג- תאומי המריבה, ספיידר, הזבוב ג'ון ווטרס עם pink flamingos הארון מרי- אמריקן סייקו קובריק - אודיסאה בחלל, ד"ר סטריינג'לאב פולנסקי- ירח מר מיכאל האנקה- המורה לפסנתר (כבר הומלץ קודם). הספר נכתב ע"י זוכת פרס נובל אלפרידה ילינק, מומלץ גם כן. דארן ארונופסקי- רקוויאם לחלום, המעיין מל גיבסון- אפוקליפטו טים ברטון- הפלישה ממאדים, המספריים של אדוארד טרי גיליאם- 12 קופים taxidermia- סרט הונגרי סוריאליסטי-חולני משהו: ) שלישיית בלוויל- סרט צרפתי מצויר, מקסים ז'אק אודיאר- לבי החסיר פעימה פרנסואה טריפו- 400 מלקות ז'אן פייר ז'נה ומארק קארו- עיר הילדים האבודים כמו כן מבקשת את עזרת הציבור בזיהוי סרט, שצפיתי בו לפני כמה שנים, אך איני יודעת פרטים עליו, לצערי. הסרט מגולל סיפור ביזארי מאוד שנרקם בין זוג. במהלכו האישה מתמכרת לדבר מה אפל ולא ברור, השוכן בדירה שקירותיה אדומים, כמדומני. היא חוזרת לשם חזור ושנה, למורת רוחו של הגבר. בסופו של דבר מתגלגל אותו דבר אפל לכדי תולעת שחורה ורירית והאישה מתמזגת עימו בסוג של יחסי מין, כשהגבר מביט מן הצד מזועזע. מישהו מכיר? |
|
Beta Male |
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
Beta Male • 10 באפר׳ 2010
זאב רווח-צ'רלי וחצי,חגיגה בסנוקר והמובטל בטיטו
|
|
Homelander(שולט) |
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
Mary Jane כתב/ה: ברצוני להוסיף לרשימת הסרטים הנהדרת לעיל כמה מהסרטים החביבים עליי במיוחד. איני בטוחה שהם יקלעו לטעמך, פייה, אך בעבור היתר :
הבמאי פון טרייר בסרטיו 'לשבור את הגלים', 'האידיוטים' קרוננברג- תאומי המריבה, ספיידר, הזבוב ג'ון ווטרס עם pink flamingos הארון מרי- אמריקן סייקו קובריק - אודיסאה בחלל, ד"ר סטריינג'לאב פולנסקי- ירח מר מיכאל האנקה- המורה לפסנתר (כבר הומלץ קודם). הספר נכתב ע"י זוכת פרס נובל אלפרידה ילינק, מומלץ גם כן. דארן ארונופסקי- רקוויאם לחלום, המעיין מל גיבסון- אפוקליפטו טים ברטון- הפלישה ממאדים, המספריים של אדוארד טרי גיליאם- 12 קופים taxidermia- סרט הונגרי סוריאליסטי-חולני משהו: ) שלישיית בלוויל- סרט צרפתי מצויר, מקסים ז'אק אודיאר- לבי החסיר פעימה פרנסואה טריפו- 400 מלקות ז'אן פייר ז'נה ומארק קארו- עיר הילדים האבודים כמו כן מבקשת את עזרת הציבור בזיהוי סרט, שצפיתי בו לפני כמה שנים, אך איני יודעת פרטים עליו, לצערי. הסרט מגולל סיפור ביזארי מאוד שנרקם בין זוג. במהלכו האישה מתמכרת לדבר מה אפל ולא ברור, השוכן בדירה שקירותיה אדומים, כמדומני. היא חוזרת לשם חזור ושנה, למורת רוחו של הגבר. בסופו של דבר מתגלגל אותו דבר אפל לכדי תולעת שחורה ורירית והאישה מתמזגת עימו בסוג של יחסי מין, כשהגבר מביט מן הצד מזועזע. מישהו מכיר? כן, אני זוכר מעט את הסרט המדובר- סרט אימה ישן (בריטי אם זכרוני אינו מטעה אותי) שהוקרן אפילו סטלוויזיה בארץ; גם אני זוכר אותו בעיקר בזכות הסצנה עם התולעת כך שלא היה לי מספיק חומר כדי למצוא לך את שמו... אבל, ראשית יש סרט אחר שגם בו יש מגע-מיני בין תולעים לנשים (אפילו סצנת אונס אחת די נועזת ושמו Galaxy of Terror: http://www.imdb.com/title/tt0082431/#comment וכמו-כן מצאתי לך אתר שבו תוכלי לפרסם את שאלתך ואולי לקבל תשובה: http://www.best-horror-movies.com/horror-movie-question-17.html וגם לקרוא על עוד כמה סרטים מופרעים. מלבד זאת, איזה יופי שזכרת את ירח מר! גם הוא על יחסים סאדו-מזוכיסטים וטוב בהרבה מרבים... לדעתי אפילו מהטנגו האחרון בפריז. |
|
Mary Jane |
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
Mary Jane • 10 באפר׳ 2010
מעניין, תודה.
|
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
Morticia • 10 באפר׳ 2010
אישית אני לא סובלת את האנקה ושנאתי את המורה לפסנתר אבל זה בהחלט על אישה מזוכיסטית
(ובדומה ל"מזכירה" ממש לא שם את הגבר בעמדת השליטה) חושבת שדווקא הסרט של פולנסקי שהכי מעניין מהיבט השליטה הוא "השער התשיעי" הוא מאוד מתוחכם ברמה הזו וכמובן שממליצה בחום גם על "ירח מר" הנפלא שהוא קצת יותר in your face ובכלל על סרטים של פולנסקי עדיין חושבת ש"צ'יינה טאון" היא יצירת המופת הגדולה ביותר שלו וסרט חובה לא מכירה את סרט האימה עם התולעת אבל זה בפירוש מזכיר קצת גם את "תינוקה של רוזמרי" של אותו פולנסקי הנפלא ד"ר סטריינג'לאב של קובריק זו המלצה מופלאה - סרט מדהים - בכלל קובריק היה מדהים וכל סרט עם פיטר סלרס לדעתי שווה צפייה "עיר הילדים האבודים" סרט מדהים!!! Box of Moonlight של טום דיצ'ילו עם ג'ון טורטורו נהדר בארטון פינק הוא לא האחים כהן החביב ביותר עליי - אישית מעדיפה את פארגו ואת הקפיצה הגדולה אבל תכלס כל סרט שהם עשו שווה צפייה ואם כבר בפרנסואה טריפו עסקינו, שלדעתי הוא הבמאי ב-ה' הידיעה של הגל החדש הצרפתי אז גם ממליצה על "ז'יל וג'ים" שמונה וחצי של פליני והאמת שרוב הסרטים שלו לדעתי וכמובן שמישהי הזכירה כאן מערבוני ספגטי - בעיקר ממליצה לצפות בסרטיו של סרג'יו ליאונה ולא רק בפסטות שהוא עשה אם כבר הזכרתם את סקורסזה אז יש לו איזה סרט די הזוי משנות ה-80 עם דן גריפין שקראו לו After Hours - גם בהחלט שווה צפייה ואתם עלולים להתקל בו באיזו אישה קינקית או שתיים... (לצד רוזנה ארקט המדהימה) הסנדק 1+2 של קופולה אפוקליפסה עכשיו של ותו קופולה ראסטי ג'יימס או ליתר דיוק Rumble Fish של קופולה גם "נערי הכרך" שלו כל סרט עם מיקי רורק עד שהוא נהיה חבר של קארה מהשמה מסרט ה"המשך" המעפן שעשו לתשעה וחצי שבועות וג'וני הנדסום וכאלה (תשעה וחצי שבועות זה גם סרט עם אלמנטים של שליטה ולדעתי עד היום נפלא) Body Heat עם קת'לין טרנר המדהימה, הדוור מצלצל פעמיים - רק תבחרו איזו גירסה (ואל תפספסו את ג'סיקה לאנג בשמיים כחולים) אם ממש חייבים אוליבר סטון אז דווקא לדעתי "פלאטון" Full Metal Jacket של קובריק - חובה! אם כבר סרטי מלחמה אז אולי אחד הסרטים המדהימים והחשובים ביותר בכל הזמנים הוא "הקו האדום הדק" של טרנס מאליק הגאון המופלא - בעיני סרט חובה ומוזר שבין הציירים שהזכרתי קודם שכחתי את אהוב לבי דיוויד לינץ' - במאי על ועדיין חושבת ש-Wild at Heart זה סרט ענק ואפשר ללמוד ממנו דבר או שניים על החיים בצל הנמרה... (ואמא שלה) ואם כבר הזכרנו את זה ושאר מחוות לפינק פלויד אז אי אפשר לסכם רשימת קולנוע איכותית לדעתי מבלי להזכיר את "הקוסם מארץ עוץ" הטוב והישן עם ג'ודי גארלנד שהוא לדעתי עד היום סרט יפהפה, מופלא ופשוט חובה |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
Morticia • 10 באפר׳ 2010
אה וכמובן!
אם אתם בענייני סרטים ואלמנטים של שליטה אז אל תפספסו את לנה אולין (שמופיעה גם בשער התשיעי של פולנסקי) בעיבוד הקולנועי ל"קלות הבלתי נסבלת של הקיום" של מילן קונדרה (עם דניאל דיי לואיס וז'ולייט בינוש) |
|
Homelander(שולט) |
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
Morticia כתב/ה: אישית אני לא סובלת את האנקה ושנאתי את המורה לפסנתר אבל זה בהחלט על אישה מזוכיסטית
(ובדומה ל"מזכירה" ממש לא שם את הגבר בעמדת השליטה) חושבת שדווקא הסרט של פולנסקי שהכי מעניין מהיבט השליטה הוא "השער התשיעי" הוא מאוד מתוחכם ברמה הזו וכמובן שממליצה בחום גם על "ירח מר" הנפלא שהוא קצת יותר in your face ובכלל על סרטים של פולנסקי עדיין חושבת ש"צ'יינה טאון" היא יצירת המופת הגדולה ביותר שלו וסרט חובה לא מכירה את סרט האימה עם התולעת אבל זה בפירוש מזכיר קצת גם את "תינוקה של רוזמרי" של אותו פולנסקי הנפלא ד"ר סטריינג'לאב של קובריק זו המלצה מופלאה - סרט מדהים - בכלל קובריק היה מדהים וכל סרט עם פיטר סלרס לדעתי שווה צפייה "עיר הילדים האבודים" סרט מדהים!!! Box of Moonlight של טום דיצ'ילו עם ג'ון טורטורו נהדר בארטון פינק הוא לא האחים כהן החביב ביותר עליי - אישית מעדיפה את פארגו ואת הקפיצה הגדולה אבל תכלס כל סרט שהם עשו שווה צפייה ואם כבר בפרנסואה טריפו עסקינו, שלדעתי הוא הבמאי ב-ה' הידיעה של הגל החדש הצרפתי אז גם ממליצה על "ז'יל וג'ים" שמונה וחצי של פליני והאמת שרוב הסרטים שלו לדעתי וכמובן שמישהי הזכירה כאן מערבוני ספגטי - בעיקר ממליצה לצפות בסרטיו של סרג'יו ליאונה ולא רק בפסטות שהוא עשה אם כבר הזכרתם את סקורסזה אז יש לו איזה סרט די הזוי משנות ה-80 עם דן גריפין שקראו לו After Hours - גם בהחלט שווה צפייה ואתם עלולים להתקל בו באיזו אישה קינקית או שתיים... (לצד רוזנה ארקט המדהימה) הסנדק 1+2 של קופולה אפוקליפסה עכשיו של ותו קופולה ראסטי ג'יימס או ליתר דיוק Rumble Fish של קופולה גם "נערי הכרך" שלו כל סרט עם מיקי רורק עד שהוא נהיה חבר של קארה מהשמה מסרט ה"המשך" המעפן שעשו לתשעה וחצי שבועות וג'וני הנדסום וכאלה (תשעה וחצי שבועות זה גם סרט עם אלמנטים של שליטה ולדעתי עד היום נפלא) Body Heat עם קת'לין טרנר המדהימה, הדוור מצלצל פעמיים - רק תבחרו איזו גירסה (ואל תפספסו את ג'סיקה לאנג בשמיים כחולים) אם ממש חייבים אוליבר סטון אז דווקא לדעתי "פלאטון" Full Metal Jacket של קובריק - חובה! אם כבר סרטי מלחמה אז אולי אחד הסרטים המדהימים והחשובים ביותר בכל הזמנים הוא "הקו האדום הדק" של טרנס מאליק הגאון המופלא - בעיני סרט חובה ומוזר שבין הציירים שהזכרתי קודם שכחתי את אהוב לבי דיוויד לינץ' - במאי על ועדיין חושבת ש-Wild at Heart זה סרט ענק ואפשר ללמוד ממנו דבר או שניים על החיים בצל הנמרה... (ואמא שלה) ואם כבר הזכרנו את זה ושאר מחוות לפינק פלויד אז אי אפשר לסכם רשימת קולנוע איכותית לדעתי מבלי להזכיר את "הקוסם מארץ עוץ" הטוב והישן עם ג'ודי גארלנד שהוא לדעתי עד היום סרט יפהפה, מופלא ופשוט חובה - אני אישית דווקא מאד התאכזבתי מהשער התשיעי- אך לעומת זאת, אני מסכים שצ'איינה טאון הוא בין הסרטים הטובים ביותר שהיו. למרות זאת אם כבר פולנסקי אז הייתי ממליץ תחילה על פרנטיק והרבה יותר על "העלמה והמוות" שלא בדיוק מקביל לספר, אבל הוא סוג של מחווה יפה וזו עוסקת בקרבן אונס במקרה זה. - עיר הילדים האבודים, אכן סרט מיוחד במינו ומומלץ עד מאד! - באשר לאחים כהן, מסכים לגבי פארגו- הוא אחד הטובים ביותר שלהם ולאחריו הייתי ממקם את צומת מילר. באשר לטורנטורו הוא לא ענק רק אצל האחים וב"פנטזיה לאור הירח" אלא בכל תפקיד שהוא לוקח (גם כשזה איזה משהו מגוכח בסרטי הרובוטריקים). - טריפו ופליני אני דווקא לא כ"כ אוהב... אבל מערבוני ספגטי זה אחלה: בייחוד "היו זמנים במערב"; כמו-כן יש לז'אנר זה מלא מחוות נהדרות ומודרניות יותר כמו "ההצעה" עם מוסיקה ותסריט של ניק קייב! או המחווה המוטרפת אך הגאונית (כמו כל יצירותיו הגאוניות) של טקאשי מייקה ושמה: Sukiyaki Western Django (טוב אני חייב לשים קישור לדף עם רבים מסרטיו: http://www.third-ear.com/p_prefo.aspx?id=114083094) - כל הסרטים שהוזכרו באשר לקופולה, סרטים נהדרים ללא ספק! כדאי גם להזכיר את מועדון הכותנה ואם רוצים קצת גוון של אירוטיקה אז את דרקולה שלו. - 9 וחצי שבועות של שכרון חושים, מצטרף לשורה יפה של מותחנים אירוטיים איכותיים (רצוי להוסיף את עיניים עצומות לרווחה של קובריק, את גוף ההוכחות של אולי אדל המוכשר ואת צבע הלילה עם ברוס וויליס; פחות אהבתי את זנדאלי עם ניקולס קייג'). - באשר לסרטי מלחמה, אני בהחלט מסכים עם השניים הראשונים אבל לא אהבתי את הקו האדום הדק; בכלל בתחום סרטי-המלחמה הייתי הולך על דברים פחות שגרתיים כמו גברים בחלל... - לבסוף, הכל נכון לגבי לינץ' וגם לב פראי אכן מבריק. |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
Morticia • 10 באפר׳ 2010
פרינס, עשית לי את היום!
"גברים בחלל" זה סרט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא, אבל איך שכחתי? באמת אחד הסרטים הגדולים בקטע הארד-קור! בכלל ורהובן מעולה אפילו שהוא קצת עובד על סדרה בטוחה של "סרט כן - סרט לא" גם אינסטינקט בסיסי וגם ההמשך שלו אגב, שהוא לא שלו מעולים לדעתי "נערות שעשועים" היה די מעפן, אפילו שאני אוהבת את ג'ינה גרשון לא יודעת למה אבל זה גם לוקח אותי אסוציאטיבית לגאס ואן סנט שעשה כמה סרטים מעולים בעצמו (וכן, אני חולה על Even cowgirls get the blues ועל המוסיקה של קיי די לאנג בסרט הזה!) וצודק גם לגבי "צומת מילר" ו"מועדון הכותנה" מסכימה גם לגבי "צבע הלילה", עליו הייתי מוסיפה גם את "משולש פראי" ואכן גם אני לא במיוחד סבלתי את "זנדאלי" עם חניכות הישבן האחורי שלו (אבל מתה על שר ומתה על ניקולאס קייג' בו התאהבתי כבר ב"מוכת ירח") קשה לי להבין איך אפשר לא לאהוב את "הקו האדום הדק" אולי כי הוא פילוסופי מדיי ולא אקשן מספיק? בעיניי כל מה שמאליק עשה (וזה ממש לא הרבה) זה פנינה חשובה ומיוחדת במינה אבל כמובן שזו רק דעתי המבטאת לא יותר מאת טעמי האישי |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באפר׳ 2010
Morticia • 10 באפר׳ 2010
אה ואגב פרינס, אם אתה מתבונן ב"שער התשיעי" מהיבט השליטה,
והרי זה לגמרי סרט פאמדום הוא מרתק בעיניי |
|