דוכיפת(נשלט) |
לפני 14 שנים •
14 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
14 במרץ 2010
דוכיפת(נשלט) • 14 במרץ 2010
אתה מעלה אפשרויות רבות כיצד היא ניצלה-סכומי כסף אדירים,ובפועל מדובר על עשרות שקלים של טוקמנים.אז ידוע לך על ניצולים משמעותיים יותר??
ובעיקר,אם ידוע מיהי,מדוע לא לפרסם רשימת הניקים שלה שחשבונותיהם נסגרו,ואם ידוע על פעילות שלה כיום,באילו ניקים היא מתהדרת??. ותרצו או לא-הרשת עמוסה בפרסומים של נשים שענינן במה שנקרא ניצול פיננסי או money slaves ומסתבר שיש רבים שזה הקיק שלהם,אחרת לא היו אתרים כה רבים שזה ענינם,רק ששולטות הכספים מצהירות שזה מה שהן עושות ולא משלות את העבדים שזהו רק סיפתח להכרות אמיתית. |
|
בני הנשלט(נשלט) |
לפני 14 שנים •
14 במרץ 2010
Re: אזהרה חמורה לכל קהילת הBDSM
לפני 14 שנים •
14 במרץ 2010
בני הנשלט(נשלט) • 14 במרץ 2010
אני ממש לא מבין למה יוצאים נגדה.יש גברים ובתוכם אני שזה מאד מרגש אותי להיות מנוצל על ידי מלכה
|
|
walking dead |
לפני 14 שנים •
14 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
14 במרץ 2010
walking dead • 14 במרץ 2010
בשוק חופשי כל עוד יש ביקוש סביר מאוד להניח שיהיה גם היצע.
|
|
VUSES |
לפני 14 שנים •
14 במרץ 2010
Re: אזהרה חמורה לכל קהילת הBDSM
לפני 14 שנים •
14 במרץ 2010
VUSES • 14 במרץ 2010
קוקאולד כתב/ה: אני ממש לא מבין למה יוצאים נגדה.יש גברים ובתוכם אני שזה מאד מרגש אותי להיות מנוצל על ידי מלכה
אתה חתיכת שקרן, יש הבדל בין להיות עבד של מלכה לבין להיות פראייר. ואני אומר שאתה שקרן בגלל אופי התגובה שלך "אני ממש לא מבין למה" אתה באמת לא מבין למה? או שאתה שקרן או שאתה אידיוט. |
|
VUSES |
לפני 14 שנים •
14 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
14 במרץ 2010
VUSES • 14 במרץ 2010
מגוחך לראות איך כל הנשים כאן משתוללות על טקסט מסויים של פותח האשכול לגבי קולה של הנוכלת, מה קרה, אתן כ"כ שמנות ומפחדות שחושפים שיטה לזהות אתכן?
הרי זה לא דבר חדש שאפשר לזהות את מימדי הגודל הפיזי של האדם לפי הקול, כפי שחלק כאן הואילו לציין. ויש הבדל בין קול שמן לבין קול עמוק. קול עמוק מעיד על סקסיות. אבל קול שמן מעיד על שמנות. וכן אפשר לזהות קול עמוק, וקול שמן ומגעיל. |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 14 שנים •
14 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
14 במרץ 2010
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 14 במרץ 2010
VUSES כתב/ה: מגוחך לראות איך כל הנשים כאן משתוללות על טקסט מסויים של פותח האשכול לגבי קולה של הנוכלת, מה קרה, אתן כ"כ שמנות ומפחדות שחושפים שיטה לזהות אתכן?
הרי זה לא דבר חדש שאפשר לזהות את מימדי הגודל הפיזי של האדם לפי הקול, כפי שחלק כאן הואילו לציין. ויש הבדל בין קול שמן לבין קול עמוק. קול עמוק מעיד על סקסיות. אבל קול שמן מעיד על שמנות. וכן אפשר לזהות קול עמוק, וקול שמן ומגעיל. אוי, גדול. |
|
VUSES |
לפני 14 שנים •
14 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
14 במרץ 2010
VUSES • 14 במרץ 2010
יולי Yuli כתב/ה: VUSES כתב/ה: מגוחך לראות איך כל הנשים כאן משתוללות על טקסט מסויים של פותח האשכול לגבי קולה של הנוכלת, מה קרה, אתן כ"כ שמנות ומפחדות שחושפים שיטה לזהות אתכן?
הרי זה לא דבר חדש שאפשר לזהות את מימדי הגודל הפיזי של האדם לפי הקול, כפי שחלק כאן הואילו לציין. ויש הבדל בין קול שמן לבין קול עמוק. קול עמוק מעיד על סקסיות. אבל קול שמן מעיד על שמנות. וכן אפשר לזהות קול עמוק, וקול שמן ומגעיל. אוי, גדול. אמרה "הגדולה" הידועה |
|
דוכיפת(נשלט) |
לפני 14 שנים •
14 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
14 במרץ 2010
דוכיפת(נשלט) • 14 במרץ 2010
VUSES כתב/ה: מגוחך לראות איך כל הנשים כאן משתוללות על טקסט מסויים של פותח האשכול לגבי קולה של הנוכלת, מה קרה, אתן כ"כ שמנות ומפחדות שחושפים שיטה לזהות אתכן?
הרי זה לא דבר חדש שאפשר לזהות את מימדי הגודל הפיזי של האדם לפי הקול, כפי שחלק כאן הואילו לציין. ויש הבדל בין קול שמן לבין קול עמוק. קול עמוק מעיד על סקסיות. אבל קול שמן מעיד על שמנות. וכן אפשר לזהות קול עמוק, וקול שמן ומגעיל. תראה,וכדבריך: או שאתה אידיוט,או שאתה שקרן או שאתה סובל מלקויי שמיעה. קול אינו מעיד על ממדי הגוף של בעליו. קול שעמוק אינו קשור בהכרח לממדי גוף גדולים וקול שמן..טוב מעולם לא שמעתי הגדרת קול כשמן.. |
|
VUSES |
לפני 14 שנים •
14 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
14 במרץ 2010
VUSES • 14 במרץ 2010
דוכיפת כתב/ה: VUSES כתב/ה: מגוחך לראות איך כל הנשים כאן משתוללות על טקסט מסויים של פותח האשכול לגבי קולה של הנוכלת, מה קרה, אתן כ"כ שמנות ומפחדות שחושפים שיטה לזהות אתכן?
הרי זה לא דבר חדש שאפשר לזהות את מימדי הגודל הפיזי של האדם לפי הקול, כפי שחלק כאן הואילו לציין. ויש הבדל בין קול שמן לבין קול עמוק. קול עמוק מעיד על סקסיות. אבל קול שמן מעיד על שמנות. וכן אפשר לזהות קול עמוק, וקול שמן ומגעיל. תראה,וכדבריך: או שאתה אידיוט,או שאתה שקרן או שאתה סובל מלקויי שמיעה. קול אינו מעיד על ממדי הגוף של בעליו. קול שעמוק אינו קשור בהכרח לממדי גוף גדולים וקול שמן..טוב מעולם לא שמעתי הגדרת קול כשמן.. או שאת שמנה, או שאת סופר-שמנה, או שאת סופר-דופר שמנה ועילגת. הלכתי על אופציה 3 |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 14 שנים •
14 במרץ 2010
לפני 14 שנים •
14 במרץ 2010
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 14 במרץ 2010
VUSES כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: VUSES כתב/ה: מגוחך לראות איך כל הנשים כאן משתוללות על טקסט מסויים של פותח האשכול לגבי קולה של הנוכלת, מה קרה, אתן כ"כ שמנות ומפחדות שחושפים שיטה לזהות אתכן?
הרי זה לא דבר חדש שאפשר לזהות את מימדי הגודל הפיזי של האדם לפי הקול, כפי שחלק כאן הואילו לציין. ויש הבדל בין קול שמן לבין קול עמוק. קול עמוק מעיד על סקסיות. אבל קול שמן מעיד על שמנות. וכן אפשר לזהות קול עמוק, וקול שמן ומגעיל. אוי, גדול. אמרה "הגדולה" הידועה וואו, אני ידועה??? |
|