Morticia |
לפני 14 שנים •
17 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
17 באפר׳ 2010
Morticia • 17 באפר׳ 2010
[quote="ריפרף"]
Morticia כתב/ה: Eta Carinae כתב/ה: ריפרף - מאחלת לך בריאות ושמחה בשבילך שזכית לומר את המילה האחרונה יצאת אכבר גבר[/color][/size] זאת לא מילה אחרונה אם את מגיבה עליה. עכשיו זאת המילה האחרונה. בריאות ושמחה. ומי קבע שהיא צריכה להיות שלך? אני יצאתי פה והתחלתי להעליב אותך? אתה ממש ילד קטן, אתה יודע את זה? תנוח |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
17 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
17 באפר׳ 2010
Morticia • 17 באפר׳ 2010
SideWinder כתב/ה: אני אומר לך על זה.
גם בשביל הסיכוי ובעיקר כדי שלא תישאר עם השאלה מה היה אילו? מקסימום ניסית ונשארת קירח בכמה שקלים וזה ישאר בינך לבינך. עדיף להצטער על דברים שעשית מאשר אלו שיכולת וחששת. יאללה, מה איכפת לך. לא נראה לי שכולם מחפשים חוויות תמורת תשלום אבל מאחר וקפץ לי העמוד... יאללה שיהיה |
|
ריפרף |
לפני 14 שנים •
17 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
17 באפר׳ 2010
ריפרף • 17 באפר׳ 2010
ריפרף כתב/ה: פסדר מורטישה דחיל ראבק, כולם כבר מכירים את האג'נדות שלך,
הבחור בא עם דילמה כמו שהיא, תשחררי לו קצת סלאק. ממה כל כך נעלבת? מכך שאמרתי שמכירים את האג'נדות שלך? זה נכון, וזה נאמר בחברות, במיוחד הדחיל ראבק. לא כל דבר זה הזמנה לריב, וזה מה שניסיתי להגיד לך גם בפרטי. |
|
ריפרף |
לפני 14 שנים •
17 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
17 באפר׳ 2010
ריפרף • 17 באפר׳ 2010
ריפרף כתב/ה: ריפרף כתב/ה: פסדר מורטישה דחיל ראבק, כולם כבר מכירים את האג'נדות שלך,
הבחור בא עם דילמה כמו שהיא, תשחררי לו קצת סלאק. ממה נעלבת? מכך שאמרתי שמכירים את האג'נדות שלך? זה נכון, וזה נאמר בחברות, במיוחד הדחיל ראבק. לא כל דבר זה הזמנה לריב, וזה מה שניסיתי להגיד לך גם בפרטי. |
|
Morticia |
לפני 14 שנים •
17 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
17 באפר׳ 2010
Morticia • 17 באפר׳ 2010
ריפרף כתב/ה: ריפרף כתב/ה: פסדר מורטישה דחיל ראבק, כולם כבר מכירים את האג'נדות שלך,
הבחור בא עם דילמה כמו שהיא, תשחררי לו קצת סלאק. ממה כל כך נעלבת? מכך שאמרתי שמכירים את האג'נדות שלך? זה נכון, וזה נאמר בחברות, במיוחד הדחיל ראבק. לא כל דבר זה הזמנה לריב, וזה מה שניסיתי להגיד לך גם בפרטי. כן, בדיוק מזה אבל OK אם אתה אומר גם ככה זו מדיה דפוקה אני בטח לא מחפשת מלחמות (למרות שזו בטח עוד אחת מהאג'נדות ש"כולם" יודעים שיש לי) סגרנו על אי הבנה מבחינתי ואיחולי הבריאות נותרים |
|
ריפרף |
לפני 14 שנים •
17 באפר׳ 2010
לפני 14 שנים •
17 באפר׳ 2010
ריפרף • 17 באפר׳ 2010
אג'נדות זה לא דבר רע, אפילו לי יש איזו אחת או שתיים.
|
|
subservient(נשלט) |
לפני 14 שנים •
20 באפר׳ 2010
היה צפוי
לפני 14 שנים •
20 באפר׳ 2010
subservient(נשלט) • 20 באפר׳ 2010
כרגיל תמיד יהיה מי שימצא לנכון משום מה להוציא את הדברים מהקשרם ולבחוש בקדרה וימצא בה רפש גם אם לא היה בה
אני לא חושב שהתבטאתי באופן לא ראוי למי מהמגיבים ואין חלים עלי כללי עבד כלפי שולטת זאת או אחרת כל זמן שאין בינינו דבר וחצי דבר צר לי שחלק מההתייחסות נעשתה תוקפנית במקום להתייחס לשאלה כשאלה ואף יוחסו לי כל מיני תכונות שאין להן כל שחר אבל ישנה האמירה הידועה "הפוסל במומו פוסל" |
|