נסיך הכתר |
לפני 14 שנים •
21 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
21 ביוני 2010
נסיך הכתר • 21 ביוני 2010
Madame T כתב/ה: האדון אבישי כתב/ה: מונדיאל יש פעם ב4 שנים תתחשבו קצת מלכות
לפי התגובות עד כה נראה לי, שהשולטות מכורות לא פחות מהעבדים, אבל זה לא צריך להפריע להן, לדעתי, להתעלל קצת בעבדים המכורים בו-זמנית. מאדאם T השולטות מכורות להתעללות לשמה.... לא למונדיאל, ואם ישנן כאלו שבאמת מכורות למונדיאל.. ניתן לספור אותן על יד אחת. אני חוזר שוב המלכה קודמת למונדיאל !..... ומי שיגיד אחרת מגיע לו סשן מונדיאלי !! |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 14 שנים •
21 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
21 ביוני 2010
Madame T(שולטת) • 21 ביוני 2010
נסיך הכתר כתב/ה: Madame T כתב/ה: האדון אבישי כתב/ה: מונדיאל יש פעם ב4 שנים תתחשבו קצת מלכות
לפי התגובות עד כה נראה לי, שהשולטות מכורות לא פחות מהעבדים, אבל זה לא צריך להפריע להן, לדעתי, להתעלל קצת בעבדים המכורים בו-זמנית. מאדאם T השולטות מכורות להתעללות לשמה.... לא למונדיאל, ואם ישנן כאלו שבאמת מכורות למונדיאל.. ניתן לספור אותן על יד אחת. אני חוזר שוב המלכה קודמת למונדיאל !..... ומי שיגיד אחרת מגיע לו סשן מונדיאלי !! צודק במאה אחוז! |
|
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} |
לפני 14 שנים •
22 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
22 ביוני 2010
יולי Yuli(לא בעסק){טדי} • 22 ביוני 2010
ברור שקודמת, אבל לא נראה לי שאני צריכה לקחת לו את זה בשביל להוכיח.
אם יהיה משהו שחשוב לי, הוא יזרוק הכל ויבוא. להפריע לו רק בשביל לראות איך הוא מגיב, נראה לי מטופש. |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 14 שנים •
22 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
22 ביוני 2010
Madame T(שולטת) • 22 ביוני 2010
יולי Yuli כתב/ה: ברור שקודמת, אבל לא נראה לי שאני צריכה לקחת לו את זה בשביל להוכיח.
אם יהיה משהו שחשוב לי, הוא יזרוק הכל ויבוא. להפריע לו רק בשביל לראות איך הוא מגיב, נראה לי מטופש. יולי יקירתי, כפי שציינתי בפתח השרשור השאלה נשאלה בחיוך. ברור, שלא על פי אמת המידה הזאת ייקבע אם עבד מסור לשולטת שלו או לא, אבל כמו שציינתי לעיל, לא מזיק גם להתעלל בו קצת תוך כדי צפיה במשחקים... |
|
לפני 14 שנים •
22 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
22 ביוני 2010
Madame T כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: ברור שקודמת, אבל לא נראה לי שאני צריכה לקחת לו את זה בשביל להוכיח.
אם יהיה משהו שחשוב לי, הוא יזרוק הכל ויבוא. להפריע לו רק בשביל לראות איך הוא מגיב, נראה לי מטופש. יולי יקירתי, כפי שציינתי בפתח השרשור השאלה נשאלה בחיוך. ברור, שלא על פי אמת המידה הזאת ייקבע אם עבד מסור לשולטת שלו או לא, אבל כמו שציינתי לעיל, לא מזיק גם להתעלל בו קצת תוך כדי צפיה במשחקים... לא בקטע של אמת מידה, אלא - לא בכל רגע חייבים להבהיר מי חשוב פה. אבל קצת זה לא מזיק כמו שאמרתי קודם - יש מספיק דרכים לעשות כיף גם בלי למנוע ממנו לראות את המשחק למעשה, זו הזדמנות טובה להיות יצירתית |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 14 שנים •
22 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
22 ביוני 2010
יולי Yuli כתב/ה: Madame T כתב/ה: יולי Yuli כתב/ה: ברור שקודמת, אבל לא נראה לי שאני צריכה לקחת לו את זה בשביל להוכיח.
אם יהיה משהו שחשוב לי, הוא יזרוק הכל ויבוא. להפריע לו רק בשביל לראות איך הוא מגיב, נראה לי מטופש. יולי יקירתי, כפי שציינתי בפתח השרשור השאלה נשאלה בחיוך. ברור, שלא על פי אמת המידה הזאת ייקבע אם עבד מסור לשולטת שלו או לא, אבל כמו שציינתי לעיל, לא מזיק גם להתעלל בו קצת תוך כדי צפיה במשחקים... לא בקטע של אמת מידה, אלא - לא בכל רגע חייבים להבהיר מי חשוב פה. אבל קצת זה לא מזיק כמו שאמרתי קודם - יש מספיק דרכים לעשות כיף גם בלי למנוע ממנו לראות את המשחק למעשה, זו הזדמנות טובה להיות יצירתית הוא יכול למשל לשבת למרגלות השולטת ולעשות לה עיסוי נעים בכפות רגליה תוך כדי צפייה במשחק. וכתמורה למאמציו היא יכולה לקשור את עיניו בצעיף ברגע הכי מותח של המשחק . כמו שאמרת, זו הזדמנות להיות יצירתית. |
|
לפני 14 שנים •
22 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
22 ביוני 2010
אני שוקלת לבקש שלא יוציא הגה במהלך המשחק של ארגנטינה. ומדובר פה באחד שלאורך כל המשחק צועק וקופץ ומנשק את כל מי שנמצא בחדר אם יש גול.
אני חוששת שאם אעשה דבר כזה, בערך באמצע אראה את הראש שלו מתפוצץ. הממ. אולי במשחק מול יוון, זה לא משחק עד כדי כך קריטי. |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 14 שנים •
22 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
22 ביוני 2010
יולי Yuli כתב/ה: אני שוקלת לבקש שלא יוציא הגה במהלך המשחק של ארגנטינה. ומדובר פה באחד שלאורך כל המשחק צועק וקופץ ומנשק את כל מי שנמצא בחדר אם יש גול.
אני חוששת שאם אעשה דבר כזה, בערך באמצע אראה את הראש שלו מתפוצץ. הממ. אולי במשחק מול יוון, זה לא משחק עד כדי כך קריטי. הנה, הבנת את כוונתי ואני אומרת דווקא במשחק של ארגנטינה (נשמה טובה שכמותי) |
|
לפני 14 שנים •
22 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
22 ביוני 2010
טוב, אם כבר אז ברור שבמשחק של ארגנטינה - שאר המשחקים זה לא אתגר בכלל.
פשוט, אין לי לב לגעת במשחק מול גרמניה, זה רציני מידי. הוא יהיה כל כך מודאג שלא יהיה כיף איתו. אבל הערב מול יוון זה לא נורא. אבל! מסתבר שאנחנו רואים את המשחק בבית הדוד שלו. הממ. הממ. רעיונות? |
|
Madame T(שולטת) |
לפני 14 שנים •
22 ביוני 2010
לפני 14 שנים •
22 ביוני 2010
יולי Yuli כתב/ה: טוב, אם כבר אז ברור שבמשחק של ארגנטינה - שאר המשחקים זה לא אתגר בכלל.
פשוט, אין לי לב לגעת במשחק מול גרמניה, זה רציני מידי. הוא יהיה כל כך מודאג שלא יהיה כיף איתו. אבל הערב מול יוון זה לא נורא. אבל! מסתבר שאנחנו רואים את המשחק בבית הדוד שלו. הממ. הממ. רעיונות? תראי, אם לא נעים לך למשל לקשור את עיניו ברגע המותח לעיני הדוד ובני משפחתו, אפשר תמיד לשלוח אותו באופן 'תמים' לגמרי להביא לך משהו כגון שתיה, אוכל וכו' ברגע הקריטי. או לקרוא לו לרגע למטבח ולהגיד לו שיש משהו נורא חשוב שנזכרת שאת חייבת לספר לו (כן כן בדיוק ברגע הזה)... |
|