צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

סירוס אכזרי והפיכה לפודל למלכה 24/7

אלימלך
לפני 14 שנים • 5 ביולי 2010

Re: סירוס אכזרי והפיכה לפודל למלכה 24/7

אלימלך • 5 ביולי 2010
RIR כתב/ה:
KinKySplaSh כתב/ה:
נ.ב ל-RIR
הערמונית לא נמצאת בביצים..היא נמצאת עמוק בתוך התחת הגברי.
כוסומו, הוטרינר שוב עבד עליי!
"יתרון נוסף בסירוס הוא כמובן הפן הבריאותי. כלב מסורס, להבדיל מכלב לא מסורס, לא יסבול מבעיות בפרוסטטה כדוגמת היפרטרופיה ולחץ על הרקטום וכתוצאה עצירות. ציסטות בפרוסטטה, דלקות וכו‘. כמו כן הסיכוי של כלב מסורס לפתח גידולים באשכים הוא אפסי וגידולים בפרוסטטה כמעט שאפסי."

מתוך:
http://www.medi-vet.co.il/?CategoryID=169&ArticleID=44

כשתפסיקי להתעסק בחתול של שרדינגר,
ותתחילי להתעניין בכלב של שווינשטייגר,
אולי תביני היכן נמצאת הפרוסטטה אצל כלבים.
CastrationPlay​(נשלט)
CastrationPlay​(נשלט) • 5 ביולי 2010
Morticia כתב/ה:
מה שאני לא מבינה זה את הקשר בין הצורך שלך להיות מסורס לבין עבדות לאישה.

לי דווקא נשמע שאתה אומר שאתה לא מסוגל להיות עבד לאישה ואתה מאמין שסירוס זו הענישה עבורך.

אני לא אומרת שאין בעולם נשים שמשום מה מפנטזות על אותו דבר אבל נשמע שזה הכל לגמרי קשור בך.

מבחינתי בכלל לא צריך לשנות כמה קשה לך לשלוט בזין שלך - אתה תהיה כלב טוב כי המלכה שלך מהממת וזה מה שמגיע לה נקודה.

אני לא מבין מה הבעיה בלהגיד "זה אני וזו הפנטזיה שלי, האם זה גם מתאים לפנטזיות שלך?" אין פה חוסר התחשבות\שליטה מלמטה\ חוסר כבוד. אלא תאום ציפיות.
אחד מחפש להשלט ע"י מישהי שגם נהנית להשתמש בסטרפ-און (כי על זה הוא מפנטז) ואחר ע"י מישהי שתהנה להוריד לו את הביצים. אני לא אומר שאנחנו לא יכולים לשפוט, אבל מפה ועל לרמוז שזה אנוכי...לא מסתדר לי
מאדאם קירי​(שולטת){אהובי המתו}

אלימלך כתב/ה:
כשתפסיקי להתעסק בחתול של שרדינגר,
ותתחילי להתעניין בכלב של שווינשטייגר,
אולי תביני היכן נמצאת הפרוסטטה אצל כלבים.
תכל'ס. icon_lol.gif
אי זוגי
אי זוגי • 5 ביולי 2010
ותחשוב על זה, שגם מנקודת מבטה של המלכה ,הסירוס יכול להיות נצחון פירוס
בריז'יט​(אחרת)
לפני 14 שנים • 6 ביולי 2010

בריז'יט​(אחרת) • 6 ביולי 2010
slave2love כתב/ה:
בזמן האחרון אני מגלה שלהרבה מאוד עבדים ומלכות ייש את אותה פנטזיה שלי -
להיות מסורס רפואית (תשוקתי היא שמלכתי תסרס אותי אך עדיף סירוס מסודר אצל רופא...) ואז שגבירתי תחנך אותי להיות פודל צייתן וכנוע שלה וכך אתפקד ככלבלב שלה לכל דבר , כשקולר הדוק לצאוורי 24/7 .

שמעתי על מלכה ישראלית שחיה באמסטרדם עם 2 גברים שהם העבדים שלה והתמסרו לה טוטאלית בכל תחומי החיים לאחר שסורסו.

בסירוס יש גם סוג של כמיהה של הגבר להיפטר ממאפייינים גבריים כמו הדחף הלתי נשלט למין ולאגרסיביות, שניגרמים בגלל הטסטוסטרון.

קיצוניות, בעיני, ולא משנה באיזה תחום, ועל אחת כמה וכמה זאת שאיננה הפיכה, שגוייה.
אף פעם לא ניתן לדעת מה נרגיש / נרצה / נחשוק מחר ולכן, צעדים שקולים, הינם מחוייבי המציאות.
Mr Vertigo

שאני אוותר עליהן מרצון? השתגעת?

Mr Vertigo • 6 ביולי 2010
אחד (או בעצם, שניים) האיברים הכי כיפיים בגוף.
אז מילא אם אתה לאנס ארמסטרונג, ואין ברירה.
אבל לוותר עליהן מרצון?
מישהי שבכלל היתה חושבת שזה לגטימי לדרוש דבר כזה היתה עפה...
יותר מהר מאופק 9.

וברצינות,
אני מעדיף להיות גבר עם ביצים, מילולית כמובן. זה דבר נפלא, אפשר לעשות בהן כל כך הרבה דברים.
מגירבוץ גברי מצוי ועד לקשירה, חפינה, מעיכה, כיד הדמיון הטובה עליך (הלו, בזהירות... שברת שילמת).

מה השלב הבא? מילת נשים לשפחות?
slave2love

אני לא כל כך מהר רץ לסירוס אבל יש אנשים שעשו זאת בשיקול דעת

slave2love • 6 ביולי 2010
ויצאו מרוצים לאחר הניתוח.

נכון שהרבה אנשים שלא שקלו את המעשה שהוא אכן קיצוני במדית מה , התחרטו לאחר הניתוח , אבל שווה לכם להביט בציטוט מתוך הכתבה למטה על סריסים שמראה עד כמה גבר יכול להיות אדם טוב יותר אחרי שהוא מסורס.

אני גם מרגיש שהסירוס אצלי הוא מעבר לפנטזיה ויש בו גם אלמנט של חיבור לצד הנשי שלי ושלמות גדולה יותר עם הגוף שלי לאחר הסרת איבר שמפריע לי .

נכון ששתי הצדדים יכולים להתחרט לאחר מעשה ולכן צריך לשקול את זה היטב ולקחת את זה בחשבון . מרבית הנשים כמובן ירתעו מרצוני להיות מסורס , אך למזלי אתן הנשים עם מגוון ופתוח לדברים חדשים.

http://www.haayal.co.il/story?id=1839&base=&NewOnly=2&LastView=2030-12-31
"
וכיצד מרגיש סריס בעולמנו כיום? ריצ'רד ווסרסוג, פרופסור לביולוגיה שסורס מטעמים רפואיים, ענה על שאלה זו בפתיחות נוגעת ללב, וסיפר על חייו שהשתנו. "עם מוח משוחרר מעריצות הטסטוסטרון", הוא כתב, "אני יכול, לראשונה בחיי, לראות את העולם כפי שנשים רואות אותו." הסירוס, לדבריו, העניק לחייו איכויות חדשות: הוא התחיל לשים לב לניואנסים של הבעות פנים שלקיומם לא היה מודע בעבר, פיתח רגשנות "חיובית", ולמד להעריך את יופיים של תווי־הפנים הגבריים. "אם גברים הם ממאדים ונשים הן מנגה", הוא גילה, "אז סריסים יכולים לטייל בכל מערכת השמש!"
Beta Male
Beta Male • 6 ביולי 2010
אחינו,עשיתי את זה וזה בן זונה של דבר
לך על זה בכל הכוח
huan
huan • 6 ביולי 2010
פנטזיה לגיטימית לחלוטין ובמידה ואכן הקדשת לכך את המחשבה הנדרשת קבל את ברכתי ועשה את המעשה.
אך חסוך מאיתנו וגם מעצמך את אותם הגיגים מפגרים בעזרתם אתה מנסה לתת לגיטימיות לרצונותיך.
רגשנות חיובית? סריסים מרוצים יותר ויכולים לראות את העולם מנקודת מבט נשית? גברים הם הכלבות של הנשים באופן טבעי? גברים טובים יותר בלי ביצים?
(אני חושב שאל בנדי היה זה שתיאר את האישה המושלמת כ"בעלת זוג שדיים ענקיים, בלי רחם או מיתרי קול ושיודעת להכין סטייק כמו טקסנית". את האישה שהיתה מנסה להגשים את האידאל דרך התערבות כירוגית הייתי מאשפז).

תחתוך את הביצים כי הן מפריעות לך וכי אתה מעוניין להגשים פנטזיה או כמיהה עמוקה זו או אחרת!
כל שאר הסיבות, וסלח לי על הבוטות, מתאימות יותר לאידיוט או מטורף ולא לאדם שחשב על הדברים ברצינות וקרא ספרות רלוונטית בתחום.
רצסיבי​(נשלט)

Re: אני לא כל כך מהר רץ לסירוס אבל יש אנשים שעשו זאת בשיקול

רצסיבי​(נשלט) • 6 ביולי 2010
slave2love כתב/ה:

נכון שהרבה אנשים שלא שקלו את המעשה שהוא אכן קיצוני במדית מה, התחרטו לאחר הניתוח , אבל שווה לכם להביט בציטוט מתוך הכתבה למטה על סריסים...
"אם גברים הם ממאדים ונשים הן מנגה", הוא גילה, "אז סריסים יכולים לטייל בכל מערכת השמש!"

א. "קיצוני במידת מה" ?! חבר, זכית זה עתה בפרס האנדרסטייטמנט של השנה.

ב. רצית שנביט בציטוט בכתבה? אז הנה לך ציטוט נוסף מאותה כתבה בדיוק:
"למרבה האירוניה, רבים מאלה המממשים את הפנטזיה מפסיקים לחוות אותה מיד לאחר הניתוח, כשרמת הטסטוסטרון בגופם צונחת". (!)