סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

DM מה תפקידו

מיכל המאלפת​(שולטת)
לפני 14 שנים • 12 ביולי 2010

דעתי בעניין...

מיכל המאלפת​(שולטת) • 12 ביולי 2010
שלום לכולם ותודה לבאדי, ל9, ולשאר המגיבים,
ראשית, אני חייבת לציין שאני ממש שמחה על כך שאנשים שמים לב למתרחש במועדון ככלל ובסשנים בפרט.
חשוב תמיד לשים לב ואם מתרחש משהו "חשוד" ברמה הבטיחותית - להעביר הלאה.
שנית, נכון שישנם הרבה דיאמים, אנשי צוות ומאבטחים, אבל ישנם עוד אנשים, להם אני קוראת "נאמני הליין" והם מוכרים לכולם.
אלה אנשים שנמצאים בכל מסיבה ומסיבה וניתן להסב גם את תשומת ליבם במידה ומתרחש משהו שעלול לפגוע באחד המבלים או העובדים - אם במקרה בדיוק באותה שניה לא נכח די.אם.
דבר נוסף, עד עכשיו הסתובבתי במסיבות ללא תג, סרט או אייקון מזהה, למעט ההכירות האישית שלי עם המבלים, המכירים אותי כמלכת הבית.
גם אני שייכת לצוות של לל"ג וAIR, בין אם אני מסתובבת עם תגים ובין אם לא, וכמובן שבכל בעיה (ולו הקטנה ביותר) ניתן לפנות אליי.
בכל המקרים אני אדע איפה לחפש את הדיאמים, המאבטחים ואנשי הצוות ולפתור בעיות.
קרו מקרים בהם עצרתי פעילות כזו או אחרת ובדקתי עם הנוכחים שהכל בסדר, שאין כאן עניין של הטרדה ושהכל נעשה בהסכמה.
במקרים בהם היה לי חשד שמדובר במשהו שחורג מגבולות המקובל (בחורה שתויה וגבר ש"סוחב" אותה בכוח, או מקרים אחרים שצרמו לעיני) - דאגתי לוודא שאותה מבלה יוצאת בבטחה מהמועדון ועולה על מונית הביתה.
כולנו בני אדם, כולנו אוהבים לבלות וחלקנו גם אוהבים לשתות (לעיתים בהגזמה) ולכן יכולים להווצר מקרים של איבוד שליטה. זו בדיוק הסיבה שאני פוקחת את עיני, וגם לו הייתי במועדון אחר, כמבלה, הייתי נוהגת באותו אופן.

בילוי נעים ובטוח לכוווווווווווווווווווווולם, ואני מתה שיגיע כבר יום חמישי!!
!
icon_smile.gif