שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

איך לעורר את הדומיננטיות של האישה?

המלט
לפני 14 שנים • 20 ביולי 2010
המלט • 20 ביולי 2010
יולי Yuli כתב/ה:

אבל יוהרה ואגוצנטריות לא נרפאים על ידי הודעה בפורום, וכבוד, אהבה, הערכה, צניעות ודרך ארץ - לא נלמדים באחת כזו. אין לי בעיה לנסח מדריך ארוך ומפורט - אבל יש לי תחושה שהנמענים שלו לא יבינו אותי. יש פה קיבעון חשיבתי, שעד שלא ייפתר - לא יועילו ההסברים.

למה את חושבת שאת יכולה לכתוב מדריך למשהו?
מאדאם קירי​(שולטת){אהובי המתו}
fog כתב/ה:
ועוד - ברור שיש קשר ליחסות כללית. המדריך הוא עיוות ברצף החלל-זמן. גו'רדי, וורפ-ספיד 9, פנייה לאחור, שלב מנועים!
בימ מי אפ, סקוטי!
meniman​(נשלט)
meniman​(נשלט) • 20 ביולי 2010
אנשים יקרים, נפלא בעיני שאתם מגלים רצון להפוך את נושא השליטה הנשית לבהיר בעיני כולם, וגם אני לומד מכם המון, מכל דבר שאתם אומרים ומהצורה שאתם אומרים אותו.

לצערי, לא הבנתם דבר קריטי. בבלוג שצורף מתואר מצב ובו השולטת רוצה ל"הביא" את בן זוגה , לאט לאט , למצב שבו יתעוררו בו רצונות להיות הנשלט שלה. אין מדובר בנשלט שכבר מחכה לקיים את דבריה עם הלשון בחוץ, כמו שמרי ג'יין תיארה.

ועכשיו לתוכן דבריה של מרי ג'יין.
א. הקבלה בהבנה ובאהבה נוגעת לרגע שבו הבחור פותח את ליבו בפני בת זוגו וחושף בפניה את צרכיו ורצונותיו העמוקים ביותר. ולכן הוא נמצא במקום כזה, שפשוט חובה לא להשפיל אותו או לרדות בו, שכן זה חלק מהתהליך!
רוב הבחורים לא נולדים משרתים לנשים, תפנימו את זה! ועצם התביעה שהגברים לעבור בן רגע מהצד שאגואיסטי לצד שמקבל מכן סטירה בהכנעה לכל סטייה מרצונכן, הוא איך נגיד... לא ריאלי.
המדריך מציג את המעבר מווניליות לקשר של שליטה.
ב. שוב, זה רק ההתחלה! ברור שבשלב כלשהו הבחור יעיר את הבחורה תוך ליקוק רגליה או הפגנת אהבה איך שלא יהיה. אך בשלב של אחרי חשיפת רצונותיו, צריך עדיין לעניות דעתי, להשתמש בכוח המיני, כדי לכוון אותו לאט לאט לשם.

גברים לא נולדים משרתים. המדריך מייצג את הדרך לשם. מה שפורסם הוא רק תחילת הדרך. בקיצור, חכו להמשך ואז תשפטו.

בכל אופן, עצם השיח מחמם לי את הלב. מקווה שנוכל ביחד לשנות את צורת ההסתכלות של גברים על הקשר עם האישה, ולא נמהר לוותר במקרים של שאלות כמו "איך לגרום לאשתי" וכו'...
meniman כתב/ה:
אנשים יקרים, נפלא בעיני שאתם מגלים רצון להפוך את נושא השליטה הנשית לבהיר בעיני כולם, וגם אני לומד מכם המון, מכל דבר שאתם אומרים ומהצורה שאתם אומרים אותו.

לצערי, לא הבנתם דבר קריטי. בבלוג שצורף מתואר מצב ובו השולטת רוצה ל"הביא" את בן זוגה , לאט לאט , למצב שבו יתעוררו בו רצונות להיות הנשלט שלה. אין מדובר בנשלט שכבר מחכה לקיים את דבריה עם הלשון בחוץ, כמו שמרי ג'יין תיארה.

ועכשיו לתוכן דבריה של מרי ג'יין.
א. הקבלה בהבנה ובאהבה נוגעת לרגע שבו הבחור פותח את ליבו בפני בת זוגו וחושף בפניה את צרכיו ורצונותיו העמוקים ביותר. ולכן הוא נמצא במקום כזה, שפשוט חובה לא להשפיל אותו או לרדות בו, שכן זה חלק מהתהליך!
רוב הבחורים לא נולדים משרתים לנשים, תפנימו את זה! ועצם התביעה שהגברים לעבור בן רגע מהצד שאגואיסטי לצד שמקבל מכן סטירה בהכנעה לכל סטייה מרצונכן, הוא איך נגיד... לא ריאלי.
המדריך מציג את המעבר מווניליות לקשר של שליטה.
ב. שוב, זה רק ההתחלה! ברור שבשלב כלשהו הבחור יעיר את הבחורה תוך ליקוק רגליה או הפגנת אהבה איך שלא יהיה. אך בשלב של אחרי חשיפת רצונותיו, צריך עדיין לעניות דעתי, להשתמש בכוח המיני, כדי לכוון אותו לאט לאט לשם.

גברים לא נולדים משרתים. המדריך מייצג את הדרך לשם. מה שפורסם הוא רק תחילת הדרך. בקיצור, חכו להמשך ואז תשפטו.

בכל אופן, עצם השיח מחמם לי את הלב. מקווה שנוכל ביחד לשנות את צורת ההסתכלות של גברים על הקשר עם האישה, ולא נמהר לוותר במקרים של שאלות כמו "איך לגרום לאשתי" וכו'...
אני חולקת לחלוטין על דבריך.
גבר יכול להיות נשלט או לא נשלט. אם הוא נשלט, התנהגות מתאימה של אשה תעורר את הצד הזה שבו. אם הוא לא נשלט, שום כח שבעולם לא יהפוך אותו לכזה.
מהי "התנהגות מתאימה"? בניגוד למה שהוצג בבלוג שהובא כאן, התנהגות של זונה אינה מה שהייתי מגדירה התנהגות של מלכה. למען האמת, הגישה של "תראה כמה אני סקסית, נכון שאתה רוצה אותי? טוב, בשביל זה תצטרך לעשות כמה דברים" משפילה הן את הגבר והן את האשה. משפילה את הגבר, משום שהיא טוענת שלגבר אין אישיות או רצון משלו - רק לזין שלו יש; ומשפילה את האשה, משום שמכאן ניתן להסיק שכל מה שיש לאשה להציע בזוגיות הוא המיניות שלה. למעשה, הגישה הזו טוענת שאם אשה אינה סקסית - הלך עליה, עבדים היא כבר לא תמצא.

הגישה שלי היא שונה. ראשית, אני מלכה גם כשאני לובשת בוקסר מכוערים וחולצת טריקו מתקופת התיכון, אני לא צריכה ללבוש בגדי עור (איכס!) בשביל זה. שנית, הבחור רוצה לעשות בשבילי דברים לא כי הוא מת לזיין, אלא כי שני הצדדים נהנים מזה. שלישית, שצריך להיות בעצם ראשית, הדבר הבסיסי ביותר בין בני זוג הוא אמון וכבוד הדדי. אני לא מאמינה בלשחק משחקים ובלהסתיר את החרמנות שלי. אני מאמינה בלהיות כנה; מתאים לך קשר כזה וכזה - מצוין! לא מתאים לך - נמצא דרך ביניים, או נלך איש איש לדרכו.
אלימלך
אלימלך • 20 ביולי 2010
מאחר ואני יכול להעיד רק על עצמי, אז במקרה שלי נולדתי עם זה.
ובמקרה שלי יהיה קשה לשנות אותי באמצעות בלוג זה או אחר.
לגבי הבלוג המדובר, רק אומר שהנשים האצילות פה היו מאד סלחניות בתגובותיהן...

יכול להיות שאני טועה, אבל לי זה נראה כמו נסיון (ונסיון יפה) של פותח השרשור למכור את עצמו וגם להרויח קצת נקודות בפמדום סוסייטי.
במחשבה שניה... : icon_rolleyes.gif ... רובנו פה בכדי למכור את עצמנו... אז יאלללה שיהיה בהצלחה.
meniman​(נשלט)
לפני 14 שנים • 21 ביולי 2010
meniman​(נשלט) • 21 ביולי 2010
מאדאם קירי, לא הבנתי מהי ההתנהגות המתאימה שתעורר את הנשלט לדעתך, אם לא בצורה שנכתב הבלוג?
בחלק מהדברים אני מסכים איתך, שכן גם לדעתי גבר אמור בעצמו, מתוך אישיותו, לרצות לשרת את המלכה. אך איך עושים את זה גם כ"שלא בא לו"?

הסבירי בבקשה, מה יגרום לבחור להישלט ע"י מישהי שלובשת בוקסר מכוערים, אומרת לבחור שהיא חרמנית "אש", ואיפה בדיוק שני הצדדים נהנים במקרה כזה?

אלימלך, איפה למכור את עצמי ועל מה אתה מדבר? נקודות בפאמדום סוסייטי לא שוות כלום, הם נועדו כדי שעבדים ייתרמו אותן למלכות כדי להראות מחווה כלשהי. בקיצור, בולשיט...
meniman כתב/ה:
מאדאם קירי, לא הבנתי מהי ההתנהגות המתאימה שתעורר את הנשלט לדעתך, אם לא בצורה שנכתב הבלוג?
בחלק מהדברים אני מסכים איתך, שכן גם לדעתי גבר אמור בעצמו, מתוך אישיותו, לרצות לשרת את המלכה. אך איך עושים את זה גם כ"שלא בא לו"?

הסבירי בבקשה, מה יגרום לבחור להישלט ע"י מישהי שלובשת בוקסר מכוערים, אומרת לבחור שהיא חרמנית "אש", ואיפה בדיוק שני הצדדים נהנים במקרה כזה?
יש כאן שתי נקודות מהותיות שפספסת:
1. אני לא חושבת שצריך "לעורר את הנשלט", כדבריך. אם בגבר אין את הצד הנשלט מלכתחילה, שום התנהגות לא תעורר בו את זה, בטח שלא התנהגות זנותית. אם בגבר יש כבר את הצד הנשלט מלכתחילה, הפגנת אדנותיות עשויה לעזור לעורר בו את זה. אם לא - לא יעזור שום כח שבעולם.

2. מה יגרום לבחור להישלט ע"י מישהי שלובשת בוקשר מכוערים ואומרת לבחור שהיא חרמנית אש? למשל, הרצון שלו להביא אותה (כלומר אותי icon_smile.gif ) לסיפוק מיני; המלכה חרמנית, העבד משתוקק להיות זה עליו היא תבחר לפרוק את החרמנות שלה.
הנקודה שפספסת: אשה לא צריכה להתלבש בצורה מסוימת כדי להיות מלכה. או שיש לה את זה, או שאין לה את זה. כך גם לגבי הגבר: או שיש לו את זה (את הרצון להישלט), או שאין לו את זה.

עכשיו כשאני חושבת על זה, יש עוד נקודה שלדעתי פספסת: אשה שמתנהגת כמתואר בבלוג היא לא שולטת, היא זונה. אתה יודע מה ההבדל? שולטת אומרת לנשלט מה לעשות, הכח שלה מגיע מבפנים, ממבנה האישיות שלה, מהכריזמטיות שלה. הוא בהחלט יכול להגיע גם מהסקסיוּת שבה, אבל לא רק. זונה, לעומת זאת, היא כלי בה משתמש הגבר כדי להגיע לפורקן מיני, כלי שמקבל תשלום עבור השימוש בו. האם אתה מבין את ההבדל?
יולי Yuli​(לא בעסק){טדי}
המלט כתב/ה:
יולי Yuli כתב/ה:

אבל יוהרה ואגוצנטריות לא נרפאים על ידי הודעה בפורום, וכבוד, אהבה, הערכה, צניעות ודרך ארץ - לא נלמדים באחת כזו. אין לי בעיה לנסח מדריך ארוך ומפורט - אבל יש לי תחושה שהנמענים שלו לא יבינו אותי. יש פה קיבעון חשיבתי, שעד שלא ייפתר - לא יועילו ההסברים.

למה את חושבת שאת יכולה לכתוב מדריך למשהו?

לא אני - אנחנו.

יולי Yuli כתב/ה:
אבל כבר כתבנו מדריך!

מה שאני יכולה לעשות זה להביא את הדעה שלי ואת הנסיון שלי. אם מצרפים יחד את התגובות שלי, של ריר, של מורטישה, של אלימלך וכו' - ניתן לנסח מדריך. הוא יכול להיות מורכב מגישות שונות, או מצומצם למכנה המשותף בין דעותינו.

נחמד שאתה זורק עלי את המילים שלי על יוהרה, אבל עדיין מוקדם להגיד את זה עלי.

אנחנו - המגיבות לשאלות האלה שעולות פה מזמן לזמן - מנסות שוב ושוב לענות היטב ולענות לשאלה בכנות. אבל אז אנחנו נתקלות בגישות כמו זו שהוצגה בבלוג הנ"ל. וזה אחרי שאני כבר לא טורחת להגיד משהו על הטון שבו נשאלה השאלה שלך.

הבלוג שהוצג בהתחלה: מה דעתך עליו? זו נראית לך צורת מחשבה סבירה? או - מציאותית?

לפותח השרשור: דבר ראשון, מה ש"לא הבנו" נבע מאיך שהצגת את הבלוג בהודעה הראשונה. דבר שני, אם אני רוצה להפוך בחור לנשלט - להתנהג כמו זונה זו ממש לא הדרך. חלק מכל הקטע של להיות שולטת זה שאני רוצה שהוא יכבד אותי ויתן בי אמון (ובאופן כללי בתור בת זוג!!!). אני מאד מתחברת למה שאמרה RIR - מערכת יחסים בנויה על אמון ועל קרבה. גם על חרמנות. להתחיל לשחק עם בן הזוג שלי משחקים מגוחכים שמשפילים אותי ואותו - ישיגו מטרה הפוכה: במקום להפוך למלכה, אהפוך לשפחה של הזין שלו, לשפחה של המטרה ההזויה שלי, וליצור די עלוב באופן כללי. ועלוב זה לא הכיוון שאני מחפשת.

ואולי כדאי שאני אכתוב מה עשיתי כשרציתי לקרוא לשולט שהתחבא בתוך בן זוגי לצאת החוצה, חרף הכרזותיו שאין מצב ואין מצב. מה הצליח לי, מה לא. זה יהיה קצת ארוך, אני צריכה לחשוב קצת בשביל שאנסח את זה בהיר. הדבר העיקרי הוא - שדבר לא קרה בן לילה. והדבר הנוסף הוא - שלומר "תן לי מכה בתחת בבקשה" - לא עבד, ועדיין לא עובד. או בכיוון ההפוך? מה עשיתי בשביל לרומם את עצמי מולו? אני כבר לא בטוחה על מה אנחנו מדברים כאן. על איזו שאלה לענות? איך מעוררים יצר שליטה, או איך מעוררים יצר הישלטות?
(כי העצות שלי לגבי ייצור שולט תקפות גם לגבי ייצור שולטת).
מאזניים​(מתחלף)
לפני 14 שנים • 7 באוג׳ 2010
מאזניים​(מתחלף) • 7 באוג׳ 2010
יולי Yuli כתב/ה:
אבל כבר כתבנו מדריך!

אז איפה הוא? המדריך?
הנה איזה קישור למדריך למתחילים מתוך אלפוני:
http://www.yahasim.co.il/school/%D7%9C%D7%A9%D7%97%D7%A7-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7
http://www.yahasim.co.il/school/%D7%A9%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%94-%D7%A0%D7%A9%D7%99%D7%AA

נראה לי יותר סביר.
מסכן הכותב שפתח את השירשור. מצא איפה לפתוח. במקום של פמניסטיות שולטות. icon_smile.gif
השאלה המעניינת היא אבל האם כן אפשר לעורר את היצר השליטה או שזה מולד. הרי אף אחת מכן לא פתחה את ניק כאן באתר עם יצאתכן מתינוקיה של בית החולים. קרה איזה רגע מכונן שהבנתן או שנפתחתן לנושא?
meniman​(נשלט)
לפני 14 שנים • 26 באוג׳ 2010
meniman​(נשלט) • 26 באוג׳ 2010
יולי, לצערי דעתי על מדריך שפירסמת היא שהוא ממש פתטי. הוא לא מלמד באמת שום דבר ורק מציג בצורה מאוד חיצונית מה זה BDSM בכללי.

מעצבן אותי שמצאתי בעבר מדריך מדהים על שליטה נשית, רק שהוא באנגלית... ועכשיו אני מחפש בנרות ולא מוצא..