DEVIL EYEZ(שולט){Atheana} |
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
Re: שיער
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
DEVIL EYEZ(שולט){Atheana} • 10 באוג׳ 2010
חתולה פושטקית כתב/ה: DEVIL EYEZ כתב/ה: בחורה צריכה ( חייייבת ) להיות הגיינית, שזה אומר בית שחי חלק ואיבר מין חלק למשעי.
כמו שיש איטלקי. לא רוצה ברזילאי, לא רוצה כל סגנון אחר - חלק . או כלום. שחי מילא - אבל איבר מין? נולדנו שם עם שיער, כנראה שאלוהים התכוונה שיהיה שם שיער כלשהו.. להגנה מפני זיהומים, בעיקר. אז כנראה שכל הבחורות שהייתי איתם מזוהמות... |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
3 תשובות ב-1
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
בלוסום(לא בעסק) • 10 באוג׳ 2010
דוויל אייז - ליתר דיוק - יותר מועדות לפורענות בנושא זה. מנסיון.
מכשפונת - אלוהים יכול/ה להיות באיזה מין שנרצה (: ומפיסטו - בוא נתקטנן על דקויות לשוניות - הרי *זו* מטרת השרשור הזה, בוודאות. |
|
L איה |
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
נרקסיזם טרי- נא לא לגעת
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
L איה • 10 באוג׳ 2010
שימשוניות עליך פלישתון!!!
בתור מי שזנחה את אידיאולוגית 'תורתה אומנותה' לטובת 'נשיותה אומנותה' אני מתחלחלת מעצם העלאת רעיון כה אכזרי- סירוס סמלי מיניות ונשיות(בעיניי). אני מוכנה להיכנס לכפר קניבלי עירומה ומרוחה היטב היטב ברוטב חרדל ודבש אוחזת בפלפל בידי האחת, מלחיה בשנייה , ומגש קינוחים תלוי על צווארי. אצעד בגאון בקסבה בחברון חשופת חזה תוך אכילת 4 ק"ג של שינקן מעושן וגפילטע פיש של חמתי לשעבר. אני אפילו אשתתף באורגיה עם זלמן שושי ורוחמה אברהם. עד שיערי-תפארתי. mia |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
Re: נרקסיזם טרי- נא לא לגעת
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
בכוח המוח(שולטת) • 10 באוג׳ 2010
mia walles כתב/ה: שימשוניות עליך פלישתון!!!
בתור מי שזנחה את אידיאולוגית 'תורתה אומנותה' לטובת 'נשיותה אומנותה' אני מתחלחלת מעצם העלאת רעיון כה אכזרי- סירוס סמלי מיניות ונשיות(בעיניי). אני מוכנה להיכנס לכפר קניבלי עירומה ומרוחה היטב היטב ברוטב חרדל ודבש אוחזת בפלפל בידי האחת, מלחיה בשנייה , ומגש קינוחים תלוי על צווארי. אצעד בגאון בקסבה בחברון חשופת חזה תוך אכילת 4 ק"ג של שינקן מעושן וגפילטע פיש של חמתי לשעבר. אני אפילו אשתתף באורגיה עם זלמן שושי ורוחמה אברהם. עד שיערי-תפארתי. mia : ) זלמן שושי חי?? ולגופו של שיער - את בהחלט צודקת, mia, אבל מה זה עוזר לבחור שחשקה נפשו בסשן גזיזת מחלפות? למה את ככה ישר מטילה ווטו, מבלי לחפש פתרון? אבל לא נורא, הנה יגעתי ומצאתי - הפתרון האולטימטיבי - http://www.shukizikri.co.il/SHUKI_school.asp |
|
L איה |
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
L איה • 10 באוג׳ 2010
בכוח המוח כתב/ה: mia walles כתב/ה: שימשוניות עליך פלישתון!!!
בתור מי שזנחה את אידיאולוגית 'תורתה אומנותה' לטובת 'נשיותה אומנותה' אני מתחלחלת מעצם העלאת רעיון כה אכזרי- סירוס סמלי מיניות ונשיות(בעיניי). אני מוכנה להיכנס לכפר קניבלי עירומה ומרוחה היטב היטב ברוטב חרדל ודבש אוחזת בפלפל בידי האחת, מלחיה בשנייה , ומגש קינוחים תלוי על צווארי. אצעד בגאון בקסבה בחברון חשופת חזה תוך אכילת 4 ק"ג של שינקן מעושן וגפילטע פיש של חמתי לשעבר. אני אפילו אשתתף באורגיה עם זלמן שושי ורוחמה אברהם. עד שיערי-תפארתי. mia : ) זלמן שושי חי?? ולגופו של שיער - את בהחלט צודקת, mia, אבל מה זה עוזר לבחור שחשקה נפשו בסשן גזיזת מחלפות? למה את ככה ישר מטילה ווטו, מבלי לחפש פתרון? אבל לא נורא, הנה יגעתי ומצאתי - הפתרון האולטימטיבי - http://www.shukizikri.co.il/SHUKI_school.asp כמדומני את צודקת , זלמן,יהי זכרו ברוך, זכה לעבור לעולם שכולו טוב עקב ריאקציה שלילית בעת ערבוב החמצן וצבע הבלונז'. היכן כותב הפוסט כשהעולם כה נזקק לו?? |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
בכוח המוח(שולטת) • 10 באוג׳ 2010
mia walles כתב/ה: בכוח המוח כתב/ה: mia walles כתב/ה: שימשוניות עליך פלישתון!!!
בתור מי שזנחה את אידיאולוגית 'תורתה אומנותה' לטובת 'נשיותה אומנותה' אני מתחלחלת מעצם העלאת רעיון כה אכזרי- סירוס סמלי מיניות ונשיות(בעיניי). אני מוכנה להיכנס לכפר קניבלי עירומה ומרוחה היטב היטב ברוטב חרדל ודבש אוחזת בפלפל בידי האחת, מלחיה בשנייה , ומגש קינוחים תלוי על צווארי. אצעד בגאון בקסבה בחברון חשופת חזה תוך אכילת 4 ק"ג של שינקן מעושן וגפילטע פיש של חמתי לשעבר. אני אפילו אשתתף באורגיה עם זלמן שושי ורוחמה אברהם. עד שיערי-תפארתי. mia : ) זלמן שושי חי?? ולגופו של שיער - את בהחלט צודקת, mia, אבל מה זה עוזר לבחור שחשקה נפשו בסשן גזיזת מחלפות? למה את ככה ישר מטילה ווטו, מבלי לחפש פתרון? אבל לא נורא, הנה יגעתי ומצאתי - הפתרון האולטימטיבי - http://www.shukizikri.co.il/SHUKI_school.asp כמדומני את צודקת , זלמן,יהי זכרו ברוך, זכה לעבור לעולם שכולו טוב עקב ריאקציה שלילית בעת ערבוב החמצן וצבע הבלונז'. היכן כותב הפוסט כשהעולם כה נזקק לו?? כותב הפוסט בדיוק בתורנות אווילים אצל אבבוש, הוא מסיים בחצות. ובקשר לזלמן שושי, הריני להרגיעך - לא רק שהוא חי וקיים, כך מסתבר, ולא רק שסשן איתו עוד אפשרי (ע"ע תגובתך הראשונה), מהכתבה גם עולה שיש לו נסיון בבדס"ם, רק שזה בתשלום מיוחד, והנה לראיה: "זיון היה עולה 50 לירות בעמידה ו־100 בשכיבה. באוטו אני הייתי קובע את המחיר לפי המראה של הבן אדם, וזה נע בין 500 ל־1,500. למכות, השפלות ודברים חריגים היו תעריפים מיוחדים". אז איך את עושה שחי? |
|
ראובן |
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
שערה בכוס מים
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
ראובן • 10 באוג׳ 2010
פeטיש הסרת שיער לאישה אינו יוצא-דופן או חדש.
נשים מורטות עצמן לדעת גם ככה, אז למה לעשות חצי עבודה. הסיבה שזה נתפש כ-סקסי היא, שגוף נטול שיער = דרגה גבוהה של אבולוציה והתרחקות מהחייתיות. בל נשכח שכ-30% מהנשים באוכלוסיה הדתית מסתובבות נטולות שיער על קדקדן., רובן דווקא די שפויות וחלקן אפילו סקסיות. אפשר יחסית בקלות להביא אישה למצב בו השיער היחיד שיש על גופה הוא ריסים (+גבות, לליברלים בינינו). יש בזה משהו מאוד סקסי ומאוד מסרס בו-זמנית. זה קצת כמו הטלת מום, אבל לחלוטין זמנית, אם רוצים שזה יהיה זמני. בכל מקרה, לשיער של אישה לוקח בערך שנה לגדול בחזרה (לאורך התחלתי סביר). מבחינה של הגינות בשליטה - יד אחת לוקחת, יד שנייה נותנת - זה אומר שיש פתרון הגיוני, אבל הוא מעט יקר: http://www.royalwigs.com/ R |
|
DEVIL EYEZ(שולט){Atheana} |
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
שיער ראש ואנשים עלובי נפש
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
DEVIL EYEZ(שולט){Atheana} • 10 באוג׳ 2010
ישנן נשים שמאוד יפה להן שיער קצר , קצוץ, או אפילו קרחת
לא לכל אחת זה מתאים. ראיתי בזמנו סרט פורנו עם שחקנית סקסית להפליא שלראשה שערות באורך מילימטר והיא עשתה את העבודה בצורה מאאאוד מקצועית. אז כן, הייתי שמח באיזה סשן לגזוז את שיערות ראשה של האובייקט. אבל צריך למצוא את האשה המתאימה לתפקיד. *** ולא הבנתי את "אדון בועל בתשוקה" הבן אדם שם תמונה של פרצוף התחת שלו עם הלשון הרקובה שלו על כוס רטוב ? 1. או שזה פוטושופ 2. זאת זונה בתל ברוך לאחר ש20 שקלים חדשים החליפו ידיים (ולאחר מכן הרפס החליף דירה) 3. בחורה כלשהי + סם האונס 4. אמא שלו שעשתה לו טובה שיחשבו שיש לו חיי מין הבן אדם קורה לי אוויל ? לי ..... חבל.... חבל שיש אנשים שלא יודעים עם מי מדברים או לחילופין איבר מינם כה צמוק עד אשר המקום היחיד בו הם נותרים דרור לאלטר איגו הסטלן שלהם הוא מעבר לחומה הוירטואלית. בעברית קוראים לזה - קוקסינל חסר עמוד שדרה או בסלנג - שם עליך זין יא קקה *** ולסיכום - אם יש בנות בעניין - דברו איתי |
|
Siren(מתחלפת){Misha} |
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
Siren(מתחלפת){Misha} • 10 באוג׳ 2010
mia walles כתב/ה: שימשוניות עליך פלישתון!!!
בתור מי שזנחה את אידיאולוגית 'תורתה אומנותה' לטובת 'נשיותה אומנותה' אני מתחלחלת מעצם העלאת רעיון כה אכזרי- סירוס סמלי מיניות ונשיות(בעיניי). אני מוכנה להיכנס לכפר קניבלי עירומה ומרוחה היטב היטב ברוטב חרדל ודבש אוחזת בפלפל בידי האחת, מלחיה בשנייה , ומגש קינוחים תלוי על צווארי. אצעד בגאון בקסבה בחברון חשופת חזה תוך אכילת 4 ק"ג של שינקן מעושן וגפילטע פיש של חמתי לשעבר. אני אפילו אשתתף באורגיה עם זלמן שושי ורוחמה אברהם. עד שיערי-תפארתי. mia מסכימה עם הכול, מלבד הגפילטע פיש. |
|
Lakshmi(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
Re: שיער ראש ואנשים עלובי נפש
לפני 14 שנים •
10 באוג׳ 2010
Lakshmi(נשלטת) • 10 באוג׳ 2010
DEVIL EYEZ כתב/ה: ישנן נשים שמאוד יפה להן שיער קצר , קצוץ, או אפילו קרחת
לא לכל אחת זה מתאים. ראיתי בזמנו סרט פורנו עם שחקנית סקסית להפליא שלראשה שערות באורך מילימטר והיא עשתה את העבודה בצורה מאאאוד מקצועית. אז כן, הייתי שמח באיזה סשן לגזוז את שיערות ראשה של האובייקט. אבל צריך למצוא את האשה המתאימה לתפקיד. *** ולא הבנתי את "אדון בועל בתשוקה" הבן אדם שם תמונה של פרצוף התחת שלו עם הלשון הרקובה שלו על כוס רטוב ? 1. או שזה פוטושופ 2. זאת זונה בתל ברוך לאחר ש20 שקלים חדשים החליפו ידיים (ולאחר מכן הרפס החליף דירה) 3. בחורה כלשהי + סם האונס 4. אמא שלו שעשתה לו טובה שיחשבו שיש לו חיי מין הבן אדם קורה לי אוויל ? לי ..... חבל.... חבל שיש אנשים שלא יודעים עם מי מדברים או לחילופין איבר מינם כה צמוק עד אשר המקום היחיד בו הם נותרים דרור לאלטר איגו הסטלן שלהם הוא מעבר לחומה הוירטואלית. בעברית קוראים לזה - קוקסינל חסר עמוד שדרה או בסלנג - שם עליך זין יא קקה *** ולסיכום - אם יש בנות בעניין - דברו איתי אני אומרת...אל תכעס, תרחם. |
|