דיווה(מתחלפת) |
לפני 14 שנים •
19 באוג׳ 2010
}{
לפני 14 שנים •
19 באוג׳ 2010
דיווה(מתחלפת) • 19 באוג׳ 2010
אתנה יפה מבפנים ומבחוץ
מאחלת לך אושר רב כמו שאת מנסה לגרום לאחרים אהבה ענקית בריאות ושלעולם לא יחסר דבר מכל הלב }{ אני מ-ז-ל ט-ו-ב |
|
מואה ענק |
לפני 14 שנים •
20 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
20 באוג׳ 2010
מואה ענק • 20 באוג׳ 2010
אתנה שב"ש ך ומבורכת תמשיכי לחגוג ותיקרעי את רחבות הריקודים בהצלחה
|
|
DEVIL EYEZ(שולט){Atheana} |
לפני 14 שנים •
22 באוג׳ 2010
....
לפני 14 שנים •
22 באוג׳ 2010
DEVIL EYEZ(שולט){Atheana} • 22 באוג׳ 2010
מזלטובשיתגשמוכלחלומותיךשתזכיבלוטוטוטוחישגדורבפרסשיהיהלךרקטובבחייםבריאותאושרועושרוחושךעלפניתהוםוואלהאנלאטובבברכותהאלהוסבירלהניחשאףאחדלאיטרחלקרואאתזהאזיאללהשיהיהלךמזלטובמותקחולהעלהתחתשלךהקטןומקווהלראותובקרוב
|
|
אתנה |
לפני 14 שנים •
22 באוג׳ 2010
וואו : ) מאיפה להתחיל ?
לפני 14 שנים •
22 באוג׳ 2010
אתנה • 22 באוג׳ 2010
מאוהב בך ~ תודה על הברכה היפה : )
נתין למרותך ~ אכן עדיין לא נפגשנו, עם דגש על העדיין : ) אפס פראי ~ איך אתה יודע שיש לי זוג עיניים חכמות, נעימות ושובבות.. חניבעל ~ אכן אושר , אושר ועוד אושר ( הדדי ) חתולה פושטקית ~ הלו , מותק לא להטביע פה אנשים : ) בודילולי ~ משהו בברכה עבד , כי הייתה לי יומולדת כיפית ביותר יעלי המלכה ~ שמחת חיים , לא חסר ותמיד טוב שיש עודף ממנה : ) שונרתא ~ שקסית שלי , מתי אני אקבל את החיבוק בכניסה ? : ) עוצמה מלכותית ~ מרימה כוס יין להגשמה }{ חתולה והייטק ~ צודקים עם הסערה ובטוח שצודקים עם התחלה של תקופה נפלאה }{ זונת דואר ~ מיסתורית , מקורית ובעיקר מחייכת אותי : ) play girl ~ התאהבתי קודם בפופיק ואז בך : ) מואה ענק ~ כ"כ הרבה איחולים חחח שלא נותר אלא לחייך עומריקו ~ כל מה שחפץ ליבי ? באמת ? כ'ץ ~ חן חן : ) Purple phoenix ~ אחד החשובים : להיות מוקפת באהבה philia ~ כן - כן חגגתי איכ-שבא לי }{ בטי בום ~ גם איתך אני ארים כוס יין לחיי אלים יוונים שווים : ) נטלי ~ לפעמים גם חיוך עושה את העבודה : ) דיווה ~ אהבה ענקית .. כן .. בהחלט שווה הרמת כוסית DEVIL EYEZ ~ אמנםחשבתשלאאצליחלקרואאבלהצלחתי!אפילואתהמשפטהאחרוןנשיקותבייב *************************************************************************************************** תודה לכל המאחלים פה , בבלוגים למיניהם ,באדומות ולכל מי שהגיע למסיבות ונתן חיבוק/נישוק ואפילו את שניהם }{ היה לי שבוע כיפי במיוחד רווי במתנות שהתחיל במסיבת הפתעה והמשיך לחגיגות סופ"ש מוצלחות }{ נתראה ביומולדת הבא *************************************************************************************************** |
|
מואה ענק |
לפני 14 שנים •
23 באוג׳ 2010
לפני 14 שנים •
23 באוג׳ 2010
מואה ענק • 23 באוג׳ 2010
אתנה מאחל לך רק לחיך כל חייך וגם לחייך בדרך אל הבנק כפי שאומר הפתגם הידוע
|
|