Inside your head |
לפני 14 שנים •
16 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
16 באוק׳ 2010
Inside your head • 16 באוק׳ 2010
ליידי דיגי כתב/ה: Mephisto כתב/ה: the rain song כתב/ה: Mephisto כתב/ה: ציטוט עצמי - תגובה שלי בבלוג של ברווזולע:
אני-יודעת-מה-אני-רוצה-סאב לא מרשה שיקראו לה כלבה. לא מוכנה לעשות אנאלי ויש לה סיבות רפואיות לגבות את זה. מוכנה להצלפות רק מתי, איך, איפה, למה וכמה שמתאים לה. לא תעשה שום דבר שלא מתאים לה או למטה מכבודה. אוהבת שקושרים אותה ואז מפנקים אותה. לא מסוגלת לקבל את העובדה שיש סאביות שחושבות אחרת ממנה. מתפלאת שאף אחד לא רוצה אותה והיא לבד. מצויין ! אני מכירה אחת שהיא בדיוק, אבל בדיוק.. לא אכחיש שהיתה לי מישהי ספציפית בראש. המשפט הלפני אחרון בתאור מסכם אותה במדויק לדעתי. למה יש לי תחושה שכולם מדברים עלי ?..... יש סיבה טובה שאני לא קוראת לעצמי נשלטת והתאור הזה הוא כמעט מדויק לגבי ...... לא עלייך. מעניין אם לומר למי הקטע התכוון זה *האוטינג? *תעוט כתיו מחוונת |
|
צל_המענה(שולט) |
לפני 14 שנים •
17 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
17 באוק׳ 2010
צל_המענה(שולט) • 17 באוק׳ 2010
גם אם זה לא "אאוטינג" זאת עדיין רכלנות לא נעימה.
|
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 14 שנים •
19 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
19 באוק׳ 2010
בלוסום(לא בעסק) • 19 באוק׳ 2010
נוריתE כתב/ה: לא
שייך לאלפוני (וגם,מצחיק-לא) הוצאת לי את המילים מהפה. חשבתי שרק דומיקולים, דומים בשקל, חסרי כל בטחון עצמי ובעלי אגו מנופח מסווגים סאביות, כדי שהמכה שהאגו החבול שלהם יחטוף אולי תהיה קצת פחות חזקה (בסוף הם חוטפים פי שתיים). נו טוב, אז חשבתי. |
|
the rain song |
לפני 14 שנים •
20 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
20 באוק׳ 2010
the rain song • 20 באוק׳ 2010
חתולה פושטקית כתב/ה: נוריתE כתב/ה: לא
שייך לאלפוני (וגם,מצחיק-לא) הוצאת לי את המילים מהפה. חשבתי שרק דומיקולים, דומים בשקל, חסרי כל בטחון עצמי ובעלי אגו מנופח מסווגים סאביות, כדי שהמכה שהאגו החבול שלהם יחטוף אולי תהיה קצת פחות חזקה (בסוף הם חוטפים פי שתיים). נו טוב, אז חשבתי. בדיוק כך "נו טוב, אז חשבת" תארי לך שיש אנשים שחוש ההומור שלהם שונה משלך רעיון מהפכני, אני יודעת לא נורא - יש מקרים יותר קשים לראות בקטע הזה משהו רציני ועוד לפתח תאוריה עליו נשגב ממני לא פחות - מנחם אתכן קצת? |
|
חשפנית סקסית(נשלטת) |
לפני 14 שנים •
14 בנוב׳ 2010
.
לפני 14 שנים •
14 בנוב׳ 2010
חשפנית סקסית(נשלטת) • 14 בנוב׳ 2010
אני זאת שאף אחד לא יכול עליה רק שאני גם לא שולטת בתחפושת
|
|
ראובן |
לפני 14 שנים •
14 בנוב׳ 2010
אגב שולטת בתחפושת
לפני 14 שנים •
14 בנוב׳ 2010
ראובן • 14 בנוב׳ 2010
האם נשלטת בתשלום היא אכן נשלטת,
או שהיא פשוט אשת מקצוע בתחום ''תראפיה בניהול כעס''? R |
|
nomorenomore |
לפני 14 שנים •
14 בנוב׳ 2010
לפני 14 שנים •
14 בנוב׳ 2010
nomorenomore • 14 בנוב׳ 2010
חתולה פושטקית 1607 כתב/ה: נוריתE כתב/ה: לא
שייך לאלפוני (וגם,מצחיק-לא) הוצאת לי את המילים מהפה. חשבתי שרק דומיקולים, דומים בשקל, חסרי כל בטחון עצמי ובעלי אגו מנופח מסווגים סאביות, כדי שהמכה שהאגו החבול שלהם יחטוף אולי תהיה קצת פחות חזקה (בסוף הם חוטפים פי שתיים). נו טוב, אז חשבתי. תתפלאי, יש אנשים שמצאו את זה מצחיק, כנראה שיש גם הרבה סוגי חוש הומר בעולם ולא רק שלך, מפתיע, הא ? |
|
digi's foxy |
לפני 14 שנים •
15 בנוב׳ 2010
לפני 14 שנים •
15 בנוב׳ 2010
digi's foxy • 15 בנוב׳ 2010
שירלילית כתב/ה: ליידי דיגי כתב/ה: Mephisto כתב/ה: the rain song כתב/ה: Mephisto כתב/ה: ציטוט עצמי - תגובה שלי בבלוג של ברווזולע:
אני-יודעת-מה-אני-רוצה-סאב לא מרשה שיקראו לה כלבה. לא מוכנה לעשות אנאלי ויש לה סיבות רפואיות לגבות את זה. מוכנה להצלפות רק מתי, איך, איפה, למה וכמה שמתאים לה. לא תעשה שום דבר שלא מתאים לה או למטה מכבודה. אוהבת שקושרים אותה ואז מפנקים אותה. לא מסוגלת לקבל את העובדה שיש סאביות שחושבות אחרת ממנה. מתפלאת שאף אחד לא רוצה אותה והיא לבד. מצויין ! אני מכירה אחת שהיא בדיוק, אבל בדיוק.. לא אכחיש שהיתה לי מישהי ספציפית בראש. המשפט הלפני אחרון בתאור מסכם אותה במדויק לדעתי. למה יש לי תחושה שכולם מדברים עלי ?..... יש סיבה טובה שאני לא קוראת לעצמי נשלטת והתאור הזה הוא כמעט מדויק לגבי ...... דיגידוגית, אם תבואי פה, אני אעשה לך גם נעים בגב (מאיפו לך השטות שזה עלייך?!) באמת אבל באמת שאני הגבתי בהומור פשוט כי התאור הזה די ממצא אותי בטוב ברע אבל בהומור |
|