סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

האם שפחה משרתת בהסכמה אגואיסט לא גובל בניצול

MasterKey​(שולט)
לפני 14 שנים • 24 באוק׳ 2010

עובד

MasterKey​(שולט) • 24 באוק׳ 2010
גם עובד.
מורכב ולא פשוט כלל, אך בהחלט עובד (מנסיון רב שנים).
Brave Dwarf
לפני 14 שנים • 25 באוק׳ 2010
Brave Dwarf • 25 באוק׳ 2010
teacher כתב/ה:
אנחנו לא מדברים על אותו הדבר.
אין פה פשרה פנימית. רובנו יודעים רק אחד מהצדדים, מה אנחנו רוצים או מה אנחנו צריכים.
מתי המעט שמכירים היטב את שני הצדדים הללו - להם אין בעיה בכלל.
(אולי עודף היכרות עצמית, אם יש דבר כזה).
...

אני מודה שיש לי בעיה להסכים עם העובדה שאיננו מודעים להבדלים בין צורך לבין רצון. או עם העובדה שכדי לעשות זאת אנחנו צריכים להיות קוסמים מארץ עוץ.

אנחנו, שמהרגע בו תולים ילקוט על שכמתנו ומספרים לנו שלמרות שבא לנו לרוץ בחצר, עלינו לפתוח מחברות וללמוד חשבון כי נצטרך להיות חכמים, עשירים, מוצלחים וכד' כשנהיה גדולים; אנחנו שמגיעים לגיל 18 ולמרות שלא טעמנו את טעמם של החיים או את עורה של אשה, נדחסים לטנק כי צריך להגן על מדינתנו; אנחנו שרוצים לישון בבוקר בהשמעת צפירה לזכר אלו שצריך לזכור או סתם ללכת לעבודה כי צריך לשלם מים וחשמל, מודעים היטב להבדלים בין צורך לרצון.

אז נכון שלפעמים אנחנו, באופן מודע(!), נוהגים בהתאם לרצון ולא בהתאם למה שאנחנו "צריכים". אבל גם אז אנחנו עושים זאת כי החלטנו שהפעם אנחנו צריכים להגשים את מה שאנחנו רוצים למרות שהרצון שלנו סותר את מה שעל פי חוקיהם של אחרים אנחנו צריכים.

כשאשה מבקשת, ומאז ימי ילדותה חולמת להיות זו שהיא בשבילי, כשעיניה אורות כשאני שב הביתה, כשבידיים רוטטות היא מסירה את מגפיי ואת המועקה מלבי ונשבעת שאם מחר לא אשוב, תמות, אני מאמין לה שהיא גם צריכה וגם רוצה. ולו היה לי ספק, הייתי מאבד את האמון בה ועניין. כי לא לנצל אני נשאר אלא לאהוב וחשוב לי שתהיי מודעת לרצונותיה וצרכיה כשהיא בזרועותיי אוהבת אותי גם.
Brave Dwarf
אני חייב לציין שצ'יטה פותח פוסטים ולא מגיב עליהם בפורום כיוון שהוא פותח מקבילות בבלוגו. והפוסטים שהוא פותח כאן למעשה משמשים לו מעין מלכודת דבש עבור רייטינג בבלוגו.
ולכן אני לא מתכוון להגיב שוב לדבריו.

טיצ'ר, תודה לך על השיחה.
אני מקווה לפגוש אותך בדיונים נוספים, ושלא תתנגד לפגוש אותי בהם גם.
(-:
צ'יטה​(שולט)
צ'יטה​(שולט) • 25 באוק׳ 2010
גמד אמיץ,
אני לא עוסק ברייטינג בבלוגי. אני כן מעוניין להפנות אלי תשומת לב של בנות זוג פוטנציאליות.

פתחתי מספר שאלות לדיון, ואיני רואה את עצמי כמנהל הדיון אותו פתחתי. אני קורא בעקביות את כל התגובות, ואני כן רוצה להגיב לדברי טעם הרבים שנאמרו כאן, אך לצערי עד כה לא מצאתי לכך את הזמן.

יום מקסים
Brave Dwarf
צ'יטה כתב/ה:
גמד אמיץ,
אני לא עוסק ברייטינג בבלוגי. אני כן מעוניין להפנות אלי תשומת לב של בנות זוג פוטנציאליות.

פתחתי מספר שאלות לדיון, ואיני רואה את עצמי כמנהל הדיון אותו פתחתי. אני קורא בעקביות את כל התגובות, ואני כן רוצה להגיב לדברי טעם הרבים שנאמרו כאן, אך לצערי עד כה לא מצאתי לכך את הזמן.

יום מקסים

סיבה מוצדקת. זכותך. ואני אגבה אותה אם יהיה צורך.
כשתמצא את זו שאתה מחפש ויהיה לך זמן להשיב, אשמח לשוחח גם עמך.
מילה של גמד.
עד אז - בהצלחה.
זאת​(שולטת)
זאת​(שולטת) • 25 באוק׳ 2010
Brave Dwarf כתב/ה:
אני חייב לציין שצ'יטה פותח פוסטים ולא מגיב עליהם בפורום כיוון שהוא פותח מקבילות בבלוגו. והפוסטים שהוא פותח כאן למעשה משמשים לו מעין מלכודת דבש עבור רייטינג בבלוגו.

טיצ'ר, תודה לך על השיחה.
(-:

מוזר,
אני והרומנטיקה שלי, היינו משוכנעים שחלק מלהיות באתר חברתי, כמו הכלוב, משמעותו לראות ולהראות, יענו, בתקשורתית "רייטינג", בפלצנות "מינגלינג"... אני עכשיו כ"כ בושה ונכלמת, שכל הגובה אפס שלי מחפש חריץ בין הבלטות להתחבא. איזה באסה שיש פה רק פרקט.
צ'יטה​(שולט)
teacher, אכן הדגשת את המילה "הכל", אך זו מילה מאד כבדת משקל וכוללנית. הנושא שבו פתחתי, עוסק בשאלה, האם לאורך זמן, ייתכן בכלל, שכל משאת חלומותיה של מישהי היא לשרת את האדון שלה. הדגש כאן על ה"לאורך זמן". האם ייתכן בכלל שמישהי תישאר בפוזיציה של לרצות/לשרת ולא תמחה על כך.

דוגמא קלאסית בעיני נמצאת ביחסי נישואין. אצל כל הזוגות שהכרתי, בדסמים במידה זו או אחרת, כשנולדים הילדים, מצטברות להן הרבה מאד מטלות, וניצת לו הוויכוח על חלוקת המטלות.

האם לדעתך, שמה, אותה שיפחה עדיין תמצא סיפוק בלשרת ? או שמא תכרע תחת עומס המטלות, ותרצה שותף לחיים גם במובן התפקודי היומיומי ?
Brave Dwarf
בוטן כתב/ה:
Brave Dwarf כתב/ה:

טיצ'ר, תודה לך על השיחה.
(-:

מוזר,
אני והרומנטיקה שלי, היינו משוכנעים שחלק מלהיות באתר חברתי, כמו הכלוב, משמעותו לראות
ולהראות, יענו, בתקשורתית "רייטינג", בפלצנות "מינגלינג"... אני עכשיו כ"כ בושה ונכלמת, שכל הגובה אפס שלי מחפש חריץ בין הבלטות להתחבא. איזה באסה שיש פה רק פרקט.

בוטן, די.
צ'יטה ואני אנשים מספיק בוגרים כדי לסגור עיניינים בינינו. העובדה שאת רודפת אותי אינה מועילה לדיון ובטח שלא לצ'יטה.
עזבי אותי, בוטן.
אני מבקש.
צ'יטה​(שולט)
שילגי, מסכים איתך.

JabberwockY, אני די מסכים עם תגובתך. אך בעיני, הרצונות והפנטזיות הבדסמיות, נשחקות במבחן הזמן. אין בכך לומר שלא יישמרו יחסי אדון שפחה, אך לטעמי, יחסי משרתת אדון יוגבלו ולו רק מפאת שכבר לא תהייה לכך הסכמה.
ישנם מקרים בהם נשמרת השפחתיות, אך בעיני, ואני מדגיש שככה לי נראה, וייתכן שיש מקרים שאני טועה, לא תהיה באמת הסכמה.
זאת​(שולטת)
זאת​(שולטת) • 25 באוק׳ 2010
Brave Dwarf כתב/ה:
בוטן כתב/ה:
Brave Dwarf כתב/ה:

טיצ'ר, תודה לך על השיחה.
(-:

מוזר,
אני והרומנטיקה שלי, היינו משוכנעים שחלק מלהיות באתר חברתי, כמו הכלוב, משמעותו לראות
ולהראות, יענו, בתקשורתית "רייטינג", בפלצנות "מינגלינג"... אני עכשיו כ"כ בושה ונכלמת, שכל הגובה אפס שלי מחפש חריץ בין הבלטות להתחבא. איזה באסה שיש פה רק פרקט.

בוטן, די.
צ'יטה ואני אנשים מספיק בוגרים כדי לסגור עיניינים בינינו. העובדה שאת רודפת אותי אינה מועילה לדיון ובטח שלא לצ'יטה.
עזבי אותי, בוטן.
אני מבקש.

גמד,
אני לא רודפת איש. קצת מתלוצצת. אבל אם הומור הוא מילה גסה, אני תיכף ומיד מפסיקה. ואני אפילו מתנצלת. לא היתה לי שום כוונה מעבר.
יום טוב,