Brave Dwarf |
לפני 14 שנים •
23 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
23 באוק׳ 2010
Brave Dwarf • 23 באוק׳ 2010
נורית, מה בכל מה שאמרתי נתן לך הרגשה שאיני רגוע? אני שואל ברצינות כדי לדעת שלא להשתמש במילים אלו להבא.
בינתיים רק אתנצל בפניך על כי באיזהו אופן, כך אני מניח, פגעתי בך. אני התייחסתי ברצינות לדבריך וחושב שהם מעניינים מאוד ולכן גם השבתי לך את מה שנראה לי, מנקודת מבט שלי, נכון. ציטוט:
לא טוב?אז לא. הלאה. דווקא לא רק טוב, אלא טוב מאוד. אני חושב שאת אחת הכנועות הותיקות ביותר בכלוב, אם לא הכי ותיקה, ולכן כל מה שאת חושבת הוא לא רק טוב אלא חשוב. דרך אגב, נורית, את חושבת שההשקפה שלך על המערכת יחסים BDSMית השתנתה עם הבגרות או שמה שהיה לך טוב ומתאים לפני עשור או חמש עשרה שנים עודו מתאים לך עכשיו? (כתבת משהו על שריטה שהעמיקה, לכן אני שואל) |
|
נוריתE |
לפני 14 שנים •
23 באוק׳ 2010
לפני 14 שנים •
23 באוק׳ 2010
נוריתE • 23 באוק׳ 2010
ההשקפות,
גמד השתנו בחלקן התבגרתי,פשוטו כמשמעו, ועדיין אני מגדירה עצמי כשפחה על כל מלא המשמעות שבזה מה "דור הישן" ולא מעניין אותי הטראנדים החדשים של PC בידיסמי שמחלקים את הכל לשמונה חלקים ועשר דרגות של התמסרות ,קושי וכ''וד וגם למדתי שלא ה-כל ולא בכל מחיר אני פחות מתפשרת,לגבי הדרישות שלי מעצמי וגם לגבי כן, ה דרישות שלי בפני מי שמעלי מבחינה של אדם לאדם וגם מבחינה שולט-נשלטת כשאני,נותנת לב נשמה וגוף במלואם אני צריכה שזה שמעלי יהיה גם בנאדם (ראה הדיון האחרון של צ'יטה ב"אלפוני",תגובות שלי שם) הצרכים שלי גם השתנו,ואכן ה"שריטה", העמיקה הצורך הנפשי -ריגשי,תופס מקום יותר רב חשיבות בהתאמה לצרכים הפיזיים ,שממלאים אותו לפעמים,הרף עולה הסף יורד הסף עולה הרף,יורד אף פעם לא יודעת בדיוק להגדיר מה זה מה אבל הם נעים בהתאמה,כך או כך והכי חשוב הוא שבשלהי שנות ה 40 שלי השלמתי עם מה שאני עם,מי,שאני ולמדתי לקבל את עצמי על צרכי ורגשותי כמו שהם. אני מתפתחת בתוך מערכת חיי . ___________________________ |
|