בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
9 בנוב׳ 2010
לפני 13 שנים •
9 בנוב׳ 2010
בכוח המוח(שולטת) • 9 בנוב׳ 2010
Morticia כתב/ה: בכוח המוח כתב/ה: Morticia כתב/ה: ואותו איד הוא גבר אכול שנאה ובוז לכל אישה הנועלת מגפיים?
עם איזה צורך נורא גדול, אגוצנטרי וסוציומטי להשפיל אותה ולדרוך עליה רק כי היא לא דורכת עליו ע"ע מספקת את צרכו? סבבה אבל למה פה? זה מה שאת קוראת? שהוא אכול שנאה ובוז? זו קריאה מאוד סלקטיבית. את יודעת מה אני לא מבינה אצלך מורטישיה? אני לא מבינה איך את מסתובבת כאן שנים ואת לא מבינה שלפני הכל נשלטים הם עבדים לפנטזיות שלהם ולא לנשים עצמן. הנשים יכולות להתחלף, הפנטזיה לעולם נשארת - מתוחה בוהקת ומחייכת בשיניים צחורות את החיוך המדויק. הם כאן למילוי צרכיהם ולא לצרכייך, כי זה עושה להם טוב ולא כי זה עושה לך. הם נמצאים באתר ובפורום בו הם חולקים את אותה פנטזיה, כולל החיצויים והסכסוכים שלה עם המציאות. איפה הם אמורים לעשות את זה בעצם? את מבקשת לך איזה כבוד מתוקף היותך אישה בפורום שליטה נשית, אבל זה לא עובד כך, כי אם אכן זה היה כך, זה היה פתרון נלעג לרצון להיות למעלה. כבוד אנחנו מקבלים כבני אדם, על מי שאנחנו ולא ע"פ הפורום בו אנחנו כותבים. ועוד דבר, אותה אישה אליה הוא מתפלל ואותה הוא מקלל, זו שחיה במוחו ומורכבת מחלקי נשים ותאוות שונות, כלל לא נעלבת. את לא צריכה להעלב במקומה. לא, כלל לא ברור לי שאותה אישה שמחה להיות נרצעת למאווייו ואני, אם יש מי שמכבד אותי אז זה לא נזקף רק לנשיותי אבל זו גם לא חובה זה שוב הויכוח הזה על איך פורום שבעיני נשים מסוימות נתפש כמקום לבטא את דרכנו ולהובילה משתלטים מזוכיסטיים ומשלחים בכל אישה בעלת דעה עצמאית את התורנית הנוכחית בתפקיד הכלבה... זה לא יפה מורטישיה, את פוגעת בכבודי ועולבת בי כשאת אומרת שאני כלבה שמשלחים בך.. אני רוצה רק להזכיר לך, זה פורום שליטה נשית, אני מבקשת שתנהגי בכבוד בנשים כאן, כדי לשמש דוגמה למשתלטים המזוכיסטים. |
|
Morticia |
לפני 13 שנים •
9 בנוב׳ 2010
לפני 13 שנים •
9 בנוב׳ 2010
Morticia • 9 בנוב׳ 2010
סורי
אבל גם לך אני לא מצייתת זה פשוט לא בדמי לא משהו אישי ובזה סיימתי לסייע לך להגחיך את עצמך ערב טוב שיהיה לך |
|
אלריק! |
לפני 13 שנים •
9 בנוב׳ 2010
לפני 13 שנים •
9 בנוב׳ 2010
אלריק! • 9 בנוב׳ 2010
התכוונתי לכתוב תגובה אבל "בכוח המוח" השיגה אותי .
גם במהירות וגם באיכות. בכל אופן תודה. |
|
underfoot |
לפני 13 שנים •
9 בנוב׳ 2010
לפני 13 שנים •
9 בנוב׳ 2010
underfoot • 9 בנוב׳ 2010
דווקא הוולגריות של הקללות מאפשרת להבין שאולי המאזוכיסט לא ממש אוהב להיות מאזוכיסט, זאת כמובן כשהוא לא נמצא תחת הכישוף עצמו. בעולם שבו הכל הפוך אפשר להסתכל על האמת לא בפנים אלא דווקא מהתחת, וכך נוצרת לה השינאה למגף שלא בועט והכעס על האישה שלא יודעת לדבר בשפת הגוף המתאימה.
|
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 13 שנים •
10 בנוב׳ 2010
לפני 13 שנים •
10 בנוב׳ 2010
הדורבנים(נשלט) • 10 בנוב׳ 2010
עם כל הכבוד הרב לרהיטות של בכוח המוח (ויש הרבה כבוד)
"אני לא מבינה איך את מסתובבת כאן שנים ואת לא מבינה שלפני הכל נשלטים הם עבדים לפנטזיות שלהם ולא לנשים עצמן. הנשים יכולות להתחלף, הפנטזיה לעולם נשארת - מתוחה בוהקת ומחייכת בשיניים צחורות את החיוך המדויק. " זאת גם ראייה צרה במקצת, וייסלח לי אנדרפוט. רובנו *גם* עבדים לפנטזיות שלנו, ואצל רובנו זה בטח שלא לפני הכל (לפחות אצלי). וגם משהו אחר. וגם אוהבים כדורגל, וגם שמחים שהאישה שלנו שמחה בנו, ושמחה בכלל. עצובים כשהיא לא, וכועסים שהקפה נשפך על העיתון, ומכעיסים את כל העולם עם זה. דווקא צ'ארנוחה, אם לוקחים את כל מה שכתב, לדעתי מנסה להביא משהו מהאמביוונטיות הזאת, ובגלל זה אני מאוד אוהב את זה. גם בגלל שהוא לא מסתיר מאום מהגועל. אם מישהו צריך מאוד משהו, האם הוא "עבד לצרכיו" וזהו? אני חושב שלא. וגם להיפך אני לא מסכים לגמרי, כלומר עם מורטישיה. למרות שהפעם אנחנו קרובים בדעתינו. אבל גם אם מטרת הפורום, הייתה נשים, וגברים שרוצים לשרת אותן. האם זה רע שאנחנו הגברים נישפוך את הקרביים המסריחות שלנו פה, וננסה להבין את זה? (היי מורטישיה, מה קרה לאדום? אהבתי אותו. זה ניסוי כזה, לנסות בלי?) |
|
underfoot |
לפני 13 שנים •
10 בנוב׳ 2010
לפני 13 שנים •
10 בנוב׳ 2010
underfoot • 10 בנוב׳ 2010
"אני לא מבינה איך את מסתובבת כאן שנים ואת לא מבינה שלפני הכל נשלטים הם עבדים לפנטזיות שלהם ולא לנשים עצמן. הנשים יכולות להתחלף, הפנטזיה לעולם נשארת" - מדויק לגמרי בעיני. אתה יכול להיות מאוד נחמד לנשים ולאשתך או לאישה אותה אתה משרת אבל זה לא קשור לפאמדום בכלל. יש אנשים נחמדים ויש אנשים לא נחמדים, יש אגואיסטים ויש אלטרואיסטים, אבל בהקשר של הפאמדום העבד מחויב קודם כל לפנטזיות המיניות שלו. אפילו המילה עבד או משרת היא בסך הכל כלי לכדי השגת ריגוש.
פוג, אתה יכול לטעון שיש הרבה סוגים של עבדים ושלא אצל כולם זה עובד אותו הדבר אבל זה יהיה לך קצת קשה לטעון שהגרביטציה אינה קיימת ואינה משפיעה עליך. |
|
בכוח המוח(שולטת) |
לפני 13 שנים •
10 בנוב׳ 2010
לפני 13 שנים •
10 בנוב׳ 2010
בכוח המוח(שולטת) • 10 בנוב׳ 2010
fog כתב/ה: עם כל הכבוד הרב לרהיטות של בכוח המוח (ויש הרבה כבוד)
"אני לא מבינה איך את מסתובבת כאן שנים ואת לא מבינה שלפני הכל נשלטים הם עבדים לפנטזיות שלהם ולא לנשים עצמן. הנשים יכולות להתחלף, הפנטזיה לעולם נשארת - מתוחה בוהקת ומחייכת בשיניים צחורות את החיוך המדויק. " זאת גם ראייה צרה במקצת, וייסלח לי אנדרפוט. רובנו *גם* עבדים לפנטזיות שלנו, ואצל רובנו זה בטח שלא לפני הכל (לפחות אצלי). וגם משהו אחר. וגם אוהבים כדורגל, וגם שמחים שהאישה שלנו שמחה בנו, ושמחה בכלל. עצובים כשהיא לא, וכועסים שהקפה נשפך על העיתון, ומכעיסים את כל העולם עם זה. דווקא צ'ארנוחה, אם לוקחים את כל מה שכתב, לדעתי מנסה להביא משהו מהאמביוונטיות הזאת, ובגלל זה אני מאוד אוהב את זה. גם בגלל שהוא לא מסתיר מאום מהגועל. אם מישהו צריך מאוד משהו, האם הוא "עבד לצרכיו" וזהו? אני חושב שלא. וגם להיפך אני לא מסכים לגמרי, כלומר עם מורטישיה. למרות שהפעם אנחנו קרובים בדעתינו. אבל גם אם מטרת הפורום, הייתה נשים, וגברים שרוצים לשרת אותן. האם זה רע שאנחנו הגברים נישפוך את הקרביים המסריחות שלנו פה, וננסה להבין את זה? (היי מורטישיה, מה קרה לאדום? אהבתי אותו. זה ניסוי כזה, לנסות בלי?) ברור שישנם עוד דברים בחייו של נשלט מעבר לפנטזיה, פוג. לא התכוונתי שהחיים סובבים רק סביב הפנטזיה, יש חיים שלמים מסביב בדר"כ. אבל הפנטזיה היא המייצרת את הואקום לתוכה נשאבת האישה, או סוג הנשים המסויים העונה על חלקים מהפנטזיה. הפנטזיה היא המפה הרגשית של הצרכים, וככזו היא הסיבה ולא המסובב לדעתי. מצטרפת לתמיהה - מה קרה באמת לאדום של מורטישיה? וגם תודה על המחמאה |
|
הדורבנים(נשלט) |
לפני 13 שנים •
10 בנוב׳ 2010
לפני 13 שנים •
10 בנוב׳ 2010
הדורבנים(נשלט) • 10 בנוב׳ 2010
underfoot כתב/ה: אבל בהקשר של הפאמדום העבד מחויב קודם כל לפנטזיות המיניות שלו. אפילו המילה עבד או משרת היא בסך הכל כלי לכדי השגת ריגוש. פוג, אתה יכול לטעון שיש הרבה סוגים של עבדים ושלא אצל כולם זה עובד אותו הדבר אבל זה יהיה לך קצת קשה לטעון שהגרביטציה אינה קיימת ואינה משפיעה עליך. אני חושב שקצת פיספסת את הנקודה שלי. הבעיה שלי היא רק עם המילים שלך "מחויב קודם כל". למה? האם זו אקסיומה, שאין בלתה, שעבד מחויב קודם כל לצרכיו המיניים? האם עבד, בפמדום, לא יכול להחליט לעצמו (או שמישהי תחליט לו) שהוא מחוייב קודם כל לצרכיה של האישה, אחר כך לרגשותיו, ואחר כך לצרכיו המיניים? למה לא? גרוויטציה קיימת, אבל גם ציפורים. הציפור חייבת להתחשב בגרוויטציה, אבל היא לא מחוייבת קודם כל להשאר על האדמה... |
|
Morticia |
לפני 13 שנים •
10 בנוב׳ 2010
לפני 13 שנים •
10 בנוב׳ 2010
Morticia • 10 בנוב׳ 2010
סליחה
אבל חלה אי הבנה אני חושבת שהכל התחיל ממושגים שונים להגדרות "דומות" אני לא הבנתי שפאמדום זה שם נרדף לגברים אגואיסטיים שעל הדרך הם גם מזוכיסטיים אני לקחתי את כל הסיפור הרבה יותר מדי ליטראלית טעות שלי אל תתנו לי להפריע לכם שוב. אני פשוט מעדיפה למצוא מקום בו יש גברים שהערצת האישה והקשבה לצרכיה תוך רצון עז לשרתה בדרכה או משהו כזה ותכלס גם לא אכפת לי אם לא יקראו לזה פאמדום מצדי שיהיה משה ובאשר לאדום יש לי מחשב חדש תותח ווינדוס 7 מסך HD ענק מעולה כזה טפו טפו יכולה לראות את הכתב שלי ממש גדול בלי להתאמץ וזה נהיה סוג של עול טכני מדהים כמה חשיבות יוחסה לזה עם השנים... א-טוט-אלור |
|
underfoot |
לפני 13 שנים •
11 בנוב׳ 2010
לפני 13 שנים •
11 בנוב׳ 2010
underfoot • 11 בנוב׳ 2010
אני חושב שקצת פיספסת את הנקודה שלי. הבעיה שלי היא רק עם המילים שלך "מחויב קודם כל". למה? האם זו אקסיומה, שאין בלתה, שעבד מחויב קודם כל לצרכיו המיניים? האם עבד, בפמדום, לא יכול להחליט לעצמו (או שמישהי תחליט לו) שהוא מחוייב קודם כל לצרכיה של האישה, אחר כך לרגשותיו, ואחר כך לצרכיו המיניים? למה לא?
גרוויטציה קיימת, אבל גם ציפורים. הציפור חייבת להתחשב בגרוויטציה, אבל היא לא מחוייבת קודם כל להשאר על האדמה... חבל שאנחנו לא ציפורים אלא בני אדם. אדם מחויב לכל מיני דברים, עבד מחויב קודם לצרכיו המיניים. המפתח טמון במילה עבד - שם הרי מתחילה הפנטזיה, שם מתחיל הריגוש המיני. אתה יכול לטעון עד מחר לאבירות ורומנטיקה ושניהם ייתכנו, אבל לא במסגרת הפאמדום, שהיא מינית. העבד מחפיץ את עצמו ומחפיץ את האישה והכל לטובת הקיק המיני שלו, מדובר בשליטה ללא מיצרים וללא גבולות, ולכן גם צ'ראנוחה יכול לכעוס על אישה שנועלת את המגפיים המתאימות אבל לא עומדת עליו. הדאגה לצרכיה של האישה, בתוך עולם הפאמדום, היא לא יותר מאשר גחמה קטנה שמשרתת את סיפור המסגרת שהוא הצורך המיני. רגשות? אילו רגשות יש לעבד? התמסרות, סגידה, הערצה, התכווצות - אלו לא באמת רגשות אלה מכשירים לשם הגדלת העונג, לשם הענקת אותנטיות לפנטזיה בכדי שלא תהיה מגוחכת וחסרת שיניים, אבל הם אמיתיים רק כל שהם תורמים לריגוש. ברגע שאין ריגוש מיני אין התמסרות ולא סגידה ולא הערצה, לא במובן הפאמדומי לפחות. לטעמי האישי ודעתי הפרטית העבדים והמשרתים למיניהם הם קודם כל אנשים בעלי רצונות תשוקות ומאוויים אישיים והם מבקשים להגשים את הפנטזיות שלהם ולבוא על סיפוקם. גם אותו משרת שגוהר שעות ומגהץ חולצות למלכתו בלי לבקש אפילו סטירה בתמורה עושה את זה מתוך תשוקה אישית ופרטית. המזוכיסטים הם אנשים בעלי יצר שליטה שאינו קטן מזה של הסדיסטים, הצורך לשלוט הוא צורך אנושי נפוץ והוא בדרך כלל מחפה על פחד או אי נוחות מהיעדר השליטה שמתקיים בעולמות המציאות. הפנטזיה היא מכשיר שבו אפשר לדמיין היעדר שליטה בלתי נעים אך הכל נעשה בתנאי מעבדה ובשליטה מלאה ובליווי שפריצים של עונג מיני. תראה לי אדם שמנשק סוליה של נעל מתוך רגשות הוקרה טהורים ואראה לך שקרן. פרח או בונבוניירה קונים מתוך רגשות הוקרה, נעל מנשקים מתוך ריגוש פרוורטי. |
|